Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μας!!!!

Τελικα δεν πηγαμε βολτα το απογευμα αφου ξυπνησαμε στις 18 30......

Οσο για τις κουνιες Μαρια....νομιζω πως ειναι με χαλικι κατω....δεν ειναι στρωμενες με δαπεδο αφρολεξ οποτε για μας δυσκολο αφου ειναι επικυνδυνο μηπως το φαει ο Τασος...τωρα προσπαθει ο μπαμπας του να τον κοιμησει!!!!!

Αύριο το πρωι το προγραμμα εχει εκκλησια και μετα λεμε να παμε μια βολτα στο Golden Hall που δεν εχουμε παει ποτε!!!!Αν και θα ειναι κλειστα τα μαγαζια,ομως μας αρκει η βολτιτσα και αν ειναι υσηχος ο Τασουλης μπορει να μας αφησει να πιουμε και κανενα καφε!!!!

Εσεις κανατε προγραμμα για αυριο????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα δεν έχει χαλίκια σε αυτές τις κούνιες, έχει αυτό το αφρολέξ που λες. Στο golden hall ούτε εμείς έχουμε πάει ποτέ, σήμερα που περάσαμε απ΄έξω για να πάμε στο mall γινόνατε χαμός από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!!

Αύριο αν έχει πάλι ήλιο όπως σήμερα θα πάμε στο άλσος στρατού ή στην Γλυφάδα να δούμε την θάλασσα!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ακούστε γέλιο με τον Νικόλα εχθές. Σας είπα που προσπαθώ να του κόψω την πιπίλα, (του πήρα και παραμύθι σήμερα που λέγεται αντίο πιπίλα ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι). Λοιπόν του την έκοψα με ψαλίδι κατά μήκος της θηλής. Την έβαλε στο στόμα του, την βγάζει την κοιτάει καλά καλά, την ξαναβάζει και μου λέει: μαμά η πιπίλα μου χάλασε δεν κάνει σμούκου σμούκου!!!!:lol::lol:

Να την πετάξουμε! Την πέταξε λοιπον μόνος του στα σκουπίδια και του είπα πάρε τώρα την δεύτερη πιπίλα που έχουμε και όταν χαλάσει και αυτή θα την καταργήσουμε. Τώρα κατά πόσο θα πετύχει το κόλπο δεν ξέρω. Αύριο θα του κόψω και αυτή και ελπίζω να μην τρέχουμε κυριακάτικα σε εφημερεύων φαρμακείο να ψάχνουμε για πιπίλες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο με την πιπιλα το ειχα δει στην τηλεοραση οτι το κανουν οι γονεις για να κοψουν τα παιδια την πιπιλα....το ελεγε ενας παιδιατρος.....ελεγε μαλιστα οτι την πρωτη φορα την κοβεις λιγο,τη δευτερη περισσοτερο και παει λεγοντας!!!!Μεχρι ενα σημειο που δεν του αρεσει του παιδιου κ την πεταει απο μονο του!!!!!

Πολυ καλη κινηση,ελπιζω να εχετε καλα αποτελεσματα!!!!!Και πολυ υπομονη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μαριανδ μπραβο που κοιμηθηκατε καλα! Ελπιζω ο μικρουλης σου να ειναι καλυτερα σημερα! Πως παει το αυτακι του?

Ευχαριστώ που ρωτάς Φαίη! Καλύτερα είναι ο μικρός με τα αυτάκια του, νομίζω ωστόσο πως τον πονάει ακόμα γιατί όταν πάω να του τα καθαρίσω με μπατονέτα δεν θέλει καθόλου.

Αυτο με την πιπιλα το ειχα δει στην τηλεοραση οτι το κανουν οι γονεις για να κοψουν τα παιδια την πιπιλα....το ελεγε ενας παιδιατρος.....ελεγε μαλιστα οτι την πρωτη φορα την κοβεις λιγο,τη δευτερη περισσοτερο και παει λεγοντας!!!!Μεχρι ενα σημειο που δεν του αρεσει του παιδιου κ την πεταει απο μονο του!!!!!

Πολυ καλη κινηση,ελπιζω να εχετε καλα αποτελεσματα!!!!!Και πολυ υπομονη!!!!!

