Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά Γιώτα για τον γιο σου, να τα εκατοστήσει, πάντα με υγεία και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείται. :lol::lol::lol:

Και εγώ στα πρώτα γενέθλια του Νικόλα είμουνα τούρλα!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά Γιώτα για τον γιο σου, να τα εκατοστήσει, πάντα με υγεία και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείται. :lol::lol::lol:

Και εγώ στα πρώτα γενέθλια του Νικόλα είμουνα τούρλα!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Εσενα εχουν μικροτερη διαφορα ηλικιας,λογικα ησουν ετοιμογεννη!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας και από μένα!

Τώρα κατάφερα να μπω.

Γιώτα χρόνια πολλά για τον Τασούλη και με το καλό να δεχθείτε τα αδερφάκια του!!!!!

Γλυκούλα μακάρι να τα καταφέρεις και να σε δούμε μεθαύριο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Συγγνωμη που δεν μπηκα απο το πρωι, λιγο οι δουλειες, λιγο το Μαρακι, μπηκα μονο στο facebook για λιγο και μετα το εκλεισα κι αυτο!!

Γιωτα μου να σας ζησει ο παιδαρος!! Ευχομαι να ειναι παντα γερος, ευτυχισμενος και καλοτυχος!! Να τον χαιρεστε!!

Εμεις εδω τα γνωστα.. Εχθες πηρα μεγαλη λαχταρα! Ευχομαι αυτο που αντικρισαν τα ματια μου να μην το δει καμμια μανουλα! Κοριτσια νομιζα πως εσπασε ο σβερκος της.. Εκανε βουτια (στην κυριολεξια) απο το κατω μερος του κρεβατιου, εσκασε κατω με το κουτελο και μετα λυγισε ο αυχενας της, εκανε μια κωλοτουμπα στο πατωμα και κατεληξε ανασκελα.. Μου εφυγε η ψυχη σας το ορκιζομαι, νομιζα πως δεν θα τη ξαναεβλεπα...

Σοφια μου ευχαριστω για τις ευχες! Ευτυχως σημερα δεν εχει ουτε ενα σημαδακι, λες και το κρατουσε η Παναγια και δεν επαθε τιποτα! Δοξα το Θεω!...

Ελπιζω να ειστε καλα ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη μου ειναι λογικο να σε επιασε πανικος!!!!Εγω μονο που το διαβασα τρομαξα,αν και να ξερεις πως σε αυτην την ηλικια εχουν φοβερη ελαστικοτητα οι αρθρωσεις τους!!!!

Ομως οσο κ να το ξερεις κατι σε πιανει αν πεφτουν!!!!!

Σε ευχαριστω και για τις ευχες σου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Εμεις ξυπνησαμε πριν απο λιγο!!

Πως ειστε?

Εγω κλασσικα: ΝΥ-ΣΤΑ-ΖΩ!!!!!!!!!!!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

kaimera κ απο μενα!ολες καλα?τα μωρακια μας?

εγω δεν εχω παραπονο κοιμηθηκαμε μια χαρουλα-αν κ ψιλοαργησε να κοιμηθει η ελισαβετ(12 κοιμηθηκε)-τουλαχιστον το πηγε σερι μεχρι το πρωι.χθες ειχαμε κ ενα ατυχηματακι εβαλε ενα μασητικο στο στομα της οταν ελειπα δε ξερω πως τα καταφερε κ ματωσε τη πανω μαλακη υπερωα.πηρα το φιτσιαλο μου ειπε δε χρειαζεται να κανω κατι(φοβομουν μη μολυνθει επειδη βαζει συνεχεια χερια κ παιχνιδια στο στομα) κ οτι θα το ξανακανει να μην αγχωνομαι!!ολα καλα παντως εκλαψε εκεινη τη στιγμη απ οτι μου πε η πεθερα μου αλλα μετα ησυχασε.

ηθελα να την βγαλω κ βολτα σημερα-απ τη δευτερα εχουμε να βγουμε καροτσαδα-αλλα μας τα χαλασε ο καιρος:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κ απο μας!!!!

Ξυπνησαμε στις 09 00 με σχετικη γκρινια....κοιμοτανε το βραδυ κ γκρινιαζε κ τωρα που ξυπνησε παλι γκρινιαζει....τον ξεματιασα 2 φορες αλλα δε νομιζω πως ειναι ματι.....

Κανει ενα καινουριο σημερα...τριζει τα δοντια του,πολυ εντονα...ποια δοντια ομως?Μονο 2 μπροστα εχει,δεν μπορω να καταλαβω.....μηπως εβγαλε φρονιμιτες????????

Του εδωσα λιγο ντεπον μπας κ ηρεμησει....θα σας γραψω μετα νεα γιατι τωρα τον εχω αγκαλια....φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 20.30 ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΧΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝΕ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Απ' ότι βλέπω, σε γενικές γραμμές, καλά είμαστε όλες. Αυτές τις μέρες έχω αρκετή δουλειά και δεν προλαβαίνω να μπαίνω πολύ. Περιμένω να σας δω αύριο και να τα πούμε από κοντά.

Φιλάκια!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...