Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!πως πατε?εμεις ημαστε γκρινιαρηδες και σημερα ολη μερα και τωρα ηρεμησε λιγο με το τσαι και κοιμαται να ηρεμησω και εγω...

γιωτα υπεροχη η αισθηση της πρωτης κλωτσιας...πολυ μου αρεσε εμενα την περιμενα με αγωνια...

μαρακι περαστικα σας και ελπιζω να μην κολλησετε ολοι παλι...

φαιη μου μην ασχολεισαι με τα πεθερικα σου γιατι χαλας την διαθεση σου χωρις λογο...αν θελουν θα καταφερουν να ερθουν..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ?ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΧΤΕΣ. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 145 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΧΑΛΙΑ!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΓΙΩΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΜΑΡΙΑ.ΝΔ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΟΥ.ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥ. ΣΟΦΙΑ, ΦΑΙΗ, ΜΑΡΙΑ , ΓΛΥΚΟΥΛΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

l9Iop2.png

Μανουλιτες τι κανετε????

Εμεις πηγαμε βολτα στα village και χαζεψαμε βιτρινες,πηραμε κ ενα μπλουζακι του Τασουλη!!!!Αλλα επειδη ψιχαλιζε δεν μπορεσαμε να παμε και στο λουνα παρκ κ ετσι πηγαμε βολτα απ τους γονεις μου!!!!!

Λιωσανε στο παιχνιδι με τον μικρο κ γυριασαμε πριν καμια ωριτσα.Ηπιε το γαλα του κ τωρα πηγε για υπνο!!!!!Και μαλλον κοιμηθηκε γιατι εχει πολλη υσηχια!!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας!!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

μαρια νδ περαστικα στο νικολα σου!μακαρι να τη γλιτωσετε οι υπολοιποι κ να μη κολλησετε!γραψε μας οποτε μπορεσεις τι σας ειπε ο γιατρος.

ειρηνη μου τι κουκλο γιο εχεις!ειδα τις καινουριες φωτο στο φεις, πανεμορφο μωρο-οπως και ολα τα μωρακια δηλαδη!περιμενουμε κ τα δικα σου νεα απ το παιδιατρο-ειμαι σιγουρη θα σας βρει τελειους!

γλυκουλα ελπιζω να εχει ηρεμησει καπως ο μικρος σου.

μαρακι πολυ δουλεια χθες ε?ελπιζω σημερα να ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.

γιωτουλα κοιτα να ξεκουραστεις οσο μπορεις αυτη τη βδομαδα ελπιζω να σε αφησει ο τασουλης!

φαιη μου πολυ ηθελα να ερθω κ εγω χθες αλλα ετρεχα με τη μικρη κ το σπιτι.αν θες κ μπορεις θα το κανονισουμε την αλλη βδομαδα.

εμεις ευτυχως ειχαμε ησυχο βραδυ της μαγειρεψα χθες κοτοσουπα ελπιζω να της αρεσει.το μοσχαρακι το φαγε μια χαρα χθες τις εδωσα 5-6 κουταλιτσες αν συνεχιζα θα τρωγε κ αλλο αλλα φοβηθηκα μηπως δε κανει παραπανω.απο βδομαδα θα της δινω περισσοτερο.σημερα θα μαι ολη μερα μονη μου ο αντωνης θα κατσει υπερωρια ελπιζω να μη με τρελανει η ελισαβετ:lol:(πλακα κανω το χαιρομαι εννοειται!)

παω να πιω κανα καφεδακι τωρα που ψιλοκοιμαται αυτη.φιλακια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Ξυπνησαμε κ εμεις στις 8 30,πηγαμε κ τη βολτα μας και ευελπιστω σε λιγο να κοιμηθει!!!!!Προς το παρον τρωει κουλουρακι!!!!!

Σοφια μου δεν το βλεπω να ξεκουραζομαι μιας και η πεθερα μου θα φυγει να παει στην κουνιαδα μου στη Σπαρτη που θα χειρουργηθει στα χερια....οποτε δεν μπορει να τον κρατησει!!!!

Δεν πειραζει ομως,παιδι της ειναι δεν μπορει να μην παει.....Αλλωστε και ο Τσουλης ειναι ησυχο παιδι κ δε με δυσκολευει ιδιαιτερα!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπεραααααααα!!! Τι κανετε?

