Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Εμένα ο Νικόλας έκανε τέτοια γκρίνια το πρωί που δεν ήθελε να ντυθεί με τίποτα και τελικά το χάσαμε το σχολικό. Έκλαιγε και χτυπιότανε χωρίς λόγο. Ξαφνικά σταμάτησε, ντυθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και τον πήγα εγώ στο σταθμό. Όταν άνοιξε την πόρτα η δασκάλα ούτε γεια δεν μου είπε από την λαχτάρα του να πάει στην τάξη. Τι να πω. Δεν ξέρω τι τον πιάνει!!!

Ναταλία περαστικά στον μικρό. Τίποτα δεν θα είναι.

Φαίη πως είσαι σήμερα; Ήρθε ο συνάδελφος του Βασίλη τελικά;

Γιώτα το δωμάτιο που το βάψατε μύριζε μετά; Θέλω και εγώ να φρεσκάρω τα παιδικά δωμάτια αλλά σκέφτομαι την μυρωδιά και πως θα κοιμηθούνε μετά.

Σοφιά ελπίζω να είσαι και εσύ καλά και η μικρή σου.

Ειρήνη υπομονή με τους κολικούς θα περάσουνε.

Μαρία πως πας, ο Ευριπίδης καλά; Θα κάνουνε γιορτή στο σταθμό; Εμάς θα κάνουνε την Παρασκευή αλλά χωρίς τους γονείς. Μόνο τα παιδάκια ντυμένα.

Η γλυκούλα νομιζω έχει καιρό να μπει.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία. Δεν μου έχει μείνει και μυαλό. Με βασανίζουνε καθημερινά τα βλαστάρια μου. :lol::lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Ναταλία περαστικά στον Ηλία σου και καλούς δρόμους στην Κωνσταντίνα.

Ο Ευριπίδης είναι μια χαρά, μόνο που γλύστρησε στην αυλή του σχολείου και έχει γδάρει λίγο το πάνω χείλος.

Μαρία στο σχολείο του Ευριπίδη κάνανε γλέντι την Τσικνοπέμπτη και ντύθηκαν ο καθένας ό,τι ήθελε. Αυτή την εβδομάδα (Πέμπτη ή Παρασκευή δεν θυμάμαι) θα ξανακάνουν γιορτή αυτή τη φορά όμως με θέμα "Τσίρκο" και θα ντυθούν εκεί.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ ΣΤΙΣ 6 ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΙΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσια!ηρθα και εγω επιτελους!!!

να σας πω και τα νεα μου με τον παιδιατρο πηγαν ευτυχως ολα καλα και δεν υπαρχει προβλημα που εχει μειωσει τα γευματα του ειναι φυσιολογικο μου ειπε αφου μεγαλωνει και εχει γινει πλεον 4350!!!και στις αρχες μαρτιου θα κανει το πρωτο του εμβολιο και αγχωνομαι ηδη!!!

ειρηνη μου περαστικα και ο δικος μου εχει αρκετους κολοικους και τον βοηθανε τα ζεστα πανακια στην κοιλιτσα και το κιντερτε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

kalispera!

φαιη μου δε ξερω γιατι γκρινιαζει πια...ισως ειναι τα δοντια της ισως αυτο που ειπε ο φιτσιακος οτι μεταφερει μικροβια με τα χερια κ ποναει η κοιλια της ισως κ τπτ απ ολα αυτα...παντως σε φυσιολογικα πλιασια γκρινιαζει οχι παρα πολυ-απλα εχει τις ωρες της που τη πιανει.

ναταλια περαστικα στον ηλια κρυολογημα θα ναι δε νομιζω να ναι κατι ανησυχητικο.

μαρακι απο παρτυ σε παρτυ ο ευριπιδακος ε?μπραβο ετσι!!

