Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ...ΕΓΩ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΙΝΑ ΤΣΑΙ ΤΟ KINDERTEA Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΓΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΠΩΣ.ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ... :(

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη οντως το χαμομηλακι κιντερτε που λεει η Ναταλια βοηθαει πολυ στους κολικους. Η Μαρια ηρεμουσε για λιγο με αυτο. Αν θελεις ρωτα και τον παιδιατρο να σου πει για το infacolic, ειναι σαν σιροπακι που το δινεις ή πριν το γευμα στο μωρο ή μεσα στο μπιμπερο με το γαλα. Με αυτο η Μαρια ηρεμουσε παρα πολυ και κοιμοταν καλυτερα αφου δεν την ξυπνουσαν οι πονοι.. Τωρα κατα τα αλλα καλα τα γραφει η Ναταλια: μασαζακι στην κοιλια και αγκαλιτσα! Οπως λεει ο παιδιατρος μας "τα παιδια νιωθοντας στοργη, υπομενουν τον πονο, οποτε η αγκαλια ειναι σωτηρια για τους κολικους".

Ευχομαι να περασουν γρηγορα! Καλη υπομονη σε εσενα και στο γατζο σου!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

4ywWp2.png

Η καλυτερη συμβουλη που θα μπορουσε καποιος να μου δωσει οταν γεννησα, ειναι να ειμαι διπλα στη μικρη και να τα απολαμβανω ολα! Τις γκρινιες, τα ξενυχτια, το κλαμμα, τα πρωτα της επιτευγματα... Δυστυχως δεν γυρνανε πισω κι εγω δεν τα εζησα ολα αυτα γιατι απλα ημουν "αλλου".. Θα ηθελα να γυρισω τον χρονο πισω και να κανω τα εντελως αντιθετα απο αυτα που εκανα τοτε: Θα ηθελα να της δωσω περισσοτερες αγκαλιες, περισσοτερη συμπονοια στο κλαμμα της, περισσοτερη στοργη, περισσοτερη σημασια. Θα ηθελα να μην την αφηνα να κλαψει επειδη επρεπε να στρωσω τα κρεβατια, θα ηθελα να μην της φωναζα οταν εκλαιγε επειδη ηθελα λιγο χρονο για εμενα, θα ηθελα να ημουν ακομα πιο διπλα της οταν μπηκε στο νοσοκομειο και να ειμαι εκει τα βραδυα οταν νοσηλευτηκε 2η φορα αντι να φευγω επειδη δεν αντεχα αλλο. Αλλα ημουν αλλου..

Και ξαφνικα μια μερα ξυπνησα και η Μαρια ειχε φτασει 7 μηνων.. Εκανε ααα και οοο και κουνουσε τα χερακια της και εγω απορουσα που ημουν στο διαστημα που το βρεφακι μου εγινε μωρο κι αρχισε να κατακτα τον κοσμο γυρω του! Κι ολα αλλαξαν.. Προσπαθω να μην της φωναζω ακομα κι οταν ξερω πως αυτο που ζηταει δεν γινεται να το εχει, στερουμαι το κρεβατι μου και τον υπνο μου για να μην στερηθει αλλο την αγκαλια μου οπως τους πρωτους μηνες της ζωης της, την αγκαλιαζω και τη φιλαω χωρις να εχει κανει κατι - απλα και μονο επειδη "κολλαει" με τον gummy bear και μου φαινεται εξαιρετικα ομορφη.. Και ελπιζω μεγαλωνοντας να με συγχωρεσει που της φερθηκα τοσο ασχημα τον πρωτο καιρο της ζωης της! Ο,τι και να γινει παντως, οσο κι αν τα σκ@τωσω στο μελλον, ειμαι και θα ειμαι πολυ περηφανη που η Μαρια ειναι το παιδακι μου ακομα κι αν ειναι κακομαθημενη μεχρι αηδιας!

(Δεν εχει γινει απολυτως τιποτα, απλα θυμηθηκα τα πρωτα μας ξενυχτια με αφορμη τον γαντζο της Ειρηνης και ηθελα να μοιραστω μαζι σας οσα εγραψα παραπανω!)

Καληνυχτα κοριτσια μου! Τα λεμε το πρωι!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΚΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ

4ywWp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 07 30 αφου κοιμηθηκαμε στις 21 00....ειχα τρομερο πονοκεφαλο χτες....δεν μπορουσα να σταθω πουθενα.....αλλα ευτυχως μου περασε!!!!

Τωρα παιζουμε,κλεισαμε ραντεβου στο ΙΚΑ για εμβολιο στις 11 Μαρτιου!!!!!

Εχω βγαλει κοτοπουλο για σημερα αλλα σκεφτομαι πως να το κανω?

Δε θελω ουτε κοκκινιστο,ουτε στο φουρνο με πατατες....αλλη επιλογη????

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhmera κοριτσακια καλη εβδομαδα να εχουμε!!

γιωτουλα ειμαι σιγουρη το παιδικο δωματιο θα εγινε τελειο!οτι πρεπει για το τασουλη κ τα διδυμακια!

ειρηνη υπομονη κ καλη δυναμη.συνηθως μετα τους 3 μηνες σταματανε οι κολικοι.οπως ειπαν κ τα κοριτσια η αγκαλια κ το μασαζακι ειναι πολυ σημαντικα.μπορεις να τον βαλεις το μικρο σου σε μαρσιμο κ να τον κανεις βολτες πανω κατω.η να τον βαλεις στο καροτσι η στο πορτ μπεμπε με χαμηλη μμουσικουλα κ να τον κουνας.σωτηριος ειναι κ ο απορροφητηρας η οπιαδηποτε πηγη σταθερου θορυβου.και στα δυσκολα παντα σε συνεννοηση με τον παιδιατρο μπορεις εκτος απο χαμομηλακι να δωσεις infacolic.ελπιζω να τα παει καλυτερα κ να ηρεμησει.

