Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σου Ειρήνη. Τι κάνεις, πως τα πας; Πως είναι το μωρό, ήσυχο; Με τα ξενύχτια πως πάτε; Τα καταφέρνεις; Σε βομβάρδισα με ερωτήσεις!!!!!

Περιμένουμε να μας πεις πως είναι η ζωή στο σπίτι με το νεογέννητο!!

Ο αφαλάκος του έπεσε;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια κι απο εμας!

Εμεις ειχαμε ενα σχετικα καλο βραδυ αν εξαιρεσουμε πως ξυπνησε το Μαρακι στις 02:30 ουρλιαζοντας.. Πηγα της εδωσα την πιπιλα της αλλα ρε κοριτσια νυσταζα τοσο μα τοσο πολυ που δεν εκατσα μαζι της. Βγαινοντας απο το δωματιο της αρχισε ξανα τις τσιριδες αλλα δεν πηγα παλι. Το εκανε για 10 δευτερολεπτα (και πολυ λεω) και μετα ξανακοιμηθηκε. Στις 03:00 ψιλονιαουρισε, αλλα δεν ειχα το κουραγιο να ξανασηκωθω, ο Βασιλης ροχαλιζε γιατι οι μερες μας με το συμμαζεμα και τα σπιτια ειναι φουλ, οποτε την αφησα.. Ψιλοεκλαψε για κανενα λεπτακι και μετα κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 9 παρα. Σημερα βεβαια αισθανομαι λιγακι χαλια που την αφησα αλλα προσπαθω να μην της το δειξω. Χαλαρα κυλησε η μερα μας μεχρι στιγμης.. Σηκωθηκαμε, ηπιαμε γαλα, ειδαμε τηλεοραση στο channel 9, παιξαμε, φαγαμε φρουτοκρεμα και μετα πηγαμε στη μαμα μου και φαγαμε. Ξεπιαστηκαν και τα χερια μου λιγακι γιατι την ειχανε αγκαλια οι υπολοιποι και γυριζοντας σπιτι διαπιστωσα πως αδιαθετησα.. Ειχα βεβαια λιγακι ροζ απο εχθες αλλα δεν εδωσα σημασια. Γι' αυτο επεσα σε χειμερια ναρκη το βραδυ και δεν πηγα στο παιδι που εκλαιγε.. Εσεις νυσταζετε τοσο πολυ οσο εγω στις δυσκολες μερες του μηνα? Τωρα το Μαρακι κοιμαται με τον Βασιλη, εγω καθομαι στο σαλονι και λεω να φτιαξω κατι ζεστο και να παρω ενα πονσταν.. 1η μερα σημερα και η κοιλια σε συνδυασμο με τη μεση με εχουν διαλυσει! Μολις σηκωθουν θα παμε βολτουλα με το αμαξι κι αν δεν εχει πολλη ψυχρα θα σταματησουμε για κανεναν καφε!

Σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση και που δεν με αποπηρατε σχετικα με αυτο που σας ζητησα! Σας φιλω ολες και θα τα ξαναπουμε ή αργοτερα ή κατα το βραδακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που χαθηκατε φιλεναδιτσες μου????

Εμεις τελικα πηγαμε στο Golden Hall το πρωι,ειχε και εναν παιδοτοπο κ μπηκαμε με τον Τασο (5 ευρω βεβαια) και ελιωσε στο παιχνιδι με τα αλλα παιδακια!!!!Οταν με το καλο ερθουν τα διδυμα παντως δε συμφερει!!!!!Το μεσημερακι κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε στις 17 00.....φαγαμε κρεμουλα κ πηγαμε στις κουνιες.....αλωνισε κι εκει αλλα του αρεσει να παιζει με τα χωματα,του αρεσει να τα χαιδευει.....απιστευτος!!!!

