Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γιωτα μου μακαρι να το κρατησει αλλα το Μαρακι ειναι απροβλεπτο.. Τη μια μερα ειναι ετσι, την αλλη ξεχναει τι σημαινει ωραριο και προγραμμα!

Ειρηνη τι κανει ο γαντζος σου? Πως τα πατε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmera κοριτσια!χαιρομαι που περνατε ολες τελεια!μπηκα να σας ευχηθη χρονια πολλα κ καλη σαρακοστη!εγω χαθηκα το σκ γιατι βρηκαμε ευκαιρια με τον αντωνη μιας κ ηταν το μωρο στη μαμα μου κ το ριξαμε στις βολτες!να περνατε ολες καλα πολλα φιλακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα, χρονια πολλα και καλη σαρακοστη σε ολες!!

Ευχομαι να ειστε καλα! Εμεις πριν λιγο επιστρεψαμε απο τη μαμα μου, φαγαμε, ηπιαμε κρασακι, το Μαρακι εφαγε σκορπινα ψαροσουπα (συγκεκριμενα η κοιλια της κοντεψε να εκραγει :lol: ) και γυρισαμε! Τωρα την επεσε για υπνο.. Το απογευμα εχει βολτα.. Αγνωστο προς τα που..

Ηθελα να σας το πω προς το τελος του μηνα αλλα δεν κρατιεμαι.. Υπαρχει πιθανοτητα να μην με επισκεφτει αυτο το μηνα η περιοδος μου..!! Αν λαβουμε υποψιν τις ζαλαδες που με εχουν γονατισει και οτι τις "επικινδυνες" μερες ηρθα σε επαφη, μαλλον θα μπω κι εγω στο κλαμπ της Γιωτας και της Μαριας! Ας ελπισουμε..!! Αν και δεν θελω να το σκεφτομαι γιατι θα απογοητευτω και δεν θελω!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή κοριτσάκια και από μένα!

Εμάς δεν μας έκατσε το τριήμερο λόγω "θανάσιμων". Δεν πειράζει όμως, ουδέν κακό αμιγές καλού. Πήγαμε σήμερα στο λόφο του Φιλοπάππου και πετάξαμε αετό με κάτι φίλους. Είχε κόσμο αλλά δεν γινόταν ο χαμός. Μια χαρά περάσαμε.

Φαίη σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θες και το club θα σε δεχθεί με ανοιχτές αγκάλες.:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Α, κι εσεις με τις θανασιμες?? Τα Μυστικα της Εδεμ καταντησαμε!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμεις εχουμε θεμα.. Δεν ξερω αν τα διαβασατε, εγιναν κι αλλα, τα εχω γραψει στο αλλο παρεντς στις 7+ θανασιμες πεθερες.. Και επεται και συνεχεια γιατι η Μαρια εχει γενεθλια το Σαββατο.. Σημερα δεν μας εχουν παρει στιγμης τηλεφωνο να ευχηθουν καλη σαρακοστη και τα λοιπα, το παιζουν θιγμενοι τα γαϊδουρια! Αϊ στον κορακα πια.. Καλα λενε πως ο καλυτερος αντρας ειναι ο ορφανος.. Αμα πια!

Ευχαριστω για τις ευχες Μαρακι!

Να ρωτησω κατι ασχετο ρε κοριτσια: Σημερα η Μαρια ξυπνησε με πολλα αερια.. Να της φτιαξω κανενα ζεστο ή δεν θα βοηθησει? Μαλλον καπου κρυωσε..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΒΑΛΕ ΣΕΣΟΥΑΡ!!ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΩ ΙΣΙΩΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΝΤΖΟΥ ΜΟΥ!

ειρηνακι μου δεν πιανει το σεσουαρ στον δικο μου αν εχει νευρα!!!δεν τον ηρεμει τιποτα εκτος απο την αγκαλια και την πιπιλα αλλιως περιμενω να ηρεμησει...γι αυτο αγχωνομαι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλη σαρακοστη ευχομαι να εχουμε ολες μας και να πανε ολα καλα....

φαιη σου ευχομαι τα καλυτερα και μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν ετσι οπως πρεπει...

τι κανατε σημερα?πεταξατε αετο?δεν γυρισατε ακομα?βπλταρετε ακομα?εγω δεν πηγα πουθενα ηταν ο μπαμπας του εδω και επαιξαν...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλη σαρακοστη κοριτσρες μου!!!!το χτεσινο βραδυ ηταν απο τα πιο βαρβαρα μεχρι στιγμης.πακετο!!!!ο γαντζος εκλαιγε απο τις 3 μεχρι τις 9.30 το πρωι.ελεγα οτι δεν θα τον παρω στο κρεβατι αλλα τελικα μετα απο τοσες ωρες δεν μπορεσα και γω αλλο και τον πηραμε στο κρεβατι μας.φρικαρα

4ywWp2.png

Επιστρέψαμε κι εμείς!!!!!

