Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σοφια μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κρατησε αρκετα η φαση αυτη με το Μαρακι.. Οχι, δεν εβγαζε δοντια τοτε, ισως ηταν η προεργασια που την την ενοχλουσε..

Φιτσιαλος=μορφη, οποτε ολα καλα!! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κρατησε αρκετα η φαση αυτη με το Μαρακι.. Οχι, δεν εβγαζε δοντια τοτε, ισως ηταν η προεργασια που την την ενοχλουσε..

Φιτσιαλος=μορφη, οποτε ολα καλα!! ;)

ωχ καταλαβα...με κλαματα θα τρωμε...γ αρκετο καιρο μου φαινεται.οσο φαει τι να κανουμε τωρα αφου δε πειναει δε τη πιεζω.

χαχχα μορφη σιγουρα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γειά σας κορίτσια!

Τώρα τα κατάφερα. Είστε όλες καλά;

Γιώτα μην αγχώνεσαι ό,τι και να γίνει στη δουλειά θα είναι μόνο για τρεις μήνες άλλωστε.

ωχ καταλαβα...με κλαματα θα τρωμε...γ αρκετο καιρο μου φαινεται.οσο φαει τι να κανουμε τωρα αφου δε πειναει δε τη πιεζω.

χαχχα μορφη σιγουρα!!

Σοφία όχι με κλάματα, αλλά με τραγούδια να τρώτε. Η ώρα του φαγητού είναι ώρα επικοινωνίας για τα μωρά. Όταν ήταν νεογέννητο ο Ευριπίδης, για να μη σταματάει να θηλάζει του τραγούδαγα το When you tell me that you love me της Diana Ross. Μετά με τις κρέμες και τις σούπες είχα εξαντλήσει το ρεπερτόριό μου σε παιδικά και δημοτικά τραγούδια (μεγάλο σουξέ είχε το "λεμονάκι μυρωδάτο" :lol: ). Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι ήρεμη όταν την ταΐζεις και να μη δείχνεις ότι βιάζεσαι να ξεμπερδέψεις.

Όσο για το Φιτσιάλο δεν το συζήτώ. Είναι εκτός συναγωνισμού!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μετά με τις κρέμες και τις σούπες είχα εξαντλήσει το ρεπερτόριό μου σε παιδικά και δημοτικά τραγούδια (μεγάλο σουξέ είχε το "λεμονάκι μυρωδάτο" :lol: ).

Θελω βιντεακι με τη μαμα του Ευριπιδη να τραγουδαει "λεμονακι μυρωδατο" οπωσδηποτε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσαρες!!ολα καλα?μεσα απο τα παραθυρα η μερα φαινεται τελεια.αν κανεις το λαθος να βγεις εξω την πατησες!!

Ειρηνη ηθελα να σε ρωτησω κι εγω γιατι τον λες γαντζο το γιο σου!

ποιος αλλο ρωτησε?λοιπον γαντζο λεω τον μικρουλι μου γιατι οταν πιανει το στηθος γαντζωνει και αν παω να τον ξεκολλησω το πιθανοτερο ειναι να ξεκολλησω και το στηθος μου.

ξερει καμια κοπελια να μου πει τι να τρωω τωρα που θηλαζω?οτι φουσκωνει εμενα και προκαλει τυμπανισμο θα ενοχλει και το γαντζακι μου?ποιες τροφες ειναι ιδανικοτερες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι και η Μαρια (DEMS) ειχε ρωτησει. Για την ακριβεια η Μαρια ρωτησε πρωτη και μετα ακολουθησα εγω! Πετυχημενο παντως το παρατσουκλι σας!!

Τωρα για τις τροφες δεν ξερω να σου πω εγω, δεν καταφερα να θηλασω.. Το μονο που ξερω ειναι πως απαγορευεται το καπνισμα και πως καλο κανουν οι σουπες. Απο εκει και περα η μαμα του Ευριπιδη και η γλυκουλα που θηλαζει τωρα θα ξερουν σιγουρα καλυτερα!

