Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Να σας πω...μάλλον λόγω συχνής επικοινωνίας έχουμε συντονιστεί όλες :lol:

Πρώτον φάγαμε και εμείς σουβλάκια χθες το βράδυ :D και

δεύτερον γύρω στις 3:00 τη νύχτα ακούμε ένα γντουπ και κλάμα (είχε πέσει ο Ευριπίδης από το κρεβάτι). Πεταχτήκαμε επάνω, τον σήκωσε ο Διονύσης τον ξαναέβαλε στο κρεβάτι και ευτυχώς κοιμήθηκε αμέσως. :)

Εγώ όμως ξανακοιμήθηκα 6 παρά το πρωί :-(

Ευτυχώς με αφήσαν και κοιμήθηκα μέχρι τις 9:00.

Γιώτα πιστεύω και εγώ ότι από το άγχος σου το είδες το όνειρο.

Φαίη χαίρομαι που βελτιώνονται τα πράγματα με το Βασίλη. Όσο αφορά το κολυμβητήριο, έχει τμήματα για κάθε ηλικία και για βρέφη, απλά στη Μαρία απάντησα συγκεκριμένα για το γιο της.

Σοφία το ίδιο νοιώθω και και για σένα και τον Αντώνη.

Λοιπόν αν όντως επηρεάζουμε η μία την άλλη :lol: συγκεντρώστε τη θετική σας ενέργεια για να πάει για όλες καλά η σημερινή μέρα. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που εισαστε????

Ειδατε καλο καιρο και αρχισατε τις βολτες????Εμεις μολις γυρισαμε,πηγαμε στην πλατεια κ ειδαμε τα περιστερακια!!!!!!Πηγαμε κ στο φουρνο,πηραμε ψωμακι και γενικως η διαθεση μας ειναι πολυ καλη!!!!Και η δικη μου και του Τασουλη!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλυτερα απο το βραδυ!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μιλάω με την Ειρήνη στο facebook αλλά την έχασα ξαφνικά. Μάλλον το πήρε χαμπάρι ο γιος της και αποφάσισε να επέμβει :lol:

Είναι καλά μου είπε. Τελικά χθες πήραν το παιδί στο σπίτι. Ο μικρός είναι φαγανούλης αλλά αδυνατούλης. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

γεια σας φιλεναδιτσες!!τι κανετε?ναι ειμαστε σπιτι μας τελικα!!ολα μια χαρα!!ευχαριστω ολες σας για τις ευχουλες που μου στειλατε!!

γραφω στα κλεφτα τωρα που ξαναπηρε ο υπνος το γαντζακι μου!!εσεις ολα καλα?πηγατε για κανενα καφεδακι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου μαρακι!!ολα μια χαρα το εχω φιλησει ηδη αρκετες φορες το λουκουμι μου!!ανυπομονω να παρει βαρος αρκετο για να το αρχισω στις δαγκωνιτσες χαχα

4ywWp2.png

καλως ορισες ειρηνη!χαρηκα πολυ για σενα ποθ πηρες επιτελους το μωρο σου σπιτι!να ναι παντα γερο κ δυνατο..

κ οπως ειπε η μαρια να φτιαξει ο καιρος να μεγαλωσει κ ο γιος σου κ να βρεθουμε παλι ολες μαζι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσακια!! Βλεπω κατεφθασε και το Ειρηνακι!

Απο οσα διαβασα ειδα πως δεν ημουν η μονη που ειχα δυσκολο βραδυ. Εγω βεβαια δεν ξανακοιμηθηκα, το πηρα σερι μεχρι το πρωι και τωρα κουτουλαω σαν το κοτοπουλο! Το σπιτι εξακολουθει να μοιαζει βομβαρδισμενο αλλα ευελπιστω να ερθει η αδερφη μου το απογευμα να με βοηθησει λιγακι! Ευτυχως σημερα τη μικρη την εχει αναλαβει εξ' ολοκληρου ο Βασιλης οποτε ειμαι μειον ενα αγχος!

