Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ζησετε γιωτα παντα ευτυχισμενοι με υγεια κ πολλη πολλη αγαπη...και με το καλο να υποδεχτειτε τα νεα μελη της οικογενειας!ειμαι κ στραβη δε το ειδα που το εγραψες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ειρηνη μου σουπερ ο μικρος σου!μια χαρα!τελικα ποιον παιδιατρο επελεξες?

ελεγα τη δικια μου να τη παω στα πεθερικα αλλα με τετοιο καιρο δεν υπαρχει περιπτωση...να δουμε πως θα ναι το σκ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΓΙΩΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ! Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ! ΣΟΦΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ? ΜΑΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΙΡΗΝΗ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ (ΑΝ ΚΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟ ΠΑΛΙ) ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!! :)

l9Iop2.png

Γεια σας κορίτσια!

Καταρχάς Γιώτα μπράβο για τα καλά νέα. Τι θα γίνει καμιά νύφη για μας; Θα πήξεις και εσυ στα σώβρακα με 4 άντρες. Γερά να είναι και ότι να ΄ναι. Χρόνια πολλά και για την επέτειο σας.

Λοιπόν εμείς πήγαμε jumbo σήμερα αλλά δεν μου άρεσε καμία στολή. Θα πάω και στο max να ρίξω μια ματιά.

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρία μην ανησυχείς για το Νικόλα. Όλα τα παιδάκια μερικές φορές δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο. Τα πιάνει η μουργέλα και αυτά όπως και μας :D. Περιμένω να φτιάξει ο καιρός να ξεκινήσουμε βόλτες. Να πάμε επιτέλους και στην καινούργια παιδική χαρά.

Ναι τον πιάνει μερικές φορές και μας ακούει όλη γειτονια μέχρι να μπει σχολικό!! Γενικά του αρέσει ο σταθμός δεν έχει πρόβλημα. Το μεσημέρι ήρθε μέσα στα κέφια πάντως. Εγώ να δεις πως περιμένω να φτιάξει ο καιρός.

Α! Ο δικός μου τον φοβάται τον spiderman.!!! Αφού του έχω πάρει κάτι πυζάμες με τον spiderman και δεν τις έχει φορέσει ποτέ!! Και στο jumbo στην είσοδο έχει μια τεράστια φιγούρα με τον batman και τη φοβάται και αυτή!!! Αφού ένα διάστημα δεν ήθελε να πηγαίνουμε στο jumbo επειδή φοβόταν τον batman. Πολύ γέλιο!!!

maria n.d τελικα εφερα τον γρηγορακο,μια χαρα μου φανηκε.εσυ εχεις τον σιαφακα απο οσο θυμαμαι,ε?

Ναι Ειρήνη τον Σιαφάκα έχω αλλά και ο Γρηγοράκος είναι πολύ καλός.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα κ ενα κοριτσακι....αλλα αν ειναι δυο κοριτσακια προτιμω δυο αγορια.....βεβαια οτι θελουν ας ειναι...αρκει να βγουν οταν πρεπει κ οχι νωριτερα.οποτε οτι θελουν ας ειναι!!!!!

Οσο για τις στολες τελικα ουτε ο Βασιλης βρηκε κατι για τον Τασο....δεν ειχε ωραιες λεει οποτε θα παω σε ενα μαγαζι εδω στη γειτονια με παιχνιδια που εχει κ αποκριατικα μηπως βρω για τοσο μικρο...αλλιως του χρονου με υγεια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσακια! Συγγνωμη που αργησα να μπω σημερα, το πρωι ετρεχα με κατι χαρτια και μετα οποτε αποφασιζα να μπω ολο και κατι γινοτανε.. Καλα ειμαστε εμεις, πολλη κουραση, ανυπομονω να σας δω γιατι μου λειψατε τρελλες!! Η Μαρια τα γνωστα, σημερα εκανε μια απελπιδα κινηση να περπατησει αλλα νομιζω πως δεν θα το ξαναεπιχειρησει για πολυ καιρο γιατι σωριαστηκε κατω με τα μουτρα κι ανοιξε η μυτη της (ευτυχως λιγο, μετα απο 2 λεπτα σταματησε).. Απο εκεινη την ωρα βεβαια μονο μπουσουλαει, δεν κανει καν την κινηση να πιαστει απο καπου και να στηριχτει.. Οποτε δεν μας βλεπω να περπαταμε συντομα μετα την σημερινη τρομαρα.. :(

Γιωτα μου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα της αυχενικης! Καλο υπολοιπο και θα δεις που ολα θα πανε ρολοϊ!! ;) (Μεταξυ μας αν βγουν κι αυτα τα σπορακια αγορια, θελω οπωσδηποτε τη συνταγη!! :lol::lol: )

Μαρια μου οπως ειπανε και τα κοριτσια ο Ευριπιδης ειναι σουπερ παιδι, δεν το νομιζει.. Αν και νομιζω πως η λεξη σουπερ ειναι πολυ λιγη για να τον περιγραψει! Οσο για την αδερφουλα του αν παρει απο εκεινον......τα λογια ειναι περιττα!! Δηλωνω φαν της οικογενειας σας!!

