Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

τις ειδα κ εγω τισ φωτο της ειρηνης πραγματικα κουκλακι ο γιοσ της ειρηνη μου να σου ζησει!!

τελικα δε πηγαμε εκλησια γιατι εχει μπαλα σημερα.δε ξερω αν θα τσακωθω εχει να κανει με το μυστηριο κ θα σας εξηγησω...εγω π.χ δε θελω με το ζορι να κοινωνησει το μωρο μετα τη βαφτιση ειδικα αν δω οτι κλαει κ τραβιεται την εχω παρει κ εχουμε φυγει.επισης επειδη δεν εχει τυχει να παρευρευθω σε βαφτιση δε ξερω πως γινεται η βουτια στη κολυμπηθρα βουτανε κ το κεφαλι?γενικα εχω ενα αγχος σχετικα με τη διαδικασια γ αυτο θελω να παω να μιλησω με το παππα να μου εξηγησει καποια πραγματα.ειναι καλος ανθρωπος στο γαμο ηταν μια χαρα ως κ καρεκλα μου ειχανε παραδιπλα μη λιποθυμησω λογω της εγκυμοσυνης.ελπιζω οτι θα τα βρουμε και στη βαφτιση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τα διάβασα τα νέα σας, θα μπω πάλι μόλις κοιμήσω τα βλαστάρια μου. Τώρα δεν με αφήνουνε!!!! Πολλά φιλιά!!!

Επεξεργάστηκαν by maria.nd
ορθογραφικό λάθος

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ο γιος της Ειρήνης είναι όντως ένας κούκλος! Να σου ζήσει, και από δω, Ειρήνη μου.

Σοφία ένα έχω να σου πω για τη βάφτιση. Κράτα την Ελισάβετ όσο περισσότερο μπορείς εσύ. Επίσης κράτα την ψυχραιμία σου για να μη μεταδίδεις άγχος στο παιδί :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΣΟΦΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΝΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΕ ΟΛΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΟΥΤΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΕΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ... ΕΙΧΕ ΚΑΙ 38.5 ΠΥΡΕΤΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ...ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

l9Iop2.png

Σοφια οσο πιο μικρα ειναι τα μωρα,τοσο λιγοτερο κλαινε.

Τον Τασο τον βαφτισαμε λιγο πριν τους 5 μηνες και δεν ακουστηκε καθολου,παρα μονο λιγο οταν τον εντυνα επειδη νυσταξε.....μετα που τον κρατουσε αγκαλια ο νονος κοιμηθηκε.....

Ο Τασος ειναι με τον μπαμπα του στο δωματιο τωρα,προηγουμενως κατι χαζευα στο φειςμπουκ και καθοτανε ο Βασιλς με τον μικρο...ακουω ενα ντουπ,κατευθειαν τον σηκωνει ο Βασιλης,κλαμα ο μικρος (πλανταξε) και ο Βασιλης να βριζει.....

Τελικα χτυπησε στο κεφαλι,του εβαλα βιταμ και τωρα ειναι λιγο κοκκινο...ελπιζω να μη μαυρισει γιατι δε θα αντεξω να το δω με μαυρο κουτελο!!!!!

Σας καληνυχτιζω εγω γιατι σε λιγο θα παω για υπνο....και τελικα αποφασισα....αυριο θα κανω αρακα!!!!!Ασχετο ε???

Καλό βραδυ σε όλες σας και σε ολα τα ζουζουνια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, δεν προλαβαινω να γραψω αυτη τη στιγμη, επικρατει ενας μινι χαμος μεσα στο σπιτι και απο οσο προλαβα να διαβασω παραπανω σημερα ειναι η μερα της τουμπας.. Χτυπησε και η Μαρια στο κεφαλι και γυρνωντας να σηκωθει χτυπησε λιγακι και το ματι της και το μαγουλο της. Πηρα το γιατρο γιατι πρηστηκε το παιδι και μου ειπε απλη παρακολουθηση κι αν δω τιποτα υποπτο Παιδων για ακτινογραφια..

