Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια, επειδη απ' ο,τι βλεπω ολες θελουμε να συναντηθουμε, να πουμε Παρασκευη που θα μπορει και η Σοφια? Αλλιως οποτε σας βολευει, εγω μπορω ολες τις μερες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε? Ολα καλα?

Εγω μολις εκατσα, ειμαι πτωμα και ποναει φριχτα και η μεση μου αλλα και η κοιλια μου οποτε ακυρος ο συναγερμος, μαλλον θα αδιαθετησω! Δεν πειραζει, απο τον επομενο μηνα παλι!

Μαζεψα το σπιτι και ειχα σκοπο να σιδερωσω αλλα με τον πονο που τραβαω λεω καλυτερα να την πεσω για υπνο.. Πως μαζευτηκαν παλι τοσα ασιδερωτα?? Ελεος πια!

Σημερα το απογευμα πηγαμε τη Μαρια μεχρι τη Βαρκιζα να μυρισει ιωδιο αλλα εκει που ετοιμαζομασταν να φυγουμε εκανε λιγακι εμετο, δεν ξερω γιατι.. Μετα ολα καλα, ισως ζαλιστηκε στο αυτοκινητο επειδη πηγαμε απο λιμανακια κι ειχε πολλες στροφες!

Αυριο το πρωι θα ειμαι μονη στο σπιτι! Ο Βασιλης περναει επιτροπη.. Μακαρι να τον γυρισουν και παλι στην υπηρεσια! Ευχηθειτε κι εσεις ρε κοριτσακια μου! Οποτε και αυριο αν θελετε μπορειτε να ερθετε να πιουμε καφεδακι!

Οσο για την Παρασκευη, εγω εννοουσα την αλλη αλλα παει πολυ μακρια η βαλιτσα λετε ε? Αν σας βολευει η αυριανη Παρασκευη και παλι μεσα ειμαι, δεν υπαρχει θεμα!

Παω να πεσω για νανι τωρα! Θα τα πουμε το πρωι κοριτσακια μου!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ο Βασιλης περναει επιτροπη.. Μακαρι να τον γυρισουν και παλι στην υπηρεσια! Ευχηθειτε κι εσεις ρε κοριτσακια μου!

Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!

Μακαρι να επιστρεψει για να μπειτε παλι σε σειρα!!!!!!

Οσο για την Παρασκευη την αλλη εγω θα εχω ξεκινησει δουλεια,μαλλον θα ειμαι πρωι βεβαια αλλα δεν με βλεπω να ερχομαι καθως θα θελω να κατσω λιγο με τον Τασουλη!!!!!Θα μου λειπει περισσοτερο τωρα!!!!!Δεν πειραζει ομως!!!:lol::lol::lol:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κι απο εμενα! Πως ξημερωσε η μερα σας?

Εγω ειμαι μεσα στο αγχος.. Πριν κανα 50λεπτο εφυγε ο Βασιλης για τα πολυιατρεια στην Πειραιως.. Τωρα λογικα θα εχει φτασει και θα παιρνει τα εγγραφα που χρειαζονται για την επιτροπη! Μακαρι Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα..

Το Μαρακι κοιμαται ακομα κι εχω βαλει λιγο καφε να πιω με την ησυχια μου! Μολις ξυπνησει θα την ταϊσω και μετα θα παμε για φρουτακια και καμμια τσαρκα με το καροτσι!

Οσο για τη συναντηση, επειδη εγω ειμαι διαθεσιμη ανα πασα ωρα και στιγμη, καλυτερα προτεινετε εσεις ποτε μπορειτε για να κλεισουμε!

gM4vp2.png

Εγω ξεχασα να πω καλημερα!!!!!

Καλη επιτυχια στον Βασιλη!!!!Εμεις ξυπνησαμε,ηπιαμε γαλα και καφε,και τωρα ακουμε μουσικη!!!!!Λεω να παμε καμια βολτα στη Ν.Σμυρνη μιας και εχει καλο καιρο,να παρω και δωρακι της Μαριας που εχει γενεθλια!!!!!

Μια νυφη την εχουμε,να μην την προσεξουμε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγω ξεχασα να πω καλημερα!!!!!