Φιλακια στα πατουσακια σας!!

gM4vp2.png

Ειρηνη μου δυστυχως εγω δεν καταφερα να θηλασω ουτε για μια ωρα.. Η Μαρια το 1ο 24ωρο ηταν στη μοναδα προωρων για να ελεγχθει για τυχον υπογλυκαιμια επειδη εγω εκανα ινσουλινη στην εγκυμοσυνη απο το ζαχαρο και επειδη εγω λογω καισαρικης δεν μπορουσα να κατεβω να τη θηλασω, τη σιτισαν ξενο γαλα το 1ο 24ωρο της ζωης της. Την επομενη ημερα που μου την ανεβασαν πανω στο θαλαμο, δεν ηθελε να πιασει το στηθος επειδη ειχε συνηθισει στο μπουκαλι. Βοηθεια δεν ειχα απο καμμια μαια, θηλαστρο δεν μου εδιναν οποτε οταν ενιωσα το στηθος μου ετοιμο να εκραγει, ζητησα απο μονη μου φαρμακα για να διακοψω την παραγωγη απο τους μαστους. Μου εδωσαν δυο χαπακια και παει ο θηλασμος.. :( Την επομενη φορα ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη!

gM4vp2.png

maraki εχω δοκιμασει τα παντα τις τελευταιες 2 μερες,,,κ κουταλιτσες μετραω μια για τη μαμα μια για το μπαμπα..κτλ κ το αεροπλανακι της κανω κ τραγοδαω χορευω...τα παντα:lol:τρωει στην αρχη το μισο φλιτζανακι κ μετα τερμα σφραγιζει στομα κ κλαει οποτε παω να τη ταισω.τουλαχιστον φρουτα τρωει εστω κ αυτο δεν εχω παραπονο.στο γαλα δυσκολευομαι να τη ταισω...φαση ειναι θα περασει-ελπιζω!!:Pοταν θα ρθει ο γιατρος θα τον ρωτησω τι μπορω να κανω η να δινω κατι αλλο αντι γ γαλα-ελπιζω να μας πει ν αρχισουμε σουπιτσες.

ειρηνη μου μπες στο αλλο παρεντς κ διαβασε το θεμα του θηλασμου.αν κ δε θηλασα εκει βρηκα πολυ χρησιμες πληροφοριες.υπαρχουν τροφες που δε κανουν καλο στο μωρο οπως το μπροκολο κ τα φασολοθα-αν κανω λαθος διορθωστε με-οπως και υπαρχουν γαλακταγωγα βοτανα η τσαι για ν αυξησεις τη παραγωγη σου-αν χρειαστει.

η δικια μου μολις ξυπνησε σε κανα τεταρτο θα τη ταισω...να δουμε τι θα φαει.

καλο σας απογευμα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ειρήνη, αν θυμάμαι καλά, λάχανο, κουνουπίδι, μπρόκολο και όσπρια (δηλαδή ότι προκαλεί αέρια) πρέπει να αποφεύγεις στην αρχή. Επειδή ο Ευριπίδης είχε πολλούς κολικούς κάποιος μου είχε πει να αποφεύγω και το αγελαδινό γάλα και έπινα κατσικίσιο. Δες όμως και το τόπικ του θηλασμού όπως λέει η Σοφία για καλύτερα.

Σοφία πάνω από όλα ηρεμία, μην αγχώνεσαι για το φαγητό. :D

Φαίη είσαι σίγουρη για το "λεμονάκι μυρωδάτο" (είμαι και φάλτσα ξέρεις :lol::lol::lol::lol::lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Δυστυχως Ειρηνη κ εγω δε γνωριζω να σε βοηθησω!

Τι κανετε κοριτσακια????Ο Βασιλης ειναι οδοντιατρο,ο Τασος κοιμαται κ στις 20 00 εχουμε συνελευση για να παραδοσουμε τη διαχειριση!!!!Επιτελους!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα σας κι απο εμας!

