Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα σας!! Τι κανετε?

Εμεις ειμαστε στο τρεξιμο απο το πρωι! Πηγαμε στην ΕΥΔΑΠ δωσαμε 300 ευρω και τα υπολοιπα στον επομενο λογαριασμο.. Μετα πηγαμε και απο τον ΟΑΕΔ ευτυχως σημερα δεν μου ειπανε τιποτα, τα ειχα μαζι μου ολα τα δικαιολογητικα και την εβγαλα την καρτα ανεργιας.. Δουλεια ομως δεν εχει.. Για νοσοκομεια και οικους ευγηριας ειχε δυο που ζητουσαν νοσηλευτρια αλλα ηταν και οι δυο στη Νεα Μακρη και δεν μπορω να πηγαινοερχομαι.. Για υπαλληλους γραφειους δεν ειχε τιποτα εκτος απο εναν που ζητουσε υπαλληλο με προϋπηρεσια σε μεσιτικο γραφειο.. Εγω δεν ειχα, οποτε μου ειπε να περναω καθε εβδομαδα και να ρωταω μηπως υπαρχει τιποτα καινουριο.. Πηρα χρυση ευκαιρια κι εχω κλεισει ραντεβου σε τρεις εταιρειες για συνεντευξη.. Αντε να δουμε!

Η Μαρια ξυπνησε στις 09:30, ηπιε γαλα, ειχε αρκετη γκρινια και πριν λιγο εφαγε φρουτοκρεμα! Ηθελα να σας ρωτησω: Τα μαγουλα της ειναι κατακοκκινα, μιλαμε ειναι λες και της εχω βαλει ενα σκασμο ρουζ.. Πυρετο δεν εχει, να ανησυχησω??

Γιωτα μου ελπιζω να καλυτερεψει ακομα περισσοτερο ο Τασουλης! Κουραγιο ξανα και υπομονη δεν το κανει επιτηδες μωρε ο φουκαρας!

Μαρια χαιρομαι που εισαι καλυτερα! Οσο για την αντιπαροχη ναι το ειχαμε σκεφτει αλλα δεν μας συμφερει.. Μας δινουν ενα δυαρι και μια γκαρσονιερα.. Ειναι προτιμοτερο να πουληθει και να παρουμε καινουριο και μεγαλυτερο εδω ή στην επαρχεια αν εγκριθει τελικα η μεταθεση.. Οπως ξαναειπα σαν σπιτι δεν δινει τιποτα, σαν οικοπεδο ομως δινει πολλα!

Σοφια εμεις τα ειπαμε και απο το τηλ.! Χαιρομαι που ειναι ολα καλα και υπομονη, ολα θα καλυτερεψουν!

Ναταλια σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Εμεις για σημερα εχουμε φασολακια! Μια χαρα, θα κοψουμε και φετουλα που αρεσει και στο Μαρακι και θα φαμε!

Τα λεμε αργοτερα παλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη μπες στο www.diorismos.gr και εκει θα μπορεις να παρακολουθεις ολες τις προκυρηξεις....ηδη τωρα τρεχει μια για νοσηλευτικο προσωπικο σε πολλα νοσοκομεια της Αθηνας....νομιζω ειναι μεχρι τελος Φεβρουαριου οι αιτησεις...για κοιταξε το!!!!!

Οσο για το Μαρακι μηπως σκασανε τα μαγουλακια της απ το κρυο?Αν μπεις στο αλλο παρεντς θα δεις οτι υπαρχει κ αναλογο θεμα!!!!

Ο Τασουλης δεν εκανε πυρετο,εφαγε τη φρουτοκρεμα του αλλα το μεσημεριανο του δεν το εφαγε ολο....το κακο ειναι οτι νυσταζει και δεν μπορει να κοιμηθει...εχει δυσπνοια..κοιμαται το πολυ μια ωρα,και εκει που λεω να κλεισω τα ματια μου,εκει ξυπναει και κλαιει!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

