Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γιωτουλα να χαιρεστε τον τασουλη σας!!να ειναι παντα ευτυχισμενος και να αποκτησει συντομα δυο πανεμορφα αγγελουδακια!!λες στο μαιευτηριο να σας δωσουν και ενα τριτο δωρο?

φαιη το μαρακι σου ολο στην τσιτα σε εχει,ετσι?

καλημερουδια κοπελιες!!!!αυριο εχει κουνιες ?που θα τα πατε τα παιδια ρε κοριτσια?φανταζεστε να σας πουνε τα μικρα σας...."καλα ρε μαμα δεν βλεπεις πως ειναι ο καιρος?που θελεις να με πας?"

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Εμεις μολις γυρισαμε σπιτι, βγηκαμε με το αυτοκινητο ομως γιατι ο καιρος δεν..

Πηγαμε απο το σουπερ μαρκετ να παρω πατατες γιατι ξεμειναμε και μετα πηγαμε απο το φουρνο. Στο τελος πηγαμε και πληρωσαμε τη ΔΕΗ και γυρισαμε πισω! Φαγαμε τη φρουτοκρεμα και τωρα καθομαστε και παιζουμε. Δοξα το Θεω, σημερα δεν εχει γκρινια! Οτι δεν στεκεται πουθενα, ισχυει, αλλα τουλαχιστον δεν μουρμουραει!

Γιωτα κι εμενα το κανει αυτο η Μαρια.. Σε σημειο να τριζει εκεινη τα δοντια της κι εμενα να μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο (δεν ειναι ανατριχιαστικο??) και να μην καταλαβαινει που της ελεγα να σταματησει!! Μπορει να βγαζει και τα πανω τωρα.. Στα πανω ζοριζονται περισσοτερο (τουλαχιστον η Μαρια στα πανω ειχε περισσοτερη γκρινια) και γι' αυτο να γκρινιαζει!

Ειρηνη συνεχεια με εχει στην τσιτα! Σημερα την αφησα για 3 λεπτα στο δωματιο της για να στρωσω το κρεβατι μου και εκεινη πηγε στη σιφινιερα της, ανοιξε το προτελευταιο συρταρι και μαγκωσε τα δαχτυλα της! Τι να πω.. Δεν ξερω τι θα κανω, πολυ φοβαμαι πως καμμια μερα θα κανει τιποτα και θα αποβει μοιραιο.. (Χτυπαω ξυλο, αλλα ειλικρινα πολυ το φοβαμαι!)

Σοφια μου περαστικα στην Ελισσαβετ, πως τα καταφερε? Τελικα ολα τα απιστευτα, τα κοριτσακια μας θα τα κανουν! Μου αρεσει που ο Βασιλης ηθελε κορη για να ειναι πιο ησυχη! Ουτε ψυλος στον κορφο μας!!!

Ναταλια μου χαρηκα που ο Ηλιας σου ειναι καλυτερα!

Παω να κανω ενα χαμομηλακι γιατι θελω να πιω κατι ζεστο και βαρεθηκα συνεχεια καφεδες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τι χαλια καιρος ειναι αυτος....δεν μπορουμε να παμε βολτα.....

Απελπισια!!!!Και μαλλον ετσι θα ειναι κ αυριο....θα δειξει!!!!

Πολυ το φοβαμαι αυτο και στεναχωριεμαι γιατι αν ειναι ετσι ο καιρος θα πρεπει να αναβαλλουμε τη συναντηση!:(:(

Κι ηθελα να σας δω πολυ ολες!! :(

gM4vp2.png

faih μου σευχαριστω!δε ξερω πως τα καταφερε ειλικρινα μαλλον θα εβαλε το κουμπουμα στο στομα κ θα γδαρθηκε.απ οτι καταλαβα παντως γινεται συχνα αυτο δεν ανησυχω.καταλαβαινω τους φοβους σου...κρατα μακρια τις κακες σκεψεις ομως...να εισαι αισιοδοξη.τα μωρακια εξερευνουν τα παντα σ αυτη την ηλικια ειναι πανεξυπνα ομως μην ανησυχεις ξερουν τι κανουν απλα θελουν συνεχεια τη προσοχη μας.

