Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Δυστυχως κι εμεις δε γλιτωνουμε τον παιδιατρο.....

Αλλα ο Βασιλης θα αργησει σημερα να ερθει,οποτε θα παω αυριο το πρωι στο ΙΚΑ.Το ιατρειο του εχει σκαλια κ δεν μπορω να σηκωσω το καροτσι με τον Τασο μεσα για να παμε σημερα.....

Πριν λιγο εβαλα θερμομετρο κ εχει 37,5.....ας ελπισω να μην ανεβασει πανω απο 38....

Γλυκουλα κουραγιο θα περασει ο καιρος κ δε θα το καταλαβεις...

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια! Μολις τα καταφερα να καθησω λιγο αλλα δεν το βλεπω για πολυ γιατι η Μαρια εχει αρχισει τις ταρζανιες παλι..

Γιωτα περαστικα στον Τασουλη, ελπιζω να περασει γρηγορα και χωρις πολλα φαρμακα! Οσο για τον αρακα εγω μια φορα ειχα βαλει δυοσμο (!!!!) αντι για ανιθο γιατι ειμαι τοσο καλη νοικοκυρα που ξερω να τα ξεχωριζω!!! Εγω δεν εφαγα, ο Βασιλης τσακισε δυο πιατα, η Μαρια παλι με τα χιλια ζορια μισο (γυναικειο ενστικτο!!)!

Μαρια πως σου φαινεται σημερα που πας μεχρι τον καναπε? Ξεμουδιασες λιγακι? Οσο για τα βουντου τι να σου πω.. Ειτε του κανεις ειτε οχι, εχουν μαζευτει τοσα πολλα που αυτος ειναι ο τελευταιος που θα ηθελα να του κανω! Αν θες ομως, ξεκινα απο τα πεθερικα κι αν δω πως κανεις καλη δουλεια, θα σε προτιμησω και για τα επομενα θυματα!! :lol::lol::lol:

Σοφια πως ειναι η μικρη σημερα? Ελπιζω να μην εχει πολλη γκρινια για να εισαι κι εσυ πιο χαλαρη!

Μαριανδ περαστικα στον μικρο σου γρηγορα! Απο οταν εκανα παιδι αρχισα να απεχθανομαι τον χειμωνα με ολες αυτες τις ιωσεις.. Καλοκαιρακι και παλι καλοκαιρακι!

Ναταλια ελπιζω η Κωνσταντινα να ηταν ησυχη το βραδυ και να κοιμηθηκατε καλα!

Γλυκουλα αν θες καινουριο παιδιατρο, σου συστηνω ανεπιφυλακτα τον δικο μας! Δεν τον αλλαζω με τιποτα! Τον ιδιο εχει και η Μαρια (DEMS) και η Σοφια και ειναι το ιδιο ικανοποιημενες.. Ο ανθρωπος ειναι απλα κορυφη! Εχει ιατρειο στην Ηλιουπολη αλλα κανει και επισκεψεις κατ' οικον! Απορω ομως γιατι τοση εμμονη με τον infacolic αφου της εξηγεις πως το μωρο υποφερει.. Η Μαρια ειχε ηρεμησει με αυτο, της το δωσαμε οταν ηταν 20 ημερων και επειδη δεν ξαναεδειξε να ποναει της το σταματησα μολις σαραντησε και της το εδινα μονο οταν εβλεπα πως δυσανασχετουσε εντονα.. Μεσα σε 10 λεπτα (και πολυ λεω) το παιδι ηταν ξανα ηρεμο!

Ειρηνη σημερα απο οσο ξερω παιρνεις τον παιδαρο σπιτι σας! Με το καλο κοριτσακι, ολα να πανε ρολοϊ απο εδω και περα!

Mirtoula τι εγινε τελικα? Τις εκανες τις φακες? Περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις απο αυτους που δοκιμασαν!

