Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρισαμε κ εμεις!!!!!

Πηγαμε στα λα παστερια στο Ρεντη κ μολις γυρισαμε!Τελικα τον μικρο τον αφησαμε στους γονεις μου αλλα αυριο το πρωι θα με παει ο Βασιλης απ το πατρικο μου για να τον κραταω στο αμαξι να μας φερει ο μπαμπας μου....

Σοφια μου μην αγχωνεσαι...οι κακοβουλοι χρηστες απλα θελουν να μας κανουν να τους λυπηθουμε.....οσο για το φεις μπορεις να κλειδωσεις τις φωτογραφιες σου....εγω τις εχω κλειδωμενες κ κανενας ξενος δεν μπορει να τις δει.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα!!!!

Που εξαφανιστηκατε?????Κανει κρυο κ σας πλακωσαν τα παπλωματα???

Εγω γυρισα κατα τις 8 00 με τον νεαρουλη μου....τωρα του φτιαχνω μοσχαρακι και για μας θα βρασω κατι χορτα που μου εστειλε η πεθερα μου.....αλλα θα τα βαλω αργοτερα....

Αυριο το πρωι θα παω τον Τασο στη μαμα μου κ θα παω απ τα Λητω να αλλαξω μια σαλοπετα κ μια φουστα που μου πηρε ο Βασιλης γιατι μου ειναι μικρα!!!!

Ηδη εχει αρχισει κ φουσκωνει αρκετα η κοιλιτσα μου κ νομιζω πως ηρθε ο καιρος να παω να παρω κρεμα για ραγαδες!!!!

Σας φιλω προς το παρον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera κ απο εμενα!τι κανετε?τα μωρακια σας καλα?

γιωτουλα σ αυτο που εγραψες για τις φωτο εχεις αδικο ο καθενας(που ξερει 5-6 πραγματακια απο η/υ) μπορει να δει τις φωτος σου ακομα κ αν τις εχεις κλειδωσει...θα τα πουμε κ απο κοντα καποια στιγμη δε θελω να επεκταθω εδω.

φαιη μου σου εστειλα π.μ χτες ελπιζω να το πηρες.πως ειναι το μαρακι σημερα?

εγω ξυπνησα κ πηρα πρωι πρωι τον παιδιατρο τηλεφωνο γιατι απο χτες το απογευμα εκει που η δικια μου επεινε 150-180 μλ ξαφνικα με το ζορι πινει 120...μου ειπε να μην ανησυχω επειδη βαζει συνεχεια πραγματα στο στομα μεταφερει μικροβια της ποναει μετα η κοιλιτσα κ δε τρωει καλα....μου ειπε να δω πως θα παει τις επομενες 2 μερες κ να τον ξαναπαρω...αλλωστε εχουμε εμβολιο τη δευτερα οποτε θα τη δει απο κοντα.ουφ...παει κ αυτο ηρεμησα.κατα τ αλλα ολα καλα.

τα φιλια μου στα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Βρε Σοφια μου....απλα δε θελω να αγχωνεσαι!!!Ειναι δικαιωμα σου να βαζεις φωτογραφιες του παιδιου σου....μη μου στενοχωριεσαι!

Οσο για την μικρη....υπομονουλα μεχρι τη Δευτερα που θα σας δει ο καλος κυριος παιδιατρος!!!!!!Αν και εδω που τα λεμε τα 120 δεν ειναι κ λιγα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γιωτουλα μου προσπαθω να μην αγχωνομαι-φυσικα κ ειναι δικαιωμα ολων να βαζουμε φωτο-αλλα μ αυτα που εχω δει κ εχω ακουσει τα τελευταια χρονια που ασχολουμαι λιγο παραπανω με την ασφαλεια προσωπικα δε ξαναβαζω...