faih καλα λεει η γιωτα...τωρα που το ειπατε κ της δικιας μου ειναι λιγο κοκκινα υπεθεσα οτι ειναι απ τη ζεστη κ οχι απ το κρυο αλλα στο παρεντσ γραφουν ειναι απ το κρυο κ βοηθαει το ελαιολαδο κ αμυγδαλελαιο νομιζω.οντως να μπεις στο site να κατεβασεις τη προκυρηξη να κανεισ τα χαρτια σου μεχρι 8 φλεβαρη ειναι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσια δεν μπορω να δουλεψω κανονικα σαν νοσηλευτρια γιατι δεν εχω κανει ακομα την πρακτικη μου και δεν εχω παρει την αδεια ασκησης επαγγελματος. Απλα στον ΟΑΕΔ κοιτουσαμε μηπως θελουν εκει καποια αποφοιτη γιατι πολλες φορες ζητανε και χωρις να εχεις κανει πρακτικη και δουλευοντας να μπορεσω να τους ζητησω μετα απο 6 μηνες το χαρτι που να βεβαιωνει πως εκανα την πρακτικη μου σε αυτους. Με αλλα λογια αν παω σε οποιοδηποτε νοσοκομειο να κανω την πρακτικη δεν μπορουν να με πληρωσουν.. Ενω αν δουλεψω π.χ. σε καποιον οικο ευγηριας και θα πληρωνομαι και θα εχω το χαρτι μετα απο 6 μηνες πως εκανα την πρακτικη μου. Η διαφορα ειναι πως στο νοσοκομειο δεν υπαρχει πληρωμη ενω αλλου (π.χ. γηροκομεια, ψυχιατρικες κλινικες κ.α.) και πληρωνομαι και παιρνω τη βεβαιωση. Το μονο σιγουρο ειναι πως για να δουλεψω τωρα σε νοσοκομειο δεν γινεται λογω του οτι δεν εχω την αδεια ασκησης επαγγελματος!

Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες! Θα κοιταξω και στο αλλο parents αυτο που μου λετε για τα μαγουλακια! Και παλι σας ευχαριστω!

Γιωτα δεν πειραζει που δεν το εφαγε ολο το μεσημεριανο, θα δεις σε δυο μερες δεν θα τον προλαβαινεις παλι τον Τασουλη! Το οτι ειναι απυρετος ειναι καλο σημαδι!

gM4vp2.png

Φαιη μου δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο για την πρακτικη....Κι εμας ετσι μας ελεγαν οτι για να βγαλουμε αδεια ασκησεως επαγγελματος επρεπε να κανουμε πρακτικη....Τελικα οταν τελειωσα την πρακτικη κ πηγα στο Υγειονομικο στην Λ.Αλεξανδρας για την αδεια δε μου ζητησαν κανενα χαρτι που να πιστιποιει την πρακτικη μου.....Αυτο στο λεω οχι για τωρα για να κανεις αιτηση απλα εχε το υπ οψιν σου,μιλησε με υγειονομικο τι χρειαζεται για να βγαλεις την αδεια.....Αν εχεις την αδεια θα βρεις πιο ευκολα δουλεια!!!!

Για τα μαγουλακια δες εδω.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54505&highlight=%D3%CA%C1%D3%CC%C5%CD%C1+%CC%C1%C3%CF%D5%CB%C1

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα καλα που μου το ειπες! Θα τους παρω τηλ. αυριο να τους ρωτησω! Αν δεν χρειαζεται το χαρτι που να λεει πως εχω κανει πρακτικη μου λυνει τα χερια! Ευχαριστω!!

Το ειδα αυτο για τα μαγουλακια, της Μαριας δεν ειναι σκασμενα ειναι απλα πολυ κοκκινα αλλα μαλλον θα φταιει το κρυο και το οτι τοσο καιρο χρησιμοποιουσαμε τις σομπες αλογονου και κλιματιστικο οποτε η ατμοσφαιρα ηταν αρκετα ξηρη θα ελεγα!

Πως ειναι ο Τασουλης τωρα?

Οι υπολοιπες που βρισκεστε?

gM4vp2.png

Προβλεπεται δυσκολη νυχτα....

Ο Τασος κοιμηθηκε αλλα εχει παρα πολυ βηχα,η μυτη του ειναι γεματη μυξουλες,του ριχνω φυσιολογικο αλλα δεν μπορει να την φυσηξει,οτι βγαινει ετσι....

Τα καλα νεα ειναι οτι δεν εκανε πυρετο σημερα,ειχε διαρροιες ολη μερα αλλα πριν λιγο ειχε μια κενωση σχηματισμενη!!!!!

Ας ελπιζω οτι θα κοιμηθει ολη νυχτα!!!!

