Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

.ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΟΥ?ΕΜΕΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.

Ναταλια εξω μονο με το καριτσι αλλα στις κουνιες τον αφηνω και αλωνιζει....απλα δεν εχουμε βγει χωρις καροτσι γιατι δε θα αντεξει κ πολυ κ δεν μπορω να τον παρω αγκαλια καθως μενω κ σε ανηφορα και δυσκολευομαι!!!

Μπραβο που τα εντυσες τα παιδακια σου!!!Και του χρονου να ειστε καλα να ντυθειτε οικογενειακως!!!!!

Μπραβο κ στην Κωνσταντινα σου που κερδισε!Παντα τυχερη να ειναι στη ζωη της!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

l9Iop2.png

ναταλια καλο μηνα!μπραβο στα ζουζουνια σου κ ενα μεγαλυτερο μπραβο στη κωνσταντινα που κερδισε!με το καλο κ του χρονου-παντα με υγεια!

δεν εχω ξεχασει το προσκλητηριο σου απλα δεν εχω χρονο να παω ταχυδρομειο πλεον μιας κ ειμαι μονη μεχρι τις 5.ευελπιστω να τα πουμε απο κοντα σε καποια συναντηση κ να στο δωσω αλλιως θα στειλω το μπαμπα μου ταχυδρομειο.φιλια στα μωρακια σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΦΙΑ.ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ.

l9Iop2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας παρακολουθώ, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω γιατί έχω πνιγεί λίγο στις δουλειές. Όλα καλά και από δω. Τα λέμε μόλις ξεμπλέξω.

Φιλάκια!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!ειχα τον πατερα του μικρου εδω το σκ. και δεν μπορουσα να μπω να τα πουμε λιγο...ο μικρος χθες ειχε αρκετα πονακια και σχεδον δεν κοιμηθηκε καθολου ολο το βραδυ και οπως καταλαβαινεται ειμαι κομματια τωρα!!!!ομως ακομα και τωρα που τον ταισα ακομα ξυπνιος ειναι και δεν προβλεπω να κοιμηθει συντομα θελει παιχνιδια!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Τα νευρα μου ειναι κροσσια......ο Βασιλης γυρισε το μεσημερι κ μου ειπε οτι τελικα η μαμα του θα ειναι αυριο στις 7 30 εδω κ περιμενει τον μικρο...κ του λεω δεν πειραζει αλλη φορα αλλωστε τωρα το κανονισα.....κ μου λεει αστο να το παμε στην μαμα μου μην αρρωστησει.....με πιασανε τα διαολια μου....ναι του λεω κ εγω...η μανα σου λιγοτερα μικροβια εχει απ τα παιδακια.....που κραταει συνεχεια τα αλλα της τα εγγονια......

Τελοσπαντων.....μια κατασταση χαλια...πηρα την μανα μου κ της ειπα οτι δε θα παμε απο κει κ μου λεει κριμα γιατι τον περιμενουν......Και για μενα της λεω κριμα ειναι αφου προτιμω να ειναι με παιδακια παρα με παππουδογιαγιαδες......

Τωρα φυγανε...πανε στα τζαμπο...εγω δεν πηγα γιατι δεν εχω ορεξη....ετσι κ αλλιως δεν προβλεπεται να παμε πουθενα για να τον ντυσουμε.......

Του χρονου με υγεια!!!!!

Αυτα....σορρυ αν σας ζαλισα....ειναι κ αυριο η αυχενικη κ εχω ενα σωρο στο κεφαλι μου......θελω να αρχισω να κλαιω κ να μην σταματησω καθολου......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ βρε Γιωτα μου τι τραβας κι εσυ.. Απο τη μια τον καταλαβαινω τον Βασιλη γιατι κι εγω εχω ενα θεμα με τα παιδακια και τις αρρωστιες αλλα απο την αλλη καταλαβαινω κι εσενα.. Δεν φταιει ουτε ο Βασιλης, ουτε κι εσυ.. Η πεθερα σου δεν εκανε καλα που ενω το ειχατε συζητησει τοσο καιρο πριν σας εβαλε στη διαδικασια να βρειτε αλλη λυση και μετα σας τα ξαναγυρισε.. Τι να πω!

Αντε να περασει κι η αυχενικη να σου φυγει και το ενα αγχος και να ηρεμησεις λιγακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τωρα που ηταν αρρωστος ο Τασος αποκλειεται να ξανακυλησει....τωρα εκανε αντισωματα.....αλλωστε ειδα κ στο σπιτι....πιο πολυ αρρωσταινει εδω παρα εξω....

Ηταν παλι αρρωστος ακριβως πριν ενα μηνα....αν πηγαινε σταθμο θα λεγαμε οτι ειναι απο εκει αλλα τωρα αντε πες μου εσυ.....αν ειναι να αρρωστησει το παιδι θα αρρωστησει και μεσα σε γυαλα να το εχεις!!!!!

Κι εγω σε παιδικο μεγαλωσα...απο 8 μηνων κ δεν επαθα τιποτα.....

Δεν ειναι επιθεση προς εσενα αυτο αλλα ξεσπασμα για να μην τα λεω μονη μου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Γιώτα μου ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! Έχεις την αυχενική αύριο να είσαι ήρεμη, μην αγχώνεις και τα σποράκια. Πάντως να ξέρεις όλοι έχουμε προβληματάκια και παρεξηγήσεις με παππουδογιαγιάδες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Άσχετο κορίτσια. Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ η μέρα! Κοίταξα το ρολόι είναι 6 η ώρα και ακόμα μέρα σχεδόν!!!! :cool: Άντε να αρχίσουμε τις βόλτες με τα βλασταράκια μας!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Γιώτα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. 1,5 χρόνο που κράταγε η πεθερά μου τον Ευριπίδη, σχεδόν κάθε μέρα, είχαμε τέτοια περιστατικά. Τη μία "μην τον φέρεις πριν τις 11:00 αύριο γιατί το πρωί θα πάμε για εξετάσεις", την επόμενη "έλα να τον πάρεις πριν τις 4:00, γιατί στις 5:00 έχουμε ραντεβού με γιατρό για να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων". Το αποκορύφωμα ήταν το καλοκαίρι, σε μια φάση που εγώ πνιγόμουν στη δουλειά, κανόνισαν να πάνε μια εβδομάδα διακοπές και μου το είπαν δυο μέρες πριν φύγουν και έτρεχα να βρω άνθρωπο την τελευταία στιγμή να μπορεί να κρατήσει δύο ημέρες τουλάχιστον τον Ευριπίδη και να θέλει και ο Ευριπίδης να κάτσει μαζί του. Άστα, τα θυμάμαι και συγχίζομαι:evil: Όταν θα πάει ο Τασούλης στο σταθμό θα βρεις την ησυχία σου. Σου μιλάω εκ πείρας :wink:

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και συγκεντρώσου στην αυριανή μέρα :D Είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα της αυχενικής θα είναι τέλεια:!: Τι ώρα έχεις ραντεβού, για να ξέρουμε πότε να περιμένουμε ενημέρωση;

Φιλάκια σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...