Σοφια μου πως ειναι η μικρουλα τωρα? Ελπιζω να ειναι καλα, πολλα φιλακια στα μπουτακια να της δωσεις!

Ειρηνη ηθελα να σε ρωτησω κι εγω γιατι τον λες γαντζο το γιο σου!

Μαριανδ μεχρι να γυρισει σπιτι ο Νικολας θα το εχει ξεχασει.. Κι εγω ετσι εκανα οταν ερχοταν η ωρα του σχολειου!!

Ναταλια εχθες ξεχασα να σου γραψω.. Συγχαρητηρια για το επαθλο που κερδισε η Κωνσταντινα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να τα πουμε συντομα κι απο κοντα!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ξεχασα να σας πω για τις στολες! Εμας μας την κανανε δωρο τη συγκεκριμενη και μου αρεσε πολυ αλλα η κουνιαδουλα μου την κουβαλησε απο Πατρα κι ετσι ειναι κομματακι δυσκολο να σας στειλω μεχρι εκει! Πιστευω παντως πως σε μαγαζι με εποχιακα θα βρειτε σιγουρα κατι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!!

Ο Νικόλας δεν ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι, κάθησε η μαμά μου με τον μικρό και πήγαμε στις κούνιες στην κεντρική πλατεία, αλλά δεν είχε κανένα παιδάκι!! :-( Ο Νικόλας στεναχωρέθηκε και με ρώταγε που είναι τα παιδάκια!!!! Με ποιον θα παίξω εγώ τώρα!!!!

Φαίη μην αγχώνεσαι για την μικρή. Θα περπατήσει κάποια στιγμή, τώρα το πότε μην το σκέφτεσαι!!!

Σοφία πως είναι η μικρή σου με το κρύωμα;

Φιλιά σε όλες και ελπίζω να πάμε και για καφέ σύντομα, να τα πούμε και από κοντά!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Τι κανετε?Εμεις ξυπνησαμε στις 17 30 και τωρα ετοιμαστηκα γιατι κατα τις 19 00 θα ερθει ο Βασιλης να με παρει αν παμε για φαγητο!Θα αφησουμε κ τον Τασο στπυς γονεις μου αλλα θα τον παρουμε οταν γυρισουμε γιατι αυριο δεν μπορουν να μου τον φερουν οι γονεις μου!!!!Το μεσημερι που ηρθανε μου φερανε κ τα αγαπημενα μου λουλουδια!!!!Τουλιπες.....κι ελεγα του Βασιλη οτι τετοια μερα πριν δυο χρονια παλι τουλιπες κρατουσα!!!!!Αυτα...μη σας ζαλιζω!!!!!

Ναι να κανονισουμε για καφεδακι...μηοως να φτιαξει ο καιρος να το συνδυασουμε με τις κουνιες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?

γιωτα μου να σου ευχηθω και εγω για την επετειο σας και για τα ωραια αποτελεσματα της αυχενικης...να εχεις καλη εγκυμοσυνη και μην αγχωνεσαι ολα τελεια θα πανε!!!

εμενα ο μικρουλης μου ειναι πολυ ανησυχος και παλι δεν εχει κολοικους αλλα δεν κοιμαται και πλεον τρωει και λιγοτερο και εχω αρχισει ν ανησυχω!!!!πηρα την παιδιατρο αλλα δεν μπορουσε να ερθει σημερα και μαλλον θα ερθει να τον δει αυριο...ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι ειμαι πολυ αγχωμενη....αχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη και Ναταλία ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :oops::)

Γιώτα καλή διασκέδαση!

Γλυκούλα εύχομαι να μην έχει τίποτα ο μικρούλης σου :)

Εύχομαι μια ήρεμη νύχτα σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μπηκα να σας πω μια καληνυχτα!

μαρια νδ καλα ειναι η μικρη μου οτι κ να χε φαινεται οτι περασε!

φαιη μου θα περπατησει το μαρακι που θα παει απλα θελει το χρονο της μαλλον!

κ εγω ανυπομονω να φτιαξει ο καιρος κ να κανονισουμε καμια συναντηση.

ασχετο μπηκα μετα απο μερες στο αλλο παρεντς κ εφριξα...μπηκαν λεει κακοβουλοι χρηστες(κατι μα@@@σμενα παιδια)κ δημιουργησαν ψευτικους λογαριασμους κ μεγαλη αναστατωση...διαβασα κ χειροτερα (που δε πιστευα οτι θα γινονταν στο παρεντς...τεσπα) κατεβασα κ ολες τις φωτο της κορης μου απ το fb(αν κ δε σβηνονται τελειως) κ απο εδω κ ξανα φωτο του παιδιου μου δε βαζω πουθενα...φρικαρα τελειως.

ελπιζω να εχετε ενα ηρεμο βραδυ!φιλακια στα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...