Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αυριο Παρασκευη 19/02 στις 17:00 στις κουνιες στην κεντρικη πλατεια και μετα για καφεδακι?

Εγω ειμαι ΟΚ.Αλλα δεν υποσχομαι οτι θα κατσω για καφεδακι,θα ερθω για παρεα να δω πως θα ειναι ο Τασος και αν δεν καθεται θα τον παρω να φυγουμε!!!!!!:lol::lol::lol:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ! Η Μαρια συνεχιζει τον υπνο του δικαιου! Τελικα του εδωσαν αλλους δυο μηνες αδεια.. Δεν μιλιεται..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γλυκουλα λεω να παω και εγω καμια βολτα μεχρι την βαρη μπας και ησυχασει το μικιο μου.αν δεν πιασει θα παρω τουλαχιστον γαλακτομπουρεκο απο το πρωτο

ελα οποτε θελεις και θα σε φιλοξενησω εγω εξαλλου τα παιδια μας ειναι κοντα στην ηλικια και θα μας αποτρελλανουν εντελως!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μαλλον βασιλης ,το ονομα του πεθερου.θα δουμε ομως.μονοεγω το θελω κανεις αλλος.ο καλος μου θελει να τον κανει συνονοματο του,δημητρη.τι να πω?καθενας με την λοξα του.παιδια εχω βαλει αυτο
ισα με 7 φορες ,οταν σταματαει αρχιζει τους ηχους ξυπνηματος,τεντωματα σφιξιματα.λεω να παω να μαγειρεψω οποτε θα το βαλω καμια δεκαπενταρια φορες ακομα (αναλογος το φαγητο παει,θα κανω κοκκινιστο.αν εφτιαχνα κανενα αυγο θα το εβαζα δυο φορες,χαχα)

και αφου εχουμε ετοιμασει το φαγητο μας και ειμαστε ετοιμοι να τον ταισουμε τον προσγειωνουμε στην πραγματικοτητα και τον ξυπναμε ετσι!!!!

:tongue::tongue::tongue:

4ywWp2.png

το ελπιζω γιατι απο το παιδι μου ολα ειναι πιθανα!

πως τα πας με τον μικρο?

μια χαρα εκτος του οτι τον εκανα λιγο αγκαλιτσα και με ψαχνει συνεχεια μια χαρα.θα φερεις και το μικιο σου αν ερθεις?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις κοιμηθηκαμε κατα τις 15 30 και εγω σηκωθηκα 17 30.Περιμενα να ξυπνησει ο Τασος να παμε παιδιατρο,μιας κ χρονισαμε να μας δωσει οδηγιες.Ξυπνησε στις 18 00 οποτε θα παμε τη Δευτερα....μολις εφαγε κρεμουλα κ παιζει με τα παιχνιδια του!!!!!Τα λεμε αργοτερα!!!!Πολλα φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κρίμα βρε Μαράκι. Να ξέρεις ότι κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα. Στο σχολείο του Ευριπίδη την πέρασαν πολλά παιδάκια. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα ο Νικόλας και να μην κολήσει και σας.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κρίμα βρε Μαράκι. Να ξέρεις ότι κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα. Στο σχολείο του Ευριπίδη την πέρασαν πολλά παιδάκια. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα ο Νικόλας και να μην κολήσει και σας.

Καλά έχω γελάσει πολύ με αυτό που γράφει το καινούργιο τικεράκι σου!!! :lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...