Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κ απο εμας!!!!

Σοφια μου να ζησετε και να χαιρεστε την κορουλα σας!!!!!

Κι εμεις περασαμε ωραια χτες....σημερα ξυπνησαμε στις 8 00 κ περιμενουμε να δουμε πως θα ειναι ο καιρος να παμε στις κουνιες!!!!!Χτες που πηγαμε παντως δεν εκανε καθολου κουνια,ολο κατω ηταν κ περπατουσε!!!!!

Οσο για τη συναντηση επειδη ειναι το σαββατοκυριακο προτιμω Τετάρτη,αλλα αν δε βολευει το κανουμε και Δευτερα!Θα κανονισουμε συναντηση στις κουνιες ή για καφε????Εγω προτεινω κουνιες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις γυρισαμε,πηγαμε ταισαμε τα περιστερακια στην πλατεια της γειτονιας,πηραμε κ τον τηλεθεατη που εχει cd με αποκριατικα τραγουδια του Gummy-Bear,γιατι μεχρι τωρα ακουγαμε τα Χριστουγεννιατικα,πηραμε κ ψωμακι,κ τωρα κοιμομαστε!!!!

Οταν ξυπνησουμε θα φαμε φρουτοκρεμα κ μετα θα παμε στις κουνιες!!!!

Φαιη μηπως θελετε να ερθετε καμια βολτιτσα απο δω????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία να ζήσετε και να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!!!!

Όσο για τη συνάντηση...πολύ θα ήθελα να σας δω αλλά Δευτέρα έχω κανονίσει με μια φίλη μου που έχω να τη δω κάτι μήνες και Τετάρτη γιορτάζει ο κολλητός του Ευριπίδη και κατά 99% θα πρέπει να πάμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ! :)

l9Iop2.png

Ναταλια μαλλον δε θα γινει Τεταρτη η συναντηση γιατι δεν μπορουμε ολες!!!!

Παντως οταν γινει μηπως κανονισουμε κ τα καθισματακια,αφου θα εχω το αυτοκινητο!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ Κ'ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ.ΑΣ'ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ.ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ.ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΑΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Τι να πω...ξαπλωσα λιγο με τον Τασο κ με πηρε κ εμενα ο υπνος....μολις φαγαμε φρουτοκρεμα....ωραια ωρα ε?????

Φαιη παλι καλα που σε καλεσα σπιτι κ κοιμομουν...το τηλ το χαμηλωνω για να μην ταραζεται ο Τασος κ τωρα το ειδα οτι με πηρες!!!!

Παντως απο βδομαδα οποτε θελελετε ελατε με το Μαρακι!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσακια! Μολις εκατσα! Ευτυχως η Μαρια ξυπνησε στις 10:00 κι ετσι κοιμηθηκα κι εγω οσο ηθελα! Ηπιαμε γαλα, ντυθηκαμε και πηγαμε στη δουλεια της μαμας μου. Καθησαμε, κατεβασαμε κατω ολα τα ραφια, φαγαμε κουλουρια και μπανανα και μετα πηραμε ταξακι και γυρισαμε σπιτι. Μπηκα να σας γραψω και ειδα την προσκληση Γιωτουλα αλλα επρεπε να παω μεχρι το μινι μαρκετ της γειτονιας να αγορασω τραχανα που ξεχασα να παρω απο τη μανα μου κι ετσι σε επαιρνα τηλεφωνο να σου πω πως σε ευχαριστουμε πολυ αλλα σημερα ειναι κομματακι δυσκολο γιατι στις 17:00 εχουμε ραντεβου για εμβολιο! Θα κανονισουμε παντως οπωσδηποτε μεσα στην εβδομαδα! Γυρισαμε μετα απο το μινι μαρκετ, φαγαμε τη φρουτοκρεμα και τωρα αλωνιζουμε, μπουσουλωντας, το σπιτι! Σε λιγακι θα της βαλω να φαει μεσημεριανο και ελπιζω να κοιμηθει λιγακι για να μην παμε στο γιατρο με εκνευρισμο!

Οσο για τη συναντηση, εγω ειμαι μεσα ειτε για καφε ειτε για κουνιες (αν και θα με βολευε περισσοτερο στις κουνιες για να εχω και το Μαρακι μαζι μου). Στη μερα που προτεινει η Μαρια (δηλαδη την Πεμπτη) ειμαι συμφωνη αλλα και οποτε να μου λεγατε παλι θα μπορουσα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και πάλι.

Εγώ πήγα Γλυφάδα το πρωί για ψώνια, πήρα ρούχα των παιδιών πολύ ωραία! Είχανε τρομερές εκπτώσεις!!!

Οπότε η συνάντηση είναι για Πέμπτη πρωί στις κούνιες (στην κεντρική πλατεία);;;;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαριανδ κι εγω αυτο εχω καταλαβει. Μενει μονο να κλεισουμε την ωρα και να μας αφησει ο καιρος! Μεγεια τα καινουρια σας ρουχα!

Παω να ξυπνησω το Μαρακι τωρα και να παμε σιγα - σιγα να κανουμε "τσιμπι-τσιμπι"! :lol: Σημερα θα κανουμε το εμβολιο του μηνιγγιτιδοκοκκου. Ξερετε αν κανει πυρετο? (Εχουμε και μια εγνοια με το θεμα πυρετου! :roll: )

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...