Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Φαιη μου νομιζω ολα τα εμβολια κανουν πυρετο αλλα περισσοτερη προσοχη θελει της ηπατιτιδας Β....οποτε να την εχεις κατα νου την Μαρια σου!!!!!Να της δωσεις ενα φιλι απο μενα να μην κλαιει πολυ!!!!!!

Εμεις το απογευμα θα παμε στην μαμα μου βολτα γιατι θελω να δω κ μια φιλη μου που μενει εκει στην πολυκατοικια!

Πριν λιγο απλωσα κ ενα πλυντηριο κ κουραστηκα,αλλα με τοσο υπνο που εριξα δε νυσταζω τωρα!Ο Τασουλης ξαπλωσε με τον μπαμπα του κ ελπιζω να κοιμηθει λιγακι!!!

Αυριο το πρωι θα αφησουμε τον Τασο στους γονεις μου να μεινει εκει γιατι ο Βασιλης καταχαρηκε που μαλλον ειναι δυο αγορια κ δεν κρατιεται!Πηγε κ πηρε γαλαζια μπογια να βαψει το δωματιο,οχι ολοκληρο φυσικα αλλα ενα κομματι μονο....κ παραγγειλαμε κουρτινα του Μικυ σε γαλαζιο χρωμα να βγαλουμε αυτην την πορτοκαλι!!!!!

Χαζομπαμπας!!!!!

Οσο για την ωρα της συναντησης δεν ηξερα οτι θα το κανονισουμε πρωι.....Ο Ευριπιδης ομως δε θα ειναι????Αν τελικα κανονισουμε πρωι πιστευω κατα τις 11 00 ειναι καλα για να μαζευτουμε κατα τις 13 00.....Οτι αποφασισετε!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριανδ κι εγω αυτο εχω καταλαβει. Μενει μονο να κλεισουμε την ωρα και να μας αφησει ο καιρος! Μεγεια τα καινουρια σας ρουχα!

Παω να ξυπνησω το Μαρακι τωρα και να παμε σιγα - σιγα να κανουμε "τσιμπι-τσιμπι"! :lol: Σημερα θα κανουμε το εμβολιο του μηνιγγιτιδοκοκκου. Ξερετε αν κανει πυρετο? (Εχουμε και μια εγνοια με το θεμα πυρετου! :roll: )

Είναι ανάλογα το κάθε παιδάκι αν θα κάνει πυρετό. Δεν είναι δηλαδή πως κάνει πυρετό οπωσδήποτε. Τα δικά μου ας πούμε σπάνια κάνανε πυρετό σε εμβόλια. Τους έδινα και προληπτικά ντεπόν. Μην αγχώνεσαι και να κάνει πυρετό θα πέσει με το ντεπονάκι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 KAI META.AN ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

l9Iop2.png

Οσο για την ωρα της συναντησης δεν ηξερα οτι θα το κανονισουμε πρωι.....Ο Ευριπιδης ομως δε θα ειναι????Αν τελικα κανονισουμε πρωι πιστευω κατα τις 11 00 ειναι καλα για να μαζευτουμε κατα τις 13 00.....Οτι αποφασισετε!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!

Αν θέλετε τότε κανονίζουμε για μεσημεράκι για να είναι και ο Ευριπίδης και ο Νικόλας. Εμείς σχολάμε 1:30, δεν ξέρω ο Ευριπίδης τι ώρα σχολάει; Σας βολεύει μετά τις 1:30 με 2;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalispera κοριτσια!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!

βγηκαμε κ εμεις βολτα σημερα την πηγα σε μια παιδικη χαρα στη γειτονια ωραια ηταν αν κ ειχε λιγο κρυο.

σχετικα με τη συναντηση με τη μερα ειμαι (πεμπτη ειπατε αν καταλαβα καλα?)οκ μονο που κ εγω πρωι δε μπορω-αν βεβαια δε γινεται απογευμα θα δω μηπως μας κατεβασει ο μπαμπας μου με τ αμαξι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ναι Μαρια,την βρηκαμε την μερα!!!!