Πήγαμε στους Αγ.Θεοδώρους αλλα επιστρεψαμε κατα τις 17 30,πεταξαμε αετο,φαγαμε πολυ,επαιξε ο Τασουλης με τα ξαδερφακια του και ολα ηταν μια χαρα!!!!!

Τωρα εχω πονοκεφαλο αλλα αν ξαπλωσω θα μου περασει πιστευω!!!!!

Φαιη μου σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!Και αν σε επισκεφτει η ακατανομαστη αυτον τον μηνα,μην απογοητευτεις!!!!Υπαρχει και συνεχεια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή!

Και εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο από την Πάτρα, καλά ήτανε. Είδαμε και την παρέλαση αλλά εχθές έβρεχε σχεδόν όλη μέρα. Πάω και εγώ να ετοιμαστώ για ύπνο σιγά σιγά. Φιλιά σε όλες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια..! Μολις εβαλα για υπνο το Μαρακι μου! Της εκανα λιγο χαμομηλακι το απογευμα για τα αερια που ειχε, αλλα δεν το ηθελε το σκατουλι! Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα!

Γλυκουλα και Γιωτα ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!

Ειχαμε και νεα απο τα πεθερικα.. Μας πηρανε για τα χρονια πολλα και επεμειναν να κοψουμε την τουρτα το πρωι (!!!!!) του Σαββατου για να μπορεσουν να φυγουν το μεσημερακι. Τους ειπε κι ο Βασιλης πως η τουρτα θα κοπει μετα τις 20:00 για να ειναι παρουσα και η μαμα μου που δουλευει μεχρι εκεινη την ωρα κι εκεινοι αρχισαν να το παιζουν δυσκολοι.. Γυρισε και ο Βασιλης και τους ειπε να μην ερθουν αφου το θεωρουν τοση ταλαιπωρια κι εκεινοι απαντησαν "αμα ειναι να σας στεναχωρουμε δεν θα ερθουμε".. Μη σωσουν κι ερθουν ποτε τους.. Αυτο που παντα το κανουν να φαινονται εκεινοι οι κακομοιρηδες κι εμεις οι φταιχτες με τρελαινει!!! Τελος παντων, μη σας ζαλιζω αλλο! Καλυτερα που γινανε ετσι τα πραγματα!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε?Φαιη μου μην ασχολείσαι,να κοιτας τον αντρα σου κ την κορουλα σας!!!!Μην ασχολεισαι με τριτους!!!!

Εμεις πηγαμε τραπεζα,πληρωθηκαμε,πηγαμε ταχυδρομειο κ πληρωσαμε το τηλεφωνο,πηγαμε κ απ το φαρμακειο κ πηραμε κ κρεμα για ραγαδες!!!!!

Την αλλη εβδομαδα παω για δουλεια κ αγχωθηκα λιγο αλλα θα το ξεπερασω!!!!

Καλημερα κ φιλια σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera κ απο εμενα!τι κανετε?

φαιη μου σου ευχομαι να δεις συντομα ενα θετικο τεστ!κουραγιο κ καλη δυναμη με τα πεθερικα σου!

γιωτα καλη επιστροφη στη δουλεια ευχομαι ολα να πανε καλα!

εμεις ειχαμε ενα πολυ ανησυχο βραδυ ξυπνησε στις 2 κ ανα πενταλεπτο ξυπναγε συνεχεια κ εκλαιγε μεχρι τις 5 το πρωι.μαλλον την πονουσε η κοιλιτσα της δε θα την βγαλω σημερα εξω για καλο κ για κακο.φαγαμε προχθες πρωτη φορα κρεατοσουπα με μοσχαρακι εφαγε 2-3 κουταλιτσες δοκιμασα κ εγω κ μου ρθε να ξερασω...πολυ χαλια γευση ανοστο τελειως...ελπιζω να το τρωει καλα.σημερα θα της κανω κοτοπουλο το βραδυ να χει γ τις υπολοιπες μερες.

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κι από μένα! Elisabeth κι εσύ εδώ;;

Που μένεις; Εγώ Δάφνη. Έχουμε ανοίξει και σχετικό θέμα. Αν μένεις κοντά έλα κι από κει.

Καλημέρα σε όλες τις Ηλιουπολομανούλες!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

kalhmera συνωνοματη!πως ειναι το κοριτσακι σου?εγω ηλιουπολη μενω οποτε θες τα λεμε εδω κ γιατι οχι θα χαρω να σε δω κ απο κοντα σε μια επομενη συναντηση μας!φιλια στη κουκλα σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...