Φαιη μου εγω θυμαμαι τοτε με την αδεια οτι ειχα τσαντιστει πολυ γιατι απο το σχολειο ετσι μας ελεγαν,οτι θελει πρακτικη αλλα τελικα δεν ηθελε.....Βεβεια αυτο ηταν το 1999....το μονο καλο με την πρακτικη ειναι οτι μαθαινεις αρκετα πραγματα (αν πεσεις σε καλο τμημα) και εξοικειωνεσαι με τον χωρο του νοσοκομειου!!!!!!Παρε τηλ κ θα σου πουνε,δεν ξερω μηπως μπορεις να πας και σε ΚΕΠ πλεον να εξυπηρετηθεις καλυτερα!!!!Παντως ευχομαι να βγαλεις γρηγορα την αδεια γιατι χωρις αυτην ειναι δυσκολα τα πραγματα!!!!

Αυριο το μενου εχει μακαρονια με κιμα,δεν εχω τυρι καιελπιζω να ερθει ο μπαμπας μου να δει τον Τασο κ να πεταχτω να παρω!!!!Τωρα ειχα μια λιγουριτσα και εφαγα δυο αυγουλακια....και δυχτυχως τρωω πολλα και νομιζω δεν κανει καλο στην εγκυμοσυνη....Την Τριτη παω για αυχενικη και ανυπομονω.....αραγε θα ειναι αρτιμελη τα μωρακια μας????Και μηπως δουμε και το φυλλο τους!!!!

Αντε φτανει,σας ζαλισα!!!!!

Ησυχο βραδυ σε ολες και καλο ξημερωμα και στα παιδακια σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!πως ειναι τα μωρακια σας?

γιωτα ελπιζω ο τασουλης να ναι καλυτερα σημερα.ολα καλα θα πανε στην αυχενικη-δεν ειναι λιγο νωρις ομως για το φυλο?

εμεις ειχαμε λιγο ανησυχο βραδυ ανα διαστηματα ξυπναγε η μικρη κ ψιλοεκλαιγε ειχε κ αερια...αλλα τη βλεπω ξυπνησε ευδιαθετη οποτε δεν ανησυχω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο μας!!!!

Πριν λιγο ξυπνησαμε αφου περασαμε ενα ακομη χαλια βραδυ....ξυπνησε στις 4 και επαιζε κι εμενα κλεινανε τα ματια μου,τελικα κοιμηθηκε στις 5 και ξυπνησαμε τωρα....

Ευτυχως ομως ειναι καλυτερα,αναπνεει πιο καλα και ειναι ευδιαθετος!!!!

Σοφια ναι ειναι νωρις για το φυλλο αλλα στον Τασο μου το ειχε πει απ την αυχενικη,τωρα δεν ξερω επειδη ειναι δυο μηπως δε φαινονται καλα,θα ηθελα ομως να παρω μια ιδεα για το τι ειναι!!!!

Οι υπολοιπες που ειστε?Ακομα κοιμαστε????Αντε σηκωθειτε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.

Και ο Δημητράκης μου είχε ανήσυχο ύπνο σήμερα, ξυπνούσε από τον βήχα και από την μπουκωμένη μύτη. Ο Νικόλας ευτυχώς έφυγε χαρούμενος για το σταθμό.

Εμενα Γιώτα στην αυχενική μου είχανε πει πως είναι κορίτσι και αυτό νομίζαμε μέχρι λίγο πριν γεννήσω!!!! χαχαχα ευτυχώς που δεν είχα βάψει το δωμάτιο ροζ!!! :P:p Πάντως αν κάνω 3 παιδάκι δεν θα μάθω το φύλο. Να είναι έκπληξη.

Σας αφήνω τώρα γιατί ακούω το βλασταράκι μου να κλαίει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κοριτσια! Κι εμεις πριν λιγο ξυπνησαμε, ηπιαμε γαλα, ντυθηκαμε, φτιαξαμε μαλλι (βαλαμε κοκκαλακια δηλαδη :lol: ) και τωρα καθομαστε και παιζουμε! Σημερα ειμαστε μονες μας στο σπιτι, ο Βασιλης ξεκινησε τις συνεδριες με το γιατρο και μαλλον θα αργησει. Το σπιτι ειναι χαλια αλλα δεν με απασχολει οταν πεσει για υπνο η Μαρια θα συμμαζεψω λιγακι και τα υπολοιπα το βραδακι που θα πεσει μια και καλη για υπνο! Σημερα εχουμε μπιφτεκια με σαλατα, βαρεθηκα πια για συνοδευτικο ολο πατατες ή ρυζι και ειπα να το αλλαξω λιγο.

Σοφια μπορει κατι να ερεθισε το εντερακι της αφου λες πως ειχε και αερια! Εσυ ολα καλα?