μαρια νδ ισως(λεω εγω τωρα καμια βλακεια) να μη θελει να σε αποχωρηστει το πρωι κ γ αυτο αντιδρα αλλα μολις μπαινει στη ταξη του οερναει οταν βλεπει τους φιλους του...ελπιζω οπως κ να χει να ναι κατι παροδικο.

γλυκουλα μου τελεια τα νεα απ το παιδιατρο!μπραβο σας μια χαρα τα πατε!γιατι αγχωνεσαι για το εμβολιο...χαλαρωσε ολα καλα θα πανε θα δεις.μπορει να κλαψει λιγακι αλλα ειναι για καλο θα τον παρεις αγκαλιτσα κ ολα καλα.πιο θα κανετε πρωτο?

εγω περιμενω τον αντωνη να κατσει λιγο με τη μικρη-πριν λιγο καταφερα να τη κοιμησω ολη τη μερα duraccell shmera:lol: κ να παω να την πεσω κ εγω.

καλο σας απογευμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΣΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΡΥΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΧΤΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Κοριτσακια μου δεν ξερω για εσας αλλα εγω σημερα ΝΥΣΤΑΖΩ!! :lol:

Μαριανδ ναι, ηρθε ο φιλος μας! Εφτασε γυρω στις 14:30, φαγαμε και επεσε να κοιμηθει λιγακι γιατι ηταν ταλαιπωρημενος απο το ταξιδι!

Μαρια ξεχασα να σου πω! Σε ειδα στον υπνο μου εχθες! Δεν ηταν τιποτα ασχημο, απλα καθομασταν και σου ελεγα τις φοβιες μου σχετικα με τη Μαρια (ακομα και στον υπνο μου, ρολο ψυχαναλυτη εχεις!! :lol::lol::lol: )

Γιωτα ηθελα κι εγω να σε ρωτησω για τη μυρωδια απο τη βαφη! Ενημερωσε με γιατι τωρα φτιαχνει η μαμα μου το σπιτι της και μου ζητησε να πηγαινω να επιβλεπω αφου δουλευει και αναγκαστικα θα πρεπει να εχω και τη Μαρια μαζι μου. Αν δεν μυριζανε σε παρακαλω πες μου ποιες βαφες χρησιμοποιησατε για να πω στους εργατες να εχουν τις ιδιες!

Σοφια μου χαιρομαι που το εχεις παρει ψυχραιμα! Θα μου πεις και τι αλλο να κανεις? Αν δυσανασχετησεις θα σταματησει να γκρινιαζει? Ατιμα κοριτσακια!! Πολυ γκρινιαρικα!! ;)

Ναταλια μου περαστικα στον Ηλια σου! Μηπως αν του εβαζες φυσιολογικο ορο τον βοηθουσες να ξεμπουκωσει?

Ειρηνη ο γαντζος επεξεργαζεται το καινουριο του περιβαλλον!! Γι' αυτο δεν κοιμηθηκε!

Γλυκουλα χαιρομαι πολυ για το γιοκα σου! Παντα να ειναι ετσι γερος και να σε γεμιζει αισιοδοξια γιατι δεν εχεις περασει και λιγα! ;) Νομιζω πως η αποζημιωση σου ειναι ο πριγκηπακος σου!! :D

Τωρα περιμενω να ξυπνησει το Μαρακι να το ταϊσω.. Για γελια ειμαστε!! Ο Γιαννης (ο φιλος μας) κοιμαται στον καναπε, ο Βασιλης με τη Μαρια κοιμουνται στο διπλο στην κρεβατοκαμαρα και εγω που απο το πρωι παραπονιεμαι πως νυσταζω, καθομαι ξυπνια στην κουζινα!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

Μαρια ξεχασα να σου πω! Σε ειδα στον υπνο μου εχθες! Δεν ηταν τιποτα ασχημο, απλα καθομασταν και σου ελεγα τις φοβιες μου σχετικα με τη Μαρια (ακομα και στον υπνο μου, ρολο ψυχαναλυτη εχεις!! :lol::lol::lol: )

:lol::lol::lol::lol::lol: Φαίη, την Πέμπτη που θα συναντηθούμε στην παιδική χαρά, να ξαπλώσεις σε κανένα παγκάκι, να μου τα πεις και στον ξύπνιο σου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Το δωματιο οταν το βαψαμε μυριζε,δεν ειναι δλδ να βαφεις κ να εχεις μεσα παιδι....

