Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

να μαι και εγω!!!τωρα καταφερα να μπω και εγω που κοιμηθηκε λιγο ο μικρουλης μου...πως ειστε?εμεις περασαμε σχετικα ενα ηρεμο βραδυ ομως ολη την ημερα ειναι αρκετα ανησυχος!!!

αααα να πω ενα καλωσηρθες στην ειρηνη.πως τα πας με τον μικρο?γιατι τον πηρες τωρα απο το μαιευτηριο?εχω χασει επεισοδια μου φαινεται...να τον χαιρεσαι και μην ανησυχεις τα μικρουλια μεγαλωνουν γρηγορα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις τελειωσα με τις δουλειες.. Το σπιτι μοιαζει ξανα με.. σπιτι!!!! Η αδερφη μου δεν ηρθε τελικα και τωρα ειμαι λες και γραφει στο μετωπο μου battery low :lol::lol::lol:

Σοφια μου και γαμπρο εννοειται.. Αμα παρει φορα το εργοστασιο δεν σταματαει.. Τωρα λογω κακων συνθηκων ειναι σε απεργια! :lol: Λιγη υπομονη και σε λιγο καιρο θα ειμαστε παλι στο πλευρο σας!!

Γλυκουλα η Ειρηνη τον πηρε τωρα σπιτι το γιοκα της γιατι εκανε ικτερο και το κρατησανε μεσα το μικρακι. Το ειχα γραψει ξανα αλλα μαλλον δεν το διαβασες!

Παω να κανω μπανιο γιατι σε λιγακι ειναι η σειρα της Μαριας και μετα θα φαω κανενα τοστακι και θα κανω νανι κι εγω.. Ειμαι κυριολεκτικα χωμα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοριτσια μου μολις εβαλα τη Μαρια για υπνο! Ειναι η ωρα της μασας και μετα γρηγορα - γρηγορα ειναι η ωρα της ξαπλας!

Ευχομαι σε ολες ενα η ρ ε μ ο βραδυ (Αμην Παναγια μου!!)..

Φιλακια πολλα και σε εσας και στα ζουζουνια σας!

gM4vp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!

Χάθηκα χτες γιατι το απόγευμα πήγα στους γονείς μου να ξελαμπικάρω λίγο....γυρίσαμε κατα τις 21 00 αλλα είχα τρομερό πονοκέφαλο και χάζευα τηλεόραση!!!!!

Ο Τασούλης μου ειναι πολυ καλα!Κοιμηθήκαμε μαζί (ως συνηθως) αλλα δεν ξύπνησε ούτε μια φορά!!!!Του εχει μειενι λιγος βηχας βεβαια αλλα ειναι πολυ καλυτερα!!!!!

Λίγο αργότερα θα παμε στη λαικη να παρουμε κολοκυθακια,και κρεμμυδακια και οτι αλλο θυμηθουμε!!!!!

Εσεις πως ξημερωσατε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς ευτυχώς είχαμε ήσυχη νύχτα. Το πρόγραμμα για σήμερα έχει λαική, σουπερ μαρκετ και ψώνια γενικότερα.

Εύχομαι να είχατε και εσείς ήρεμη νύχτα και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο.

Φιλιά σε όλες και στα ζουζουνάκια σας!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κ απο μενα!

γιωτα κ μαρια χαιρομαι που το βραυ σας ηταν ησυχο!γιωτουλα αντε απο αυριο περδικι θα ναι ο τασουλης μπραβο του!

φαιη εσενα πως ηταν το βραδυ σας?ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα!

κ εμεις μια χαρα κοιμηθηκαμε ησηχα κ ηρεμα...ξυπνησε το πρωι τη κρατησε ο αντωνης για να κοιμηθω παραπανω τωρα παιζουνε.εχει μια τελεια μερα εξω σε κανει να θες να βγεις οπωσδηποτε!θα τη ταισω σε λιγακι να μαζεψουμε κ λιγο το σπιτι κ μετα φυγαμε για βολτα.τελικα θα παμε το βραδυ στο παρτυ οποτε ελπιζω να τα προλαβουμε ολα σημερα.

να εχετε ολες ενα υπεροχο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας! Εχθες το βραδυ βγηκαμε λιγακι εκτος προγραμματος γιατι ξυπνησε το Μαρακι την ωρα που ετοιμαζομουν να κοιμηθω. Τελικα ευτυχως ξανακοιμηθηκε στο δωματιο της κατα τις 01:15 και εγω το πηρα σερι μεχρι τωρα! Χορτασα υπνο!!