Τωρα κοριτσια τι να σας πρωτοπω για εμας.. Ο Βασιλης σημερα το πρωι τσακωθηκε με τον διπλανο γιατι η οικοδομη τους ειναι νεοδμητη και η ΕΥΔΑΠ δεν εχει κανει ακομα τις συνδεσμολογια, οποτε τους τροφοδοτουμε εμεις με νερο μεσω ενος τεραστιου λαστιχου που συνδεεται απο τη βρυση στην αυλη μας μεχρι τη δικη τους παροχη νερου. Οπως καταλαβαινετε ο λογαριασμος ερχεται παντα φουσκωμενος γιατι η βρυση μενει ανοιχτη 24 ωρες το 24ωρο.. Αυτο τον μηνα ομως, ο διπλανος αρνειται να τον πληρωσει και ο Βασιλης πηγε κι εβγαλε το λαστιχο τους απο τη βρυση μας. Ηρθε μετα απο 'δω, φωναζανε, εγινε ενας χαμος και τελικα καταληξανε στο τμημα. Δεν ξερω τι σκ@τα συννενοηθηκανε εκει αλλα ο αξιωματικος υπηρεσιας του ειπε πως αν θελει μπορει να κοψει την παροχη νερου προς τους διπλανους αλλα αν θελει να διεκδικησει τα χρηματα για το λογαριασμο (ο οποιος ειναι 534.19 ευρω) θα πρεπει να κινηθει νομικα.. Τρεχα γυρευε.. Ψαχνω τωρα λοιπον λεφτα και για το νερο γιατι ετσι και μου το κοψουν την εκατσα για τα καλα!

Η Μαρια ειναι καλα σημερα, ξυπνησε στις 09:45 και δεν εχει εκδηλωσει κατι που να με παραξενεψε ή να με εκανε να τρομαξω! Εχει φαει κανονικα και τωρα καθεται και παιζει στο χαλι. Δυστυχως μαλλον θα λειψω ολο το μεσημερι και το απογευμα για τους λογους που σας ειπα εχθες πως θελω να σας τους πω απο κοντα, οποτε θα τα πουμε παλι κατα το βραδακι (ελπιζω)! Φιλια πολλα σε ολες και στα ζουζουνακια σας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Οκ οι φακες. Μια χαρα βγηκαν. Στο αλατι την πατησα λιγο κ εβαλα λιγοτερο αλλα συμπληρωσαμε απο πανω κ οκ.

Στην μπεμπα δεν εδωσα...ειμαστε σε αρχικο σταδιο ακομα.....δεν τρωει τιποτα το σκατο. Εχω βαρεθει κ εκενευριστει να πεταω φαγητο...5 κουταλιες κ με το ζορι κ αν.

Σημερα της ειχα κοτοπουλακι με καροτο κ ρυζι...τιποτα....πηγα να της δωσω ρυζι σκετο....τιποτα....ουτε το στομα δεν ανοιγε. Εχω αρχισει να πιστευω οτι εχει το μεσημεριανο απο φοβο κ δεν δοκιμαζει τιποτα.

Ισως για 2-3 κανω οτι ειπε ο γιατρος (να της δινω κ το μεσημερι κρεμα βανιλια) κ ξαναδοκιμασω φαγητο....Τι να κανω αλλο δεν ξερω....

Πηραμε στολη! Θα ντυθουμε κουνελακι!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Εδω ειμαι κι εγω!!!!!

Ο Βασιλης εφτιαξε λουκουμαδες με σιροπι σοκολατα αλλα τωρα αναψα το φουρνο να ψησω μια κολοκυθοπιτα και μετα να φαω γλυκο!!!!!

Ο Τασος γενικα δεν εχει χασει την ορεξη του,εφαγε κανονικα και στις 18 00 ειχε 38...αναμενομενο αφου το απογευμα παντα ανεβαινει η θερμοκρασια!!!!Του εδωσα πονσταν κ το βραδυ πριν πεσει για υπνο θα του βαλω φυσιολογικο οππο στη μυτη κ θα του κανω κ μια μασκα αερολιν για να μπορεσει να κοιμηθει......Τωρα καθεται κ παιζει σαν να μη συμβαινει τιποτα!!!!!Δεν εχω παραπονο,ευτυχως τρωει κ κοιμαται κανονικα κ εχει ορεξη...ποτε δεν καταλαβαινω αν ειναι αρρωστος!!!!!

