Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Πριν λιγο εφυγε ο καυστηρατζης, αργησε να ερθει τελικα.. Ολα καλα πηγανε, ειχε χαλασει μια αντλια και εκανε μονωση στα ηλεκτρικα σωματα. Την εφτιαξε και τωρα εχουμε και θερμανση! Δοξα σοι ο Θεος! Βεβαια αυτα που σας ειπα περι μετακομισης ισχυουν γιατι το σπιτι ειναι παλιο και με τον καιρο ολο και κατι θα βγαλει! Τουλαχιστον στο διαστημα που πρεπει να περιμενουμε να φυγει ο νοικαρης που σας ελεγα θα μπορεσουμε να μεινουμε σε αυτο.

Μαρια ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Νομιζω επιασαν!

Γιωτα ευχαριστω για την ενημερωση, θα κοιταξω να την εκμεταλευτω! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!

φαιη μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα κ εχετε κ ρευμα κ θερμανση ευτυχως!

μαρακι χαιρομαι πολυ που τ αποτελεσματα ειναι καλα μπραβο!!

σειρα μου μαλλον να σας χαλασω τη διαθεση:(αλλα αν δε τα πω θα σκασω.εμεις σκατα σημερα..μειναμε χωρις νερο κ τωρα προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη με την ευδαπ να δουμε ποτε θα ερθει το συνεργειο να το φτιαξει...το μωρο αναγκαστικα θα παει αποψε στη μανα μου αλλα αυριο το πρωι θα το φερει εδω παλι γιατι πρεπει να παει στο παπου μου στο νοσοκομειο.ειπανε οτι θα ερθουν αυριο να δουν τη βλαβη αλλα μ αυτους δε βγαζεις ακρη :(δε ξερω τι θα κανουμε πραγματικα...προς το παρον μας δινουν νερο με μπουκαλια οι απο κατω μας τουλαχιστον να μπορω να κανω αυριο το γαλα του παιδιου...δε ξερω αυτος ο μηνας μας πηγε γ...σε τα εγω προσωπικα δεν μπορω αλλο.κ ο αχρηστος ο δικος μου στη κοσμαρα του ολα απο μενα περνανε...τον εχω στειλει απειρες φορες στο δι..ολο αλλα ουτε ετσι καταλαβαινει ν ασχοληθει λιγο...δε ξερω τι εχουμε παθει πιος μας μουτζωσε αλλα αυτη η κατασταση δε μπορει να συνεχιστει....κουραστηκα να τα αντιμετωπιζω ολα μονη μου κ αυτος να κανει οτι δε καταλαβαινει.του μιλαω με το καλο με το ασχημο τπτ αυτος....ναι μου λεει κανε υπομονη ενα ακομα μηνα κ μετα θα φτιαξουν ολα...ναι δια μαγειας θα φτιαξουν!!τεσπα μη σασ χαλαω τη διαθεση θα τη βρω την ακρη.απλα ηθελα να τα πω να τα βγαλω απο μεσα μου σορρυ κοριτσια εχετε κ εσεις τα δικα σας...(κ η γκαντεμια μου ειναι οτι ο φιλος μου που εκτελει καθηκοντα ψυχαναλητη για μας:P εχει το πατερα του στο νοσοκομειο κ νιωθω οτι δεν εχω κανενα να μιλησω...)

καλο βραδυ να εχετε ολες κ φιλακια στα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφία μου μη ζητάς συγνώμη. Αυτό κάνουμε εδώ. Στηρίζουμε η μία την άλλη. Να μας λες ό,τι θες. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά, τουλάχιστον το βγάζεις από μέσα σου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Φαιη πολυ ωραια τα νεα σου!!!!Θα ζεσταθειτε οικογενειακως τωρα και κυριως το Μαρακι!!!

Σοφια οπως εγραψε και η Μαρια γι αυτο ειμαστε εδω οχι μονο για τα ευχαριστα και τις αρρωστιες!!!!Για ολα....απλα η γνωμη μου....λιγο υπομονη για να το λεει ο Αντωνης κατι θα ξερει......

Ο Τασουλης εκανε 38,2 το απογευμα στις 17 00 αλλα με το ντεπονακι συνηλθε....ηπιε το γαλατακι του,του εριξα φυσιολογικο στη μυτουλα του,του καναμε και αερολιν και τωρα ειναι στην αγκαλιτσα του μπαμπα του κ ελπιζω να κοιμηθει να ξεκουραστει λιγο γιατι με τοσο βηχα δεν μπορει να κοιμηθει!!!!!Πιστευω πως αυριο θα ειναι καλυτερα...ευτυχως δεν εκανε αλλη διαρροια,του εφτιαξα και χαμομηλακι κ ηπιε λιγο...

Αυτα τα νεα μας τα λιγοστα....