Να σου πω την αλήθεια μόνη μου το σκέφτηκα αλλά καλό είναι να την κόβεις σταδιακά. Θα το κάνω έτσι αύριο.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κοριτσακια τι κανετε? Εγω ειμαι λιγακι στεναχωρημενη, μην ανησυχειτε ειναι γελοιος ο λογος.. Σημερα σχολασε νωριτερα η μαμα μου λογω Σαββατου και ειχε δωσει ραντεβου με την κομμωτρια σπιτι της. Βρηκα λοιπον κι εγω ευκαιρια και πηγα. Με βαλανε στο τριπακι να τα κοψω και εγω ειπα ναι (το ζωον!). Κι απο εκει που τα μαλλακια μου ακουμπαγανε στο κουμπωμα του σουτιεν, τωρα ειναι μια παλαμη πιο πανω.. Και παλι ειναι μακρια αλλα μου κακοφαινεται που τα πηρε τοσο.. :( Κουρευτηκε και ο Βασιλης, οποτε σουλουπωθηκαμε οικογενειακως!

Εμεις σημερα πηγαμε στις κουνιες οπως σας ειπα και μετα επειδη βαρεθηκε η Μαρια μου εκει, την πηρα με το καροτσι και βγηκα μεχρι τη Βουλιαγμενης.. Ξεποδαριαστηκα μιλαμε! Υστερα γυρισαμε σπιτι, εφαγε το γιαουρτι της και πηγαμε βολτα με το αμαξι μεχρι το Λαγονησι. Ωραια ητανε!

Για αυριο το μενου εχει μεσημεριανο στη μανα μου και το απογευματακι αμα εχει καλο καιρο λεμε να παμε προς θαλασσα να χαζεψουμε!

Για τη συναντηση στις κουνιες ειμαι μεσα κι εγω. Εμεις δεν περπαταμε ακομα και δεν εχουμε θεμα με το χαλικι γι' αυτο και την πηγαινω στις δικες μας που ειναι τιγκα στο χαλικι! Οσο για την Τσικνοπεμπτη ηθελα να σας πω (ξεροντας βεβαια πως δεν θα λεγατε τιποτα) πως αν τελικα το κανονισετε και μπορεσουμε να ερθουμε, δεν θα ηθελα να συζητησουμε μπροστα στο Βασιλη γι'αυτα που σας λεω εδω (τα παραπονα που κανω γι' αυτον εννοω). Ξερω πως δεν θα λεγατε τιποτα και σας παρακαλω να μην με παρεξηγησετε που το ζηταω, ομως τα πραγματα αρχισαν να πηγαινουν και παλι καλα για εμας σαν ζευγαρι και δεν θα ηθελα να νιωσει πως σας ελεγα οσα γινονταν τον τελευταιο καιρο. Οχι πως δεν το ξερει βεβαια, αλλα αλλο να το νομιζεις κι αλλο να το επιβεβαιωνεις! Ελπιζω να μην σας νευριασα με αυτο που ζηταω! Θελω πολυ να τα καταφερουμε να ερθουμε γιατι μας εχουν κανει δωρο και τη στολη "μελισσακι" και ηταν ευκαιρια να τη φορεσει το Μαρακι. Για τι ωρα λετε? Επειδη το απογευμα της Τσικνοπεμπτης εχουμε εμβολιο στον παιδιατρο!

Μαριανδ καλη επιτυχια με τη διακοπη της πιπιλας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ?ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ?ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ ΜΕΤΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.

l9Iop2.png

Ναταλια μου κι εσυ νυχτοπουλι βλεπω! Εμεις ειμαστε καλα, τωρα ετοιμαζομουν να πεσω για υπνο! Καλα να περασετε αυριο! Φιλια στα ζουζουνια σου!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτες!!!!!

Εμείς ξυπνήσαμε στις 8 00 και τωρα πατερας και γιος πηγανε στην εκκλησια!!!!

Δεν ξερω τελικα τι θα κανουμε σημερα γιατι μου φαινεται λιγο βροχερος ο καιρος!!!!Θα δειξει!!!!

Φαιη μην ανυσηχεις και αν οντως βρεθουμε το θεμα συζητησης σιγουρα δε θα ειναι η σχεση σου με τον Βασιλη....αλλωστε εμεις ειμαστε "τριτοι" και δεν εχουμε καμια δουλεια να ανακατευομαστε στα του ζευγαριου!!!!!Εδω ειναι το δικο μας καφε και τα συζηταμε μονες μας,αλλιως θα τα λεγαμε στους αντρες μας!!!!!

Παντως εγω λεω να βρεθουμε,δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα θα ηθελα πολυ μια τετοια γιορτινη μερα να βγουμε ολοι μαζι,ετσι κ αλλιως δεν μπορουμε να παμε μπουζουκια οποτε για ενα φαγητο ειναι μια καλη ιδεα!!!!!

Οσο για την ωρα σιγουρα θα προλαβεις το εμβολιο αφου και ο Βασιλης θα ειναι στο μαγαζι,αλλωστε τι ωρα θα παμε?Απο τις 18 00?????Νομιζω πως αυτο κανονιζεται......αν συμφωνησουμε τελικα!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα,ελπιζω να εχετε μια υπεροχη Κυριακη!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας και στα ζουζουνια σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Μαρία, η γνώμη μου είναι, μη του κόψεις και τη δεύτερη πιπίλα τόσο σύντομα. Άστον να συνηθίζει στην ιδέα ότι τελειώνουν και σε λίγες μέρες την καταστρέφεις και αυτή.