Καλη επιτυχια στον Βασιλη!!!!Εμεις ξυπνησαμε,ηπιαμε γαλα και καφε,και τωρα ακουμε μουσικη!!!!!Λεω να παμε καμια βολτα στη Ν.Σμυρνη μιας και εχει καλο καιρο,να παρω και δωρακι της Μαριας που εχει γενεθλια!!!!!

Μια νυφη την εχουμε,να μην την προσεξουμε?????

Ευχαριστω Γιωτα μου για την ευχουλα και ελπιζω να πιασει! Οσο για το δωρακι δεν ειναι αναγκη, το καλυτερο δωρο μας ειναι ο Τασουλης!! (Η Μαρια εξακολουθει να σκαει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια οποτε βλεπει το βιντεακι με τον Τασο!!! :lol:.. Τις προαλλες ζητησα του Βασιλη να την κρατησει λιγακι να παω τουαλεττα και οταν γυρισα στο σαλονι την ειχε αγκαλια και της εβαζε συνεχεια το συγκεκριμενο βιντεο απο το κινητο για να καθεται ησυχη!!!:lol::lol: Μιλαμε για ερωτα, οχι αστεια! :lol: )

gM4vp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες και μωράκια!!!

Φαίη καλή επιτυχία στον Βασίλη. Σου στελνω κύματα θετικής ενέργειας!!!! (τα λαμβάνεις ; )

Εγώ είμαι εδώ με τα βλασταράκια μου, η μαμά μου κόλλησε μάλλον από τον Νικόλα και έχει πυρετό από εχθές. Σε κείνη έτυχε αυτή τη φορά!!!!! Ο Νικόλας είναι μια χαρά αλλά δεν τον στέλνω σταθμό ακόμα, από Δευτέρα.

Φιλάκια πολλά και να έχουμε μια καλή μέρα!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμας!πως ειστε σημερα?

τελικα ποιες μππορειτε για αυριο?αν οχι προτεινετε καποια αλλη μερα την αλλη βδομαδα μπορω κ εγω ολες τις μερες αλλα απογευματα.γιωτα απο δευτερα ξεκινας?

μαρια νδ περαστικα στη μαμα σου!

φαιη μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την επιτροπη κ να γυρισει ο βασιλης στη δουλεια!i keep my fingers crossed:)

εμεις καναμε αμαν να κοιμηθουμε χθες δεν ηθελε να κοιμηθει με τπτ απ τις 10 προσπαθουσαμε αλλα με το που την βαζαμε στο λικνο εκλαιγε απαρηγορητα...σκεφτηκα μηπως ειναι τα δοντια της της εδωσα λιγο ντεπον να ηρεμησει αλλα δεν εφταιγε αυτο τελικα...η κυρια απλα δεν ηθελε να κοιμηθει...με τα πολλα τη κρατησα λιγο ξυπνια παιξαμε κ μετα τη κοιμησα αγκαλια.πτωμα κ εγω πεφτω για υπνο, με παινει ομως φοβερος πονοδοντος δε μπορουσα να ησυχασω ολο το βραδυ 2 διαφορετικα παυσιπονα πηρα αλλα τπτ...οδοντιατρο δε παω με τιποτε9ειμαι χειροτερη απ τα 5 χρονα:lol:)οποτε ευχομαι να μη με ξαναπιασει.

να εχετε μια ομορφη μερα-ευτυχως βλεπω εφτιαξαν οι μερες κ προσφερονται για ατελειωτες βολτες;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Φαίη καλή επιτυχία στον Βασίλη. Σου στελνω κύματα θετικής ενέργειας!!!! (τα λαμβάνεις ; )

Ευχαριστώ Μαρία μου! Εννοείται πως τα λαμβάνω!!!:P:p

Το Μαράκι κοιμάται ακόμα και μου φαίνεται πως θα με πάρει κι εμένα ο ύπνος στον καναπέ..! Σε λιγακι θα πάω να την ξυπνήσω.. Βαρέθηκα μόνη μου!!:tongue:

gM4vp2.png

καλημερα κ απο εμας!πως ειστε σημερα?

