Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μόλις πηρα τηλέφωνο την τομεάρχη μου να την ρωτησω τι αναγκες εχουνε στο προγραμμα κ με ρωτησε εμενα τι με βολευει καλυτερα.Της ειπα οτι με εξυπηρετουν τα πρωινα αλλα αν εχουν αναγκη απο απογευματινα δεν τιθεται θεμα.....

Μου ειπε οτι για αρχη θα κανω πρωινα,γιατι λειπω κ καιρο κ να συντονιστω παλι...

Ουφ μου εφυγε ενα βαρος!!!!!

Δε σας ειπα ομως το αλλο το ευχαριστο!!!!

Ακουσα τα μωρα!!!!!Ναι κ ομως τα ακουσα,δυο μερες με κλωτσησανε!!!!!Αντε αρχιζουν κ αυτα σιγα-σιγα να δινουν το στιγμα τους!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο γιωτα τελεια τα νεα σου!!ακουσες τα διδυμακια σου κιολας ε?μοναδικο συναισθημα φανταζομαι!πολυ χαιρομαι για σενα!

εμεις εδω ακουμε μουσικη κ χορευουμε σε λιγο θα φαμε τα φρουτακια μας-αν φαμε δηλαδη να δουμε τι κεφια θα χει η μικρη σημερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας!!

Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 10:00 και για την ακριβεια αν δεν πηγαινα εγω να την ξυπνησω ακομα θα κοιμοτανε!!

Ηπιε γαλα και τωρα την εχει αραξει στην αυλη με τον πατερα της. Ο Βασιλης καθαριζει το αυτοκινητο και η Μαρια κανει κουνια! Σε λιγακι ειναι ωρα για φρουτοκρεμα οποτε θα μας ακουσει ολη η γειτονια που θα την κατεβασω απο την κουνια της!

Γιωτα ετοιμασου για γερες κλωτσιες!! Τα διδυμακια δεν αστειευονται!! Πωπω.. μου εχει λειψει αυτη η αισθηση.. Μακαρι να βγει θετικο το τεστ!

Σοφια μου μην ανησυχεις, καπου θα κρυωσε η μικρουλα.. Και η Μαρια απο εχθες ειχε πολλα αερια και σημερα ειναι ολο αψου και τα αερια συνεχιζουν... Τι να κανουμε, ειναι ο καιρος αστα να πανε! Περαστικα σας ευχομαι!

Παω να αλεσω σιγα - σιγα τα φρουτακια της! Αν ακουσετε ουρλιαχτα σε λιγακι, μην ανησυχησετε.. η Μαρια θα 'ναι που την κατεβασα απο την κουνια!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Νικόλας ξύπνησε (πάλι) με πυρετό :(:-(:sad::-(:sad::-(:sad:.

Αχ τα νεύρα μου με αυτές τις ιώσεις. Ολόκληρο τον χειμώνα όλο ιώσεις. Μετά θα κολλήσει και ο μικρός κλασικά, και μετά εγώ!!!! Αχ τα νεύρα μου. :twisted::twisted: Κατά τα άλλα καλά!!!!

Φαίη μην χαλάς την ζαχαρένια σου για τους τρίτους. Κοίτα να περάσετε τέλεια στα γενέθλια της μικρής. Εξάλλου αυτή η μέρα της ανήκει!!!

Γιώτα μπράβο που άκουσες τα σποράκια. Πω,πω τέσσερα ποδαράκια θα σε κλωτσάνε!!!!

Σοφία όντως αυτά τα αλεσμένα χάλια είναι!!!!Πως τα τρώνε τα κακόμοιρα!!!!Δώσε στο μωρό καμιά μπριζολίτσα (πλάκα κάνω)!!!!!!!

Μαρία υπομονή με τις θανάσιμες!!!!!

Ειρήνη τι κάνει ο γάντζος σου;

Ναταλία χρόνια πολλά στα διδυμάκια σου να τα εκατοστήσουνε!

Γλυκούλα φιλιά στα πατουσάκια του μωρού!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Δεν προλαβαίνω να απευθυνθώ στην κάθε μια σας χωριστά γιατί πάλι συναγωνίζομαι το Βέγγο σήμερα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Δεν παω καθολου καλα.. Βλεπω το καφε της Χαρας κι εχω πεθανει στα γελια!!! :lol::lol::lol: Δεν ξερω ρε κοριτσια... Εχω τοση αναγκη να γελασω που το επιδιωκω συνεχεια! Εχθες μου λεει ο Βασιλης "σταματα πια ρε παιδακι μου! Θα σε περασουν για χαζοχαρουμενο!" κι εγω αντι να σταματησω με επιασε χειροτερο γελιο!! :lol::lol::lol:

Η Μαρια εφαγε και τωρα εχει βαλει το μπαμπα της για υπνο! Ο Βασιλης ροχαλιζει και η Μαρια του χαϊδευει το κεφαλι! Πολυ γελιο εχουν!!!! Ο συναδελφος του Βασιλη κοιμαται στο σαλονι κι εγω εχω αγκιστρωθει στην κουζινα!! Το απογευμα θα ερθει απο 'δω μια κοπελα που γνωρισα στο parents η Μαρια με το ψευδωνυμο μαρακικ.. Την εχετε και στο facebook αλλα δεν λεω το επωνυμο της εδω για ευνοητους λογους! Οποια αλλη θελει, ειναι ευπροσδεκτη!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Νικόλας ξύπνησε (πάλι) με πυρετό :(:-(:sad::-(:sad::-(:sad:.