Ξεχασα....ηρθε το απογευμα η μαμα μου κ κοιμοτανε ο Τασος κ της λεγα οτι ειναι χαλια κ κανει σαν φορτηγο,και μηπως πρεπει να τον παμε νοσοκομειο να του κανουν κορτιζονη και τετοια,και προσπαθουσε να με καθυσηχασει λεγοντας μου,ετσι ειναι τα παιδακια.και ετσι θα παθαινει,καπου κρυωσε θα του περασει κτλ κτλ....ο Τασος στο μεταξυ κοιμοτανε κ μολις ξυπνησε κ τον ακουσε η μανα μου,κ ειδε οτι κανει σαν ασθματικος γερος,τον πηρε αγκαλια κ μου λεει "μηπως να τον παμε στο νοσοκομειο???"Φανταστειτε ποσο χαλια ειναι....αλλα οσο περναει η ωρα κ παιρνει τα φαρμακα του νομιζω παει καλυτερα....πρεπει να κανει κ τον κυκλο του....να παρει τουλαχιστον 24 ωρες τα φαρμακα του για να μπορω να εχω εικονα...ακομη ειναι νωρις....Αντε φτανει με επιασε κ μενα το μπλα μπλα μου....

Σας χαιρετω....προς το παρον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφία μου μη ζητάς συγνώμη. Αυτό κάνουμε εδώ. Στηρίζουμε η μία την άλλη. Να μας λες ό,τι θες. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά, τουλάχιστον το βγάζεις από μέσα σου.

Συμφωνώ απολύτως. Μακάρι να είχα βρει το parents όταν ήμουν έγκυος ή όταν ήταν τα παιδιά μου πολύ μωρά.

Φαίη πολύ χαίρομαι που θα έχετε θέρμανση. Σε σκεφτόμουν με αυτό το κρύο πως τη βγάζετε. Ειδικά η μικρή.

Σοφία τι να πω, κουράγιο και υπομονή και μην χάνεις την ψυχραιμία σου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες πολυ κοριτσια! Πραγματικα αν δεν ειχα κι εσας να τα λεω τοσο καιρο θα εσκαγα.. Σημερα νιωθω μετα απο πολυ καιρο πως ανασαινω.. Ξερω πως εχω να τραβηξω γερο κουπι γιατι μετακομιση και με τη Μαρια πανω στην τρελλα ειναι δυσκολο θεματακι αλλα μονο στη σκεψη πως θα φυγουμε απο 'δω και το καινουριο μας σπιτι θα ειναι οκ, αναπτερωνεται το ηθικο μου!

Τελικα διαδικτυακα δεν κολλανε μονο οι αρρωστιες απο ο,τι βλεπω αλλα και η γκαντεμια (για τη δικη μου γκαντεμια λεω που την περασα και στη Σοφια..)

Σοφια μου τι να σου πω τωρα? Σε καταλαβαινω απολυτα, πιστεψε με! Κι εμεις αυριο θα παμε για διακανονισμο γιατι ο διπλανος εξακολουθει να μην δινει ευρω τσακιστο και εμεις τοσα λεφτα δεν εχουμε. Οποτε δεν ειμαστε τωρα που φτιαξαμε ρευμα και θερμανση να μεινουμε απο νερο.. Οσο για τον Αντωνη (χωρις να θελω να παρω το μερος του) μηπως το κανει γιατι ετσι απλα αντιδρα? Θελω να πω πως απο τη στιγμη που το προβλημα αφορα αμμεσα και εκεινον μηπως δεν ξερει τι να κανει και αντιδρα με αυτον τον τροπο χωρις να το κανει εσκεμμενα για να σε εκνευρισει? Οπως και να 'χει σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και ο Βασιλης ετσι ειναι, θυμασαι οταν μας χαλασε ο καυστηρας που σας ελεγα πως με ρωτουσε συνεχεια "και τωρα, και τωρα??".. Και για τη μετακομιση τωρα γυρισε και μου ειπε πως θα με βοηθησει οσο μπορει στο πακεταρισμα αλλα την ημερα εκεινη θα πρεπει να αναλαβω εγω με τη μεταφορικη γιατι εκεινος εχει τη μεση του απο το τρακαρισμα. Ξερω πως θα το φαω μονη μου το μανικι αλλα σκεφτομαι αλλα πραγματα οπως το βραδυ που θα ξαπλωσω στο νεο μου σπιτι και θα ειναι ολα τακτοποιημενα! Δεν θελω να σε κανω να νιωσεις ασχημα, απλα θελω να καταλαβεις πως δεν εισαι μονη σου.. Κι εγω στην ιδια φαση βρισκομαι με μονη διαφορα πως εμεις δεν βριζομαστε, απλα περνανε και μερες που εκτος απο τα τυπικα δεν ανταλλαζουμε κουβεντα! Ευχομαι αυριο να φτιαξουν ολα! Θα περιμενω εξελιξεις κι αν θελεις να μιλησεις τα τηλεφωνα μου τα ξερεις! ;)

Γιωτα μου εχεις δικιο! Απλα επειδη την εχω ζησει τη φρικη των Παιδων πιστευω πως η αποφαση που πηρες ειναι η πιο σωστη! Περιμενε να δρασει 24 ωρες το φαρμακο κι αν δεν δεις βελτιωση τοτε πηγαινε τον! Σαν νοσηλευτρια τα ξερεις πολυ καλυτερα απο ολους μας αυτα! Ευχομαι παντως αυριο να εχει αισθητη διαφορα!