τελικα ποιες μππορειτε για αυριο?αν οχι προτεινετε καποια αλλη μερα την αλλη βδομαδα μπορω κ εγω ολες τις μερες αλλα απογευματα.γιωτα απο δευτερα ξεκινας?

μαρια νδ περαστικα στη μαμα σου!

φαιη μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την επιτροπη κ να γυρισει ο βασιλης στη δουλεια!i keep my fingers crossed:)

εμεις καναμε αμαν να κοιμηθουμε χθες δεν ηθελε να κοιμηθει με τπτ απ τις 10 προσπαθουσαμε αλλα με το που την βαζαμε στο λικνο εκλαιγε απαρηγορητα...σκεφτηκα μηπως ειναι τα δοντια της της εδωσα λιγο ντεπον να ηρεμησει αλλα δεν εφταιγε αυτο τελικα...η κυρια απλα δεν ηθελε να κοιμηθει...με τα πολλα τη κρατησα λιγο ξυπνια παιξαμε κ μετα τη κοιμησα αγκαλια.πτωμα κ εγω πεφτω για υπνο, με παινει ομως φοβερος πονοδοντος δε μπορουσα να ησυχασω ολο το βραδυ 2 διαφορετικα παυσιπονα πηρα αλλα τπτ...οδοντιατρο δε παω με τιποτε9ειμαι χειροτερη απ τα 5 χρονα:lol:)οποτε ευχομαι να μη με ξαναπιασει.

να εχετε μια ομορφη μερα-ευτυχως βλεπω εφτιαξαν οι μερες κ προσφερονται για ατελειωτες βολτες;)

Αχ βρε Σοφια μου..! Αν ευχομαι κατι σε αυτη τη ζωη (περα απο το να ειναι γερο το παιδι μου!) ειναι να μην με πιασει ειτε πονοδοντος ειτε πονος στο αυτι..! Ειλικρινα και στη σκεψη μονο υποφερω! Περαστικα ευχομαι! Οσο για την Ελισσαβετ, ειπαμε.. Εκεινη και η Μαρια κανουν ο,τι τους καπνισει!!:lol::lol::lol: Δεν θα βγαλουμε ακρη, ποτε!!!

gM4vp2.png

ετσι ειναι φαιη μου...να ναι καλα τα κοριτσακια μας κ ας κανουν οτι θελουν...θα μεγαλωσουν κ θα στρωσουν που θα παει?;)αλλωστε κ εμεις τα ιδια δε καναμε στους γονεις μας?εγω ειδικα ημουν πολυ δυσκολο μωρο στον υπνο δε κοιμομουνα πουθενα αλλου παρα μονο στην αγκαλια της μαμας μου...ειπαμε ειχε που να μοιασει η δικια μου:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αααχχ!! Εγω παντως απο οσα μου λενε ημουν ησυχη! Ουτε εκλαιγα, ουτε γκρινιαζα, μονο στα πρωτα δοντακια με ακουσανε.. Αφου η μανα μου ακομα και σημερα λεει πως πιστευε πως δεν ξερω να κλαψω.. Ειτε με ταϊζανε ειτε οχι, ειτε με αλλαζανε ειτε οχι, δεν ακουγομουν καθολου.. Εγω εκανα τη μεγαλη επανασταση στην εφηβεια! Εκει τους τρελλανα ολους!... Σε αντιθεση με το Βασιλη που απο αυτα που λεει η πεθερα μου οταν ηταν μωρο του εδινε υπνωτικο στο γαλα για να κοιμηθει, εκλαιγε συνεχεια και χωρις να υπαρχει λογος, γκρινιαζε απλα για να ακουγεται και αλλα πολλα που αν σας τα γραψω θα πειτε πως αυτο δεν ηταν μωρο, ηταν το μωρο της Ροζμαρι!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι και παρει τα παιδικα χρονια του Βασιλη (που τα 'χει παρει δηλαδη, τι να λεμε! :lol: ) και τη δικη μου εφηβεια................ Γιωτα θα σε χρειαστω ως αποκλειστικη!!!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...