Παντως ενα βραδυ ελειψε απο το σπιτι ο Τασος κ οντως τοσο χρειαζοτανε!!!!

Τωρα δε μυριζει καθολου!!!!Φαιη υπαρχουν ειδικες βαφες παντως που δεν μυριζουν κ στεγνωνουν γρηγορα!!Αν πας σε ενα χρωματοπολειο θα σου πουν!!!!!Εμας ηταν vitex.

GRJdp2.png

xefUp3.png

πρωτο μου ειπε οτι θα κανουμε το πενταπλο και φοβαμαι γιατι μου ειπε οτι θα κανει μαλλον πυρετο γιατι ειναι βαρυ σαν εμβολιο..τι να πω θα δειξει παντως χαρηκα που ολα πηγαν καλα...

κανονιζεται συναντηση?που?μπορει να μπορεσω και εγω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γλυκουλα η συναντηση ειναι για την Πεμπτη στις 17:00 στις κουνιες στην κεντρικη πλατεια της Ηλιουπολης! Μακαρι να μπορεσεις να ερθεις και να σε γνωρισουμε!! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

πρωτο μου ειπε οτι θα κανουμε το πενταπλο και φοβαμαι γιατι μου ειπε οτι θα κανει μαλλον πυρετο γιατι ειναι βαρυ σαν εμβολιο..

Μην αγχωνεσαι γλυκουλα!!!Εμενα ο Τασος ποτε δεν εκανε πυρετο απο εμβολιο!!!!!Ουτε απο αυτο!!!Αλλα και αν κανει δε σημαινει οτι θα κανει συνεχεια πυρετο!!!!Αντιμετωπιζεται με ντεπον!!!

Ολα θα πανε καλα.....να φιλησεις τα πατουχακια του!!!!!

Ξεχασα να πω!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

φαιη μου σχετικα με τη γκρινια της ελισαβετ οπως λες κ εσυ δεν υπατχει κατι να κανω...υπομονη κ χαλαρα;)

ελπιζω το μαρακι σου να ναι καλα μετα τη πτωση(το ειδα στο φβ) περαστικα!

γλυκουλα μακαρι να τα καταφερεις να ερθεις στη συναντηση να γνωριστουμμε και απο κοντα!οπως σου ειπε κ η γιωτα ακομα κ αν ανεβασει πυρετο αυτο θα ειναι γ μια μερα κ μπορεις να δωσεις ντεπον-και δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανει εξαρταται απ το μωρο υπαρχουν πολλα που δε κανουν εμενα μονο μια φορα ανεβασε απ τη πρωτη δοση του τετραπλου.ευχομαι να μη κανει κ να πανε ολα καλα.

γιωτα τι κανει ο τασουλης?

τα μωρακια μας ολα καλα?

εγω περιμενω κατα τις 11 την πεθερα μου να κρατησει για λιγες ωρες τη μικρη θελω να παω σ ενα συνεδριο για τοο ιντερνετ.ελπιζω να μην αγχωθω πολυ οσο θα λειπω δεν την εχω ξανααφησει μονη μαζι της...κατα τ αλλα ολα μια χαρα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γιωτουλα ειμαι απαραδεκτη ενω το ειχες πει ξεχασα οτι εχει σημερα γενεθλια ο γιος σου..

να τον χαιρεσαι τον τασουλη σου γερος δυνατος και καλοτυχος να ναι μια ζωη!χρονια σας πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...