Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Τελικα απο οτι φαινεται διαδικτυακα κολλαμε.....

Ο Τασουλης ξυπνησε στις 8 00 κ ακουω τον λαιμουδακο του λιγο χαλια.....οχι πολυ ομως.....Το κεφαλακι του ειναι λιγο κοκκινο,στο κουτελο!!!!

Μαριανδ εβαλα βιταμ αντι για παγο....ετσι βαζουν στον παιδικο σταθμο που δουλευει η μαμα μου,δεν ξερω γιατι δεν βαζουν παγο,για καποιο λογο που δε θυμαμαι!!!!!

Φαιη μου περαστικα σας...τι να πω....Ελπιζω να ειναι καλυτερα το Μαρακι!!!!

Μυρτουλα καλη επιτυχια με τις φακες!!!!

Σοφια το κεφαλι δεν το βαζουν μεσα απλα το βρεχουν με το χερι.....τουλαχιστον ετσι εγινε σε μας!!!!!

Μαμα του Ευριπιδη αρακας σημερα που γινεται κ γρηγορα και ευκολα!!!!!Ελπιζω κι εσυ να εισαι καλυτερα σημερα!!!!!

Αντε καλη εβδομαδα σε ολες....χωρις ατυχηματα,χωρις αρρωστιες και κυριως χωρις γκρινιες!!!!!

Δε σας στελνω φιλια γιατι μαλλον ειναι κολλητικα ολα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kαλημερα!!τι κανετε?

φαιη μου πως ειναι το μαρακι σημερα?ελπιζω να ναι καλα.οσο για τη δουλεια τι να πω ευχομαι να βρεις κατι αλλο συντομα.

γιωτα ο τασουλης καλα?αυτο με το βιταμ κ εγω δε το ηξερα θα το χω υποψιν μου.

εμεις μια χαρα κ σημερα πριν λιγο εφυγε ο αντωνης για δουλεια κ καθομαι εδω με τη μικρη.ησυχη ειναι ελπιζω να κοιμηθει λιγακι.

τα φιλια μου στα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Περαστικά στους ασθενείς. Δεν θα σας ξαναπώ πότε είναι άρρωστος ο Ευριπίδης, γιατί σας επηρεάζω, μου φαίνεται. :?

Όσο για τις τούμπες, δυστυχώς είναι καθημερινή κατάσταση μέχρι να σταθεροποιηθεί το βάδισμα. Το βούτυρο το ήξερα και εγώ για τις μελανιές. Επίσης υπάρχει και μια φυτική αλοιφή (arnica) που καταπραϋνει και τον πόνο.

Μυρτούλα καλή επιτυχία με τις φακές.

Φαίη ελπίζω να βρεις άλλη δουλειά σύντομα ή να αργήσει να βρει ο δικηγόρος αντικαταστάτρια (θες να του κάνω βουντού; :lol: )

Φιλάκια σε όλες και τα λέμε αργότερα. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΦΑΙΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.Ο ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝ ΤΡΙΒΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

ΜΑΡΙΑ ΝΔ , ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Έτοιμος και ο αρακας!!!!Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω τον ανιθο στην καταψυξη και δεν εβαλα...και εψαξα δυο φορες αλλα με τοσα κρεατα που εχουμε εκι μεσα που να τον βρω???Δεν πειραζει,την επομενη φορα!!!!!!

Ο Τασος μου ξανακοιμηθηκε στις 10 00,τριβοτανε πανω μου σαν το γατι.....

Αν εχει πολυ βηχα το απογευμα θα παμε παιδιατρο.....του εκανα κ λιγο αερολιν κ ελπιζω να μη χρειαστει αλλα φαρμακα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.πως ειστε?εγω περασα αλλη μια χαλια νυχτα με τον μικρο οσο για το ifacolic δεν ξερω γιατι η παιδιατρος δεν μ αφηνει να του το δωσω!!εχει παρενεργειες?πειραζει αν του το δωσω εγω χωρις την αδεια της?αληθεια οι κολοικοι ποσο κρατανε????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

kalιμερα γλυκουλα!καλο θα ηταν να μη δινεις φαρμακα χωρις τη συμφωνη γνωμη του παιδιατρου.οι κολικοι απ οσο ξερω κρατανε μεχρι τους 3-4 μηνες.εμεις δεν ειχαμε καθολου αλλα απ οσο εχω διαβασει βοηθαει το μασαζ στη κοιλιτσα το χαμομηλι οι βολτες με το μωρο σου αγκαλια καθως κ το να εχεις μαι σταθερη πηγη θορυβου οπως π.χ. απορροφητηρας ανοιχτη.τα εχεις δοκιμασει ολα αυτα?ο παιδιατρος γιατι διαφωνει για το ινφακολικ?τι σου ειπε να κανεις?καλη δυναμη και υπομονη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Συνηθως οι κολικοι κρατανε μεχρι 3 μηνων.....