Γιωτα μου κι εγω πιστευω πως εχεις αγχωθει πολυ επειδη η κυηση ειναι διδυμη και μπορουν να συμβουν πολλα! Σκεψου ομως πως υπαρχει και η πιθανοτητα να γεννηθουν τελειομηνα και με μια χαρα βαρος! Μην αγχωνεσαι, απο τη στιγμη που ο γιατρος σου δεν σου εχει επισημανει κατι, απολαυσε το! Ολα θα πανε καλα! ;) Βλεπω σε βοηθησε και η βολτα να ξελαμπικαρεις! Εγω σημερα δεν θα βγω, ετσι και μπω στο αυτοκινητο θα κοιμηθω, δεν υπαρχει περιπτωση!

Μαρια μου δεν πιστευω να χτυπησε ο Ευριπιδακος? Οσο για τη θετικη ενεργεια συμφωνω και επαυξανω.. Ελεος πια! Αντε να "γυρισει" λιγακι γιατι δεν αντεχεται αλλη αναποδια!

Σοφια τουλαχιστον εσεις κοιμηθηκατε καλα! Αληθεια τι κανει η κορη του φιλου σου? Ελπιζω να ειναι καλα τωρα το παιδακι!

Ειρηνη μου καλως μας ηρθες και απο εδω! Θα δεις θα μεγαλωσει γρηγορα θα γινει παχουλο - παχουλο και δεν θα καταλαβεις ποτε περασε ο καιρος!! Φιλακια και απο εμας στα πατουσακια σας γιατι ειστε λεχουδακια ακομα και απαγορευονται οι πολλες περιπτυξεις!!!

Μαριανδ κι εσεις βλεπω ειχατε ανησυχο βραδυ! Τι να πω.. Τετοιος συντονισμος πια.. ουτε στον παπα να μην το πουμε!! Οταν τον πας παιδιατρο ενημερωσε μας για τις εξελιξεις!

Εγω παλι εχω εκνευριστει τρελλα με ενα αλλο θεμα στο αλλο parents αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο.. Αλλα ρε κοριτσια υπαρχουν στιγμες που θα ηθελα να υπαρχει μια "ηλεκτρονικη σφαλιαρα" που να την δινεις με ολη σου τη δυναμη και να ακουγεται αυτο το "ΣΠΛΑΤΣ" στα μουτρα του αλλου.. Νομιζω θα ανακουφιζομουν πολυ αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη ναι τον πήγα στο γιατρό τον μικρό, ίωση και ωτίτιδα έχει. Κόλλησε από τον αδελφό του. Έκανε και πυρετο σημερα 38.5. Τον πονάγανε τα αυτάκια του γι΄αυτό δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ. Μου είπε ο γιατρός να του δώσω αντιβίωση αν τον πονάνε και απόψε τα αυτάκια του. Το μανάρι μου ήταν τόσο κουρασμένο που ξανακοιμήθηκε στο πάτωμα. Τον πήγα στο κρεβατάκι του.

Άντε να ανοίξει λίγο και ο καιρός να πάμε για καφέ. Και τώρα που είπα καφέ πάω να φτιάξω ένα γιατί κουτουλάω και εγώ από τη νύστα.

Ειχαμε πει να βγαίναμε και εμείς σήμερα με τον Κώστα αλλά δεν μπορώ να διασκεδάζω εγώ και το βλασταράκι μου να πονάει!!! :-(:sad:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρια μου δεν πιστευω να χτυπησε ο Ευριπιδακος? Οσο για τη θετικη ενεργεια συμφωνω και επαυξανω.. Ελεος πια! Αντε να "γυρισει" λιγακι γιατι δεν αντεχεται αλλη αναποδια!