Νιωθω πολυ ξεκουραστη και "ανεβασμενη"! Επεσα για υπνο κατα τις 3 παρα και σε καποια φαση μεσα στον υπνο μου, ηρθε ο Βασιλης και μου ειπε πως ταϊσε τη μικρη και θα την παει βολτα για να κοιμηθω χωρις φωνες.. Ξυπνησα πριν απο λιγο, τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως ειναι εδω κοντα, ερχονται να ταϊστει ξανα η Μαρια και θα με πανε κι εμενα ατα! Το μονο που χρειαζομαι τωρα για να φτασω σε νιρβανα ειναι ενας φραπες γλυκος με γαλα και μπολικα παγακια!!!

Ελπιζω να ειστε καλα ολες!

Μαρια ειμαι απολυτως σιγουρη! Αφου ο Ευριπιδης τρωει μονος του τωρα πια, κρατα την καρδια σου και θελω βιντεακι με την σουσουραδα!!! :lol::lol::lol:

Γιωτα επιτελους! Να σταματησουν και τα κουδουνια να βαρανε μεσημεριατικα για τα κοινοχρηστα (και οχι μονο) ;)

Εγω τελικα αποφασισα να τη ντυσω αυριο τη Μαρια κι ας μην παμε πουθενα.. Αφου την εχω που την εχω τη στολη δεν βρισκω λογο να μην της τη φορεσω!!

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε το βραδακι!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!

γιωτα παλι καλα που παραδιδετε τη διαχειρηση να χετε την ησυχια σας!εμεις ευτυχως αργουμε ακομα σε 2 χρονια ειναι η σειρα μας.

φαιη χαιρομαι που ξεκουραστηκες ελπιζω να περασεις καλα στη βολτα!κ εγω δε βλεπω να την πηγαινω πουθενα αλλα θα την ντυσω ετσι για το καλο.αληθεια τι ειπες οτι θα τη ντυσεις?

ευτυχως η ελισαβετ εφαγε καπως καλυτερα μεσημερι κ απογευμα φτασαμε τα 140μλ καλα ειναι.θα παω κ εγω στο παππου μου που βγηκε χθες απ το νοσοκομειο κ μετα θα τη κανουμε μπανακι, ταισμα κ υπνο.

καλο κ ησυχο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα μανούλες.

Πριν από λίγο τα κοίμησα τα βλασταράκια και πάω και εγώ να την πέσω γιατί σήμερα σερνόμουν όλη μέρα. Δεν ξέρω τι έπαθα, αισθάνομαι μια κούραση και σαν να μου έχει πέσει η πίεση. Χάλια! Ελπίζω να μην με τριγυρίζει καμιά ίωση πάλι. Συγνώμη που δεν αναφέρομαι ονομαστικά στην κάθε μια σας. Τα διάβασα πάντως τα νέα σας.

Καλό βράδυ σας εύχομαι, όνειρα γλυκά και φιλιά στα βλασταράκια σας!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κι εμεις πριν λιγο γυρισαμε. Η Μαρια εκανε μπανακι, πιστολακι στα μαλλια, ντυθηκε, ηπιε το γαλα της και τωρα την εβαλα για υπνο αλλα δεν κοιμαται, την ακουω που παταει το Φωτεινουλη της και κατι του λεει στα μωρουδιακα.. Εγω παλι κανω τον Κινεζο και ελπιζω σε λιγακι να κοιμηθει!

Σοφια μου μελισσακι θα την ντυσω, μας εφερε τη στολη η γυναικα του κουνιαδου μου και μου αρεσε παρα πολυ!! Περαστικα στον παππου σου, με αυτα και με αυτα ξεχνουσα να στο πω τοσες μερες ενω το ειχα στο μυαλο μου!

Μαριανδ μηπως δεν ειναι ιωση αλλα ηρθε η σειρα της κορης??? Εγω στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γιατι θυμαμαι πως ηθελες αλλο ενα παιδακι!!

Σε λιγο θα παω απο τη μαμα μου γιατι εγινε ενας μινι-πανικος ξανα (οχι με εμενα, με τον πατριο) και ελπιζω μονο να ξεμπερδεψω γρηγορα αν και συνηθως καταληγω να κοιμαμαι εκει για λογους ασφαλειας! (Μαλλον πρεπει να κανω αιτηση στη group secyrity να με βαλουν βοδι-guard!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: )

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ! Θα τα πουμε ξανα αυριο το πρωι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...