οσο για το ινφακολικ δεν ειναι φαρμακευτικο,ειναι απλα λαδακι,το επαιρνε κ μενα ο Τασος αλλα χωρις οδηγια ιατρου δε θα στο συνιστουσα.....εφ οσον δε σου δινει αυτο σου προτεινε καποιο αλλο?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

τοοοοοσο πολυ???ωχ τι εχω να τραβηξωωωω!!!!!ναι τα εχω κανει ολα αυτα ομως συνεχιζονται οι κολοικοι δυστυχως!!!νιωθω τοσο αδυναμη και αχρηστη οταν σπαρταραει στο κλαμα και δεν μπορω να τον βοηθησω...

η παιδιατρος μου προτεινε μονο το κιντερτε και μαραθο να του δινω τιποτ αλλο

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα κοριτσια.πως ειστε?εγω περασα αλλη μια χαλια νυχτα με τον μικρο οσο για το ifacolic δεν ξερω γιατι η παιδιατρος δεν μ αφηνει να του το δωσω!!εχει παρενεργειες?πειραζει αν του το δωσω εγω χωρις την αδεια της?αληθεια οι κολοικοι ποσο κρατανε????

Γεια σου Γλυκούλα,

σου έχει εξηγήσει η παιδίατρό σου γιατί διαφωνεί με το infacolic; Πάντως στο χαρτί οδηγιών γράφει ότι ακόμα και ολόκληρο το μπουκαλάκι σε μια δόση να του δώσεις δεν παθαίνει τίποτα το παιδί (μου είχε κάνει εντύπωση αυτό και το θυμάμαι ακόμα). Είχα δοκιμάσει και εγώ όλα τα γιατροσόφια και τίποτα δεν έπιανε, ούτε το μασάζ, ούτε τα αφεψήματα κλπ. δεν ηρεμούσε με τίποτα ο Ευριπίδης. Οι κολικοί όντως κρατάνε μέχρι τον τρίτο ή τέταρτο μήνα. Σε καταλαβαίνω, γιατί όταν κλαίει το νεογέννητο από πόνο και δεν μπορείς να το βοηθήσεις σπαράζεις και συ. Κουράγιο σου εύχομαι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σου Γλυκούλα,

σου έχει εξηγήσει η παιδίατρό σου γιατί διαφωνεί με το infacolic; Πάντως στο χαρτί οδηγιών γράφει ότι ακόμα και ολόκληρο το μπουκαλάκι σε μια δόση να του δώσεις δεν παθαίνει τίποτα το παιδί (μου είχε κάνει εντύπωση αυτό και το θυμάμαι ακόμα). Είχα δοκιμάσει και εγώ όλα τα γιατροσόφια και τίποτα δεν έπιανε, ούτε το μασάζ, ούτε τα αφεψήματα κλπ. δεν ηρεμούσε με τίποτα ο Ευριπίδης. Οι κολικοί όντως κρατάνε μέχρι τον τρίτο ή τέταρτο μήνα. Σε καταλαβαίνω, γιατί όταν κλαίει το νεογέννητο από πόνο και δεν μπορείς να το βοηθήσεις σπαράζεις και συ. Κουράγιο σου εύχομαι.

γεια σου

μου ειπε πως αφου δεν πιανουν τα υπολοιπα δεν θα πιασει και αυτο και ειναι πολυ καλυτερο το χαμομηλι...τι να πω δεν εχω ιδεα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σου

μου ειπε πως αφου δεν πιανουν τα υπολοιπα δεν θα πιασει και αυτο και ειναι πολυ καλυτερο το χαμομηλι...τι να πω δεν εχω ιδεα!!!!

Αν θες επέμεινε λίγο. Ρώτησε την για αντενδείξεις και παρενέργειες. Αν δεν θεωρεί η γιατρός σου ότι μπορεί το infacolic να βλάψει το παιδί, είναι κρίμα να το αφήνετε να βασανίζεται το καημένο. Πραγματικά, ήταν το μόνο που βοήθησε τον Ευριπίδη.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...