Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μαρία θα ήθελα να μου πεις πληροφορίες για το κολυμβητήριο που πηγαίνεις τον Ευριπίδη. Είναι στην Ηλιούπολη; Πόσες φορές την εβδομάδα, πόσο πληρώνεις κτλ. Είσαι ευχαριστημένη; Θέλω να πάω και εγώ τον Νικόλα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΦΕΒΡΟΥΑΡΗ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΕΞΩ.ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ.

l9Iop2.png

Μαρία θα ήθελα να μου πεις πληροφορίες για το κολυμβητήριο που πηγαίνεις τον Ευριπίδη. Είναι στην Ηλιούπολη; Πόσες φορές την εβδομάδα, πόσο πληρώνεις κτλ. Είσαι ευχαριστημένη; Θέλω να πάω και εγώ τον Νικόλα

Τον πηγαίνουμε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης Μεσσηνίας και Δαμασκηνού (στα Αστυνομικά), τηλ.: 210 9922899.

Το μάθημα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα 3:15 με 4:00 το μεσημέρι (μπορείς να διαλέξεις όποιες μέρες θες εκτός Κυριακής). Το πρόγραμμα λέγεται "Δελφινάκια". Θεωρητικά δέχονται παιδιά από 3,5 ετών και επάνω, αλλά αν έχει κόψει τις πάνες τα δέχονται και μικρότερα. Για μας που μένουμε εκτός Ηλιούπολης το κόστος είναι 115 ευρώ το τρίμηνο. Οι κάτοικοι Ηλιούπολης έχουν έκπτωση.

Είμαι ευχαριστημένη γιατί:

1ο Οι εκπαιδευτές δεν είναι αυταρχικοί (να φωνάζουν παραγγέλματα με τη σφυρίχτρα στο στόμα). Αν κλάψει κάποιο παιδάκι, το παίρνουν αγκαλιά και το καλοπιάνουν.

2ο Η αναλογία είναι το πολύ ένας δάσκαλος ανά τέσσερα παιδάκια, ενώ για παράδειγμα στης Γλυφάδας μπορεί να είναι ένας προς δέκα.

3ο Έχω δει μεγάλη πρόοδο στον Ευριπίδη.

Δικαιολογητικά δεν θυμάμαι (σίγουρα θέλουν χαρτί από παιδίατρο, αλλά δεν θυμάμαι τι άλλο). Το επόμενο τρίμηνο ξεκινάει αρχές Μαρτίου, οπότε αν θες μέσα στο Φεβρουάριο μπορείς να τον γράψεις.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ωραία Μαρία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Σίγουρα θα πάω να τον γράψω. Δεν έχουμε κλείσει βέβαια τα 3μιση αλλά πάνες δεν φοράμε! Θα πάω μια από αυτές τις μέρες να πάρω πληροφορίες. Εσύ όταν λες πως έχεις δει μεγάλη πρόοδο ως προς τι δηλαδή;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ωραία Μαρία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Σίγουρα θα πάω να τον γράψω. Δεν έχουμε κλείσει βέβαια τα 3μιση αλλά πάνες δεν φοράμε! Θα πάω μια από αυτές τις μέρες να πάρω πληροφορίες. Εσύ όταν λες πως έχεις δει μεγάλη πρόοδο ως προς τι δηλαδή;

Ο Ευριπίδης δεν είχε καθόλου καλή σχέση με το νερό. Το καλοκαίρι στη θάλασσα 9 φορές στις 10 δεν έμπαινε. Προτιμούσε να κάθεται και να παίζει στην άμμο. Όταν έμπαινε ήταν κολλημένος επάνω μας και ούτε καν προσπαθούσε να κολυμπήσει. Τώρα έχει ξεψαρώσει, μέχρι και βουτιές έχει ξεκινήσει να κάνει.

Επίσης τον έχει βοηθήσει με το αναπνευστικό. Πέρσι πέρασε όλο το χειμώνα μπουκωμένος. Φέτος δεν έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ρωτήσαμε τον παιδίατρο και ΩΡΛ και μας είπαν ότι όντως ωφελεί - όχι τόσο όσο η θάλασσα - αλλά ωφελεί.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκαμε,ξυπνησαμε ηρθαν και τα πεθερικα μου απο δω και μολις φυγανε.....

Θελω να φαω τωρα πιττα του Παππου....μου εχει κολλησει,μαλλον θελουν τα διδυμα!!!!

Αλλα δεν ξερω αν φερνουν εδω απο την Δαφνη....θα παρω τηλ.....θα σας δω μετα!!!!

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γιωτα κ εγω σουβλακια εφαγα-μιλαμε τρελη λαχταρα κ δεν ειμαι κ εγκυος!ελπιζω να σου φερανε!