Και Φαιη ειναι οπως στα λεει η Μαρια για τα εμβολια,εμενα ο Τασος δεν εκανε καμια φορα πυρετο....απλα την προσεχεις οπως ολα τα εμβολια!!!!!

Οσο για την ωρα 13 30-14 00 εγω δεν μπορω μεσημερι γιατι πρεπει να ειμαι σπιτι που θα ερθει ο Βασιλης να φαμε κ να κοιμηθει κ ο Τασος λιγο.....καλυτερα απογευματακι να μπορει κ η Ναταλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

οκ απογευματάκι κατά τις 5 για να μπορεί και η Ναταλία. Στις καινούργιες κούνιες στην κεντρική πλατεία, έτσι;

Να μας πούνε και τα υπόλοιπα κορίτσια αν είναι εντάξει

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Μολις γυρισαμε απο τον καλο κυριο παιδιατρο! Πλανταξαμε βεβαια, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια! Τα κιλα μας ειναι σταθερα (9,500) και ο γιατρος ειπε να μην ανησυχουμε γιατι δεν στεκεται σε μια μερια οποτε ειναι φυσιολογικο. Πηραμε εναν ποντο υψος και το κεφαλι μας μεγαλωσε μισο ποντο!! Ο γιατρουλης ειναι πολυ ευχαριστημενος απο την πορεια μας και μου ειπε να χαλαρωσω και "να αφησω το παιδι να ζησει" (ετσι ακριβως το ειπε) :oops::oops: Εγω παντως εξακολουθω να εχω τις φοβιες μου απλα τωρα νιωθω λιγακι πιο ηρεμη! Τον ρωτησα για το περπατημα και μου ειπε να μην ανησυχω, αν το παιδι φτασει τους 20 μηνες και δεν εχει περπατησει ακομα τοτε θα το κοιταξουμε! Ελπιζω μεχρι τοτε να εχουμε περπατησει.. Εξετασεις αιματος που συνηθως κανουν μετα τον χρονο, μας ειπε πως δεν ειναι αναγκη να κανουμε, αν δει εκεινος κατι, τοτε θα μας παραπεμψει. Τελος, για να μην σας ζαλιζω αλλο, μας ειπε πως δεν ακουει πια το φυσημα που ειχε η Μαρια στην καρδια και πως οταν γινει 2 χρονων θα κανουμε ενα τριπλεξ για να ειμαστε σιγουροι. Οσο για το αιμαγγειωμα στο κεφαλακι της (θυμαστε που σας το εδειξα στο σπιτι της Σοφιας?) ειπε να της βαζω λιγη celestoderm και να μην ασχοληθω αλλο! Αυτα λοιπον απο τον καλο κυριο παιδιατρο!

Κι εμενα με βολευει καλυτερα στις 17:00! Οποτε επιτελους θα σας δω την Πεμπτη!! Μου λειψατε τρελομανουλες (αν το εχετε παρατηρησει ειμαστε οι μοναδικες μανουλες απο νοτια προαστια που εχουν γραψει 64 σελιδες στο καφε τους!!! :lol::lol::lol::lol::lol: )!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ξεχασα να σας πω!!!! Σημερα καναμε 1η φορα εμβολιο στο μπρατσακι μας... Μεχρι τωρα το καναμε στο μπουτακι!

gM4vp2.png

ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΙΟ ΜΟΥ!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΥ Η ΣΤΟΥΛΗΘΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΜΠΑΛΑ(ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ).ΕΕΕΕΕΕ?????ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΖΥΓΟ?

4ywWp2.png

Ειρηνη εγω προτεινω να το βαλεις στο γυρω-γυρω ολοι!! Θα κοιμηθει κατευθειαν!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...