Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

kalhspera!!

γιωτα μου σε καταλαβαινω...εχεις καθε δικιο να νιωθεις ετσι...μια κακη συννενοηση μη σου χαλαει τη διαθεση...δυστυχως οτι κ να κανεις αυτα τα προβληματα δε λυνονται ευκολα.ηρεμησε να πας να κανεις αυριο την αυχενικη να σου φυγει κ αυτο το αγχος(να δεις που θα ειναι ολα τελεια:!:)

μαρια νδ εγω δε παρατηρησα ακομα τη φιαφορα στη μερα μιας κ τετοια ωρα κοιμαμαι:P αλλα ωραια θα ναι απο δω κ περα-να φτιαξει παλι κ ο καιρος να βγαινουμε περισσοτερες βολτες!

η δικια μου κοιμηθηκε κ το απογευμα αρκετα-μαλλον ειναι εξαντλημενη-κ βλεπω να δυσκολευομαι να τη κοιμισω για βραδυ.θα την κανουμε ενα μπανακι τωρα να χαλαρωσει κ να τη ταισουμε μπας κ κοιμηθει μεχρι τις 12.

να εχετε ενα ησυχο κ ηρεμο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σήμερα είναι βροχερή μέρα. :-( Ελπίζω να σταματήσει η βροχή αργότερα για να μπορέσουμε να πάμε καμιά βολτα. Ο Νικόλας έκανε πάλι γκρίνια και δεν ήθελε να μπει στο σχολικο. :(

Γιώτα καλά αποτελέσματα να έχεις. :)

Σας φιλώ όλες!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα σ ολες!πως ειναι τα μωρακια σας σημερα!

γιωτουλα καλα αποτελεσματα!

πολυ βροχη γμτ σημερα οποτε παλι βολτα δε θα χει-μαλλον για σκ μας βλεπω αν εχει καλο καιρο-να περασει κ αυτο το ψιλοκρυωμα που εχει.

ευτυχως κοιμηθηκε ευκολα χτες μετα το μπανιο κ το βραδυνο γαλα κ ξυπνησε ευδιαθετη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω ένα σωρό δουλειές, αλλά βαριέμαι να ξεκινήσω. Εσείς είστε όλες καλά;

Μαρία μην ανησυχείς για το Νικόλα. Όλα τα παιδάκια μερικές φορές δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο. Τα πιάνει η μουργέλα και αυτά όπως και μας :D.

Περιμένω να φτιάξει ο καιρός να ξεκινήσουμε βόλτες. Να πάμε επιτέλους και στην καινούργια παιδική χαρά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κα απο μας.....

Μόλις μπηκα σπιτι!!!!Τα διδυμακια ειναι πολυ καλα...το ενα ειναι 6,6 εκατοστα και το αλλο 6,9....πολυ καλες κ οι μετρησεις της αυχενικης,ειδαμε καρδουλες,στομαχακια,χερακια,ποδαρακια και δεν υπαρχει λογος για αμνιοπαρακεντηση αφου οι μετρησεις βγηκανε πολυ καλες!!!!!!

Σημερα εχουμε επετειο γαμου,κλεινουμε 2 χρονια!!!!!Και ειπαμε το βραδυ να παμε να φαμε εξω τα δυο μας....ο Τασος με τον μπαμπα του χτες εκτος απ τα τζαμπο πηγανε κ στα λητω κ μου πηρανε ρουχα εγκυμοσυνης.....γιατι ολο γκρινιαζα οτι δεν εχω ρουχα να βαλω!Για να με καλοπιασουν!!!!!Τελικα πηγε στην πεθερα μου κ θα τον φερει ο Βασιλης το μεσημερακι!!!!!Εγω εχω να μαζεψω το νεροχυτη γιατι χτες βαριομουν να πλυνω ακομη κ τα πιατα!!!!!

Ειχα πολυ αγχος για την αυχενικη...βεβαι μου μετρησε κ τον τραχηλο επειδη ειναι δευτερη κυηση κ διδυμα μηπως χρειαστει περιδεση...την οποια θελει ο ιατρος να την αποφυγουμε αν μπορεσουμε!Μεχρι στιγμης δε χρειαζεται αλλα θα με παρακολουθει!!!!

Αυτα τα νεα μας!!!!!Πολλα φιλια σε ολες σας και τα ζουζουνια σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Είδες βρε που άδικα ανησυχούσες;

Χρόνια πολλά για την επέτειό σας και όσο για τα δίδυμα...έτσι καλές να είναι όλες σου οι εξετάσεις μέχρι τέλους!!!!!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Να εισαι καλα Μαρια μου!!!!!Σε ευχαριστω πολυ!!!

