Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσαρες !!!!

πηγαμε χτες στον γιατρο και το γαντζακι μου ειναι μια χαρα.ευτυχως.απο βαρος μου εβγαλε οτι περνει γυρω στα 54 γρ την μερα.οπου ο ιδιος μου ειπε να κοιταξουμε να περνει το λιγοτερο 25,τωρα ειναι 3950 μεσα σε ενα μηνα(απο 2720).υψος 54 απο 47.σαν να αναπτυσεται γρηγορα.φοβαμαι μην ξυπνησω καμια μερα και αρχισω και λεω "ωωωωωω σουλταν!!!"

φαιη μακαρι να πανε ολα κατ ευχην στον αντρα σου.

ολες γραφετε για συναντηση αλλα συναντηση δεν βλεπω..... περιμενω που και ποτε αντε να σας δω!

μαρακι ποτε πας για β επιπεδου?

γλυκουλα λεω να παω και εγω καμια βολτα μεχρι την βαρη μπας και ησυχασει το μικιο μου.αν δεν πιασει θα παρω τουλαχιστον γαλακτομπουρεκο απο το πρωτο

γιωτουλα πολυ θα ηθελα να κανω και εγω βολτα νεα σμυρνη.μου εχει λειψει,καποια στιγμη δουλευα παραλληλα και στο εκει haagen dazs

4ywWp2.png

Μαλλον το Μαρακι εκτονωθηκε αρκετα στις κουνιες και την τσαρκα γιατι την αφησα στην κουνια της με κατι παιχνιδια μεχρι να βαλω το φαγητο αλλα την πηρε ο υπνος! Πηγα πριν λιγο και τη σκεπασα και τωρα καθομαι!

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες και τη συμπαρασταση!! :D

Ειρηνη πατε πολυ καλα! Μπραβο σας!! Φιλια στα πατουσακια σας!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

θα του δωσω οταν ξυπνησει.τωρα τον πηρε ο υπνος και δεν προκριται να βγαλω κιχ!

εχτες του εβαζα κρεμουλα στο σωματακι και οπως τον ειχα μπρουμυτα ζηλεψα τον κωλαρινο του ε δεν κρατηθηκα του την εριξα την δαγκωνια.ειναι βελουδενιο το μωρουλι μου.σκατα..... ξυπνησε

4ywWp2.png

ειναι βελουδενιο το μωρουλι μου.σκατα..... ξυπνησε

:lol::lol::lol: Αυτη η εναλλαγη συναισθηματων πολυ μου αρεσε!! Απο εκει που εισαι στη νιρβανα της μανουλας, ξυπναει και σε επαναφερει στην πραγματικοτητα!! :lol::lol::lol:

Να 'σαι καλα βρε Ειρηνη μου με εκανες και γελασα!!:D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες !!!!

πηγαμε χτες στον γιατρο και το γαντζακι μου ειναι μια χαρα.ευτυχως.απο βαρος μου εβγαλε οτι περνει γυρω στα 54 γρ την μερα.οπου ο ιδιος μου ειπε να κοιταξουμε να περνει το λιγοτερο 25,τωρα ειναι 3950 μεσα σε ενα μηνα(απο 2720).υψος 54 απο 47.σαν να αναπτυσεται γρηγορα.φοβαμαι μην ξυπνησω καμια μερα και αρχισω και λεω "ωωωωωω σουλταν!!!"

Μπράβο Ειρήνη, μια χαρά είναι ο γάντζος σου!!!!! (Αλήθεια όνομα έχετε αποφασίσει; )

μαρακι ποτε πας για β επιπεδου?

Από την άλλη εβδομάδα μπορώ να την κάνω μου είπανε. Θα πάρω σήμερα να κλείσω ραντεβού.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γιωτα παρακολουθω κ εγω το θεμα κ εχω στενοχωρεθει πολυ.αν δοθει το οκ κοινοποιησε το στο φεις να το παρω κ εγω απο σενα.

γλυκουλα μια χαρα ο μικρος σου ετσι ησυχος να ειναι καθε μερα!

μαρακι μεγεια το τικερακι πολυ ομορφο!

ειρηνη τι να πω?μπραβο σας!φοβερη η αναπτυξη του γατζου σου!

τελικα αν πουμε για αυριο απογευμα εκτος απο μενα τη φαιη κ τη γιωτα που μπορουμε οι υπολοιπες θα μπορεσετε?κ που?στο σπιτι της φαιης η εξω?