Θα σας τα πω εκτενεστερα σε λιγακι.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και πάλι. Εμείς πήγαμε βόλτα στην Αθήνα το πρωί με τα βλασταράκια αλλά έκανε πάρα πολύ κρύο,πήγαμε και φάγαμε έξω και μετά βόλτα με το αυτοκίνητο για να περάσει και η ώρα και να έρθουνε σπίτι να τα κοιμήσω κατευθείαν.

Σοφία όσο για τη βάφτιση εμένα τα δικά μου και στις 2 βαφτίσεις δεν κοινωνήσανε και το κεφάλι δεν το βουτήξανε μέσα απλά έριξε ο παπάς λίγο νεράκι πάνω στο κεφάλι. Σε ποια εκκλησία θα γίνει η βάφτιση;

Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, στο τέλος η μικρή θα είναι τόσο κουρασμένη από το μυστήριο που θα την πάρει ο ύπνος στο καρότσι!! Απλά μπορεί να εκνευριστεί στην αρχή από τον πολύ κόσμο. Εμένα και τα 2 μετά στο τραπέζι κοιμόντουσαν του καλού καιρού. Ούτε η μουσική τα ενοχλούσε ούτε τίποτα!!

Γιώτα δεν κατάλαβα, γιατί έβαλες βιτάμ στο κεφάλι του μικρού;;;;;; :confused::confused::confused: Είναι κάποιο κόλπο για να μην μελανιάζει;;

Μαρία θα δοκιμάσω και το δικό σου κόλπο για την πιπίλα αλλά νομίζω πως ζηλεύει ο δικός μου επειδή έχει και ο αδελφός του και σου λέει ο μικρός να έχει πιπίλα και εγώ όχι; Οπότε μου φαίνεται πως πρέπει να την κόψω και στους δυο τους ταυτόχρονα. Πως πάει η ξεκούραση;;;

Φαίη ευαισθητούλα που είσαι!!! Σε πειράζω και εγώ κλαίω με ταινίες ειδικά από τότε που έγινα μάνα (!!) συγκινούμαι με ότι έχει σχέση με παιδιά.

Γλυκούλα τι κάνεις; Θα είσαι απασχολημένη με το αγοράκι σου. Σου εύχομαι μια ήσυχη νύχτα.

Ναταλία και σε σένα εύχομαι να μην ξυπνήσει πάλι το βράδυ η Κωνσταντίνα. Και εμένα ο Δημητράκης μου ξύπναγε πόσα βράδια στη σειρά και με φώναζε και ανακάλυψα πως φοβότανε γιατί του είχα μισόκλειστη την πόρτα. Από τότε λοιπόν που κοιμάται με ανοιχτή την πόρτα δεν έχει ξαναξυπνήσει.

Mirtoula φιλιά και σε εσένα και στη νεραιδούλα σου!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

μαρια στην αγια μαυρα θα τη βαφτισω.απ οσα γραψατε ησυχασα καπως.ευχαριστω πολυ!!

φαιη ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.γιωτα επισης.

γραφω βιαστικα γιατι θελω να παω γ υπνο δε ξερω νιωθω κουρασμενη σημερα.

σας φιλω ολες!καλο βραδυ κ καλο μας ξημερωμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας ήρθα!

Τι κάνετε?

Εμεις σημερα (μαμα κ κορη ο μπαμπας μας ειχε βαρδια) πηγαμε στην γιαγια κ τον παππου κ φαγαμε το μεσημερι. Μετα ηρθαμε σπιτι κ ξεραθηκαμε κ το απογευμα ηρθε η κουμπαρα μου για καφεδακι. Μια χαρα δλδ περασαμε!!!

