Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κοριτσακια ηρθε και μενα η ωρα μου να παω για υπνο....

Ο Τασουλης κοιμαται απο τις 23 00 αλλα εγω εχω νευρα και δεν μπορω να κοιμηθω....

Ή φταινε οι ορμονες ή εχω γίνει μυστηριο τραινο!!!!!τι να πω......

αν δεν εχω ηρεμησει μεχρι αυριο θα σας τα πω!!!!

Μαριανδ,αυτο που εγραψες το καθε παιδι θελει το χρονο του ισχυει....

Ο Τασος απο 8 μηνων στεκεται ορθιος και εκανε βηματα αν κρατιοτανε αλλα δοντια τιποτα,ενω η Μαρια της Φαιης εχει ενα σωρο δοντια!!!!Δεν γινεται να τα κανουν ολα μαζι τα παιδια.......

Σκεφτειτε οτι απο νεογεννητα μεχρι τον 1ο χρονο εχουν να κανουν πολλα πραγματα,να στηριξουν το κεφαλι τους,μετα το σωμα τους,να γυρισουν μπρουμυτα και τουμπαλιν....ολα αυτα ειναι δοκιμασιες και γινονται μεσα σε ενα χρονο......τι ζορι τραβανε κ αυτα τα φουκαριαρικα...ολα θελουν να τα κανουν...

Οποτε Φαιη μην αγχωνεσαι,οταν θα ερθει η ωρα της θα περπατησει......κι εγω το πολυ πολυ να τον στελνω δημοτικο τον Τασο με ταπερακι κ αλεσμενο φαγητο!!!!!

Καποια στιγμη θα βγαλει δοντια!!!!!

Αντε να μη σας ζαλιζω...παω για υπνο!!!!Θα τα πουμε το πρωι!!!!Καλο βραδυ σε ολες και σε ολα τα παιδακια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια εβλεπα μια ταινια κι εχω σπαραξει στο κλαμμα! Τι το 'θελα! Χριστε μου εχω να κλαψω ετσι εδω και πολυ καιρο.. (Μηπως να με στελνατε να κανω καμμια ψυχοθεραπεια?) Η ταινια λεγεται "Η ζωη σε δυο πραξεις" ή αλλιως στα αγγλικα "Stepmom", ειναι με τη Julia Roberts που ερωτευεται καποιον διαζευγμενο με δυο παιδια και προσπαθει να τα κατακτησει αλλα η κατασταση περιπλεκεται γιατι η μητερα των παιδιων εχει καρκινο και δεν της απομενει πολυς χρονος! Κι ετσι, ενω στην αρχη εχουν εχθρα μεταξυ τους, μετα η μητερα των παιδιων προσπαθει να ερθει πιο κοντα με την Julia Roberts για χαρη των παιδιων της που θα τα αφησει πισω.. Αφηστε τα.. Μιλαμε για σπαραγμο, οχι αηδιες!

Μαρια ευχαριστω πολυ για τις ευχες, μεχρι στιγμης δεν εχει ξυπνησει ουτε σημερα αλλα εχουμε ολοκληρο βραδυ μπροστα μας οποτε δεν θελω να λεω πολλα! Ας ελπισουμε πως θα κυλησει οπως εχθες! Οσο για το ανηψακι σου, μου εδωσε πολυ κουραγιο και τωρα ξερω πως ακομα και να αργησει να συμβει, δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο!

Ναταλια ευχαριστω πολυ για τις ευχες κι εσενα. Τουλαχιστον εσενα -μη σας ματιασω κιολας- ξανακοιμαται με την πιπιλα ενω εμεις αμα ξυπνησει κανουμε ολονυχτιες, δεν πιανει κανενα κολπο..