σχετικα με τη μικρη μου φαινονται λιγα πλεον αφου ειχε συνηθισει να τρωει περισσοτερο...ελπιζω να φαει τα φρουτακια αργοτερα κ να μην αρχισει τα κολπα της...μαθαμε τωρα κ σφραγιζουμε το στομα μας κ κλαιμε.τι να κανω οσο φαει τωρα κ οταν ερθει ο παιδιατρος θα δουμε τι θα πει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΠΟΤΕ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙΝΕ 170.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Ναταλια εχεις φατσοβιβλειο κ εσυ?????

Αν θες στειλε μου μ να σου στειλω αιτημα φιλιας!!!!

Κοριτσια.....με πηρανε τηλ απο τη δουλεια.......ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Και η αληθεια ειναι οτι με επιασε ενας ψιλοπανικος!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

natalia σου εστειλα κ εγω πμ για το φεις αν θες κανε με add.

γιωτα με το καλο να επιστρεψεις στη δουλεια...καταλαβαινω το αγχος σου.τον τασουλη που θα τον αφησεις?στη μαμα σου η παιδικο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σας κορες!! Τι κανετε?

Γιωτα μου καλα λες για την κρεμα! Οσο νωριτερα τοσο καλυτερα! Κριμα ειναι να βγαλεις ραγαδες, εχεις τοσο ομορφο κορμακι! Ωραιο φαγητο εχετε σημερα, εμεις εχουμε ρεβυθια!

Σοφια μου το πηρα το πμ. Ειναι δικαιωμα σου να βαζεις ή να μην βαζεις φωτογραφιες της μπουμπους στο διαδικτυο, εγω ειμαι λιγακι πιο χαλαρη σε αυτο το θεμα! Οσο για τη μικρη, μην αγχωνεσαι για το γαλα! Η Μαρια σε καποια φαση απο εκει που επινε 210 ml ξεκινησε να τρωει με τα χιλια ζορια και με πολυ κλαμμα μονο 30 ml. Την αφησα, αφου η πιεση φερνει αντιθετα αποτελεσματα και τωρα τρωει 150 ml. Καλυτερα απο τα 30, παντως! Οσο για τα δοντια εχει δικιο ο Φιτσιαλος, μην αγχωνεσαι!

Ναταλια τις φωτογραφιες των αλλων στο facebook ετυχε να τις δεις γιατι τα συγκεκριμενα ατομα ειχανε ξεκλειδωτο προφιλ. Υπαρχουν ρυθμισεις που μπορεις να το κλειδωσεις και μετα οι φωτογραφιες μπλοκαρονται και φαινονται μονο στους φιλους σου. Αληθεια εχεις κι εσυ facebook? Αν θελεις κανε με κι εμενα φιλη σου, θα με βρεις ως Fay Psilou!

Εμεις ειμαστε αρκετα καλα θα ελεγα, η Μαρια ξυπνησε στις 10:45 και τωρα ετοιμαζομαι να "χτυπησω" μια πιτσα που μου εφερε ο Βασιλης απο το φουρνο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα το ειδα, μαλλον γραφαμε ταυτοχρονα!

Γιωτακι οχι αγχος!! Ηρεμια κι ολα θα πανε καλα! ;) Εχεις λιγες μερες ακομα να το "χωνεψεις" αλλωστε..!

gM4vp2.png

Σοφια τον Τασο θα τον κραταει η πεθερα μου....παιδικο απο Σεπτεμβριο ΑΝ τον δεχτουν!!!!Θα παω βεβαια για κανενα τριμηνο γιατι μετα θα βγω παλι σε αδεια εγκυμοσυνης.....Απο την μια θελω να παω να μπω σε σειρα....ετσι κ αλλιως με τον Τασο στο σπιτι χειροτερα θα ειναι!!!!!Σε λιγο καιρο δε θα μπορω να σηκωνω βαρος.....

Τωρα θα προσπαθησω να διεκδικησω τα πρωινα γιατι αν ειμαι απογευματα....θα εχω ολο το πρωι τον Τασο,θα πρεπει στις 13 00 να τρεχω με το παιδι να το αφηνω.....δεν ξερω κ εγω που.....κ μετα να πηγαινω στη δουλεια κ να γυρναω στις 23 00.......