Μαρια πανω στην τρελλα σημερα ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα! Ολα να πανε καλα απο εδω και στο εξης και σου ευχομαι ολοψυχα καλο υπολοιπο (Μασαει ρε η αδερφη του Ευριπιδη?? ;) )

Μαριανδ ευχαριστω που με σκεφτοσουν! Η αληθεια ειναι πως τραβηξαμε γερο κουπι αλλα ευτυχως ολα καλα! Περιμενω πως και πως οπως ειπα και παραπανω να φυγουμε απο εδω! Ελπιζω εσυ και ο μικρος σου να ειστε καλυτερα!

Παω να φαω τωρα και μετα θα χαζεψω λιγακι στην τηλεοραση!

Φιλια σε ολες και σας ευχαριστω και παλι! :D

gM4vp2.png

kοριτσια σας ευχαριστω ολες!!ναι η αληθεια ειναι οτι πιστευω τα πραγματα θα φτιαξουν τα εγραφα κ εγω πανω στο θυμο μου τωρα που ηρεμησα(ναι βρηκα το ψυχαναλυτη φιλο μου 2 ωρες μου μιλαγε στο τηλ:P) κ το βλεπω πιο ψυχραιμα νομιζω οτι θα πανε ολα καλα με λιγη προσπαθεια.

φαιη μου οσο γ αυτο που λες ετσι ειναι ο νατωνης δυστυχως το ξερω κ ειναι δυσκολο ν αλλαξει αυτο το εχω παρει αποφαση οτι καποια πραγματα θα τα κανω μονη μου.σ ευχαριστω πολυ αν μπορεσω θα σε παρω αυριο να τα πουμε.χαιρομαι που θα μετακομισετε κ θα πατε σε καλυτερο σπιτι ευχομαι ολα να πανε καλα!

γιωτα μου περαστικα στο τασουλη λιγο υπομονη ακομα κ θα συνελθει πιστευω.τις ευχες μου για ταχεια αναρρωση!

σας καληνυχτω ολες κ σας ευχαριστω κ παλι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο, συγνώμη κιόλας!

Έβαλα κάτι γίγαντες στο νερό να τους φτιάξω αύριο και τώρα που πήγα στην κουζίνα είχανε ζαρώσει πάρα πολύ. Έτσι γίνονται ή μου δώσανε χαλασμένους στη λαική;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαριανδ κι εμενα ετσι ζαρωνουν. Αρκει βεβαια να μην εχουν ζαρωσει υπερβολικα γιατι στο φουρνο μικραινουν κι αλλο οποτε τι θα φατε? Μην ανησυχεις δεν νομιζω να ειναι χαλασμενοι!

gM4vp2.png

Καλημέρααααα!!!!!!!Ξημερωνει καινουρια μερα!!!!!!!!!!!

Ο Τασουλης μου ειχε αθλια νυχτα....κοιμηθηκε στις 22 30 κ καθε 1 ωρα ξυπνουσε με κλαματα,ερχοταν ο Βασιλης τον επαιρνε αγκαλια,κοιμοτανε στα χερια του κ τον εφερνε στο κρεβατι....συνεχεια αυτο το πραγμα μεχρι τις 02 30......στις 05 30 ξυπνησε παλι και τον ειχα αγκαλια μεχρι τωρα που κοιμηθηκε....ευτυχως δεν ηθελα περπατημα και ημουν καθιστη στον καναπε....Ο Βασιλης κομματια,σεε λιγο θα τον σηκωσω για δουλεια κι εγω παλι κομματια!!!Ο Τασουλης θα ξυπνησει μετα ορεξατος σαν να μη συμβαινει τιποτα...χαχχαχαχαχα.....Σημερα το μενου εχει πατατες στο φουρνο με σκορδακι....τοσο απλα....ειναι και Τεταρτη και δεν τρωμε κρεας!!!!!

