Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!ΜΑΡΙΑΝΔ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ.ΓΙΩΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥ.ΚΛΑΨΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναταλια θα ερθεις αυριο στις κουνιες???

Μαρια.νδ περαστικα και παλι!!!!!Ειπαμε θα φυγει ο χειμωνας και θα παρει και ολες τις ιωσεις μαζι του!!!!!

Φαιη να κανεις λιγη υπομονη με τον Βασιλη τωρα,περναει δυσκολα και θελει συμπαρασταση!!!!Και κατι ασχετο,αν θυμηθεις φερε και το ταπερακι!!!!!Οχι τιποτα αλλο δλδ αλλα με βολευει να μεταφερω τη φρουτοκρεμα του και δεν εχω αλλο ιδιο!!!Αν το θυμηθεις ομως,αν οχι την επομενη φορα!!!!

Ο Τασουλης μολις ξαπλωσε με τον μπαμπα του,αφου τον καναμε μπανακι κ ηπιε το γαλατακι του!!!!Αυριο θα κανω φακες,ο Βασιλης νηστευει 40 μερες και δυσκολευομαι λιγο με τα φαγητα.Κανονικα νηστευουμε μαζι αλλα λογω εγκυμοσυνης φετος δε θα νηστεψω,νομιζω εκανα την υπερβαση περισυ που ημουν λεχωνα και νηστεψα!Του χρονου πρωτα ο Θεος.

Πειραζει αυριο να δωσω φακες του Τασου?Του εχω κοτοπουλο αλλα λεω μηπως σιγα-σιγα να τρωει και δικα μας φαγητα τωρα που χρονισαμε.Τι λετε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

l9Iop2.png

Εφ οσον εχεις δυο παιδια φερε και τον αντρα σου.Εγω παντως δεν εχω προβλημα,αλλωστε στις κουνιες θα παμε να χαρουν τα παιδακια μας!!!!!

Εκτος αν ντραπει ο Τασος με τοσες γυναικες!!!!!:D:D:D:D

Αν μπορεσετε να φερετε και τα καθισματακια εχει καλως,εκτος αν ερθετε με τα ποδια οποτε μην τα κουβαλατε κ αυτα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ακούσατε που άρπαξαν βρέφος από μαιευτήριο; Καλά έχω πάθει σοκ. Ευτυχώς το βρήκανε και είναι καλά. Την δύστυχη την μάνα σκέφτομαι τι θα είχε πάθει μέχρι να βρουνε το μωρό της.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα ξανα!

Γιωτα θα το βαλω στην τσαντα το ταπερακι να μην το ξεχασω γιατι ειναι κριμα μωρε αφου σε βολευει να μην το εχετε! Επρεπε να στο ειχα δωσει νωριτερα! :oops::oops: Συγγνωμη! Οσο για τις φακες εγω λεω να του δωσεις αλλα λιγες επειδη ειναι βαρυ φαγητο. Εγω στη Μαρια παντως εχω δωσει τα παντα (φακες, ρεβυθια, φασολια, τραχανα, γιγαντες κτλπ) εκτος απο αυγο! Θα ρωτησω το γιατρο στο τελος του μηνα που εχουμε εμβολιο αν ειναι να ξεκινησουμε σιγα - σιγα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ακούσατε που άρπαξαν βρέφος από μαιευτήριο; Καλά έχω πάθει σοκ. Ευτυχώς το βρήκανε και είναι καλά. Την δύστυχη την μάνα σκέφτομαι τι θα είχε πάθει μέχρι να βρουνε το μωρό της.

Το ακουσα και εφριξα! :twisted:

Περαστικα σας Μαρια μου!

gM4vp2.png

Εγω στη Μαρια παντως εχω δωσει τα παντα (φακες, ρεβυθια, φασολια, τραχανα, γιγαντες κτλπ) εκτος απο αυγο! Θα ρωτησω το γιατρο στο τελος του μηνα που εχουμε εμβολιο αν ειναι να ξεκινησουμε σιγα - σιγα!

Για το αυγο μεχρι τον χρονο τρωνε μονο κροκο.Μετα τρωνε ολοκληρο.Εγω πλεον του δινω ολοκληρο σε ποτηρι και του βαζω και λιγη ψυχα απο ψωμι.Βεβαια εμεις εχουμε λιγοτερα δοντια κ το κανουμε πολυ νια-νια....εσυ μπορεις να τις δινεις μεγαλυτερες μπουκιτσες ψωμι.Για να την φτουρησει,εμενα που ειναι πειναλας δεν τον φτανει ενα σκετο αυγο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναι και εγω αυτο σκεφτομουν να κανω! Συνηθως ποτε του το δινεις? Να υποθεσω πως δεν κανει καθε μερα?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι και εγω αυτο σκεφτομουν να κανω! Συνηθως ποτε του το δινεις? Να υποθεσω πως δεν κανει καθε μερα?

Εγω του δινα μερα παρα μερα.Καλυτερα θα ηταν αν εβρισκες αυγα απο καποιον γνωστο σου που να εχει κοτες.Εμενα μου φερνει η πεθερα μου απο εναν γνωστο της στο εξοχικο.Ειναι καλυτερα απο του εμποριου.

Και του το δινω το πρωι πριν τη φρουτοκρεμα.

Για το αυγό εγώ το είχα δώσει σταδιακά. Δηλαδή μια κουταλιά την πρώτη μέρα, δυο κουταλιές την δεύτερη μέρα κτλ. μέχρι να το φάει ολόκληρο.

Εγω αυτο το ηξερα για το φαγητο κ τη φρουτοκρεμα οταν ξεκινανε στερεα τροφη αλλα ισως να εχεις δικιο αφου το αυγο εχει μεγαλη επικινδυνοτητα για αλλεργιες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ο παιδίατρος μου είχε πει να το δώσω σταδιακά. Αλλά και η μαμά μου έτσι μου το είχε δώσει και εμένα όταν είμουνα μωρό.

Γιατί και εγώ έχω πολλές τροφικές αλλεργίες και φοβόμουνα για τα παιδιά μου, γιατί συνήθως αυτά είναι κληρονομικά, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάτι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...