Οσο για τα χτεσινα....δεν μπορω.....σαν Τοξοτης (ξερεις εσυ) ειμαι πολυ εκρηκτικη κ αν θυμωνω με κατι δεν μπορω να κραταω μουτρα....θελω να τα πω εκεινη την ωρα να ξεσπασω...ετσι κ αλλιως σε λιγα λεπτα θα το εχω ξεχασει!!!

Επεξεργάστηκαν by giota.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να εισαι καλα Μαρια μου!!!!!Σε ευχαριστω πολυ!!!

Οσο για τα χτεσινα....δεν μπορω.....σαν Τοξοτης (ξερεις εσυ) ειμαι πολυ εκρηκτικη κ αν θυμωνω με κατι δεν μπορω να κραταω μουτρα....θελω να τα πω εκεινη την ωρα να ξεσπασ...ετσι κ αλλιως σε λιγα λεπτα θα το εχω ξεχασει!!!

Ξέρω, ξέρω...;)

etCDp3.png hk8kp3.png

τελεια τα νεα γιωτα!μπραβο κοριτσι μου φανταζομαι σου φυγε ολο το αγχος τωρα.να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ ολες οι εξετασεις να ναι ετσι καλες!

κ εγω που ειμαι διδυμος ετσι κανω θελω να τα λεω ολα την ωρα που συμβαινουν να ξεσπαω κ μετα...αναλογως:Pκαμια φορα το ξεχναω τελειως αλλες τα ξαναθυμαμαι εν καιρω!

μαρακι ο ευρυπιδακος τι κανει?ελπιζω να ναι καλα.

φαιη μου δε ξυπνησες ακομα?η σε τρεχει το μαρακι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ξεχασα να σας πω.....ο ιατρος που μου εκανε την αυχενικη ειπε οτι μαλλον ειναι κ τα δυο αγορια!!!!!!

Αλλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο,θα δουμε αργοτερα με σιγουρια!!!!!!Οταν πηρα τον πατερα μου τηλ κ του το ειπα μου λεει..."αποκλειεται το ενα ειναι κοριτσι!"

χαχαχαχαχαχα....ο χαζοπαππους!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

...

μαρακι ο ευρυπιδακος τι κανει?ελπιζω να ναι καλα.

...

Σοφία ο Ευριπίδης είναι μια χαρά. Πήγαμε χθες jumbo και πήρε αποκριάτικη στολή (spiderman). Γενικώς την έχει ψωνίσει και πιστεύει ότι είναι super παιδί :lol:

Ξεχασα να σας πω.....ο ιατρος που μου εκανε την αυχενικη ειπε οτι μαλλον ειναι κ τα δυο αγορια!!!!!!

...

Να σου πω την αλήθεια Γιώτα αυτή τη διαίσθηση έχω για σένα

etCDp3.png hk8kp3.png

Σοφία ο Ευριπίδης είναι μια χαρά. Πήγαμε χθες jumbo και πήρε αποκριάτικη στολή (spiderman). Γενικώς την έχει ψωνίσει και πιστεύει ότι είναι super παιδί :lol:

μα ειναι μαρακι!!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

χαχχα γιωτα το ιδιο γραψαμε...αρα αληθεια ειναι;)

γερα να ναι κ τα δυο γιωτα μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσακια!!!!!γιωτα να ζησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι!!!

καλα αποτελεσματα γιωτουλα στην αυχενικη σας!!

μαρακι ετσι και βγει σωστη η διαισθηση σου θα πλενει η γιωτουλα μια ζωη σωβρακα!!μανα μου!!!εμενα ο δικος μου μαλλον σουπερμαν στολη θα επελεγε γιατι ειναι συνεχεια με το δεξι χερι πανω.

καλα αποτελεσματα γιωτουλα στην αυχενικη σας!!

εχτες ηρθε ο παιδιατρος σπιτι και ειδε τον γαντζο μου!!ολα μια χαρα τα ειδε.εχει φτασει 3130kg και ειναι 50cm.

maria n.d τελικα εφερα τον γρηγορακο,μια χαρα μου φανηκε.εσυ εχεις τον σιαφακα απο οσο θυμαμαι,ε?

σοφακι που θελεις να πατε καλε με την μικρουλα με τετοιο καιρο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...