εμεις φαγαμε τα φρουτακια(σημερα το εφαγε σχεδον ολο:P)πηγαμε τη βολτα μας στις κουνιες και τωρα ψιλοκοιμαται.φαιη μου ελπιζω να εχεις ευχαριστα νεα απ το βασιλη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα (μετά του Ευριπίδου βεβαίως - βεβαίως). Αν είναι να μαζευτούμε πολλές πάντως πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο να συναντηθούμε κάπου έξω (δεν είναι δίκαιο για τη Φαίη να φιλοξενήσει ένα λόχο νομίζω).

etCDp3.png hk8kp3.png

Συμφωνω!!!!

Και αν θελετε να βρεθουμε στις κουνιες κ μετα να κατσουμε για καφεδακι!!!!

Εμενα δε νομιζω να κατσει στο καροτσι αλλα αν δεν παρετε παιδια να αφησω κι εγω τον Τασο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δεν εχω κανενα προβλημα να ερθετε ολες μαζι, ειλικρινα το λεω!

Αν παλι κανονισουμε για εξω, μολις τελειωσουμε με τις κουνιες θα παρω τον Βασιλη να ερθει να την παρει γιατι δεν θα με αφησει να κατσω να πιω το καφεδακι μου με την ησυχια μου! Οποτε για να μην μπερδευομαι και μπερδευω κι εσας: Αυριο Παρασκευη 19/02 στις 17:00 στις κουνιες στην κεντρικη πλατεια και μετα για καφεδακι?

Οσο για τον Βασιλη δεν εχω ευχαριστα.. Του εδωσαν κι αλλη αναρρωτικη! Ηταν μεσα στα νευρα και δεν τον ρωτησα ποσες μερες ακομα του εδωσαν. Μολις ερθει σπιτι θα τον ρωτησω!.. :(

Η Μαρια κοιμαται ακομα, καλυτερα γιατι με τα νευρα που θα 'χει ο πατερας της μολις ερθει σπιτι... Οταν ξυπνησει θα κλειστω μαζι της στο δωματιακι της και ο,τι θελει θα το κανουμε εκει μεσα! Και το ταϊσμα και το αλλαγμα και το παιχνιδι μεχρι να ηρεμησει κι ο Βασιλης!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

μαλλον βασιλης ,το ονομα του πεθερου.θα δουμε ομως.μονοεγω το θελω κανεις αλλος.ο καλος μου θελει να τον κανει συνονοματο του,δημητρη.τι να πω?καθενας με την λοξα του.παιδια εχω βαλει αυτο

ισα με 7 φορες ,οταν σταματαει αρχιζει τους ηχους ξυπνηματος,τεντωματα σφιξιματα.λεω να παω να μαγειρεψω οποτε θα το βαλω καμια δεκαπενταρια φορες ακομα (αναλογος το φαγητο παει,θα κανω κοκκινιστο.αν εφτιαχνα κανενα αυγο θα το εβαζα δυο φορες,χαχα)

4ywWp2.png

μαλλον βασιλης ,το ονομα του πεθερου.θα δουμε ομως.μονοεγω το θελω κανεις αλλος.ο καλος μου θελει να τον κανει συνονοματο του,δημητρη.τι να πω?καθενας με την λοξα του.παιδια εχω βαλει αυτο
ισα με 7 φορες ,οταν σταματαει αρχιζει τους ηχους ξυπνηματος,τεντωματα σφιξιματα.λεω να παω να μαγειρεψω οποτε θα το βαλω καμια δεκαπενταρια φορες ακομα (αναλογος το φαγητο παει,θα κανω κοκκινιστο.αν εφτιαχνα κανενα αυγο θα το εβαζα δυο φορες,χαχα)

Πω πω βρε Ειρήνη τι μου θύμησες πάλι...

Δεν ξέρω που το είχε βρει ο Διονύσης, αλλά έχουμε στο laptop ένα αρχείο διάρκειας 54 λεπτών με ήχους από τη φύση και μουσική υπόκρουση εντελώς της νιρβάνας. Όταν ήταν ο Ευριπίδης νεογέννητο, και του το έβαζα να το ακούσει, κοιμόταν σε δευτερόλεπτα και ξύπναγε μόνο όταν τελειώνε. Σκέφτηκα να σου το στείλω με mail αλλά είναι 24,5 ΜΒ και αμφιβάλω αν θα το σηκώνει ο server.

etCDp3.png hk8kp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝΕ.ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ.

l9Iop2.png

ευχαριστω πολυ μαρακι.δεν φανταζεσαι το τι μου εχει κατεβασει ο καλος μου!

με πουλια με βροχες με καταρρακτες..... τα παντα ολα λεμε!!!!!!!δουλευει τρελλα!

οπως και το πιστολακι μαλλιων.ισως απο τις καλυτερες αγορες κανει για δυο τελειως διαφορετικα πραγματα.ευχαριστω ναταλι μου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...