Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εχεις δικιο σ αυτο....δεν ξερω αν ειναι κληρονομικο αλλα ειναι πολυ πιθανο καθως το βρογχικο ασθμα ειναι κληρονομικο......

Και για τα εμβολια εχεις απολυτο δικιο,τα παιδια μας κανουν το εμβολιο ηπατιτιδας Β,κι εγω εφτασα 25 χρονων για να το κανω λογω του οτι ειμαι νοσηλευτρια....επρεπε να περασω απο ενα σωρο ιατρους για να το εγκρινουν!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!περαστικα στα μικρουλια σας...

εμεις ειχαμε καλη νυχτα απο θεμα κολοικων ομως δεν ηθελε με τιποτα να φαει ολο τοβραδυ!!!εκλαιγε γιατι πεινουσε και οταν τον εβαζα να θηλασει κοιμοταν κανονικοτατα οτι και να του εκανα δεν ξυπνουσε με τιποταααααααα....ετσι σχεδον ολο το βραδυ τον ειχα στο στηθος μηπως και φαει κατι αλλα τιποτα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσια!!περαστικα στα μικρουλια σας...

εμεις ειχαμε καλη νυχτα απο θεμα κολοικων ομως δεν ηθελε με τιποτα να φαει ολο τοβραδυ!!!εκλαιγε γιατι πεινουσε και οταν τον εβαζα να θηλασει κοιμοταν κανονικοτατα οτι και να του εκανα δεν ξυπνουσε με τιποταααααααα....ετσι σχεδον ολο το βραδυ τον ειχα στο στηθος μηπως και φαει κατι αλλα τιποτα....

Κάνει και κρύο τώρα δεν μπορείς να τον βγάλεις και καμιά βόλτα με το καρότσι. Εμένα ηρεμούσανε πολύ με τη βόλτα με το καρότσι και πιο πολύ με το αυτοκίνητο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΜΑΡΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΩΣΑΝΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΞΩ ΧΑΛΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ.

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΜΑΡΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΩΣΑΝΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΞΩ ΧΑΛΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ.

Μπράβο που είσαστε καλά!!! :P:p

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Πως πας Μαρία; Πόσο ακόμα θα είσαι ξάπλα;

Αν εξαιρέσεις το βήχα, που με φοβίζει, καλά είμαι. Από χθες πάω και στον καναπέ :D

Ευχαριστώ Ναταλία μου. Χαίρομαι που είναι και κάποιος καλά!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα κοριτσια! Συγγνωμη που χαθηκα ολο το πρωι αλλα επρεπε να τακτοποιηθουν κατι εκκρεμοτητες. Μιλησα με τη Γιωτα στο τηλεφωνο σημερα το μεσημερακι και εκεινη ξερει, αλλα λεω και σε εσας τις υπολοιπες πως πλεον δεν θα μπορω να μπαινω συχνα γιατι δεν ειμαι σπιτι λογω του οτι χαλασε ο πινακας και μας ειπανε πως θελει αλλαγη. Οποτε οπως καταλαβαινετε δεν εχουμε ουτε ρευμα, ουτε θερμανση στο σπιτι. Ειμαστε συνεχεια στο σπιτι της μανας μου για ευνοητους λογους (θερμανση, μαγειρεμα, ζεστο νερο κτλπ.) και οποτε μπορω θα "κλεβω" λιγακι απο την ασυρματη συνδεση του θειου μου που μενει απο κατω και θα μπαινω με το λαπτοπ μου οπως τωρα. Πριν λιγο μιλησα με εναν κυριο που ηξερε τον παπου μου ο οποιος ηταν ιερεας και μου ειπε πως θα ερθει να ριξει μια ματια.. Ας ελπισουμε πως θα μπορεσει να κανει κατι προσωρινα για να εχουμε ρευμα. Ετσι κι αλλιως τελος Φεβρουαριου θα μετακομισουμε στο διαμερισμα απεναντι απο τη μανα μου, ανηκει στον πατριο μου και δεν θα πληρωνουμε ενοικιο. Κατι ειναι κι αυτο.. Μεχρι τοτε ομως δεν μπορουμε να παμε γιατι ειναι μεσα ενας αλλος που ληγει το συμβολαιο του τελος Φλεβαρη -τοτε θα μπουμε εμεις-. Μην σας ζαλιζω αλλο, δεν θελω να γινομαι κουραστικη γιατι οποτε μπαινω και γραφω σας φορτωνω με τα προβληματα μου και δεν θελω, εχετε αρκετα κι εσεις..

