Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Στειλε μηνυμα στον αντμιν και θα σου απαντησει....δεν νομιζω να εχεις προβλημα!!!!

Οσο για τον συγκεκριμενο σταθμο περναει το σχολιο απ το σπιτι μου καθημερινα,οποτε μαλλον ειναι θεμα χρονου να κλεισει!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ολα καλα Μαρια....

Για τη συναντηση χλωμο το βλεπω μιας κ ο καιρος χαλαει παλι απ οτι δειχνει κ αν δε βρεχει νομιζω θα ειναι μουσκεμα οι κουνιες......

Δεν ξερω...ας δουμε πως θα κυλησει το μεσημερι κ βλεπουμε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα! Τι κανετε?

Εγω εμπλεξα πρωι - πρωι με τα γιουβετσια και τα κουζινικα και τη Μαρια να προσπαθει να ανοιξει την πορτα του φουρνου (ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ????) και τωρα την αφησα λιγακι στην κουνια της μπας και κοιμηθει αλλα δεν το νομιζω.. Τα μεσημερια την βαζω και κοιμαται στο κρεβατι μου αλλα τωρα δεν μπορω γιατι κοιμαται ο Βασιλης εκει. Επαιζε μεχρι τις 03:30 pro με τον συναδελφο που φιλοξενουμε και τωρα στρωνει επιδερμιδα! Οποτε η Μαρια δεν μπορει να παει στην κρεβατοκαμαρα μου, στην κουνια της το μεσημερι δεν εχει μαθει να κοιμαται και εχει αρχισει τη γκρινια.. :?

Γιωτα σε ζοριζουν τα σπορακια ε? Μακαρι να χορταινα κι εγω με δυο πατατες μονο αλλα που τετοια τυχη!!! :lol::lol:

Μαρια εγω στην αρχη σκεφτηκα μηπως να εστελνες πμ στα μελη που εχουν απαντησει στο θεμα, αλλα απο τη μια ειναι παρακινδυνευμενο γιατι και παλι θα μπορουσαν να σε κατηγορησουν για δυσφημιση και απο την αλλη δεν θα ενημερωθουν ολοι οι γονεις! Οποτε καλυτερα να κανεις αυτο που ειπε και η Γιωτα: στειλε ενα μηνυμα στον admin και πραξε οπως θα σου πει εκεινος! ;)

Σοφια ειδες τι καλο κοριτσι ειναι η Ελισσαβετ? Μια χαρα με τα φρουτακια!!

Μαριανδ κι εγω "ιδρωσα" για να μαγειρεψω σημερα! Η Μαρια ολη την ωρα μες στα ποδια μου.. Ο,τι κι αν εκανα για να την απασχολησω δεν επιανε!

Τωρα σε ο,τι αφορα στη συναντηση ας περιμενουμε λιγακι ακομα και βλεποντας και κανοντας! Μη μας περονιασει και το κρυο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Το καθε παιδι εχει το δικο του προγραμμα....εμενα χρονισε κι ακομη δεν εχει συγκεκριμενες ωρες....η κουνιαδα μου επεμενε να τον ξυπναω κ να τον ταιζω για να του κανω προγραμμα.Ελεγε οτι 40 ημερων επρεπε να εχει μπει σε προγραμμα.

Ποτε δεν το εκανα.Οποτε πειναει θα φαει,οποτε νυσταξει θα κοιμηθει κ οποτε θελει θα ξυπνησει!!!!Δεν ειπα βεβαια να τον αφηνεις νηστικο 6 ωρες....αλλα νομιζω πως τα παιδια ξερουν καλυτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι η Σοφία από Δάφνη, έχω ανοίξει και σχετικό θέμα αν είναι καμία από Δάφνη, Υμηττό, Νέο Κόσμο ας γράψει κι εκεί να μαζευτούμε. Τι κάνετε; Πως είναι τα παιδάκια και οι εγκυμοσύνες σας; Την δικιά μου θα την δείτε στο τικεράκι μου...Φιλιά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

καλησπερα!ειμαι να σκασω η δικια μου παλι δεν εφαγε φρουτα εδω κ μια βδομαδα παλευουμε για να φαει εστω μισο φλιτζανακι...σκετη απελπισια.δεν αντεξα πηρα το παιδιατρο κ μου ειπε να της δινω γαλα συμπληρωμα.κ εγω που ηθελα ν αντικαταστησω κ δευτερο γευμα με σουπες...αμ δε το βλεπω...γυρναμε στα παλια λες κ ειναι νεογεννητο.τελος παντων θα το κανω ετσι λιγες μερες μονο γαλα να δουμε τι θα γινει.

