Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

kalimera κοριτσακια!τι κανετε?δε ξυπνησατε ακομα?

φαιη μου ωραια η στολη πιστευω θα πηγαινει τρελλα στο μαρακι!ελπιζω να ειναι καλα τα πραγματα με τη μαμα σου σημερα κ να ειχες ενα ηρεμο βραδυ.

εμεις ολα καλα περασαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ αλλα η μικρη ξυπνησε απ τις 7.30...εφαγε παιξαμε λιγακι κ κοιμαται-ελπιζω να κοιμηθει λιγακι γιατι με περιμενει γεματη μερα.εχω ν απαω τραπεζα να βαλω πληντυριο να σιδερωσω αλλα 2 καλα ειμαστε για σημερα.

να εχετε μια υπεροχη ηλιολουστη-οπως φαινεται-μερα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα. Ευτυχώς σήμερα είμαι μια χαρά. Δεν ξέρω τι με έπιασε εχθές. Μπορεί να ήταν από κούραση.

Από δουλειές άλλο τίποτα Σοφία. Δεν τελειώνουν ποτέ οι άτιμες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κ απο εμας!!!!

Μολις γυρισαμε!!!!Ειχαμε παει στον παιδικο που δουλευει η μαμα μου,του βαλανε κ καπελλακι Ινδιανου κ επαιζε με τα παιδακια!!!!Ξετρελλαθηκε!!!!!

Τωρα γυρισαμε κ ξεραθηκε στον υπνο!Μολις τον εβαλα στο αυτοκινητο δεν εκανε κιχ,κατευθειαν κοιμηθηκε!!!!!

Το βραδυ θα παμε στον πεθερο μου να φαμε που θα ψησει,και μαλλον θα ερθουν κ οι γονεις μου!Αυτα τα νεα μας......πολλα φιλια σε ολες σας κ στα βλασταρακια σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα, λόγω Τσικνοπέμπτης, έχουν γλέντι με σουβλάκια στο σχολείο του Ευριπίδη και ντύθηκε spiderman για να πάει (έχω ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook) :lol::lol:

Και μεις τελικά σπίτι μας θα τσικνήσουμε. Ετοιμάζω παϊδάκια, χωριάτικα λουκάνικα και χοιρινά μπριζολάκια με πατάτες τηγανητές.

Καλά να περάσετε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρια τις ειδα τις φωτο και .... ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΑ λεμε!!! Τι παιδι ειναι αυτο?? Φτου ξανα και σκορδα!

Κι εμεις ντυθηκαμε σημερα μελισσακι!! Το πρωι πηγαμε απο τη δουλεια της μαμας μου και μετα για καφεδακι. Ευτυχως ειχε τοστ το μαγαζι και η Μαρια ηταν πολυ απασχολημενη με τη μασα για να ασχοληθει και μαζι μας, οποτε μια χαρα το ηπιαμε το καφεδακι μας. Πριν απο λιγο γυρισαμε και της εδωσα τη φρουτοκρεμα και επειδη νυσταζε την εβαλα να κοιμηθει λιγακι. Οταν ξυπνησει θα παμε με την αδερφη μου καπου εξω να φαμε και μετα βολτα. Σημερα ειναι η μερα που εχουμε τον "αγυριστο"!!

Σοφια μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Η βραδια κυλησε πιο ηρεμα απο οσο περιμενα, δηλαδη κοιμηθηκα σπιτι μου, αλλα βαρεθηκα πια.. Τελος παντων! Καλη υπομονη με τις δουλιτσες και ελπιζω να μην σου παρουν πολλη ωρα και σε κλεισουν μεσα μερα που ειναι!

Γιωτα ειμαι σιγουρη πως ο Τασος θα ηταν ο πιο γλυκος Ινδιανος!! Καλα να περασετε το βραδυ!

Ελπιζω να περασουμε ολες τελεια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τωρα γυρισα απ τη τραπεζα ειχα σκοπο να την παω καροτσαδα μετα αλλα κοιμηθηκε οποτε μας γυρισε ο μπαμπας μου σπιτι...ελπιζω να χει τετοια μερα κ αυριο να τη βγαλω εξω γιατι ολο σπιτι δε λεει...:(μπηκα να δω κ τα νεα σας πριν αρχισω σιδερωμα.

μαρια νδ χαιρομαι που εισαι καλυτερα.ετσι ειναι οι ρημαδοδουλειες στο σπιτι ολο κ κατι καινουργιο προκυπτει εκει που λες οτι τελειωσες!

μαρακι τωρα ειδα κ εγω τις φωτο σουπερ ο ευρυπιδακος-οπως παντα!

φαιη μου δε κανει τιποτε γραφω οτι νιωθω;)

γιωτα να περασετε τελεια αποψε!περιμενω να δω κ φωτος απ το τασουλη φανταζομαι θα ταν τελειος με τη στολη του ινδιανου!

εμεις σπιτι θα κατσουμε-δυστυχως τα οικονομικα μας αυτο δε μας επιτρεπουν κατι παραπανω-αλλα ελπιζω να περασουμε καλα.αν δε βρει κατι δηλαδη ο νατωνης να με ξενερωσει παλι...τεσπα.

παω να τελειωσω τις δουλειες τωρα που κοιμαται μπας κ προλαβω.

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Φωτογραφιες δεν τον τραβηξα αλλα θα βγαλουμε το βραδυ!!!!

