Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

μαρια νδ περαστικα σας!

Ευχαριστώ πολύ Σοφία!

Ο Ευριπιδάκος δεν έπαθε τίποτα. Ήταν τυλιγμένος με το πάπλωμα και έπεσε στα μαλακά :D

Ευτυχώς που δεν χτύπησε. Και εγώ έχω άγχος μην πέσει, γιατί κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι και πολλές φορές το πρωί τον βρίσκω ανάποδα δηλαδή το κεφάλι στα πόδια!!!

Έμαθα να κάνω και multi quote!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω φαιη΄.ελπιζω ναμην μας την πεφτει το μαρακι σου γιατι ειναι και λιγο μεγαλη ετσι?????χαχα!!!

μαριανδ ευχαριστω για τα κοπλιμεντα θα σας βαλω και αλλη.παει λαλησα......

4ywWp2.png

ευχαριστω φαιη΄.ελπιζω ναμην μας την πεφτει το μαρακι σου γιατι ειναι και λιγο μεγαλη ετσι?????χαχα!!!

Ισα - ισα βρε, θα εχει και περισσοτερες εμπειριες! Αλλα μην ανησυχεις, ειναι πολυ ερωτευμενη με τον Τασο της Γιωτας!! Οποτε δεν κινδυνευετε απο εμας! Εχε τον νου σου στην Ελισσαβετ της Σοφιας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λάλησες ε; Και που είσαι ακόμα

Μαριανδ πως το κανεις το multi quote????

Λοιπόν, πατας το κουμπί με τα 2 κόμματα σε κάθε μύνημα που θες να κάνεις παράθεση και μετά πατάς κανονικά απάντηση και γράφεις το μήνυμα. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Και εγώ το έψαχνα τόσο καιρό!!!!

Αχ βρε Φαίη φτιάξε μου και εμένα έναν καφέ. Δεν έχω κουράγιο να πάω μέχρι την κουζίνα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον θα κανω μια δοκιμη με ασχετα κομματια οποτε μην δινετε σημασια (μπορει και να μην το πετυχω)

gM4vp2.png

Γιατι πρεπει να οριοθετουμε ηλικιακα μια τοσο ομορφη περιοδο? Δηλαδη θα το ζησω καλυτερα εγω που ειμαι πιο μικρη σε σχεση με καποια αλλη που ειναι μεγαλυτερη? Εγω ειμαι υπερ του να περιμενει καποιος να πηζει το μυαλο του πρωτα και επειτα να κανει τοσο σοβαρα βηματα στη ζωη του. Απλα με ενοχλησε πολυ και ο τροπος και το σκεπτικο της συγκεκριμενης.. Γι' αυτο κι εγω εκανα αναφορα στους admin! Οποτε αμα με δειτε με ban να ξερετε πως θα επικοινωνω μαζι σας μεσω τηλεφωνου! :lol::lol:

Ο καθένας κάνει τις επιλογές που του ταιριάζουν. Η κάθε επιλογή πάλι έχει το τίμημά της. Έκανες αναφορά; Βρε Αρτέμη Μάτσα "οι γερμανοί είναι φίλοι μας" :lol::lol::lol::lol:

Φαίη ναι τον πήγα στο γιατρό τον μικρό, ίωση και ωτίτιδα έχει. Κόλλησε από τον αδελφό του. :-(:sad:

Περαστικά του Μαράκι. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα, μη σας χαλάσει και το Σαββατοκύριακο.

Ειρήνη αν περιμένεις λίγους μήνες θα έχετε και άλλη επιλογή, πιο κοντά στα μέτρα σας :wink:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ισα - ισα βρε, θα εχει και περισσοτερες εμπειριες! Αλλα μην ανησυχεις, ειναι πολυ ερωτευμενη με τον Τασο της Γιωτας!! Οποτε δεν κινδυνευετε απο εμας! Εχε τον νου σου στην Ελισσαβετ της Σοφιας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:nai ψαχνουμε κ εμεις γαμπρο!!ειρηνη τι λες θα συμπεθερεψουμε??

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

επειδη μ εφαγε η περιεργεια για πιο θεμα λετε?:?: αν θελετε στειλτε μου ενα πμ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου μολις εκανα το λαθος και εφαγα! Και λεω λαθος γιατι τωρα νυσταζω ακομα πιο πολυ αλλα αν πεσω για υπνο δεν θα μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ.. Τι την ηθελα την ομελεττα??

Μαρια καλα καταλαβες! Αρτεμης Ματσας με τα ολα του.. :lol::lol:

Οσο για τις νυφες κρατηθειτε λιγακι ρε παιδια.. Να μπουμε κι εμεις στο καινουριο σπιτι και μετα θα σας κανω οσες θελετε!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

maraki τωρα ειδα το πμ!διαβασα βιαστικα αλλα το πιασα το νοημα;) εχει παραγινει το κακο παντως λες κ ψαχνουν αφορμη να τσακωθουνε να πιαστουνε απο καπου να τη πουνε τη κοτσανα τους!

φαιη κ γαμπρους θελουμε κανονισε:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...