Ο Ευριπιδάκος δεν έπαθε τίποτα. Ήταν τυλιγμένος με το πάπλωμα και έπεσε στα μαλακά :D

Εγω παλι εχω εκνευριστει τρελλα με ενα αλλο θεμα στο αλλο parents αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο.. Αλλα ρε κοριτσια υπαρχουν στιγμες που θα ηθελα να υπαρχει μια "ηλεκτρονικη σφαλιαρα" που να την δινεις με ολη σου τη δυναμη και να ακουγεται αυτο το "ΣΠΛΑΤΣ" στα μουτρα του αλλου.. Νομιζω θα ανακουφιζομουν πολυ αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρω ποιο θέμα λες. Το παρακολουθώ και εγώ, μιας και με αφορά άμεσα :wink:

Γενικά αυτές τις ημέρες έχω διαβάσει διάφορα εκνευριστικά ποστ σε πολλά θέματα στο foroum. Για άλλη μια φορά το χρεώνω στην αστρολογία (κάποια περίεργη σύνοδο θα έχουν λέω πάλι οι πλανήτες) για να μη συγχίζομαι και αποφεύγω να απαντήσω. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

μαρια νδ περαστικα σας!

φαιη μου ευτυχως ολα καλα πηγαν δεν ηταν κατι σοβαρο απλα τρομαξε η παιδιατρος τους γιατι εκανε πυρετικους σπασμους.τελος καλο ολα καλα.

εγω περιμενω τον αντωνη να κρατησει λιγο τη μικρη να τελειωσω οτι μπορω με τις δουλειες στο σπιτι κ να παω να κοιμηθω.ευτυχως η μικρη ειναι πολυ ευδιαθετη κοιμηθηκε κ λιγο το μεσημερι μια χαρα ειμαστε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαριανδ περαστικα σας.. Οι παλιοωτιτιδες πονανε πολυ.. Κι εγω ειχα συνεχεια προβλημα οταν ημουν μικρακι και ο παιδιατρος ειχε πει στη μανα μου πως αν συνεχισω ετσι θα αρχισω να εχω προβληματα ακοης. Ευτυχως ολα καλα αν και ειμαι λιγακι "περηφανη" στα αυτια! :lol::lol::lol: Οσο για τον καφε ειπες μεγαλη κουβεντα!!! Θα φτιαξω κι εγω εναν (σκεψου ποση νυστα εχω που δεν το σκεφτηκα απο μονη μου!!)

Μαρια μου το ξερω πως το παρακολουθεις.. Εγω ξερεις τι δεν καταλαβα? Γιατι πρεπει να οριοθετουμε ηλικιακα μια τοσο ομορφη περιοδο? Δηλαδη θα το ζησω καλυτερα εγω που ειμαι πιο μικρη σε σχεση με καποια αλλη που ειναι μεγαλυτερη? Εγω ειμαι υπερ του να περιμενει καποιος να πηζει το μυαλο του πρωτα και επειτα να κανει τοσο σοβαρα βηματα στη ζωη του. Απλα με ενοχλησε πολυ και ο τροπος και το σκεπτικο της συγκεκριμενης.. Γι' αυτο κι εγω εκανα αναφορα στους admin! Οποτε αμα με δειτε με ban να ξερετε πως θα επικοινωνω μαζι σας μεσω τηλεφωνου! :lol::lol:

Σοφια χαιρομαι που ολα πηγανε καλα με το παιδακι! Ευτυχως που η Ελισσαβετ ειναι ησυχη σημερα, η Μαρια για ακομη μια μερα "δινει ρεστα".. Την εχω τραβηξει κι ενα βιντεακι με το κινητο μου που καταστρεφει την κεραια της τηλεορασης (τι εμμονη κι αυτη!), ο Βασιλης της φωναζει και αυτη τον γραφει κανονικα και σε μερικα σημεια του φωναζει κιολας!! Οταν συναντηθουμε θα σας το δειξω!

Παω επειγοντως για καφε!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...