Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα Γιώτα.

Αλήθεια το γάλα προκαλεί διάρροια; Εγώ είχα την εντύπωση πως προκαλεί δισκοιλιότητα. Γιατί εμένα πίνουνε από 3-4 ποτήρια γάλα την ημέρα ο καθένας τους και νομίζω μου είχε πει ο παιδίατρος να μην πίνει τόσο πολύ γάλα γιατί θα πάθει δισκοιλιότητα.

Πω,πω! Μιλάμε κάνει τόσο πολύ κρύο. Περιμέναμε έξω το σχολικό και ξεπάγιασα. Μπρρρρ!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!

γιωτα περαστικα στο τασουλη!

πως ειστε σημερα?εμενα η δικια μου χθες το βραδυ δε ξερω τι επαθε αλλα ξυπναγε συνεχεια κ εκλαιγε.της διναμε πιπιλα ξανακοιμοταν για λιγο μετα παλι κλαμα.μαλλον κατι θα της ποναγε τι να πω δε ξερω.ολο αυτο μεχρι τις 3 το βραδυ μετα κοιμηθηκε καλα.την ταισε κ ο αντωνης πριν φυγει κ τωρα ξανακοιμαται.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα περιμένουμε νέα του Τασούλη. Όσο για τις γαρίδες, επειδή εγώ δεν τρώω την κρέμα γάλακτος, ψηφίζω κόκκινη σάλτσα :D

Μαρία περαστικά σου και σένα.

Μυρτούλα μην αγχώνεσαι στο θέμα του φαγητού.

Γλυκούλα πως περάσατε τη νύχτα;

Οι υπόλοιπες ελπίζω να είστε καλά.

Από χθες έχει αγριέψει ο λαιμός μου και με έχει πιάσει βήχας. Όπως καταλαβαίνετε έχει πάει η ψυχή μου στην Κούλουρη. Πυρετό δεν έχω. Πήρα τους γιατρούς τηλέφωνο και μου είπαν να πίνω Mucothiol. Τρώω και καραμέλες για το βήχα και ελπίζω.

Σας χαιρετώ από μακριά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρία περαστικά σου και σένα.

Σας χαιρετώ από μακριά :D

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία. Και σε εσένα εύχομαι περαστικά. Το κρύο φταίει για όλα!!!!! :lol::lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

περαστικα σας κ στις 2 μαριες μας!

μαρια(dems) shmera den ειναι να παρεις τα πρωτα αποτελεσματα?ελπιζω να ειναι τελεια!

γιωτα κ εγω κοκκινη σαλτσα θα ελεγα.

ξυπνησε η δικια μου-ωρα για παιχνιδι.σας αφηνω προς το παρον!φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μπραβο Μαρια!!!!!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο....εχουμε βρογχιτιδα οπως ειχαμε πριν απο 1 μηνα.....τρεμπον και αερολιν κ λαππα το μεσημερι...αν συνεχισει διαρροιες θα του δωσω κατι φακελλακια που μου εγραψε....αν κ πιστευω με τον λαππα θα στρωσει!!!!

Τωρα κοιμηθηκε,ισως προλαβω να μαγειρεψω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαρια!!!!!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο....εχουμε βρογχιτιδα οπως ειχαμε πριν απο 1 μηνα.....τρεμπον και αερολιν κ λαππα το μεσημερι...αν συνεχισει διαρροιες θα του δωσω κατι φακελλακια που μου εγραψε....αν κ πιστευω με τον λαππα θα στρωσει!!!!

Τωρα κοιμηθηκε,ισως προλαβω να μαγειρεψω!!!!!

Περαστικά του Γιώτα μου. Τα φακελάκια είναι αυτά για την αφυδάτωση ε; Τα έχουμε πιεί και μεις κατά καιρούς. Ελπίζω γρήγορα να είναι καλά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σε ευχαριστω Μαρια.....απλα φοβηθηκα μηπως μου πει να τον παω νοσοκομειο γιατι ακουγεται χαλια....ομως μου ειπε οτι δεν εχει πολλα φλεμματα.Απλα κλαιει επειδη τον ποναει ο λαιμος του κ γι αυτο ακουγεται σαν νταλικερης.....(αυτο το λεω εγω)......λογικα θα του περασει!!!!!Αρκει να ειναι γρηγορα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τα φακελάκια είναι τα hydrasec, κλασικά τα έχουμε πάρει και εμείς.

Και εμενα ο μικρός παθαίνει βρογχίτιδα συνέχεια και τον πιάνει αυτός ο γαιδουρόβηχας που νομίζεις πως βήχει γεράκος!!!! Του δίνω κάτι σταγόνες με κορτιζόνη και του περνάει αμέσως. Ταλαιπωρούνται τα κακόμοιρα. Περαστικά Γιώτα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Δυστυχως αυτο το κληρονομησε απο μενα....κι εγω ετσι ημουν μικρη....μεχρι το δημοτικο ολο βρογχιτιδες εκανα....αφου εχω βιντεο απ το σταθμο που λεω ποιημα κ βηχω σαν νταλικερης......Ευχαριστω για τα περαστικα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Λες να είναι κληρονομικό; Και εγώ αρρώσταινα συνέχεια όταν ήμουνα μικρή, αλλά τότε στην εποχή μας δεν υπήρχανε και τόσα εμβόλια που υπάρχουνε τώρα. Τουλάχιστον τώρα τα παιδιά μας θα περάσουνε τις παιδικές ασθένειες πολύ πιο ελαφρά από εμάς.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...