Φαιη μου κ εγω ετσι ειμαι οταν ειμαι αδιαθετη αλλα να μην παιρνεις πονσταν-ουτε ασπιρινη.....μονο παρακεταμολη...ντεπον-παναντολ και τετοια...ακομη κ μεσουλιντ αρκει να τρως καλα να μη σε πιασει το στομαχι σου...το πονσταν κ η ασπιρινη φερνουν περισσοτερο αιμα κ δεν επιτρεπονται ουτε στην περιοδο ουτε στην εγκυμοσυνη!!!!!

Πηρανε και τον Βασιλη για μια βλαβη κ εφυγε....εχει μια ωρα τωρα....οπου να ναι θα ερθει ομως!!!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας....πολλα φιλια σε ολες σας,στα ζουζουνια σας κ στα νεογεννητα μας στα πατουχακια τους!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalispera κοριτσια!

ειρηνη ελπιζω να σαι κ εσυ καλα με τον μικρο!πως τα πας?

φαιη μου κ εγω οταν εχω περιοδο ετσι νιωθω μπορει να μη ποναω καθολου αλλα με πιανει υπνηλια κ σερνομαι...γιωτα σχετικα με το πονσταν εχω μια ενσταση εμενα ο γυναικολογος μου μου το δινει για να περιορισω το αιμα..το ιδιο κ το ντεπον.τωρα γ την ασπιρινη κ εγω ετσι ξερω.

εγω ειμαι απο τις 6 με τη μικρη μονη μου ο αντωνης πηγε να δει αγωνα αλλα οπου να ναι θα ρθει-ν αναλαβει κ τη μικρη εχει αρχισει η βραδινη μας γκρινια...κατα τ αλλα ολα καλα περασαμε μια ομορφη μερα σημερα.

ελπιζω ολες να εχετε ενα ησυχο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μπραβο βρε Γιωτα! Το βραδυ θα πεσει ξερος ο Τασουλης μετα απο τοσο που ξεδωσε! Οσο για το παυσιπονο, τα ντεπον και τα παναντολ μου σταματανε εντελως τη ροη. Μονο με τα πονσταν και τα μεσουλιντ ηρεμω! Στο Αλεξανδρα μου ειχανε δωσει spasmo apotel και δεν προλαβε να κατεβει στο στομαχι μου το χαπι, μου ειχε περασει ο πονος! Καταπληκτικο παυσιπονο αλλα δεν ειναι για συνεχεια..

Κι εμεις μολι γυρισαμε, ξαναπηγαμε Λαγονησι (υπαρχει λογος, αλλα θα σας τον πω απο κοντα) και τωρα περιμενω να ζεσταθει το νερο για να πλυνω την "πατατα" της Μαριας!! :lol: Δεν εχω κουραγιο να την κανω ολοκληρη, η μεση μου με εχει διαλυσει μιλαμε..

Αντε και απο αυριο ξεκινα καινουρια εβδομαδα.. Ας ελπισουμε καλυτερη αλλα εχω μια αισιοδοξια μεσα μου και πιστευω ακραδαντα πως αυτη τη φορα δεν ειναι τιποτα ικανο να με κανει να απογοητευτω! Δεν ξερω αν σας το εχω πει, αλλα δεν μου αρεσουν τα Σαββατοκυριακα καθολου και μονο στη σκεψη πως σε λιγο θα ξημερωσει Δευτερα ανεβαινει η ψυχολογια μου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Στο Αλεξανδρα μου ειχανε δωσει spasmo apotel και δεν προλαβε να κατεβει στο στομαχι μου το χαπι, μου ειχε περασει ο πονος! Καταπληκτικο παυσιπονο αλλα δεν ειναι για συνεχεια..

Το σπασμο-αποτελ ειναι παρακεταμολη...απλα ειναι να βρεις ποιο σε πιανει....εγω επειδη υποφερω απο πονους περιοδου πρεπει να πιω 2 μεσουλιντ μαζι και μετα μονο λοναριντ.....ασε δραμα!!!!!!