Μυρτουλα υπομονη να κανεις,θα φαει σιγα-σιγα....εσυ να κανεις οτι λεει ο παιδιατρος!!!!Παντως νομιζω πως ειναι νωρις για να τις δινεις φαγητο απ το δικο σας,μιλαω για τις φακες.Εγω στον Ταασο δινω τα κλασσικα...μοσχαρι-κοτοπουλο-ψαρι.Μετα τον χρονο θα του δινω δικο μας φαγητο,αλλα αν σου εχει πει ετσι ο παιδιατρος παω πασο!Και κατι αλλο ασχετο...απο που πηρατε τη στολη?Ξερετε αν εχουν βγαλει τα τζαμπο αποκριατικα?????Αν κ δε βλεπω να πηγαινουμε με τετοιο καιρο κ αν δε γινει καλα ο Τασος!!!!!

Αυτα τα νεα μου....δε σας φιλαω μη σας κολλησουμε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δεν της διμω ακομα απο το δικο μας. Απλα το ανεφερα γιατι καποια αλλη κοπελα με ρωτησε αν θα δωσω στην μπεμπα. Κ εμεις στο μοσχαρι-κοτοπουλο-λαχανικα ειμαστε κ της εχω δωσει κ ρυζακι κ τραχανα. Αυτα...ψάρι κ αυγό μετα το τελος φεβρουαριου που θα παμε παλι παιδιατρο.

Την στολη απο jumbo την πηραμε. 10€, ειναι σαν μπερτα λευκη γουνιτσα με ροζ σατεν μπροστα κ ενα καροτο κολλημενο στο πλαι, σκουφακι ασπρο γουνακι με ροζ αυτια ροζ φιογκο κ ασπρα παπουτσακια αγκαλιας με ροζ φιογκακι.....πολυ γλυκα ειναι. Ειχε αρκετα αλλα ειπα πιο "κοριτσιστικο" να παρουμε του χρονου που θα ειναι ορθια κ θα περπαταει τρεχει κλπκ θα φαινεται πιο καλα, ασε που τωρα τα τουλια θα τα ετρωγε κ θα τα εσκιζε ετσι οπως τραβιεται συνεχεια το παιδι μου...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΧΤΕΣ ΛΙΓΟ ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΙΡΤΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΣΟΥΛΗ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΦΑΙΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΣΟΦΙΑ,ΜΑΡΙΑ ΝΔ ,ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Γιώτα περαστικά στον Τασούλη.Και εμένα έφτιαξε λουκουμάδες η μαμά μου σήμερα και μας έφερε. Τα μικρά τους τσακίσανε!!!! Το ίδιο και εγώ βέβαια!!!! Και τώρα που το σκέφτηκα πάω να φάω μερικούς!!!!

Ο μικρός μου σήμερα δεν έκανε καθόλου πυρετό αλλά έχει μπούκωμα και μου παραπονιέται πως πονάνε τα δόντια του. Θα δούμε και το βράδυ πως θα πάει. Με τόσα ξενύχτια πρέπει να πιάσω δουλειά νυχτοφύλακας!!!!!:lol::lol::lol:

Του Νικόλα του έχει κολλήσει να ντυθεί γάτα. Να δω που θα βρω στολή γάτας!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μολις εβαλα τη Μαρια για υπνο και καθησα!