Παντως νομιζω ακουγεται καλυτερα ο μικρος,εκτος αν τον συνηθισα στα αυτια μου!!!!Πιστευω απο το μεσημερι θα αρχισει να συνερχεται!!!!Θα σας δω μετα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Έκανε ο Νικόλας ένα κλάμα μας άκουσε όλη η γειτονιά!!! :( Δεν ήθελε να μπει στο σχολικό με τίποτα. Σηκωτό τον βάλανε μέσα. Μου σπάραξε η καρδιά που τον άκουγα να κλαίει έτσι. Τι να πω, αυτές τις μέρες και τα 2 τους έχουνε πάρα πολύ γκρίνια. Θα τηλεφωνήσω αργότερα στο σταθμό να δω πως είναι. Αν και συνήθως το ξεχνάει και μετά από λίγη ώρα είναι εντάξει. Ωστόσο στεναχωρήθηκα πολύ. :(:(:(

Οι γίγαντες εντάξει φαίνονται τώρα!!!! Πάω να τους μαγειρέψω!!!

Φιλιά δεν σας στέλνω γιατί είμαι ακόμα συναχωμένη!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, αισθάνομαι και καλύτερα το λαιμό μου. Ελπίζω να συνεχίσει η μέρα έτσι.

Σοφία χαίρομαι που βρήκες το φίλο σου και σε καλμάρησε. Όσο για τον Αντώνη, όπως όλοι οι τοξότες (τοξότης δεν είπες ότι είναι; ) έχει συνηθίσει να έχει την τύχη με το μέρος του και ενώ μπορεί να τον βλέπει το γκρεμό, είναι σίγουρος ότι κάτι θα τον σώσει έστω και την τελευταία στιγμή. :)

Γιώτα μου ελπίζω να συνέλθει σήμερα ο Τασούλης και να ξεκουραστείτε και εσείς λίγο. :)

Φαίη καλή τύχη με την ΕΥΔΑΠ και εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο. Από δω και πέρα μόνο ευχάριστα. Αλήθεια έχετε σκεφτεί να δώσετε το σπίτι αντιπαροχή; Όσο για την αδερφή του Ευριπίδη, ευτυχώς φαίνεται να είναι σκληρό καρύδι.

Μαρία καλή επιτυχία με τους γίγαντες! :)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσια!

γιωτα μου ελπιζω μεχρι τ απογευμα να ναι καλυτερα ο τασουλης σου!

μαρακι ετσι ειναι ακριβως οπως τα εγραψες για τον αντωνη.

ευτυχως ηρθαν απο την ευδαπ το πρωι φτιαξανε τη βλαβη κ ναι εχουμε νερο!!γιουπι!η μερα μας ξεκινησε μια χαρα να δουμε πως θα εξελιχθει.μου εφερε κ η μαμα μου το πρωι τη μικρη τωρα καθομαστε κ ακουμε μουσικη.προσπαθω παραλληλα να δοκιμασω ενα προγραμμα στον η/υ αλλα καποια βλακεια εχει κανει ο αντωνης κ δε το τρεχει-μαλλον θα χρειαστω κ παλι τη βοηθεια του φιλου μου:P-να ναι καλα ο ανθρωπος που ασχολειται μαζι μου.

τα δικα μου τωρα...πηγαμε χθες στο γυναικολογο με βρηκε μια χαρα μου ειπε αν θελω να κοψω τα αντισσυληπτικα δεν υπαρχει ιατρικος λογος να τα παιρνω οσο γ τη μητρα μου μου ειπε οτι εχει επανελθει πληρως κ οποτε θελω μπορω να ξαναμεινω εγκυος.βεβεα μου ειπε να χασω ακομα 10 κιλα να μην εχω προβλημα με διαβητη στην εγκυμοσυνη παλι οποτε μπαινω σε διαιτα.αυτα τα ευχαριστα.α μου ειπε να κανω κ το εμβολιο για το καρκινο του τραχηλου λεει δεν εχει παρενεργειες αλλα εγω αλλιως τα διαβαζω..τεσπα θ αποφασισω αργοτερα γ αυτο.παντως μου φανηκε πολυ καλος κ πληρως ενημερωμενως για ολα οσα τον ρωτησα.θα δειξει.

σας φιλω προς το παρον!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ξεκινησε η μερα με ευχαριστα!!!!!Αντε μπραβο που πανε ολα καλα!!!!

Ο μικρος ξανακοιμηθηκε πριν 10 λεπτα,εκανε παλι διαρροια το πρωι κ παλι λαπα θα του κανω για μεσημερι!!!!Θα του φτιαξω και ζεστο χαμομηλακι μολις ξυπνησει να πιει μαζι με τη φρουτοκρεμα!!!!

Ηρθε και ο μπαμπας μου απο δω και τον απασχολησε λιγακι μεχρι να καθαρισω τις πατατες κ να τις βαλω στο φουρνο!!!!!!

Αυτα προς το παρον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ?

ΣΟΦΙΑ ,ΦΑΙΗ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΜΑΡΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΑΡΙΑ ΝΔ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΞΩ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΠΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...