Πηγα κ πηρα στολη,ενα ποντικακι ειναι σαν τον Μικυ....δεν ειναι ακριβως Μικυ αλλα ουτε κ γκριζο ποντικακι!!!!!Θα βαλω φωτο να δειτε!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Και εμείς το πρωί πήγαμε στις κούνιες, ήταν πολύ ωραία, είχε ήλιο και πολλά παιδάκια. Μακάρι να έχει και αύριο ήλιο να ξαναπάμε.

Εμείς το βράδυ θα πάμε στον κουμπάρο μας (ο νονός του Δημήτρη), μένει ακριβώς δίπλα μας (τόσο μακριά!!!!) και θα ψήσει. Χωρίς παιδιά.

Να περάσετε τέλεια ότι και αν κάνετε.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ηρθαμε κ εμεις απο την απογευματινη μας βολτα!!!!

Πήγαμε στις κουνιες και γυρισαμε πριν λιγο,φαγαμε κ το γιαουρτακι μας και ολα καλα!!!!Σε λιγο θα ετοιμαστουμε για την αποκριατικη Τσικνοπεμπτη!!!!

Καλα να περασετε!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μολις μπηκαμε σπιτι! Τι κανετε? Ολα καλα?

Εμεις πηγαμε Βαρη και φαγαμε οπως σας ειχα πει, ευτυχως στο μαγαζι τηρουσαν το "απαγορευεται το καπνισμα" και εγω μπορει να χαρμανιασα αλλα η Μαρια δεν αναπνευσε καπνο! Μετα πηγαμε βολτα με το αυτοκινητο και σταματησαμε για καφεδακι. Τωρα γυρισαμε και η Μαρια τρωει το γιαουρτακι της! Το βραδυ θα παμε απο τη μαμα μου ολοι μαζι και υπαρχει μια πιθανοτητα να αφησω τη Μαρια εκει το βραδυ. Να σας πω την αληθεια το σκεφτομαι γιατι αν τελικα την αφησω, στις 07:00 θα πρεπει να ειμαι στο ποδι, επειδη η μαμα μου θα εχει φυγει για τη δουλεια και δεν υπαρχει κανενας αλλος που να εμπιστευομαι με τη Μαρια. Θα δειξει.. Αν τη δω και νυσταζει, θα την αφησω εκει, αλλιως θα τη φερω πισω μαζι μου κι ας κοιμηθει λιγακι αργα σημερα! Τελικα στο Φιτσιαλο δεν πηγαμε, ηθελα να εχω ελευθερη τη μερα μου και αποφασισαμε να την παμε αυριο!

Φιλια πολλα σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

l9Iop2.png

Ειρηνη μου την Τριτη χρονιζουμε!!!!!

Επιστρεψαμε κ εμεις,επαιξε ο Τασος με τα ξαδερφακια του κ οταν γυριζαμε κοιμηθηκε στο αυτοκινητο....παω κ εγω να ξαπλωσω!Θα τα πουμε το πρωι!!!!

Πολλα φιλια κ ενα ηρεμο βραδυ σε ολες ευχομαι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κι εμεις μολις γυρισαμε.. Ολα καλα, ηρεμα, πολυ φαγητο αλλα η φιλεναδα σας αποψε το παρακανε με το κρασακι!!!!! Τωρα νιωθω τοσο βαρια τα βλεφαρα μου που δεν βλεπω την ωρα να πεσω στο κρεβατακι μου! Το Μαρακι μας εβγαλε την πιστη επειδη νυσταζε αλλα δεν ηθελε να κοιμηθει εκει οποτε φυγαμε οταν η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο απ' τη γκρινια, αλλιως θα ξημερωνομασταν!.. Τωρα μολις μπηκαμε σπιτι κοιμηθηκε κατευθειαν, αφου την εντυνε ο Βασιλης τις πυτζαμες της και εκεινη ροχαλιζε!! Ελπιζω αυριο να ξυπνησει κατα τις 09:00 για να χορτασω κι εγω υπνο!

Σας φιλω ολες και ευχομαι του χρονου να ειμαστε ακομα καλυτερα, γερες και με διευρημενη -η οχι- την οικογενεια μας, μα πανω απο ολα ευτυχισμενες!

Θα τα πουμε με το καλο οταν ξημερωσει! Καληνυχτα κοριτσια μου!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?χαιρομαι που περασατε ολες ομορφα χτες!

εμεις κλεινουμε σημερα ενα χρονο παντρεμενοι!!το μονο που ευχομαι ειναι ν ακολουθησουν κ αλλα χρονια.ειχαμε ενα δυσκολο βραδυ χτες ουτε εγω κοιμηθηκα καλα ουτε η μικρη-ξυπνησε απ τις 5.30-για να την ηρεμησει ο αντωνης την ταισε-οποτε εχουμε βγει τελειως εκτος προγραμματος για σημερα.προεκυψε κ ενα θεμα με το συζηγο αλλα το παλευουμε ολα καλα.θα σας τα πω απο κοντα.

τι θα λεγατε να κανονιζαμε συναντηση τη βδομαδα που ερχεται?δευτερα η τεταρτη θα σας βολευε?αν οχι κ με τη προυποθεση οτι δε θα χει ψοφοκρυο προτεινεται εσεις καποια μερα να σας βολευει.

να εχετε μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...