Ωραιο προγραμμα ε????Πιστευω θα με εξυπηρετησουν,εκτος αν επειδη παω για 3 μηνες μου βγαλουνε την ψυχη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτακι δοκιμασε το για αρχη κι αν δεις πως σε στριμωχνουν, παρε κι εσυ μια επαπειλουμενη και κατσε σπιτακι σου. Καλυτερα να ασχολεισαι με τον Τασουλη παρα να σου βγαζουν την ψυχη στη δουλεια!

Εσυ ξερεις καλυτερα! ;)

gM4vp2.png

Γιωτακι δοκιμασε το για αρχη κι αν δεις πως σε στριμωχνουν, παρε κι εσυ μια επαπειλουμενη και κατσε σπιτακι σου. Καλυτερα να ασχολεισαι με τον Τασουλη παρα να σου βγαζουν την ψυχη στη δουλεια!

Εσυ ξερεις καλυτερα! ;)

συμφωνω κ εγω με τη φαιη.ελπιζω να μην εχεις προβλημα στη δουλεια κ να τα κανονισεις με το ωραριο οπως θες.κ αν δεις τα δυσκολα χτυπα μια επαπειλουμενη να χεις την ησυχια σου-πανω απ ολα η δικη σου ηρεμια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σας κορες!! Τι κανετε?

Γιωτα μου καλα λες για την κρεμα! Οσο νωριτερα τοσο καλυτερα! Κριμα ειναι να βγαλεις ραγαδες, εχεις τοσο ομορφο κορμακι! Ωραιο φαγητο εχετε σημερα, εμεις εχουμε ρεβυθια!

Σοφια μου το πηρα το πμ. Ειναι δικαιωμα σου να βαζεις ή να μην βαζεις φωτογραφιες της μπουμπους στο διαδικτυο, εγω ειμαι λιγακι πιο χαλαρη σε αυτο το θεμα! Οσο για τη μικρη, μην αγχωνεσαι για το γαλα! Η Μαρια σε καποια φαση απο εκει που επινε 210 ml ξεκινησε να τρωει με τα χιλια ζορια και με πολυ κλαμμα μονο 30 ml. Την αφησα, αφου η πιεση φερνει αντιθετα αποτελεσματα και τωρα τρωει 150 ml. Καλυτερα απο τα 30, παντως! Οσο για τα δοντια εχει δικιο ο Φιτσιαλος, μην αγχωνεσαι!

Ναταλια τις φωτογραφιες των αλλων στο facebook ετυχε να τις δεις γιατι τα συγκεκριμενα ατομα ειχανε ξεκλειδωτο προφιλ. Υπαρχουν ρυθμισεις που μπορεις να το κλειδωσεις και μετα οι φωτογραφιες μπλοκαρονται και φαινονται μονο στους φιλους σου. Αληθεια εχεις κι εσυ facebook? Αν θελεις κανε με κι εμενα φιλη σου, θα με βρεις ως Fay Psilou!

Εμεις ειμαστε αρκετα καλα θα ελεγα, η Μαρια ξυπνησε στις 10:45 και τωρα ετοιμαζομαι να "χτυπησω" μια πιτσα που μου εφερε ο Βασιλης απο το φουρνο!

δεν αμφισβητησα ποτε οτι ειναι διακαιωμα ολων να βαζουν φωτο.καλα κανεις κ εισαι πιο χαλαρη εσυ ξερεις καλυτερα;)κακοβουλοι χρηστες υπηρχαν υπαρχουν κ θα υπαρχουν κ οτι κ αν κανουμε ειναι παντα μπροστα απο μας.τεσπα ειναι μια αλλη συζητηση αυτο.

η φαση που περασε το μαρακι ποσο κρατησε?μηπως ηταν η περιοδος που εβγαζε δοντια?εφοσον το πε ο καλος μας παιδιατρος δεν ανησυχω..ολα καλα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...