Γιωτα χαιρομαι πολυ που ο Τασουλης ειναι καλυτερα! Αντε, τον φαγαμε και τον Χειμωνα, οποτε θα σταματησουνε οι ταλαιπωριες για ολες μας με τις παλιοιωσεις!!

Μαριανδ μπραβο που κοιμηθηκατε καλα! Ελπιζω ο μικρουλης σου να ειναι καλυτερα σημερα! Πως παει το αυτακι του?

Σοφια μου καλα να περασετε στο παρτυ! Εμεις, τα ξερετε.. Δεν μπορουμε να παμε καπου γιατι δεν υπαρχει κανεις να κρατησει το Μαρακι.

Τωρα λεμε να παμε για φρουτακια και διαφορα αλλα που θελουμε να παρουμε! Εχει και καλο καιρο οποτε θα ξεσκασει και το Μαρακι! Αν το συνεχισει ετσι, θα την παω κουνιες μετα το μεσημεριανο!

Φιλια σε ολες! Παω να ετοιμαστω για τα ψωνια!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Και εμείς καλά κοιμηθήκαμε το βράδυ. :D Ξυπνήσαμε χαλαρά 9 παρά το πρωί. Το μενού για σήμερα έχει μακαρόνια με κιμά, supermarket (θα πάει ο Διονύσης) και το απόγευμα καφέ με φίλους στο Olympico. Ευχομαι να έχουμε όλες ένα καλό Σαββατοκύριακο. Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Το δικο μας μενου σημερα λεει κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο....τωρα δεν ξερω μηπως παμε κ εμεις καμια βολτιτσα το απογευμα μεχρι το allou...αναλογως τη διαθεση του Τασουλινου!!!!!

Να κανω μια προταση?Και πειτε μου πως σας φαινεται!

Την Πεμπτη 4 Φεβρουαριου ειναι Τσικνοπέμπτη και ελεγα αν θελετε να παρουμε τους συζυγους μας και τα παιδακια μας (οσοι μπορουν) και να παμε καπου εξω να φαμε και να γνωριστουμε ολοι μαζι!!!!!Τι λετε?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γιωτα εμενα μ αρεσει η προραση σου κ ειμαι μεσα!να δουμε τι λενε κ οι υπολοιπες.

φαιη κ μαρια πολυ χαιρομαι που ηταν ηρεμο το βραδυ σας...σαν να εστρωσαν τα πραγματα γ ολες η μου φαινεται??

εμεις τωρα τελειωσαμε με το σπιτι κ το ταισμα θα κατσω να χαλαρωσω λιγο πινοντας καφε να γυρισει κ η μαμα μου να παρει τη μικρη κ μετα θα βγουμε.

φιλια σε ολες κ ολα τα μωρακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γιωτα μου κι εμενα μου αρεσει πολυ η προταση, αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε να ερθουμε! Ειναι και το οικονομικο στη μεση που μας περιοριζει. Θα το συζητησω και με το Βασιλη και βλεπουμε!

gM4vp2.png

Τι κανετε σουσουραδες? Μολις φαγαμε εμεις.. Ρολο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και μου εδωσε μια κυρια απο τη γειτονια μια τυροπιτα! Τε-λει-α!!!!!!!!!! Αφου για βραδυνο θα φαω τυροπιτα!! Να 'ναι καλα η γυναικα.. Τωρα λεω να παω το Μαρακι μεχρι τις κουνιες να βγει λιγακι εξω γιατι το πρωι ημασταν συνεχεια στο αυτοκινητο και στο σουπερ μαρκετ.

Πρωτα ομως εχει καφε στο πλαστικο!! Εσεις που βρισκεστε?

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Εμείς πριν από λίγο γυρίσαμε, το πρωί ψώνια, μετά πήγαμε στις κούνιες και μετά στο mall. Φάγαμε έξω, μετά πήγαμε στος γονείς μου για καφέ και γυρίσαμε πριν από λίγο.

Γιώτα είναι πολύ ωραία η ιδέα σου αλλά τα δικά μου βλαστάρια δεν πρόκειται να είναι ήσυχα σε ταβέρνα σας προειδοποιώ!! Ειδικά αν είναι και τα δύο μαζί. Δεν πρόκειται να μας αφήσουνε να φάμε και να τα πούμε με την ησυχία μας. Αν μπορεί να μου κρατήσει κάποιος τουλάχιστον τον έναν θα έρθω με ένα παιδί. Όταν είναι μόνος του ο καθένας είναι ήσυχα. Αλλά και τα δύο μαζί άστα!!!! Μπορούμε να συναντηθούμε και στις κούνιες κάποια μέρα με τα βλασταράκια μας. Σε αυτές που είναι στην κεντρική πλατεία εκεί που είχαμε πάει για καφέ.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...