Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μαρακι καλα να περασετε κι εσεις!!

Τι σκ@τοκαιρος ειναι αυτος ρε παιδια? Μου την εχει βαρεσει στα νευρα.. Βροχη, αερας και πρασινα αλογα.. Θελω ηλιο!!!!

Εμεις βγηκαμε, πηγαμε πηραμε ψωμακι, κιμα για τα μπιφτεκια, κατι ψιλοπραγματακια απο το μινι μαρκετ της γειτονιας και γυρισαμε πισω! Εφτιαξα τη φρουτοκρεμα της Μαριας, την ταϊσα, αλλαξαμε πανα κι επειδη την ειδα να γλαρωνει πανω στο χαλι, την εβαλα στο κρεβατι μου και κοιμηθηκε! Πριν λιγο εβαλα τα μπιφτεκια, το ριζοτο γινεται γρηγορα οποτε θα το βαλω αργοτερα!

Παω να στυψω ενα πορτοκαλακι να πιω γιατι αισθανομαι λιγακι μπουκωμενη και ατονη. Το βραδυ εκανα κι ενα 37.3 οποτε μαλλον με τριγυρναει γριπη.. Θα πλακωθω στα πορτοκαλια να γινω γρηγορα καλα για να μην κολλησω και το Μαρακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως πλάκα πλάκα τυχερές είμασταν εχθές, έκανε καλό καιρό και μπορέσαμε και βγήκαμε.

Περαστικά Φαίη ελπίζω να μην σε ρίξει κάτω.

Και εμείς θα φύγουμε τριήμερο. Θα φτιάξω τις βαλίτσες το βράδυ.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κοριτσακια!!τελικα βγηκατε χτες ε?δεν το ηξερα.νομιζα οτι τελικα το ακυρωσατε.και ηθελα να κανω μια βολτιτσα να σας δω πριν το σουπερ μαρκετ.κριμα!!περασατε καλα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

maraki k maria nd να περασετε τελεια οπου κ αν πατε!

φαιη μου ελπιζω να τη γλιτωσεις κ οτι ειναι να περασει ελαφρα κ γρηγορα!

γλυκουλα χαιρομαι που τα πατε καλυτερα.ελπιζω να μπορεσεις να ερθεις την επομενη φορα.ειρηνη κ εσυ το ιδιο!τι κανει ο γατζος σου?

εγω ειπα να τη βγαλω καροτσαδα-τι το θελα?-μας επιασε βροχη στις κουνιες κ φυγαμε αρον αρον.

καλο τριημερο σε ολες μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσάκια χαίρομαι που περάσατε ωραία!!!!

Εμείς πηγαμε στο σταθμο που δουλευει η μαμα μου.Ολα τα παιδακια ηταν ντυμενα καρναβαλακια και ειχανε πολυ γελιο!!!!!Κατα τις 12 15 αποφασισαμε να φυγουμε,ειχαμε παει κ με το λεωφορειο κ οπως περιμεναμε στη σταση μας επιασε βροχη κ με πηρε ο Βασιλης τηλ κ ηρθε κ μας πηρε που ηταν εκει κοντα!!!!

Μετα κοιμηθηκαμε κ ξυπνησαμε στις 17 00....

Το αντρακι μου εφαγε σημερα μπιφτεκακια με ρυζι,αλεσμενα βεβαιια αλλα τα εφαγε μια χαρα!!!!!

Καλο τριημερο σε ολες σας!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ακομη δεν εχω καταλαβει....περιμενω ομως....

Ετοιμαζεις βαλιτσες????Που θα πατε????

Εμεις μαλλον δε θα παμε πουθενα γιατι αυριο ερχεται η αδερφη μου για 3μερο απ το Λονδινο κ πολυ πιθανο να μην ερθει το Πασχα.....οποτε πρεπει να την χαρω οσο μπορω!!!Βεβαια δεν ειπαμε τιποτα στους γονεις...θα τους κανει εκπληξη!!!!!

Φτανει στις 06 30 κ θα παει το αγορι της στο αεροδρομιο να πιουνε καφεδακι και μετα θα ερθει απο δω να πιει κ με την αδερφουλα της καφεδακι κ με τον ανηψιο!!!!!

Μετα θα παμε στους γονεις μου να τους κανουμε εκπληξη!!!!!!

Χαχα,πολυ γελιο θα εχει!!!!!Εντωμεταξυ η μανα μου εφτιαξε προγραμμα,θα παμε απο δω,θα παμε απο κει.....κανονισε τα παντα για να περασει καλα ο Τασουλης,που να ξερει οτι θα ερθει η ξενιτεμενη η κορη!!!!!!!!!

Σας ζαλισα ε?????Αντε λιγο ακομη.....

Καναμε μπανακι τον μικρο κ κοιμηθηκε,και ο μπαμπας μας ξαπλωσε κ αυτος γιατι ειναι κουρασμενος!Εγω βαρεθηκα να πλυνω πιατα κ τα εχωσα στο πλυντηριο!!!!Μεγαλη εξυπηρετηση!!!!!!Αυριο θα φτιαξω μοσχαρακι κοκκινιστο,ή με μακαρόνια ή με ρύζι....εκτος αν τηγανίσω καμια πατατα!Θα δειξει....

Αντε φτανει το μπουρου μπουρου,μη σας δημιουργησω και πονοκεφαλο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως το δεύτερο μωρό το άκουσα πιο γρήγορα από το πρώτο.

Με το καλό να έρθει η αδερφή σου Γιώτα, ωραία έκπληξη θα κάνετε στους γονείς σας.

Εμείς θα πάμε στην Πάτρα με τα βλασταράκια, τον άντρα μου και τα πεθερικά μου.

Στο ξενοδοχείο δεν ξέρω αν θα έχει internet οπότε κοριτσάκια μου θα τα πούμε από Δευτέρα. Καλό 3ήμερο καλά να περάσετε όλες και καλά κούλουμα!!! (αυτό δεν εύχονται?)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ναι ναι αυτο ευχονται!!!!

Να περασετε ομορφα πολυ,και καλη Σαρακοστη να εχουμε!!!!!

Οντως λενε το 2ο το ακους πιο γρηγορα απ το 1ο,τον Τασο τον ακουσα οταν μπηκα στον 5ο μηνα γι αυτο περιμενω να τα ακουσω τωρα!!!!Εχω ηδη μπει στον 4ο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιώτα αφού έχεις πλυντήριο πιάτων γιατί τα πλένεις στο χέρι;;; Πλυντήριο πιάτων, ρούχων και στεγνωτήριο είναι τα αγαπημένα μου!!!!!!

Στεγνωτηριο δεν εχω...δυστυχως!!!!

Οσο για το πλυντηριο,επειδη παντα τα πλενω το βραδυ αλλα και κατα τη διαρκεια της μερας,δε μαζευονται πολλα και καμια φορα βαριεμαι το μαζεμα απ το πλυντηριο...ασε ειμαι μυστηριο τραινο.Εντωμεταξυ με το πλυντηριο κανεις και οικονομια,αλλα εγω δε βαζω μυαλο!!!!!Απλα οταν μαζευονται αρκετα,και συνηθως ταπερακια που καθαριζουν δυσκολα τα βαζω στο πλυντηριο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...