Αχ τα νεύρα μου με αυτές τις ιώσεις. Ολόκληρο τον χειμώνα όλο ιώσεις. Μετά θα κολλήσει και ο μικρός κλασικά, και μετά εγώ!!!! Αχ τα νεύρα μου. :twisted::twisted: Κατά τα άλλα καλά!!!!

Φαίη μην χαλάς την ζαχαρένια σου για τους τρίτους. Κοίτα να περάσετε τέλεια στα γενέθλια της μικρής. Εξάλλου αυτή η μέρα της ανήκει!!!

Γιώτα μπράβο που άκουσες τα σποράκια. Πω,πω τέσσερα ποδαράκια θα σε κλωτσάνε!!!!

Σοφία όντως αυτά τα αλεσμένα χάλια είναι!!!!Πως τα τρώνε τα κακόμοιρα!!!!Δώσε στο μωρό καμιά μπριζολίτσα (πλάκα κάνω)!!!!!!!

Μαρία υπομονή με τις θανάσιμες!!!!!

Ειρήνη τι κάνει ο γάντζος σου;

Ναταλία χρόνια πολλά στα διδυμάκια σου να τα εκατοστήσουνε!

Γλυκούλα φιλιά στα πατουσάκια του μωρού!!

γεια σου μαριανδ!!!!καλα ειναι ο παιδις μου!!!ευτυχως σημερα ειχαμε μια ησυχη νυχτα σε αντιθεση με την χτεσινη που κοιμηθηκαμε 9.3 το πρωι.περαστικα στο νικολιο σου!!

μαριαν ετσι που απαντας σε ολες χωριστα μου φαινεται σαν μια περιληψη της μερας και να σου πω την αληθεια αν και ειναι ντροπη εμενα πολυ μαρεσει.4 ποδια μεσα στην κοιλια σου γιωτα ,χαχα.οτι εχεις μεσα σου 3 καρδιες?6 νεφρα?6 πνευμονες και πολλα πολλα εντερακια?χαχαχα:tongue:

ναταλια να χαιρεσαι τα πιτσιρδελια σου!!να ειναι πολυχρονα!!

θελω πολυ και εγω να φιλησω τα πατουσακια του μωρου μου αλλα μου λεει η μαμα μου οτι αν τους φιλας τα πατουσακια αργουν να μεγαλωσουν,βλακειες αλλα το εχω και στον νου μου.

μαρια παλι τρεχεις κοριτσακι μου?κουραγιο!!και εγω που καθομαι...... πολυ τρεξιμο!!!!:(:):(:)

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Το απογευμα θα ερθει απο 'δω μια κοπελα που γνωρισα στο parents η Μαρια με το ψευδωνυμο μαρακικ.. Την εχετε και στο facebook αλλα δεν λεω το επωνυμο της εδω για ευνοητους λογους! Οποια αλλη θελει, ειναι ευπροσδεκτη!!!

Φαιη μου να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!!!!

Εμεις ετοιμαζομαστε για οικογενειακη βολτα μιας κ ο Βασιλης δεν πηγε στο μαγαζι....ηθελα να ειμαι εκει ομως!!!!!

Μαριανδ περαστικα στον Νικολα σου!!!!!Υπομονη και φευγει και ο χειμωνας....θα παρει μαζι του κ ολες τις ιώσεις μου είπε!!!!!!Οπότε μην ανυσηχείς!!!!

Επεξεργάστηκαν by giota.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μαριανδ περαστικα στον Νικολα σου!!!!!Υπομονη και φευγει και ο χειμωνας....θα παρει μαζι του κ ολες τις ιώσεις μου είπε!!!!!!Οπότε μην ανυσηχείς!!!!

Ευχαριστώ Γιώτα μου. Ναι να φύγει ο χειμώνας!!!!!

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

τι κανεις μαριαν? εμεις αυριο εχουμε γρηγορακο να δουμε τι θα μας πει.

Ναι και εμείς δεν τον γλυτώνουμε τον παιδίατρο!!! Τελευταία είμαστε τακτικοί θαμώνες. Τι ώρα θα πάτε μπας και συναντηθούμε!!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...