Η Μαρια σημερα ειναι καλα, την ξυπνησα εγω στις 10:10 να την ταϊσω, ειχε ενα ησυχο βραδυ και μετα πηγα στη Δαφνη στην οδο Ιμβρου μετα τη Γυμναστικη Ακαδημια να συζητησω για μια δουλεια. Πολυ λιγα λεφτα για 8ωρο αλλα ας ειναι.. Τουλαχιστον να βγαινει το δανειο! Μετα πηγα και απο τον ΟΑΕΔ να βγαλω καρτα ανεργειας και να μιλησω με καποιον συμβουλο μηπως μου βρει εκεινος κατι καλυτερο αλλα δεν ειχα μαζι μου τα απαραιτητα εγγραφα και ετσι θα παω αυριο ξανα. (Ασχετο: Ξερατε πως εχει μεταφερθει? Εχει παει στη Δωδεκανησου στον Αλιμο. Αναφερομαι γιατον ΟΑΕΔ Δαφνης - Αγιου Δημητριου). Τωρα ευτυχως ειχε μαγειρεψει η μαμα μου απο χθες μπριζολιτσες στο φουρνο με ριζοτο και ετσι θα φτιαξω μονο της Μαριας λιγα φασολακια.

Γιωτα ευχομαι και απο εδω περαστικα στον Τασουλη! Καλο κουραγιο και δυναμη και σε εσενα κι αν μπορω να φανω χρησιμη πουθενα θα ηταν χαρα μου να μου το πεις!

Μαρια περαστικα και μην φοβασαι! Ολα θα πανε καλα!

Μαριανδ περαστικα και σε εσενα και στο μικρο ανταρτη!

Γλυκουλα ευχομαι να εχετε πιο ηρεμα βραδυα! Τουλαχιστον ειναι καλο που δεν πονουσε, ισως να ηθελε να νιωθει τη ζεστασια της μανουλας!

Σοφια μου νομιζω πως ηρθε ο καιρος των δοντιων και για εσας! Με το καλο ευχομαι και ολα να περασουν γρηγορα!

Σας φιλω ολες (εγω δεν ειμαι αρρωστη, οποτε μη φοβαστε δεν θα σας κολλησω!!)! Περαστικα στους ασθενεις και παλι (και μικρους αλλα και μεγαλους!)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Οτι και να σας πω ειναι λιγο..... Ο Τασουλης ευτυχως κοιμηθηκε αλλα δεν ξερω για ποσο αφου συνεχεια βηχει....ανασαινει σαν ασθματικος γερος...

Ο Βασιλης γυρισε,εκανε μπανιο κ πηγε οδοντιατρο,μετα θα παει κ στο μαγαζι κ θα ερθει το βραδυ....εγω αυπνη,και με ποναει η μεση μου.....χαλια.....

Αν συνεχισει κ ειναι ετσι το παιδι αυριο θα παμε στο Παιδων μηπως του κανουνε καμια κορτιζονη κ συνελθει....φοβαμαι μη γυρισει σε τιποτα χειροτερο.....

Να φυγει ο παλιοχειμωνας και να παρει μαζι του και ολες τις ιωσεις.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτα μου ο,τι και να σου πω ειναι λιγο.. Εχεις ολα τα δικια με το μερος σου αφου παλευεις μονη σου.. Λογικο να αισθανεσαι αγχωμενη και κουρασμενη! Ειδικα οταν βλεπεις το παιδι να δυσανασχετει.. Το λεω και θα το ξαναπω οσες φορες χρειαστει. Αν χρειαστεις οτιδηποτε κανε μου ενα τηλεφωνο, θα χαρω να σε βοηθησω οπως τοτε που ηταν αρρωστη η Μαρια μου που με βοηθησες εσυ με τη Μαρια (DEMS)! Αναφερομαι στην επισκεψη που καναμε σπιτι σου και που για 'σενα μπορει να μην ηταν τιποτα αλλα εμενα μου ανεβασε τοσο πολυ το ηθικο!

Οσο για εμας ηρθε ο ηλεκτρολογος, κοιταξε τον πινακα και μας αλλαξε 3 ασφαλειες που ειχανε καει (φωτα, πλυντηριου και ρελε αντιηλεκτροπληξιας). Τωρα εχουμε παλι ρευμα σπιτι. Το απογευμα περιμενω και καυστηρατζη (πληρωθηκε και ο Βασιλης σημερα) και ευελπιστω να ακουσω και απο αυτον ευχαριστα νεα! Θα σας ενημερωσω σε λιγακι, ειπε στις 17:30 θα ερθει.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αχ βρε κοριτσάκια μου τι να σας πω,

Φαίη εύχομαι να διορθωθεί και το πρόβλημα με τον καυστήρα και να γυρίσετε σπίτι σας.

Γιώτα καταλαβαίνω την ταλαιπωρία που περνάς. Το ένστικτό μου πάντως λέει ότι ο Τασούλης δεν έχει τίποτα σοβαρό. Αν καθαρίσει η μύτη θα ηρεμήσετε και αυτός και συ.

Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...