Εμεις ξυπνησαμε λιγακι αργα σημερα αλλα δεν πειραζει, το ευχαριστηθηκαμε! Το Μαρακι ηπιε γαλα και σημερα ειναι καλυτερα απο αποψη μπουκωματος και αεριων! Βεβαια την πλακωσα εχθες στο φυσιολογικο ορο και το physiomer bebe και εστρωσε επιδερμιδα!! :lol:

Ηθελα να σας πω πως το Σαββατο που εχει γενεθλια η Μαρια, δεν θα κανουμε τιποτα περα απο μια τουρτιτσα γιατι ετσι κι αλλιως τα οικονομικα μας ειναι περιορισμενα και γι' αυτο δεν σας εχω ειδοποιησει! Αλλα οποτε θελετε (ακομα και μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται) μπορειτε να ερθετε για καφεδακι με τα πιτσιρικια σας ή χωρις, οπως σας βολευει! Να σας κερασουμε και γλυκακι για τα γενεθλια μας!!!! Θα χαρω πολυ να σας δω γιατι την προηγουμενη φορα καθησαμε λιγο λογω καιρου και δεν σας χορτασα και επιπροσθετα η Γιωτα δεν ηρθε οποτε την εχω επιθυμησει περισσοτερο!!! ;) Οσο για την ωρα εμενα δεν με πειραζει καθολου αν θα ειναι πρωι ή απογευμα απλα να ξερετε πως μετα τις 14:00 το μεσημερι θα ειναι και ο συναδελφος του Βασιλη εδω! Τα πρωινα λειπει στην εκπαιδευση και ετσι θα ειμαστε πιο ανετες, αλλα αν σας βολευει απογευμα κανενα προβλημα! Θα τους στειλω για καφε εξω! (Και δεν νομιζω να τους πολυπειραξει!! :lol:;) )

Παω να φτιαξω λιγο τραχανα της Μαριας μου και θα τα πουμε σε λιγακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μου μυριζει συναντηση??? ΤΕΛΕΙΑ!!! :D :D :D :D :D

Συνάντηση ακούω!!!! Που και πότε;;;;; :wink:

Τελικά δεν θα τον πάω στο γιατρό τον Νικόλα γιατί είναι απύρετος από εχθές το απόγευμα και γενικά είναι καλύτερα, έχει και όρεξη να φάει. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε και από το ταξίδι που πήγαμε γι΄αυτό να σήκωσε πυρετό. Τον έβγαλα και έξω σήμερα στις κούνιες (τις γνωστές) και ευχαριστήθηκε το παιδάκι. Είχε τέλεια μέρα!

Αυτά τα λίγα νέα μας!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Εγω παντως σας προσκαλω στο σπιτι μου οποια μερα και ωρα σας βολευει, δηλαδη δεν θα ειχα προβλημα να γινει εδω η επομενη συναντηση μας! Αν παλι θελετε να βγουμε εξω και παλι κανενα προβλημα!

Εγω απο ωρες και μερες δεν εχω κανενα θεμα, ειμαι διαθεσιμη ανα πασα ωρα και στιγμη! Αν θελετε να συναντηθουμε σπιτι μου και σας βολευει απογευμα, απλα θα διωξω τον Βασιλη και το συναδελφο, οποτε και παλι δεν υπαρχει προβλημα!!

Μαριανδ μπραβο σας που ειστε καλυτερα!

Αληθεια η Μαρια (DEMS) που ειναι σημερα?? Παλι τρεχει και δεν φτανει μαλλον.!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

συναντηση ε?τι ωραια πολυ θελω να σας δω:P

φαιη ευχαριστουμε για την προσκληση τα υπολοιπα κοριτσια τι λετε?εγω δυστυχως μπορω μονο απογευματα αν κ αυτη τη βδομαδα ειναι πολυ δυσκολο μονο παρασκευη μπορω.κανονιστε εσεις οποια μερα θελετε κ αν τα καταφερω θα ερθω.

μαρια νδ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο νικολας και δε χρειαστηκε να πατε στο παιδιατρο.φαιη περαστικα στο μαρακι σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας και από μένα!

Λοιπόν επειδή δεν προλαβαίνω (πάλι) θα σας πω μόνο ότι συνάντηση θέλω και εγώ.

Κατά τα άλλα "Καλοί μου άνθρωποι ξέρετε από βέσπα;"

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...