Με προβληματισατε με τις βουτιες....εμεις θα βαφτιστουμε 1 ετους κ 4 ημερων....στην Κοιμηση, εχετε καμια ιδεα τι κανουν οι παπαδες εκει? Παντως κ εμας στο γαμο εξυπηρετικοτατοι, ειχαν βγαλει κ ακρεκλα στον πεθερο μου επειδη ειναι αναπηρος να καθεται διπλα μας κ του την μετεφεραν μετα εξω για την χαιρετουρα (εκει στο πλαι που γινεται η χαιρετουρα) κ το αυτοκινητο του τον αφησαν να το βαλει φατσα μουρη, κ με την χαρτουρα πριν μια χαρα εξυπηρετικοι ηταν. Βεβαια τα τσεπωσαν γερα απο την κουμπαρουλα μου αλλα αυτο εγινε μετα απο ολη την εξυπηρετηση οποτε δεν θεωρω οτι μετρησε.

Αυριο λεω να κανω φακες - δεν εχω κανει ποτε (!!!) κ εχω παρει του μπαρμπα Σταθη ετοιμες κατρεψυγμενες....ακαματρα.....

Η μπεμπα εφαγε λιγουλακι τραχανα σημερα, με κοτοπουλο κ καροτο. Δεν τρελαθηκε, αλλα μου ειχε βγει κ λιγουλακι πηχτος...αντε να δουμε.

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Γεια σου mirtoula.

Και εγώ τον Δημητράκη μου στην κοίμηση τον βάφτισα και ο παπάς εκεί είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλός και κάνει πολύ ωραίο μυστήριο. Είχα συγκηνηθεί!!! Δηλάδη καταλαβαίνεις πως κάνει βάφτιση. Ενω τον Νικόλα μου τον είχαμε βαφτίσει σε κτήμα και το μυστήριο ήταν λίγο απρόσωπο, βιαζόταν και ο παπάς να τελείωσει γιατί είχε να πάει και σε άλλο κτήμα μετά!!!!

Υπάρχουν κατεψυγμένες φακές;;; Δεν το ήξερα!!! Πάντως είναι πολύ εύκολες να τις κάνεις λέει και την συνταγή πάνω στο πακέτο. Εμείς τις τιμούμε μια φορά την εβδομάδα γιατί έχουν σίδηρο και πρέπει από κάπου να πάρουνε και τα βλαστάρια σίδηρο!!!!

Υπομονή και με το φαγητό σιγά σιγά θα συνηθήσει. Αν κάτι δεν της αρέσει να επιμένεις. Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσουνε κάτι και 20 φορές μέχρι να καταλάβουνε πως τους αρέσει!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Υπάρχουν κατεψυγμένες φακές;;; Δεν το ήξερα!!! Πάντως είναι πολύ εύκολες να τις κάνεις λέει και την συνταγή πάνω στο πακέτο. Εμείς τις τιμούμε μια φορά την εβδομάδα γιατί έχουν σίδηρο και πρέπει από κάπου να πάρουνε και τα βλαστάρια σίδηρο!!!!

Αμε, προσθετεις λεει εσυ ντοματα, νερο, λαδι κ δεν θυμαμαι αν εχει κ κατι ακομα κ ακολουθεις τις οδηγιες....αυριο που θα τις φαμε θα σας ενημερωσω.

Γενικα η κουζινα ειναι το βασιλειο μου ΑΛΛΑ σε οτι αφορα πιο περιεργες συνταγες, κρεατικα, ζυμαρικα κλπ...δεν εχω ασχοληθει με το θεμα οσπριο, λαχανικο κλπ, κανα χρονο τωρα πιατηκα κ κανω πολυ καλα λαδερα. Μλκ το ξερω αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα μονο σωστα δεν μπορεις να πεις οτι τρωγαμε. Αλλα λογω δουλειας του καλου μου (ειναι μονιμος στο ΠΝ) οταν ειχε βαρδια ή ταξιδι μετα ηθελα να εχω κατι καλό, όχι φακές πχ...οταν ημουν μονη βολευομουν με κατι στα γρηγορα, οποτε ειχαμε φτασει να τρωμε κρεας, ζυμαρικα, κοτοπουλο κ αραια κ που...αλλα πολυυυυυυυ αραια κανενα λαδερο ή ψαρι. Κ πιο πολυ εγω γιατι μεσα στο καραβι ο αντρας μου πρακτικα τρωει τα παντα...