Γιωτα μου μακαρι να το δειτε το φυλο, εγω δεν τα ειχα καταφερει στην αυχενικη, το ειδα στο β' επιπεδου κι οπως συμπεραινεις απο εδω ηταν λιγακι αργα.. Στην αυχενικη μας ειχε γυρισμενη την πλατη της, σταση που μας βολεψε βεβαια για να μετρησουμε την αυχενικη πτυχη. Μετα σηκωθηκα, περπατησα, εφαγα και κατι γλυκο γιατι επρεπε να την κανουμε να γυρισει να δουμε το ρινικο οστο αν φαινεται ή οχι και ναι μεν γυρισε αλλα και παλι ειχε κατσει σε "ιδιομορφη" σταση και δεν μας αφησε να τη δουμε! Σημασια εχει ολα να πανε καλα (που θα πανε ;) ) και το φυλο το μαθαινεις και αργοτερα! Παντως κι εγω στη θεση σου θα ηθελα να το δω!! Οποτε σου ευχομαι να φανει! Ο Τασουλης οσο παει και ζωηρευει βλεπω και χαιρομαι ιδιαιτερα!

Μαριανδ ευτυχως που δεν το βαψατε ροζ!! Την εχει πατησει πολυς κοσμος ετσι! :lol::lol: Αληθεια το σκεφτεσαι και για 3ο? Θηριοοοοο!! Εγω με ενα και τα εχω παιξει εντελως! Αφου το θες παντως εγω δεν εχω παρα να σου ευχηθω με το καλο!

Μαρακι βλεπω μας πλακωσε το παπλωμα σημερα?? :lol::lol::lol: Που βρισκεσαι? Για να μαζευομαστε σιγα - σιγα!

Παω να κατσω με τη Μαρια μου γιατι εχει φαει ηδη δυο τουμπες κι ειναι μονο 10:00 το πρωι.. Οποτε οπως καταλαβαινετε εχει ακομα να βγαλει πολλα στη φορα!!

gM4vp2.png

φαιη μου καλυτερα ειμαι σ ευχαριστω που ρωτησες.

μαρια νδ αντε συντομα κ με τριτο!

κ εγω το φυλο λιγο πριν τη β επιπεδου το εμαθα σ ενα υπερηχο που μου κανει στο ιατρειο του.αν κ δεν ηθελα να το μαθω ηθελα να ναι εκπληξη αλλα μ εφαγε η περιεργεια κ λυγισα δεν αντεξα:P αφηστε που μεχρι να δω το φυλο ημουν σιγουρη οτι ειχα αγορι κ το φωναζα μανο!!λετε να της εχω δημιουργησει ψυχολογικα τραυματα απ τη μητρα?:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη δεν με πλάκωσε το πάπλωμα απλά έχω μπουκώσει και εγώ σαν τον Τασούλη και το Δημητράκη και δεν κοιμήθηκα καλά τη νύχτα. Κατά τα άλλα καλά είμαστε. :)

Γιώτα είμαι σίγουρη ότι η αυχενική σου θα είναι τέλεια! Όσο για το φύλο, στον Ευριπίδη ο γυναικολόγος μου δεν είχε αφήσει το γιατρό που μου έκανε την αυχενική να πει αν βλέπει φύλο ή όχι. Είχε πει ότι είναι πολύ νωρίς για να είμαστε σίγουροι. Τελικά τον Ευριπίδη τον είχαμε δει τη 19η εβδομάδα.

Αυτή τη φορά μας κάνανε μια πρόβλεψη κατά 90% στην αυχενική και λόγω αμνιοπαρακέντησης, το επιβεβαιώσαμε στη 17η. Πάντως τώρα που έχω δει και τα δύο φύλα σε υπέρηχο, δεν μπορώ να καταλάβω πως ειδικευμένοι γιατροί μπερδεύονται :?

Μαρία χαράς στο κουράγιο σου να θες και τρίτο παιδί, μπράβο! Ελπίζεις σε κορίτσι αυτή τη φορά; :)

Σοφία δεν πιστεύω να έχει κάτι σοβαρό η Ελισάβετ.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Από την Ειρήνη έχουμε κανένα νέο;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Νομίζω και εγώ πως έχει λίγο καλύτερο καιρό σήμερα. Όχι πως δεν κάνει κρύο.

Μαρία μπα πάλι αγόρι θέλω! Έχω και τόσα γαλάζια φορμάκια τι θα τα κάνω;:lol::lol::lol:

Εντάξει δεν είπα οτι θα το κάνω τώρα. Μπορεί σε 5-6 χρόνια. Μικρή είμαι ακόμα.

Φαίη και εγώ τα εχω παίξει με τα βλαστάρια μου δεν το συζητώ!!:lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...