γιωτα μαλλον ειναι αυτο που λεει η φαιη ισως να βγαζει σιγα σιγ ακ τ απανω δοντια ο τασουλης.

ελπιζω να μην ειναι ετσι ο καιρος αυριο κ εγω θελω να σας δω ολες-μου λειψατε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πω πω κορίτσια τι χάλια καιρός είναι αυτός; Λέτε να είναι και αύριο έτσι; :-(

Πήρα και στολή του Νικόλα σήμερα, Μίκυ. Πολύ ωραία είναι. Εμένα μου άρεσε και ο Πήτερ Παν πολύ αλλά το βλασταράκι ήθελε τον Μίκυ!!! Τι να κάνω έχει και γνώμη το 3χρονο!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Αύριο θα ξημερώσει μια υπέροχη μέρα, με λιακάδα, χωρίς μποφόρ!!!!!

(όχι δεν είναι το μετεωρολογικό δελτίο, είναι η αισιοδοξία του Τοξότη :lol::lol::lol::lol::lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Πω πω κορίτσια τι χάλια καιρός είναι αυτός; Λέτε να είναι και αύριο έτσι; :-(

Πήρα και στολή του Νικόλα σήμερα, Μίκυ. Πολύ ωραία είναι. Εμένα μου άρεσε και ο Πήτερ Παν πολύ αλλά το βλασταράκι ήθελε τον Μίκυ!!! Τι να κάνω έχει και γνώμη το 3χρονο!!!

Μίκυ είναι μια χαρά. Πέρσι ο Ευριπίδης μέχρι τελευταία στιγμή έλεγε ότι δεν θα ντυθεί και στο παρά πέντε αποφάσισε να ντυθεί κροκόδειλος. Έφαγα όλη την Αθήνα, στολή κροκόδειλου πουθενά. Τελικά βρήκαμε μια δεινόσαυρου σε ένα μαγαζί. Πήγαμε τη δοκίμασε και τελικά αποφάσισε να ντυθεί λιοντάρι :cool:

etCDp3.png hk8kp3.png

Πέρσι ο Ευριπίδης αποφάσισε να ντυθεί κροκόδειλος..... Τελικά βρήκαμε μια δεινόσαυρου σε ένα μαγαζί. ..........τελικά αποφάσισε να ντυθεί λιοντάρι :cool:

Εχω πεσει κατω απ τα γελια!!!!!!!

χαχαχαχα:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

GRJdp2.png

xefUp3.png

Πέρσι ο Ευριπίδης μέχρι τελευταία στιγμή έλεγε ότι δεν θα ντυθεί και στο παρά πέντε αποφάσισε να ντυθεί κροκόδειλος. Έφαγα όλη την Αθήνα, στολή κροκόδειλου πουθενά. Τελικά βρήκαμε μια δεινόσαυρου σε ένα μαγαζί. Πήγαμε τη δοκίμασε και τελικά αποφάσισε να ντυθεί λιοντάρι :cool:

Δεν υπαρχετε ρε Μαρια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Τι παιδι ειναι αυτο??

Λοιπον, εμεις τωρα πεσαμε για νανι και η μαμα θα παει να κανει ενα ντους και θα φαει.. Τι ακριβως δεν ξερει, αλλα δεν πειραζει!! Υγεια πανω απο ολα!! :tongue:

Που εχετε χαθει σημερα ολες??

Δεν ξερω για εσας αλλα ετσι και αυριο εχει σκατοκαιρο θα σκασω!!!:twisted:

gM4vp2.png

Εδω ειμαι κι εγω....Ειχαμε παει στον κουνιαδο μου που γιορταζει...παρ ολο που εφαγα μονο 2 κομματακια πατατες βραστες (πατατοσαλατα)νιωθω σαν να εχω φαει ενα κουβα φαγητο!!!!!!Δραμα.....ξαπλωσα λιγο αλλα δεν μπορω...μαλλον θα κοιμηθω καθιστη!!!!!