Φαίη εγώ για τον άντρα σου ξέρω μόνο ότι είναι αστυνομικός. Τίποτα άλλο ;) Στο parents μιλάμε μόνο για τα παιδιά μας (αν κοιμούνται, αν δεν κοιμούνται, αν τρώνε, αν δεν τρώνε κλπ). Δεν συζητάμε ούτε για τους άντρες μας, ούτε για το σόι τους ;):lol::lol::lol::lol::lol:

Για την Τσικνοπέμπτη έχω μια εκκρεμότητα, γιατί την ίδια ιδέα είχαν και οι γονείς από το σχολείο του Ευριπίδη αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν πει κάτι συγκεκριμένο. Θα μιλήσω μαζί τους αύριο - μεθαύριο και θα σας πω.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

φαιη μου οπως εγραψαν κ τα κοριτσια παραπανω δε χρειαζεται να ανησυχεις γ αυτο δεν προκειται ν αναφερθει τιποτε;)

μαρια νδ καλη επιτυχια με το κοψιμο της πιπιλας αυτο που σκεφτηκες ειναι πολυ καλο κολπο κ ελπιζω να πιασει!!

εμεις πηγαμε χτες με τον αντωνη στο παρτυ περασαμε τελεια βεβαια μας ξεθεωσαν τα παιδια της φιλης μου αλλα ενιωσα παλι παιδι παιζοντας μαζι τους...φοβερο συναισθημα!σημερα μας βγαινει ολη η κουραση αλλα χαλαλι...θα παω να παρω κ τη μικρηη το μεσημερι κ το απογευμα θα τη κρατησω να παει να δει αγωνα ο αντωνης-θελω κ εγω βεβαια να παω αλλα αυτη τη φορα δε γινεται να μη λεει ας βγει κ μονος του να μη με πρηζει οτι δεν τον αφηνω.

πηγα κ στα τζαμπο κ της πηρα παιχνιδακια κ στολη θα την ντυσω πρισκιπισσα τον διαμαντιων!οσο για τη τσικνοπεμπτη εγω με τον αντωνη θα μπορεσουμε να ρθυμε αν το κανονισετε αλλα τη μικρη δε μπορω να τη παρω γιατι δε προκειται να κατσει γ πολυ κ θ αναστατωθει.για τις κουνιες οποτε πατε πειτε κ σε μενα θα τη παρω μαζι μου.

να εχετε μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια μου και από εμένα.

Τι κάνετε; Εμείς ξυπνήσαμε αργά και δεν πήγαμε βόλτα, καταπιάστηκα και με το μαγείρεμα και πέρασε η ώρα. Ίσως πάμε καμιά βόλτα μετά το φαγητό γιατί δεν το βλέπω να κοιμηθούν για μεσημέρι.

Τώρα όσο για την τσικνοπέμπτη χωρίς παρεξήγηση κιόλας, θα προτιμούσα να έρθω χωρίς παιδιά τελικά, γιατί θέλω να ξεσκάσω και εγώ λίγο. Αν έχω και τα βλασταράκια μαζί θα τα κυνηγάω όλη την ώρα!!! Εντωμεταξύ για τι ώρα λέτε; Ψιλοαργά μάλλον μετά τις 9; Δεν θα αντέξουν τόσο αργά και δεν θέλω να τα πάω σε περιβάλλον με τσιγάρα. Έχετε καμιά ταβέρνα υπόψη; Νομίζω πως θα πρέπει να κλείσουμε τραπέζι.

Φαίη εννωείται να μην ανησυχείς δεν θα αναφερθεί τίποτα στον άντρα σου για αυτά που λέμε εδώ στο καφέ.

Μαρία έχω απογοητευτεί με το θέμα της πιπίλας!!! :-( Ο δικός μου θα πάει δημοτικό και θα έχει ακόμα πιπίλα!!!! :lol::lol::lol: Του είπα πως στο κολυμβητήριο δεν δέχονται παιδάκια με πιπίλα!!!

Σοφία, Ναταλία, Ειρήνη, Γιώτα φιλιά και σε εσάς και στα βλασταράκια σας.

Να περάσετε όλοι μια υπέροχη Κυριακή!!! :wink:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας κοριτσακια !!ο βεντουζακος μου στελνει χαιρετισματα στα πιτσιρδελια σας στα εντος στα εκτος και στα επι τα αυτα!!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...