Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γιωτα εισαι μεσα στο μυαλο μου! Κι εγω θελω να παω μεχρι το φαρμακειο με τη Μαρια και τωρα εμπαινα να σας ρωτησω αλλα απ' ο,τι ειδα ρωτησες εσυ πρωτη! Εγω μαλλον θα την επιχειρησω την παρατολμη κινηση (και ο Θεος βοηθος) :lol::lol::lol:

Μαρια μου περαστικα για το μπουκωμα, ευχομαι να φυγει συντομα και να κοιμασαι και παλι καλα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κανει κρυο αλλα ειναι πιο καλα απο χτες.Βγηκαμε μεχρι τη βεραντα κ κανμε λιγη κουνια,οποτε δε θα βγουμε εξω....Θα δω αυριο μηπως τον κρατησει η πεθερα μου για να κανω ψωνια....θελω κρεμμυδια,τυρια, ενα σωρο πραγματακια!!!!

Αλλιως το σαββατο εχει λαικη αλλα ποιος τα κουβαλαει...τεσπα,θα δειξει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Λοιπον το αποφασισα!!!!

Αφου ετοιμαστηκε ο κιμας,μολις ξυπνησει ο Τασος θα παμε μια βολτουλα εξω στην αγορα να παρουμε κανα δυο πραγματακια να τον χτυπησει κ λιγος αερας.....αλλωστε ποσο χειροτερα μπορει να γινει?Θα του βαλω κ την κουκουλα βροχης να μην τον χτυπαει πολυ ο αερας!!!!!Αν και δε φυσαει αλλα ας προσεξουμε λιγο,κι εγω βαρεθηκα ολη μερα μεσα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαρακι περαστικα σου!

γιωτα κ φαιη θα βγειτε ε?κ εγω θελω...ποτε θα κανονισουμε συναντηση?

ασχετο μας καλεσαν σ ενα παρτυ το σαβατο...απ τη μια λεω να παμε να ξεσκασουμε-αν κρατησει η μαμα μου το μωρο γιατι δε τη παιρνω μαζι μου με τπτ κ απ την αλλη δε ξερω θελω ν ακατσουμε σπιτι οι 2 μας...θα δειξει αναλογως τα κεφια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρακι περαστικα σου!

γιωτα κ φαιη θα βγειτε ε?κ εγω θελω...ποτε θα κανονισουμε συναντηση?

ασχετο μας καλεσαν σ ενα παρτυ το σαβατο...απ τη μια λεω να παμε να ξεσκασουμε-αν κρατησει η μαμα μου το μωρο γιατι δε τη παιρνω μαζι μου με τπτ κ απ την αλλη δε ξερω θελω ν ακατσουμε σπιτι οι 2 μας...θα δειξει αναλογως τα κεφια.

Ευχαριστώ Σοφία,

σε τι πάρτυ σας καλέσαν παιδικό ή αποκριάτικο; Θυμήθηκα ότι έχω να ντυθώ 11 χρόνια και σκεφτόμουν να ντυθώ φέτος :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Σοφια μου εγω λεω να κατσετε σπιτι σας,φτιαξε και ενα ωραιο φαγακι και καθιστε οι δυο σας να απολαυσετε τη στιγμη!!!!!Νομιζω θα κανει καλο στη σχεση σας....χρειαζεται που κ που να μενει λιγο μονο του το ζευγαρι αν υπαρχει δυνατοτητα να καρτησει καποιος το μωρο!!!!

Εμεις τελικα δε θα βγουμε εξω γιατι ο Τασος ακομη κοιμαται....ποτε θα ξυπνησει?ποτε θα φαει φρουτοκρεμα?ποτε θα βρασω τα μακαρονια????οποτε δεν εχει εξω σημερα.....

Φαιη τελικα ρωτησες για την αδεια????

GRJdp2.png

xefUp3.png

maraki μια φιλη μου θα κανει suprise party στον αντρα της για τα γενεθλια του.αλλα απ οτι μου ειπε θα χει κ παιδακια μαζι με τους γονεις.

γιωτα κ εγω προς τα κει τεινω.θα δουμε πως θα ναι τα πραγματα μεχρι το σαβατο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω μια χαρουλα ο μικρος ειχε μια ωραια βραδυα και κοιμηθηκαμε επιτελους ησυχα!!!

και εγω θελω βολτα βαρεθηκα στο σπιτι αλλα φοβαμαι να τον βγαλω εξω ακομα ειναι πολυ μικρουλης ακομα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω μια χαρουλα ο μικρος ειχε μια ωραια βραδυα και κοιμηθηκαμε επιτελους ησυχα!!!

και εγω θελω βολτα βαρεθηκα στο σπιτι αλλα φοβαμαι να τον βγαλω εξω ακομα ειναι πολυ μικρουλης ακομα....

Μπράβο!!!!! Είδες τι καλό παιδί έχεις; :D Τώρα για τον βγάλεις βόλτα δεν ξέρω, γιατί ο Ευριπίδης γεννήθηκε καλοκαίρι και δεν έχω πείρα από νεογέννητο χειμώνα. Ίσως κάποια από τις άλλες κοπέλες να μπορεί να σου πει.

etCDp3.png hk8kp3.png

Και εγώ βαρέθηκα στο σπίτι!!! Ο Κώστας έρχεται πολύ αργά και δεν τον βλέπω καθόλου!!!! Είναι και αυτός ο καιρός που σε ψυχοπλακώνει...

Και εμάς μας έχουνε πει αύριο να πάμε στον Παπακωνσταντίνου, τραγουδάει μαζί με τον Ζουγανέλη και κάτι άλλους. Θα δούμε αν μας κρατήσουν τα μωρά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα αν τον ντύσεις καλά δεν θα πάθει τίποτα. Ρώτα και τον παιδίατρο σου. Καλύτερα να έχει ήλιο όμως.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κοίτα αν τον ντύσεις καλά δεν θα πάθει τίποτα. Ρώτα και τον παιδίατρο σου. Καλύτερα να έχει ήλιο όμως.

η παιδιατρος μου ειπε να περιμενω να φτιαξει λιγο ο καιρος γιατι τωρα κανει αρκετο κρυο και δεν χρειαζεται να κρυωσει...θα περιμενω τι να κανω?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

η παιδιατρος μου ειπε να περιμενω να φτιαξει λιγο ο καιρος γιατι τωρα κανει αρκετο κρυο και δεν χρειαζεται να κρυωσει...θα περιμενω τι να κανω?

Υπομονή λοιπόν!!! Έχετε να κάνετε βόλτες μετά!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Η Ειρήνη τι κάνει καλέ;;; Χάθηκε.

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ Μαρία, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχει επικοινωνήσει με καμμία.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...