φαιη μου νη νιωθεις τυψεις...οτι εγινε εγινε...ποτε δεν ειναι εργα για αγκαλιες κ στοργη...ποτε...να θυμασαι οτι εισαι η καλυτερη μητερα για το μαρακι καταλαβαινει ποσο την αγαπας κ ανταποδιδει.

εμεις ειμαστε μια χαρα περασαμε ενα πολυ ομορφο σκ!η μικρη καλα εχει λιγο γκρινια αλλα σε φυσιολογικα πλαισια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες δεν μπήκα καθόλου λόγω των κοινωνικών υποχρεώσεων του Ευριπίδη. Είχαμε ένα πάρτυ το πρωί και ένα το απόγευμα. Ωραία περάσαμε, δεν λέω.

Φαίη όλες οι μαμάδες έχουμε τύψεις. Εντελώς φιλικά όμως θα σου πως ότι ένα λάθος δεν διορθώνεται με ένα άλλο λάθος. Ότι έγινε έγινε. Καλύτερα να ζήσεις από δω και πέρα την κάθε ηλικία της Μαρίας, παρά να προσπαθείς να αναπληρώσεις μια ζωή το χαμένο χρόνο.

Ειρήνη περαστικά στο γαντζάκο σου. Και τον Ευριπίδης μόνο το infacolic τον έσωζε.

Γιώτα όσο αφορά το κοτόπουλο, αφού δεν το θες ούτε κοκκινιστό ούτε λεμονάτο, μόνο βραστό μου έρχεται να το κάνεις. :D

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σ ευχαριστω Μαρια....το σκεφτηκα να το κανω σουπα αλλα τελικα το εβαλα στο φουρνο με πατατες.....Μεπηρα κ ο Ωασιλης τηλ να μη μαγειρεψω γιατι στελνει η πεθερα μου στιφαδο αλλα τωρα ειναι αργα!!!!!Δεν πειραζει,αυριο δε θα μαγειρεψουμε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΤΙς ΟΜΟΡΦΕΣ!!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Η ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ?ΧΑΧΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?

4ywWp2.png

Καλημερα κι απο εμας! Πριν απο λιγο σηκωθηκα κι αυτο με τα χιλια ζορια! Νομιζω πως θα πεσω κατω, νυσταζω οσο δεν παει και αν ειχα τη δυνατοτητα θα ξαναεπεφτα στο κρεββατι μου μεχρι αργα το απογευμα! Ευτυχως που σηκωθηκε ο Βασιλης το πρωι για τη Μαρια γιατι εγω ημουν στο 23ο ονειρο, ουτε που τους ακουσα! Τωρα θα την παει ο Βασιλης βολτα και λεω να φτιαξω εναν καφε και να τον απολαυσω. Η Μαρια σημερα εχει σπασει καθε ρεκορ (οχι τηλεθεασης - γκρινιας) χωρις να υπαρχει λογος! Κανω πως δεν την ακουω αλλα δεν πιανει ιδιαιτερα.. :?

Ειρηνη δεν ξερω τι και πως ισχυει, απλα θα σου πω τι ειχε γινει στη δικη μου περιπτωση! Στις 20 ημερες, πηγε η μαμα μου και εφερε τον παπα απο την εκκλησια στο σπιτι μου. Οταν ηρθε εκεινος, μας διαβασε τη μιση ευχουλα (λεω "μας" γιατι κρατουσα τη Μαρια αγκαλια) και μου ειπε στις 40 μερες να παω εγω μαζι με τη μικρη στην εκκλησια για την ολοκληρη ευχη. Εγω βγηκα στις 20 μερες απο το σπιτι αλλα τη μικρη την εβγαλα στις 40!

Γιωτα μου εβαλες ιδεες για το στιφαδο! Επειδη σημερα δεν εχω χρονο ομως, λεω να το κανω αυριο!! Σημερα εχουμε κριθαρακι με μοσχαρι στο φουρνο! Οσο για τον πονοκεφαλο, ενα εχω να σου πω: σε νιωθω!!!

Μαρια ανυπομονω κι εγω να μεγαλωσει η κορη μου για να "διευρυνει τον κυκλο της" :lol: και να αρχισουμε κι εμεις τις επισκεψεις!

Σοφια χαιρομαι που περασες ενα ομορφο Σ/Κ! Εμενα με εφαγε η σφουγγαριστρα και το ξεσκονοπανο! Γιατι εχει γκρινια η Ελισσαβετ?

Μαριανδ που εισαι σημερα? Τα βλασταρακια σου καλα? Ελπιζω να μπηκε το πρωι στο σχολικο ο Νικολας χωρις κλαμματα!

Παω να φτιαξω τον καφε που λεγαμε και επιστρεφω! Αν ξεχασα καμμια ή κατι πολυ βασικο να αναφερω, συγχωρεστε με αλλα ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!!!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΥΧΗ?

ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ .ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΗΣΤΗΚΕ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΗΧΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

4ywWp2.png

ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΥΧΗ?

:lol::lol::lol: Δεν ξερω βρε Ειρηνη μου! Δεν νομιζω να μην πιασει παντως! Καθε ευχουλα ειναι για καλο! ;)

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ .

Αυτο με την ηχογραφηση καλο μου ακουγεται, φτανει να μην ξεχνας μετα που τα αποθηκευσες!!:lol::lol::lol:

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ'ΑΠΟ ΜΑΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΗΛΟ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΛΟΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΡΥΟΛΟΓΙΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕ.ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ...ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ?ΣΟΦΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΩΡΑΙΟ ΣΚ.ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΝΔ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...