Αυριο μαλλον ετσι θα ειναι ο καιρος,αν θελετε το κανονιζουμε για Παρασκευη....αν δεν μπορεσουμε αυριο και αν φτιαξει!!!!!

Καλο βραδυ σε ολες...ησυχο και με πολλα πολλα γλυκα ονειρα!!!!

Σας φιλώ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

kalimera κοριτσακια!τι κανετε?

ευτυχως σημερα εχει τελεια μερα ελπιζω να ναι ετσι μεχρι τ απογευμα κ να βρεθουμε.επιασαν μαλλον οι ευχες μας:P

μαρακι καλα οτι κ να πω για τον ευριπιδακο θα ναι λιγο αστερι ο μικρος σου!κ πανω απ ολα ξερει ακριβως τι θελει:P

ελπιζω να περασατε καλα χθες κ να ειχατε ηρεμο βραδυ ολες.

εμεις μια χαρα λιωσαμε στον υπνο και οι 3:lol: ξυπνησε η ελισαβετ κατα τις 8μιση φαγαμε κ μετα τα φρουτακια λεω να την παω βολτα να εκμεταλλευτουμε αυτο το καιρο.

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Ξυπνησαμε πριν λιγο,ηπιαμε το γαλατακι μας και τωρα ακουμε τους mazoo and the zoo....Ο καιρος δεν ειναι και ο ιδανικος ακομη,σαν να εχει ενα αερακι..και μια δροσουλα....αλλα πιστευω αργοτερα θα ερθει στα ισα του!!!!

Αυτα τα λιγα απο μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Και εμείς μια χαρά είμαστε, προσπαθώ να μεγειρέψω κανελλόνια, και λέω προσπαθώ γιατί είναι το ζουζούνι μέσα στα πόδια μου και δεν με αφήνει!!!!

Λέτε τελικά να είναι καλός ο καιρός και το απόγευμα; Θα δείξει.

Φιλιά προς το παρόν!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Όπως σας είπα και χθες, σήμερα θα έχουμε καλό καιρό και επιμένω γιατί θέλω να σας δω.

Έχω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53259

Τότε που ανοίχθηκε ρώτησα μια γνωστή μου που δουλεύει στη Νομαρχία Αθηνών, αν ξέρει τίποτα σχετικά. Μου είπε τότε ότι θα το κοιτάξει και θα μου πει. Λοιπόν τη συνάντησα χθες και μου είπε ότι την εποχή που ανοίχθηκε αυτό το θέμα στο forum πέσαν βροχή οι καταγγελίες για το συγκεκριμένο σταθμό στη Νομαρχία. Πήγε έλεγχος και φρίξανε. Ενδεικτικά μου είπε ότι βρήκανε ληγμένα τρόφιμα και τουαλέτες σε απαράδεχτη κατάσταση, όσο αφορά την καθαριότητα. Μου είπε ότι η υπόθεση έχει πάει στον εισαγγελέα και ο σταθμό θα κλείσει. Είναι θέμα διαδικαστικό - γραφειοκρατικό που λειτουργεί ακόμα. Σκεφτόμουν αν θα πρέπει να τα γράψω αυτά στο θέμα ή όχι γιατί, όπως θα θυμάστε ή θα δείτε, ο χρήστης που το άνοιξε έγραψε μόνο εκεί και μετά εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα πολλά μέλη να είναι δύσπιστα απέναντι στις καταγγελίες του. Επιπλέον βρέθηκε και κάποιος που δηλώνει πατέρας παιδιού που πηγαίνει σε αυτό το σταθμό και είναι ευχαριστημένος. Από τη μία σκέφτομαι ότι πρέπει οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους εκεί να ενημερωθούν και αυτοί που σκέφτονται να τα πάνε από Σεπτέμβριο μην πάνε και πληρώσουν καμμιά προκαταβολή και χάσουν τα λεφτά τους. Από την άλλη δεν έχω καμμιά όρεξη να μπλέξω σε αντιπαράθεση με καχύποπτα μέλη, γιατί δεν έχω άλλωστε και στα χέρια μου την έκθεση της Νομαρχίας για μπορώ να απαντήσω σε όλα. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...