Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ναταλία δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχατε γενέθλια. Να τα χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου! Είναι πολύ χαριτωμένα και τα δύο.

Γιώτα κρίμα που δεν ήρθες. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρεις.

...

Μαρια θελω να μου δανειζεις τον Ευριπιδη κατι τετοιες μερες που δεν την κανω καλα μονη μου, να μας πηγαινει βολτες στη φουρτουνα!!!! ;):lol:

...

Ευχαρίστως! Να σου φέρω και δραμαμίνες ή έχεις; :lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια!

...

Μαρία ωραία παίξανε τα βλασταράκια μας!!!

Φιλια σε όλες και να κανονίσουμε σύντομα την επόμενη συνάντηση!!!!

Όντως Μαρία μια χαρά τα πήγαν. Την επόμενη φορά να φέρεις και το Δημητράκη. Να μπαίνει και αυτός στο κλίμα.

Φιλάκια σε όλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως Μαρία μια χαρά τα πήγαν. Την επόμενη φορά να φέρεις και το Δημητράκη. Να μπαίνει και αυτός στο κλίμα.

Φιλάκια σε όλες.

Αν φέρω και τον Δημητράκη θα χρειαστούμε σίγουρα δραμαμίνες, ντεπόν και ασπιρίνες μη σου πω!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Αν φέρω και τον Δημητράκη θα χρειαστούμε σίγουρα δραμαμίνες, ντεπόν και ασπιρίνες μη σου πω!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Φέρτον εσύ και ας πάρουμε και υπογλώσσια.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα και απο εμας!! Μολις ξυπνησαμε και αφου ηπιαμε γαλα, ντυθηκαμε κτλπ. αρχισαμε την κατεδαφιση του σπιτιου!! :lol::lol: Σε λιγακι θα την παρω να παμε για τα ψωνια μας!! Φουρνο, μπακαλη και μετα ξανα στο σπιτι!!

Εχω την εντυπωση πως τα διδυμα της Ναταλιας εχουν γενεθλια στις 13/02, δηλαδη αυριο (βασικα ειμαι σχεδον σιγουρη γιατι εχουν μια εβδομαδα ακριβως διαφορα απο τη Μαρια) αλλα δεν πειραζει, οι ευχουλες ποτε δεν πανε χαμενες!!

Σημερα λεω να κανω μπιφτεκακια με ριζοτο! Βαριομουν πολυ εχθες, εριξα κι εναν τσακωμο με το Βασιλη λογω των πεθερικων και οπως καταλαβατε το μαγειρεμα μετατεθηκε για σημερα!

Παω να ντυθω κι εγω γιατι ειμαι με τις πυτζαμες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δεν σας είπα τι μου έκανε το μεγάλο μου βλαστάρι εχθές. Μου λέει μαμά πάω να κάνω τσίσα μόνος μου. Άντε πήγαινε του λέω και φώναξε με αν θες κάτι. Πάει λοιπόν στο μπάνιο,κλείνει την πόρτα και την κλείδωσε. Σοκ έπαθα. Πάω και του λέω εντελώς ψύχραιμα να την ξεκλειδώσει και ευτυχώς την ξεκλείδωσε. Πω,πω ακόμα που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Τι θα γινότανε αν δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει. Μα πως του ήρθε να την κλειδώσει. Απορώ και με τον εαυτό μου που βρήκα την ψυχραιμία ενώ από μέσα μου ούρλιαζα!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια..τι κανετε?εγω δεν τα καταφερα χθες τοτε ετρωγε ο μικρος και δεν μπορουσα να τον αφησω και ηθελα τοσο να ερθω!!γκρρ..ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερη...

Ναταλια μου να σου ζησουν τα παιδακια σου..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω γιατί και εμένα οι εγκυμοσύνες μου ήτανε απανωτά και όταν πια δεν είμουνα έγγυος και φορούσα κανονικά ρούχα μου φαινότανε πια κάτι το τρομερό!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...