Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι και εγω μολις κοιμηθηκε ο μικρος μου και ελπιζω να εχει ενα ηρεμο βραδυ...

καλα να περασετε οσες θα φυγετε για το τριημερο εγω δεν θα παω πουθενα ειναι μικρουλης ακομα για βολτα τοσσο μεγαλη...δεν πειραζει ομως..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Μανουλες φυγατε για τριημερο? Πολλη σιωπη επεσε ξαφνικα!

Εμεις ξυπνησαμε το πρωι, καναμε κατι ψωνια και τωρα ετοιμαζομαστε για τη φρουτοκρεμα! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναταλια σημερα εχουν γενεθλια τα ζουζουνια σου ή εχθες? Οπως και να 'χει να τα χαιρεσαι!!

gM4vp2.png

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!! ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΚ ΧΩΡΙΣ ΑΒΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ! ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΞΑΝΑ!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

l9Iop2.png

Ναταλία μου και πάλι να τα εκατοστήσουν τα ζουζούνια σου!!!!

Εγω μπερδεύτηκα και παρεσυρα κ τις υπολοιπες!!!!!

Συγνωμη που χαθηκα αλλα ηρθε η αδερφουλα μου κ ξεμυαλιστηκα!!!!

Πηγαμε για bowling πριν λιγο αλλα εγω δεν επαιξα,πηρα τον ιατρο μου τηλ κ μου ειπε να μην παιξω,αν και το περιμενα αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω!!!!!

Καλο τριημερο σε ολες σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσακια τι κανετε? Ολα καλα?

Πιστευω να περνατε υπεροχα! Ηθελα να σας ευχηθω πρωτη - πρωτη χρονια πολλα και να ειστε ερωτευμενες για παντα!!! Με τους συζυγους, τα παιδια σας, τον εαυτο σας, τη ζωη.. δεν εχει σημασια!!

Και τωρα που σας ευχηθηκα παω να κοιμηθω!! Φιλακια πολλα σε ολες!!

gM4vp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!ΕΓΩ ΤΟΝ ΗΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ HAAGEN KAI ΗΡΘΑ!!ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ

Πηγαμε για bowling πριν λιγο αλλα εγω δεν επαιξα,πηρα τον ιατρο μου τηλ κ μου ειπε να μην παιξω,αν και το περιμενα αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω!!!!!

Καλο τριημερο σε ολες σας!!!!!!

ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΒLUE RED?ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε....κι εμεις πηγαιναμε πολυ συχνα αλλα παμε στο Ρεντη,διπλα απ τα village....

Απο οταν ειχαμε δεσμο πηγαιναμε εκει κ περιμενουμε να μεγαλωσει λιγο ο Τασος να πηγαινουμε παρεουλα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε? Ερημωσαμε βλεπω λογω 3ημερου!!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε στις 09:15, ηπιαμε ενα σκασμο γαλα και μετα ξαναπεσαμε για υπνο! (Η αληθεια ειναι πως με εξεπληξε γιατι αυτο το εκανε οταν ηταν βρεφακι..) Ετσι καταφερα να μαζεψω λιγακι το σπιτι και να πιω εναν καφε με την ησυχια μου! Ξυπνησε στις 12:20, εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα και μετα καθομασταν και ακουγαμε τραγουδακια! Το μεσημερι φαγαμε και μετα απο λιγο ετριβε ξανα τα ματακια της, οποτε την ξαναεβαλα για υπνο και αυτη τη φορα πηγε και ο Βασιλης μαζι της! Τωρα περιμενω να ξυπνησουν, να φαμε λιγη μπισκοτοκρεμα και να παμε καμμια τσαρκα με το αμαξι!

Για αυριο το προγραμμα εχει φαγητο στη μαμα μου και μετα βολτουλα!!

Ελπιζω να περνατε καλα ολες!!!!!!

gM4vp2.png

Μπραβο Φαιη,εχετε πολυ ωραιο προγραμμα!!!!

Προλαβαινεις κ να ξεκουραστεις κ να κανεις και δοουλιτσες,εγω ολο μες στο αγχος ειμαι!!!

Αν εχει αυριο καλο καιρο θα παμε στο εξοχικο του Βασιλη να πεταξουμε χαρταετο,αλλιως θα μαζευτουμε στης μαμας μου να φαμε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα σας!πως ειστε?εμεις ημαστε μεσα στην γκρινια σημερα!!!δεν ηρεμει με τιποτα...

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΒΑΛΕ ΣΕΣΟΥΑΡ!!ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΩ ΙΣΙΩΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΝΤΖΟΥ ΜΟΥ!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...