Τωρα λογω μπεμπας - ναι μεν ακομα δεν τρωει τα δικα μας αλλα για να συνηθισουμε κ εμεις - εχω παρεια αποφαση να αφησω λιγο στην ακρη τις γαστριμαργικες αλχημειες κ να καταπιαστω με απλα λαδερα, οσπρια, λαχανικα κλπ...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μολις καταφερα να ηρεμησω και εκατσα να σας πω τα καθεκαστα..

Καθομασταν μαζι με τη Μαρια στο χαλι του σαλονιου και παιζαμε αλλα καποια στιγμη βαρεθηκε και πιαστηκε απο τον καναπε να σηκωθει. Σηκωθηκε και πιανοντας παντα τον καναπε περπατουσε προς το σημειο που εχουμε την κεραια της τηλεορασης.. Ε, καποια στιγμη τελειωσε ο καναπες (δεν ειναι δα και 3 χιλιομετρα) αλλα εκεινη ηταν τοσο αφωσιωμενη στο να παει προς την κεραια που δεν το καταλαβε κι οταν πηρε πρεφα πως δεν κρατιεται απο πουθενα, αφεθηκε εντελως και εσκασε κατω με το πισω μερος του κεφαλιου. Στην προσπαθεια της να ανασυγκροτηθει, προσπαθησε να γυρισει μπρουμητα για να μπουσουλησει αλλα ξαναεσκασε κατω με το προσωπο αυτη τη φορα. Ολα αυτα εγιναν σε κλασματα δευτερολεπτου. Μιλαμε τρελλαθηκα! Το παιδι αλλαξε χρωμα απο το κλαμμα, φοβηθηκα πως θα μου μεινει επειδη δεν παιρνει ανασα κι ετσι τη φυσηξα στο προσωπο. Μετα αρχισε τα ουρλιαχτα και δεν εφευγε απο την αγκαλια μου, ειχε χωσει το προσωπακι της στο λαιμο μου κι εκλαιγε αλλα ετσι δεν με αφηνε να τη δω. Την πηγα στο μπανιο, της εριξα λιγο νερο και μου φαινοταν λιγακι πρησμενο το δεξι μαγουλο. Κοιταξα μηπως εσπασε και κανενα δοντι αλλα ευτυχως δεν επαθαν τιποτα τα δοντια της! Μετα επιασα το κεφαλι της και στο σημειο που χτυπησε εχει κανει καρουμπαλο. Πηρα το γιατρο, μου ειπε να την παρακολουθησω για ενα 24ωρο στενα και αν παρατηρησω ασυνηθιστη υπνηλια ή υπερενεργητικοτητα, εμετο, λιποθυμια, πυρετο και οτιδηποτε αλλο μου φανει ασυνηθιστο στην συμπεριφορα της να την παρω και να παμε Παιδων να βγαλει μια ακτινογραφια στο κεφαλι. Μεχρι στιγμης δεν εχει εκδηλωσει κατι.. Κοιμαται βεβαια τωρα και δεν ξερω αλλα μεχρι να τη βαλω για υπνο δεν εκανε κατι που να μην το εχει ξανακανει. Εμενα βεβαια μου εχει παει η ψυχη στην Κουλουρη.. Πηρα μεγαλη τρομαρα, αφου ακομα και τωρα τρεμω!