Γιωτα πολυ χαιρομαι που ο Τασος ειναι ευδιαθετος ακομα και με πυρετο! Τελικα θα τον πας αυριο ατο γιατρο? Αν μπορεις στειλε μου με πμ το κινητο σου γιατι ηθελα να σε παρω τηλεφωνο το απογευμα και ψαχνοντας στον τηλεφωνικο καταλογο δεν το εβρισκα.. Μαλλον θα το διεγραψε η Μαρια γιατι λειπανε ολα τα ονοματα που αρχιζουν απο Γ..

Mirtoula η κοπελα που σε ρωτησε ειμαι εγω. Δεν ξερω τι τακτικη ακολουθει ο γιατρος σου, ο δικος μου παντως απο τον 8ο μηνα μου εδωσε το ελευθερο να της δωσω τα παντα αλλα αυγο στο χρονο. Ο καθενας ξερει καλυτερα οποτε εσυ κανε αυτο που κανεις μεχρι σημερα.

Ναταλια η Μαρια ηταν ενταξει σημερα, πηγε βολτα με το αυτοκινητο και ηταν ησυχη. Ας ελπισουμε πως θα το συνεχισει ετσι..

Τωρα για τις στολες, εμας μας εφερε δωρο η γυναικα του κουνιαδου μου. Φετος θα ντυθουμε "μελισσακι"! Πολυ πλακα εχει, μου αρεσε! Στα jumbo παντως εχουν βαλει αποκριατικα γιατι μια φιλη μου που δουλευει εκει μου ελεγε πως ειχανε ξεπατωθει λογω των ανακαταταξεων που κανανε για να χωρεσουν και οι στολες. Εγω δεν εχω παει παντως.

Μαριανδ ευχομαι το βραδυ σας να κυλησει ηρεμα!

Επεξεργάστηκαν by sweet_february

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κ απο εμας!!!!!

Ξυπνλησαμε στις 07 00 σημερα καθ οτι αρρωστοι....δεν καναμε πυρετο ολη νυχτα αλλα δεν το γλιτωσαμε το ντεπον αφου ο Τασος εχει παρα πολυ βηχα και εδειχνε να ποναει ο λαιμος του ακουγεται σαν να κορναρει φορτηγο...Αφου ελεγα στον Βασιλη να παμε στο Παιδων....Τελικα θα παμε παιδιατρο στις 11 30.....Δεν κοιμηθηκαμε καθολου καλα,δυστυχως....

Φαιη οποτε θες παρε με σπιτι,κατα τις 11 00 θα φυγω απο εδω....

Θα τα πουμε αργοτερα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εμείς ξυπνήσαμε στις 6:30, ο μικρός δηλαδή, πυρετό δεν είχε αλλά τρέχει η μυτούλα του και μάλλον δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει. Με κολλήσανε και εμένα τα πιτσιρίκια μου και έχω και εγώ μπούκωμα. Χάλια!!!!! Στριφιγυρνούσα και εγώ όλο το βράδυ, δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά.

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά και τα πιτσιρίκια σας.

Φιλιά δεν στέλνω!!!!! Πάω τώρα να ετοιμάσω τον μεγάλο για το σταθμό.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μόλις ξανακοιμηθηκε....ο φουκαρας.....

Το μεσημερι θα του κανω σκετο λαππα γιατι εκανε 3 διαρροιες τωρα το πρωι....θα μου το πει κ ο παιδιατρος βεβαια.....

Δεν ξερω αν κανει να του βαλω λεμονι....νομιζω κανει.....αλλα θα ρωτησω να ειμαι σιγουρη.....γι αυτο δεν ηπιε ολο του το γαλα το πρωι...απο τα 210 ηπιε μονο 160...καλυτερα ομως γιατι το γαλα προκαλει διαρροια!!!!

Αυτα....σημερα λεω να φτιαξω γαριδες(κατεψυγμενες) με ρυζι αλλα να μην τις κανω κοκκινιστες,να βαλω κρεμα γαλακτος ή δεν παει???Αλλιως μας βλεπω να παραγγελνουμε γιατι δεν εχω τιποτα αλλο ξεπαγωμενο....και δεν ξερω αν θα προλαβω κιολας.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...