Σοφια το ντεπον με το πονσταν δεν ειναι ιδια ουσια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσια μου παω να κοιμηθω.. Με εχει πιασει ενα ψυχοπλακωμα αλλο πραγμα, δεν προβλεπεται καλη νυχτα για εμενα.. Ισως φταιει που ειδα τον Τιτανικο και βαλαντωσα για αλλη μια φορα (Ελπιζω το πρωι που θα το δειτε να μην με κοροϊδευετε κι εσεις οπως ο Βασιλης).. Ατιμος παντως ο συνδυασμος περιοδος + δραματικη ταινια.. Τσακισα ενα σωρο σοκολατακια και ενα μπουκαλι πεπσι.. Χαμος ελεεινος σας λεω!

Αυριο θα ξυπνησω τιγκα στο σπυρι απο την πολλη σοκολατα και αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι πως ξερω οτι θα κατσω να τα σπασω.. Ειναι αθεραπευτη η περιπτωση μου το ξερω..

Τελος παντων, μη σας κουραζω αλλο! Θα τα πουμε το πρωι, λεω να πιω κανενα αγχολυτικο να κοιμηθω τωρα! :lol::lol: (Με ολα αυτα που εχει το στομαχι μου μεσα του, αν του ριξω και αγχολυτικο θα κοιμηθω μια και καλη!!!!!!!!)

Φιλακια σε ολες σας!!

gM4vp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!

Καλό μηνα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 8 00 και σε λιγο θα ετοιμαστουμε να παμε στην τραπεζα να πληρωθουμε!!!!Το απογευμα θα παμε στα τζαμπο να παρουμε στολη αποκριατικη!!!!

Ειδα κι εγω τον Τιτανικο χτες αλλα δεν εκλαψα....νυσταζα πολυ και δεν ειχα κουραγιο!!!!Αν και ηταν πρωτη φορα που το ειδα...τοσα χρονια δεν ειχα αξιωθει να το δω ολο γιατι ειναι πολλες ωρες και παντα κοιμομουν!!!!!

Αυτα τα νεα μας προς το παρον!!!!

Φιλια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλή εβδομάδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!! :-):smile::-)

Εμείς είχαμε ήσυχο βράδυ, εχθές τελικά έκοψα και την άλλη πιπίλα του Νικόλα το απόγευμα. Όλο το απόγευμα δεν είχε πρόβλημα. Το βράδυ όμως που πήγε για ύπνο έκανε ένα κλάμα το κακόμοιρο και τη ζήταγε. Τελικά πήρε μια του Δημήτρη!!!

Πάω και εγώ να μαγειρέψω τώρα πριν ξυπνήσει ο Δημητράκος μου, μετά θα πάω να πληρώσω λογαριασμούς και μετά στις κούνιες. Νομίζω θα έχει καλή μέρα σήμερα. Α! Θα πάω και στο τζάμπο κάποια στιγμή να πάρω στολή του Νικόλα. Για τον Δημήτρη έχω μια καταπληκτική στολή του disney με τον tigger (o φίλος του Γουίνι), μου την είχε φέρει μια ξαδέλφη του Κώστα από την Αμερική, αλλά ο μικρός δεν θέλει να τη φορέσει, τη φοβάται λέει!!!

Αυτα!!!! Φιλιά σε όλες!!!!!!!! :wink:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Το σπασμο-αποτελ ειναι παρακεταμολη...απλα ειναι να βρεις ποιο σε πιανει....εγω επειδη υποφερω απο πονους περιοδου πρεπει να πιω 2 μεσουλιντ μαζι και μετα μονο λοναριντ.....ασε δραμα!!!!!!

Σοφια το ντεπον με το πονσταν δεν ειναι ιδια ουσια!!!!!

γιωτουλα μου το ξερω βρε...μαλλον δεν εξεφρασα σωστα αυτο που ηθελα να πω;)(οτι τα παιρνω κ τα δυο γ τον ιδιο λογο)τεσπα.

ο τασουλης πως ειναι σημερα?

καλημερα σε ολες τις μανουλες καλη εβδομαδα να εχουμε κ καλο μηνα!τι κανετε?