Εν τω μεταξυ συμβαινουν και αλλα πολλα που δεν μπορω να σας τα πω απο εδω, θα προτιμουσα να τα λεγαμε απο κοντα! Το μονο που μπορω να σας πω ειναι πως ο δικηγορος που μου εδωσε τη δουλεια μου ανακοινωσε εχθες πως θα προτιμησει να βρει καποια αλλη κοπελα που να μπορει να εργαστει στο γραφειο του (κι οχι απο το σπιτι οπως εγω) γιατι θελει να υπαρχει καποιος εκει ακομα κι οταν εκεινος λειπει για να μην χανει τα τηλεφωνηματα και τους πελατες με τις υποθεσεις.. Οχι πως εχει κι αδικο αλλα το ζητουμενο ειναι πως μολις βρει καινουρια, η Φαιη θα μεινει παλι στα αζητητα.. Και το κακο ειναι πως δεν θα βρω πουθενα αλλου τοσα λεφτα που εδινε εκεινος για εργασια απο το σπιτι! Τελος παντων ειναι και πολλα αλλα που δεν λεγονται απο εδω, απλα για να μην ανησυχειτε σας λεω πως δεν εχει να κανει με θεμα υγειας και δεν αφορα ουτε τον Βασιλη και τη σχεση μας. Απο κοντα τα υπολοιπα!

Γιωτα ελπιζω αυριο ο Τασουλης να ξυπνησει ακμαιος οπως παντα και το σημερινο να μεινει ως μια κακια αναμνηση!

Σοφια σε ο,τι αφορα τη βαφτιση θελω να σου πω πως ουτε κι εμας την κοινωνησε την ιδια μερα, εγω την πηγα τις επομενες 3 Κυριακες. Επισης δεν της εβαλε ολο το κεφαλι κατω απο το νερο, της εριχνε λιγακι με το χερι του. Τελος συμφωνω με τα κοριτσια στο οτι μετα τη βαφτιση ειναι τοσο κουρασμενα που πεφτουν για υπνο. Εμεις την κουρασαμε λιγακι τη Μαρια γιατι πρωτα εγινε ο γαμος (ειδες εμεις τα καναμε ταυτοχρονα) και μεχρι να τη γδυσουμε ειχε αρκετο εκνευρισμο. Στην κολυμπηθρα εκλαψε και εκλαιγε και μετα μεχρι να φιλησω το χερι του κουμπαρου και να την παρω αγκαλια.( Αυτο βεβαια ειναι συνηθισμενο για εμας) Μετα σταματησε, την εβαλα στο καροτσι και αποκοιμηθηκε αμεσως!

Μαριανδ ευχαριστω για τις ευχες! Να δωσεις φιλια στους ανταρτες σου!

Mirtoula καλη επιτυχια με τις φακες, δεν ειναι δυσκολο, θα δεις μια χαρα θα τα πας. Απλα μην δωσεις πολυ μεγαλη ποσοτητα στη μικρη γιατι ειναι βαριες. Οσο για τη διατροφη κι εμεις μια απο τα ιδια καναμε. Τωρα που ηρθε το Μαρακι στις ζωες μας μας εχει βαλει σε γενικες γραμμες στο σωστο δρομο. Εμεις αυριο θα φαμε και οι τρεις τραχανα με κοτοπουλακι που ειναι και ζεστος και τον σηκωνει η εποχη με τοσο κρυο!

Φιλια σε ολες, παω να ξαπλωσω κι εγω τωρα αν και δεν το βλεπω να κοιμαμαι γιατι εχω ακομα μεγαλη ταραχη!

Καληνυχτα, ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα σε εσας και τα μπουμπουκια σας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Το βράδυ κατά τις 2 ξύπνησε και ο μικρός με πυρετό και μπούκωμα. Ε, όχι που θα τη γλίτωνε το κακόμοιρο. Του έδωσα ντεπόν (κλασικά) και κοιμήθηκε. Προς το παρών δεν έχει ξυπνήσει. Θα δούμε πως θα πάει.

Φαίη μην στεναχωριέσαι για τη μικρή, έχουνε φάει τούμπες εμένα τα βλαστάρια μου!!!! Όσο για τη δουλειά, καλά τώρα του ήρθε πως θέλει κοπέλα να είναι και στο γραφείο του; Τι να πω, εύχομαι να βρεις κάτι καλύτερο.

Σας αφήνω πάω να ετοιμάσω τον Νικόλα για το σταθμό. Φιλιά σε όλες!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...