ασχετο αλλα ειδα σημαντικη αλλαγη σημερα στον αντωνη δε ξερω τι να σκεφτω ελπιζω μονο αυτη τη φορα να κρατησει κ να μη το κανει μονο κ μονο για να με καλμαρει.

εντωμεταξυ εκανε 40πυρετο η κορη του αγαπημενου μου φιλου κ ειναι στο νοσοκομειο κ εμενα μ εχει φαει το αγχος κ η αγωνια δε θελω να παρω κ να ενοχλησω-ελπιζω μονο να μην εχει κατι σοβαρο.

σας καληνυχτω ειμαι πολυ κουρασμενη κοιμομουν απ τις 7 ξυπνησα μονο κ μονο για να φαω αλλιως θα το πηγαινα σερι μεχρι το πρωι.φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες κ τα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ναι το εφαγα το σουβλακι μου,βεβαια οχι ολοκληρο...το υπολοιπο θα το παρει αυριο ο Βασιλης στη δουλεια!!!!!

Ο Τασος καθεται κ παιζει κ δε λεει να κοιμηθει,εγω περιμενω να ζεστανει λιγο το νερο να πλυνω τα πιατα μου....αυριο δεν εχει μαγειρεμα,περισσεψε κ κιμας κ μακαρονια οποτε δε μαγειρευω.....ευτυχως γιατι ξεμεινα απο ιδεες...

Το Σαββατο ελπιζω να κρατησει η μαμα μου τον Τασο γιατι θελω να κοιμηθω λιγο σαν ανθρωπος.....με ποναει το κεφαλι μου απο χτες.....υπομονη και ολα θα περασουν!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μολις εκατσα.. Αρχισαμε και το πακεταρισμα σιγα - σιγα αλλα οχι του δικου μας σπιτιου, της γιαγιας διπλα (που εχει φυγει απο τον Νοεμβριο να μεινει με τη μαμα μου στο ιδιο σπιτι γιατι το αλτσχαϊμερ μας χτυπησε την πορτα και ειχε γινει επικινδυνη). Ευτυχως το σπιτι της (ειναι μεσοτοιχια με το δικο μου για να μην σας μπερδευω) ειναι αρκετα μικρο και πιστευω θα ξεμπερδεψουμε ευκολα. Με αυτα και με αυτα βεβαια δεν συμμαζεψα και το σπιτι ειναι λες κι εχει πεσει χειροβομβιδα.. Αυριο το πρωι θα στειλω το Βασιλη με τη μικρη καμμια τσαρκα αν εχει καλο καιρο και θα κατσω να κανω καμμια δουλεια γιατι θα μας φανε οι κατσαριδες στο τελος!

Γιωτα καλα εκανες και τον εβγαλες εξω τον Τασουλη! Μην νομιζεις και η πολλη κλεισουρα δεν κανει καλο! Ελπιζω κι εγω να στον κρατησει η μαμα σου να μπορεσεις να ξεκουραστεις λιγακι! Δεν πηρα για την αδεια, καταπιαστηκα με το πακεταρισμα και ξεχαστηκα!

Μαρια κι εγω ηθελα να σε ρωτησω για το κολυμβητηριο του Ευριπιδη αλλα απ' ο,τι διαβασα παιρνουν μεγαλυτερα παιδακια, οποτε θα ρωτησω αλλου για baby swimming αλλα οχι ακομα, οταν ανοιξει ο καιρος λιγακι! Εσυ πως εισαι?

Σοφια ελπιζω να συνεχισουν ετσι τα πραγματα με τον Αντωνη. Περαστικα και στην κορη του φιλου σου!

Μαριανδ εσυ τα κοιμησες τα βλασταρακια σου?

Εμεις για αυριο θα φαμε ομελεττα, στη Μαρια βεβαια δεν θα δωσω αυγο, θα δω αυριο τι θα της κανω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μαριανδ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση! Θα μπω να ριξω κι εγω μια ματια..

Μην απορειτε για την ωρα που σας γραφω, ειδα εφιαλτη και ξυπνησα και δεν μπορω να ξανακοιμηθω. Ευτυχως ο Βασιλης δεν με αποπηρε αυτη τη φορα, μου ειπε πως εκλαιγα ωρα στον υπνο μου και οτι προσπαθουσε να με ξυπνησει αλλα δεν τον ακουγα. Μαλλον μου βγαινει η ενταση μωρε.. Τι να πω! Τωρα τον εστειλα να βρει κανενα περιπτερο για τσιγαρα γιατι μου τελειωσε το πακετο. Ειπε μολις ερθει θα κατσουμε να δουμε ταινια μαζι, εχει γραψει μια καλη και αν αυριο δεν μπορω να σηκωθω το πρωι θα παει εκεινος να αναλαβει τη μικρη. Μαλλον καταλαβε πως αρχιζω να κλαταρω σιγα-σιγα και δεν θελει να με ζορισει αλλο. Ευτυχως που το καταλαβε εστω και τωρα, θεωρω σημαντικο να βοηθιομαστε και να αρχισουμε ξανα να επικοινωνουμε.

