Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι η Σοφία από Δάφνη, έχω ανοίξει και σχετικό θέμα αν είναι καμία από Δάφνη, Υμηττό, Νέο Κόσμο ας γράψει κι εκεί να μαζευτούμε. Τι κάνετε; Πως είναι τα παιδάκια και οι εγκυμοσύνες σας; Την δικιά μου θα την δείτε στο τικεράκι μου...Φιλιά!

γεια σου σοφακι!καλως ηρθες στην παρεα μας!να χαιρεσαι το μικρακι σου!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια θα πάω στις κούνιες γιατί ξεσηκώθηκε και ο Νικόλας και θέλει να πάει. Θα έρθει τελικά καμιά σας ή θα είμαι μόνη μου;;;:(:(

Γιώτα κρίμα που δεν μπορείς.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 17:00 AN EXOYN ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ...

l9Iop2.png

Sophia καλως ηρθες!! Να σου ζησει το μωρακι σου!!

Μαριανδ αν συνεχισει ο καιρος να ειναι ετσι, θα ερθω κι εγω με τη Μαρια μου! Βεβαια δεν μπορει να παιξει ακομα με τους ανταρτες σου αλλα θα μας εχεις παρεα!!

Στις 17:00 θα ειμαστε εκει, εκτος αν αργησουμε κανενα τεταρτακι, αλλα ειναι σιγουρο πως θα ερθουμε!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Σοφία από τη Δάφνη καλώς όρισες. Ο άντρας μου έχει μεγαλώσει στη Δάφνη, μπορεί να γνωρίζεστε :D

Κορίτσια εμείς γυρίσαμε από το σταθμό, φάγαμε και τώρα ο Ευριπίδης παίζει με τα τραινάκια του και εγώ ξεκουράζομαι λίγο. Θα έρθουμε και εμείς :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ασχετο με τη συναντηση αλλα ηθελα να σας το πω!!! Τελικα αφου η Μαρια ειδε και αποειδε με τον πατερα της και το κρεβατι (σου λεει αυτος δεν σηκωνεται να την πεσω κι εγω), οταν την εβγαλα απο την κουνια πηρε αγκαλια το μαξιλαρι της και κοιμαται απο τις 15:00 στο πατωμα του σαλονιου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σαν σκυλακι ειναι η καημενη! Πηγα βεβαια και τη σκεπασα, εχω ανοιχτο και το καλοριφερ και δεν νομιζω να κρυωσει! Αμα νυσταζουν τα ατιμα, κοιμουνται οπου βρουν!!!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

sophia καλως ηρθες!

κοριτσακια εγω θα ερθω κατα τις 5.30 να σχολασει ο αντωνης κ να μας κατεβασει.τα λεμε εκει.φιλακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου παω για υπνο.. Η Μαρια μου εβγαλε την ψυχη, ειχε γκρινια που δεν αντεχοταν (προφανως επειδη την ξυπνησα εγω το απογευμα) και το βραδυ δεν ηπιε καθολου γαλα, ουτε σταγονιτσα.. Την αφησα κι εγω στο κρεβατι της και μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει.. Ο Βασιλης εχει παει για ποτο με τον φιλο μας κι εγω λεω να παω να την πεσω..

Περασα πολυ ωραια σημερα αν και Γιωτα ηταν αισθητη η απουσια σου!

Μαρια θελω να μου δανειζεις τον Ευριπιδη κατι τετοιες μερες που δεν την κανω καλα μονη μου, να μας πηγαινει βολτες στη φουρτουνα!!!! ;):lol:

Μαριανδ κριμα που φυγατε γρηγορα! Την επομενη φορα ακομη περισσοτερο!

Σοφια εχω την εντυπωση πως ησουν απο τις τυχερες μιας και η Ελισσαβετ την επεσε για υπνο!

Ναταλια καλα να περασετε στην Καρυστο!

Παω για νανι γιατι ειλικρινα η μεση μου με εχει διαλυσει.. :(

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε το πρωι!! :)

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!

Ναταλια να σου ζησουν ο Ηλιαςκαι η Κωνσταντινα σου!!!!!

Να ειναι καλοτυχα παντα και να τα δεις οπως επιθυμεις!!!!!

Καλημέρα και παλι,εγω ξυπνησα ηπια καφεδακι κ περιμενω να ξυπνησει ο γιοκας μου!!!!Αργοτερα μπορει να παμε απ την μαμα μου,που εχουν γιορτη στο σχολειο,αν εχει καλο καιρο!!!!!

Εσεις υπναρουδες ακομη κοιμαστε???????

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera κ απο εμενα!τι κανετε?

περασαμε πολυ ομορφα χθες αν κ κατσαμε λιγο αφου κοιμηθηκε η ελισαβετ.βεβαια γυρνωντας στο σπιτι κλασσικα μετα απο ενα μισαωρο ξυπνησε!αλλα ευτυχως ουτε γκρινια ουτε τπτ εφαγε κανονικα κ κοιμηθηκε νωρις για βραδυ.τωρα το πρωι μου κανε καλο καψονι...την ακουω καποια στιγμη κατα τις 7.30 σηκωνομαι και της δινω πιπιλα μεχρι να κανω γαλα ε μεχρι να το κανω ειχε ξανακοιμηθει.

γιωτα κριμα που δε μπορεσες να ερθεις μας ελειψες!θα κανονισουμε ομως ξανα μολις κανει καλο καιρο.ο τασουλης τι κανει?

ναταλακι να χαιρεσαι τα διδυμακια σου!χρονια σας πολλα να τα εκατοστησετε παντα με υγεια ευτυχια κ τυχη στη ζωη τους!ευχομαι να περασετε τελεια στη καρυστο!

ωχ ξυπνησε παω!τα λεμε πιο μετα!

φιλακια σε ολες τις μανουλες κ τα μωρακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Έφυγε πριν από λίγο ο Νικόλας-Μίκυ!!!!! Όλα τα παιδάκια στο σχολικό ήταν ντυμένα, το ίδιο και η δασκάλα!!! Πολύ ωραία ήταν, κρίμα που δεν μπορούνε να πάνε και γονείς.

Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα γιατί έχω κανελόνια από εχθές. Ο καιρός καλός μου φαίνεται οπότε σε λίγο θα πάμε στις κούνιες με τον μικρό μου.

Σοφία πολύ ωραίο το προσκλητήριο!!!

Ναταλία να σου ζήσουνε τα διδυμάκια σου!!!

Φαίη και εσένα να σου ζήσει η μπουμπού σου!!

Γιώτα την επόμενη φορά να έρθεις και εσύ. Τώρα που θα φτιάξει ο καιρός θα είναι καλύτερα.

Μαρία ωραία παίξανε τα βλασταράκια μας!!!

Φιλια σε όλες και να κανονίσουμε σύντομα την επόμενη συνάντηση!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...