μαρακι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο που ειπε η γιωτα ο αντμιν ξερει καλυτερα τι πρεπει να γινει μιας κ το θεμα ειναι σοβαρο.

γλυκουλα μου μικρος ειναι ακομα αργοτερα θα βαλει μονος του προγραμμα κ στο φαγητο κ στον υπνο.η δικια μου ετσι εκανε.βολευτηκα βεβαια κ εγω κ προσπαθουσα να τηρω ευλαβικα το προγραμα της να εχει μια ρουτινα αλλα δεν...η ελισαβετ αποφασισε να το αλλαξει.τα μωρα ξερουν καλυτερα παντως καλα λεει η γιωτα.

ειρηνη στη πλατεια λεμε να παμε στις κουνιες αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα.

εγω παντως την εβγαλα βολτα τη δικια μου καλη μερα μου φανηκε δεν εχει κρυο-καμια σχεση με χθες.να δουμε πως θα παει μεχρι τ απογευμα ελπιζω να μπορεσουμε να βρεθουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γειά σας κορίτσια!

Έστειλα mail στον admin για το σταθμό και θα δούμε.

Όσο για το πρόγραμμα, εγώ είμαι κάπου ανάμεσα στην Γιώτα και τη Μαρία. Δεν ξύπνησα ποτέ τον Ευριπίδη για να τον ταΐσω αλλά από την πρώτη ημέρα που τον φέραμε στο σπίτι τον κάναμε μπάνιο, τον θήλαζα και τον βάζαμε για ύπνο κάθε βράδυ πάνω-κάτω την ίδια ώρα. Κάθε βράδυ η ίδια ρουτίνα. Επίσης ό,τι και να γινόταν τη νύχτα, ο Ευριπίδης δεν έβγαινε από το δωμάτιό του. Ξεκίνησε να κοιμάται ολόκληρη τη νύχτα (10 το βράδυ με 6 το πρωί περίπου) από 38 ημερών. Μέχρι και τώρα δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα με τον ύπνο και ενώ κοιμάται πλέον σε μονό κρεβάτι, δεν βγαίνει από το δωμάτιό του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για το φαγητό δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, απλά όταν ξεκίνησε κρέμες και σούπες προσπαθούσα να του δίνω τη φρουτόκρεμα γύρω στις 11:00, τη σούπα κατά τις 2 το μεσημέρι και την απογευματική κρέμα περίπου στις 5 το απόγευμα ώστε να πίνει το βραδυνό του γάλα κοντά στις 8 και να κοιμάται.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλως την sophia!

Παντως απο κει δεν εχει πολυ κοσμο....ετσι νομιζω δηλαδη!!!!

Γειτονακια ειμαστε βρε!!!!!Εγω μενω στον Αι Γιωργη,εσυ εισαι απο δω κοντα ή προς την πλατεια?????

Εμας δεν μας βλεπω να ερχομαστε παντως....εκτος του οτι χτυπησε το τηλ πριν κ ξυπνησε μες στην γκρινια,νιωθω πολυ βαρια για να σηκωθω....αν τελικα πατε να περαστε ομορφα!!!!!Αν δεν πατε,ισως αυριο αν μπορειτε κ εχει καλο καιρο να βρεθουμε!!!!!

Elisabeth μην αγχωνεσαι καποια στιγμη θα φαει.....εχω ακουσει χειροτερα...απλα σκεψου κ αυτα τα φουκαριαρικα μια σταλια στομαχακι,τους πεφτουνε βαρια!!!!!

Καποια στιγμη θα φαει...αποκλειεται να παει δημοτικο κ να πινει μονο γαλα!!!!!Απλα θελει τον χρονο της!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...