Φιλακια κοριτσια μου, θα τα πουμε αυριο παλι! Ευχομαι εσεις να εχετε ενα ηρεμο βραδυ!

Καληνυχτα και κυριως ονειρα γλυκα!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα.....

Δεν ξημερωσαμε καλα...ειδα πολυ ασχημο ονειρο.....

Ειδα οτι γεννησα ενα αγορακι 1900γρ κ ενα κοριτσακι 2200γρ....δεν τα βαλανε λεει θερμοκοιτιδα γιατι δεν ειχαν καλωδια.....Δεν νομιζω οτι ειναι καλο κ ανυσηχω,αλλα τι να κανω....αν ειναι να γινει κατι θα γινει.....

Μπορει να φταιει οτι ο Τασος ξυπνησε στις 3 00 το πρωι με κλαμματα κ δε συνερχοτανε με τιποτα,αγκαλια τον πηρα,βολτες τον εκανα,του εδωσα νερο,του εδωσα παιχνιδακια κ αυτος τιποτα....ο Βασιλης ροχαλιζε μεχρι που εχω δεν αντεξα αλλο κ καθομουν κ εκλαιγα...ο Τασος το ιδιο και κατα τις 3 45 ξυπνησε ο Βασιλης και τον κοιμησε....μετα απο αρκετη ωρα κοιμηθηκα κ εγω αλλα τωρα σκεφτομαι αυτο το παλιο-ονειρο και ολο θελω να κλαιω....

Αυτα,μαλλον θα βγουμε εξω να μας χτυπησει λιγο αερας!!!!!

Καλημερα σε ολες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

φαιη κ γιωτα δυσκολο βραδυ ε?ονειρα ειναι βγαζουν την ενταση της μερας προσωπικα δε θα δινα σημασια.καταλαβαινω βεβαια τις ανησυχιες σας...γιωτα μια χαρα θα πανε ολα θα δεις ο φοβος σου ηταν κ τπτ αλλο...

φαιη χαιρομαι που με το βασιλη ειναι καλυτερα τα πραγματα μακαρι να συνεχισετε ετσι κ ακομα καλυτερα.

κ εγω ειχα ανησυχο βραδυ αλλα περιμενω το σκ να ξεκουραστω να φυγει ολη αυτη η ενταση απο μεσα μου.ολα καλα ομως ευτυχως μονο ξεκουραση χρειαζομαι.η μικρη μια χαρα ξυπνησε εφαγε κ τωρα ειναι ψιλογλαρωμενη θα παω να τη κουνησω λιγο μηπως κοιμηθει-εχω να κανω κ δουλειες το σπιτι το εχω πααρμελησει τελειως.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια.

Και εμείς είχαμε άσχημο βράδυ γιατί ο μικρός ξύπνησε στις 4 έκλαιγε και δεν συνερχότανε με τίποτα. Κοιμότανε λίγο στην αγκαλιά μετά από λίγο ξυπνούσε και έκλαιγε. Τον έβαζα στο κρεβάτι του μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Όλο αυτό συνεχίστηκε μέχρι τις 9 που έφυγε ο Νικόλας για το σταθμό. Τον αφησα στην καρέκλα της κουζίνας και μάζευα τον νεροχύτη και από την πολύ κούραση ξάπλωσε κάτω στην μοκέτα και κοιμήθηκε. Τον έβαλα στο κρεβάτι του τώρα και κοιμάται. Δεν ξέρω τι έπαθε αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ. Θα τον πάω στον παιδίατρο.

Γιώτα μην δίνεις σημασία στο όνειρο, είναι από το άγχος σου που θα κάνεις την αυχενική. Και εγώ είχα εφιάλτες στις εγκυμοσύνες και γενικά πριν από μεγάλα γεγονότα, πχ το γάμο μου, τις βαφτίσεις των παιδιών. Όλα καλά θα είναι.

Και εσύ Φαίη από ότι διάβασα είχες άσχημη νύχτα. Κουράγιο κοριτσάκι μου. Ελπίζω να ξεκουραστείς σήμερα.

Σοφία σου εύχομαι να ξεκουραστείς και εσύ το σκ.

Ελπίζω η υπόλοιπη μέρα να κυλήσει ήρεμα για όλους.

Φιλιά προς τα παρών πάω να φτιάξω τα μπιφτέκια μου τώρα που κοιμάται ο μικρός μου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...