εμεις ειχαμε ενα καπως ανησυχο βραδυ...αργησε να κοιμηθει ηταν αναστατωμενη ειχε κ αερια...τελικα κοιμηθηκε με κλαματα:(τωρα παντως καλα τη βλεπω εφαγε παιξαμε λιγακι κ ξανακοιμηθηκε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

αχ αυτος ο τιτανικος...τον ειδα κ εγω-οσο προλαβα-για πολλοστη φορα...τωρα πια κλαιω μονο σε 2-3 συγκεκριμενες σκηνες...τις 2 πρωτες φορες εκλαιγα με λυγμος..ωραια ταινια παντως.κανονικα επρεπε να μου χει ερθει κ μενα περιοδος αλλα δεν...δε ξερω τι εγινε με τα αντισσυληπτικα τα εκοψα αλλα τπτ ακομα(οχι δεν ειμαι εγκυος μαλλον απ το στρες θα ειναι δε ξερω τι αλλο να σκεφτω)-θα παρω παλι το γιατρο μου τ απογευμα.

μαρια νδ να μας πεις τι στολη θα παρεις γ τον αλλο σου γιο!οσο γ τη πιπιλα πιστευω λιγο χρονος χρονος ακομα χρειαζεται κ θα τα καταφερεις!

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα, καλη εβδομαδα, καλο μηνα! Τι κανετε?

Γιωτα καλη πληρωμη! Τι θα τον ντυσεις τον Τασουλη? Πριγκηποπουλο? (Εχω αποθημενο, ετσι και κανω γιο θα τον ντυσω σιγουρα ετσι!!)

Μαριανδ μην απογοητευεσαι με την πιπιλα, ειναι αρχη ακομα!

Σοφια γιατι ετσι το μικρακι σου? Εχει ευαισθητο εντερακι?

Κι εμεις πριν λιγο σηκωθηκαμε, σε λιγο μαλλον θα παμε κουνιες!

gM4vp2.png

Φαιη μου δεν ξερω τι θα τον ντυσω...θα αποφασισουμε σημερα...θελω κατι σε φορμακι να ειναι για να μπορει να κινειτε!!!!

Τα πηρα κρανιοεγκεφαλικα πριν γιατι αυριο θα παμε για την αυχενικη με τον Βασιλη κ ειχαμε κανονισει να κρατησει τον Τασο η πεθερα μου.....και με πηρε ο Βασιλης κ μου ειπε οτι οι γονεις του ειναι στο εξοχικο κ δεν ξερει τι ωρα θα ερθουν αυριο!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παλι καλα που το ειχαμε κανονισει αλλα τελικα θα τον παμε στο σταθμο στη μαμα μου...ελπιζω μονο να μην τη φερει σε δυσκολη θεση,την πηρα τωρα κ την ενημερωσα για να το πει στη διευθυντρια της.....να ειναι καλα η μανουλα μου που κατ ευθειαν μου ειπε να τον παω χωρις καν να το σκεφτει!!!!!!

Γιατι αν περιμενα απ την πεθερα....σωθηκα.....

Να δω τι θα γινει τελος του μηνα που θα παω για δουλεια.....βλεπω να εχουμε τσακωμους!!!!!Οταν ελεγα να τον γραψω στο σταθμο ο Βασιλης επεμενε οτι θα τον κραταει η μανα του.....για να δουμε!:lol::lol::lol:

GRJdp2.png

xefUp3.png

φαιη μου απ οτι εχω καταλαβει ναι εχει ευαισθητο πεπτικο.αλλα χθες μαλλον αναστατωθηκε επειδη σκ την ειχα στη μαμα μου κ αλλαξε το προγραμμα της.εκανα κ εγω τη μεγαλη μα...κια κ φωναξα μπροστα της:(...τεσπα σημερα ειναι καλα.

γιωτα ελπιζω να βρειτε λυση κ ολα να πανε καλα.καλα αποτελεσματα να εχεις αυριο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΙ'ΑΠΟ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΝΤΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΔΟΝΤΙ) :)ΓΙΩΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΟ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΛΙΓΟ.ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΟΥ?ΕΜΕΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΤΥΘΗΚΑΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ.ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΕΣ ΣΤΟΛΕΣ.ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 0-2 ΕΤΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΖΩΑΚΙΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...