Μαριανδ κι εγω εχω ακουσει για πολλα παιδακια που δεν περασανε απο το σταδιο του μπουσουληματος! Πολλες κοπελες στο αλλο parents το λεγανε! Οσο για την πιπιλα δεν ξερω να σου δωσω καμμια συμβουλη γιατι η Μαρια ειναι πολυ μικρη ακομα και δεν εχουμε περασει σε αυτο το σταδιο ακομα.. Θυμαμαι ομως πως ενω εγω την ειχα κοψει σχετικα νωρις (συμφωνα με τα λεγομενα της μαμας μου) οταν φερανε σπιτι την αδερφη μου την ξαναζητησα! Ημουν τοτε 6 χρονων και τη ζητουσα μανιωδως οποτε η μανα μου αναγκαστηκε και μου την ξαναεδωσε. Μεχρι μια μερα που με πηρε ο νονος μου τηλεφωνο στον οποιο εχω τρελλη αδυναμια και μου ζητησε να μην την ξαναζητησω και αυτο ηταν! Την εκοψα.. Ισως εσεις θελετε αλλη τακτικη γιατι ειναι μικρουλης ακομα, εγω ημουν 6 και ειχα πληρη συναισθηση του τι μου ζητουσε ο νονος μου να κανω! Αν κανεις αναζητηση στο αλλο parents θα βρεις πληροφοριες, νομιζω ειχα πετυχει καποια στιγμη το καλοκαιρακι καποιες μαμαδες που το συζητουσαν αλλα εγω δεν απαντησα γιατι οπως ξαναειπα δεν εχω μπει ακομα σε αυτη τη διαδικασια! Καλη επιτυχια σας ευχομαι!

Γιωτα μου ισως ειναι οι ορμονες.. Μηπως σε πειραξε κατι και μετα σου χαλασε ολη η διαθεση? Ξερεις εγω το παθαινω αυτο, να σκεφτω ας πουμε π.χ. που η φιλη μου με πεταξε εξω απο την κουμπαρια του γαμου της (τι το 'θελα και το θυμηθηκα τωρα?? :twisted::twisted::twisted: ) και μετα να νιωθω εκνευρισμο γενικοτερα και να μην ξερω ακριβως το λογο.. :roll::roll: (Εχω την εντυπωση πως η σουϊτα στο Δαφνι μου κλεινει το ματι!! :lol::lol: ) Οσο για τα δοντια του Τασουλη ειναι απολυτα φυσιολογικο κι αυτο στο λεω με βεβαιοτητα γιατι η 2η κορη της κουμπαρας μου που ειναι τωρα 25 μηνων εχει μονο 4 δοντια! Μην αγχωνεσαι, ολα θα βγουν! Ευχαριστω και για την υποστηριξη στην αγωνια μου σχετικα με το περπατημα της μικρης!!

Αφου λοιπον πλανταξα, γεμισα τον τοπο χαρτομαντηλα και εκανα τον Βασιλη να σταυροκοπιεται και να λεει πως χρειαζομαι βοηθεια απο καποιον ειδικο :lol::lol::lol: λεω να παω να πεσω για υπνο!

Σας φιλω ολες, θα τα πουμε το πρωι!

Να εχετε μια ησυχη νυχτα και εσεις και τα αγγελουδια σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα μανούλες και παιδάκια!!!!!

Εμείς τελικά δεν πήγαμε στην εκκλησια γιατι ο Τασούλης ξύπνησε πριν μισή ώρα....Το βραδυ κοιμότανε μια χαρα μέχρι τις 03 00 που ξύπνησε και εκλαιγε χωρις ιδιαιτερο λογο.Ειχε την πιπιλα αλλα μαλλον ηταν βουλωμενη η μυτουλα του και δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα....τον πηραμε αγκαλιτσα,του δωσαμε κ λιγο νερακι αλλα μετα συνεχισε τα κλαμματα...ο φουκαρας νυσταζε κιολας και εκλαιγε με κλειστα τα ματια.....του δωσαμε κ μισο κουταλακι ντεπον (μηπως τον πονουσε κανενα δοντι) και τελικα κοιμηθηκε με την μανουλιτα του.....συνεχεια ερχοταν προς το μερος μου κ με εσπρωχνε....μαλλον ηθελε να με ριξει κατω απ το κρεβατι!!!!!χαχαχαχα...πλακα κανω...Το κανει αυτο οταν κοιμομαστε μαζι,μαλλον νιωθει ασφαλεια αν με ακουμπαει κ ερχεται κ κολλαει πανω μου,κι εγω φοβουμενη μηπως τον πλακωσω παω ολο και πιο περα!!!!!!Τελικα κοιμηθηκε σαν πουλακι κ ξυπνησε 09 15......τωρα αναψαμε τζακι...και σε λιγο παω να φτιαξω κοκκινιστο μοσχαρακι με μακαρονακια!!!!!!

Ναταλια θα σε παρω κατα τις 11 00 τηλεφωνο,δεν το εχω ξεχασει!!!!!

Φιλια πολλα και καλη Κυριακη!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα πως είσαι, σου πέρασαν τα νεύρα ή να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας; :lol:

...

Εμένα ο μεγάλος μου δεν μπουσούλησε καθόλου, (καλύτερα γιατί ήταν καλοκαίρι θα έπρεπε να σφουγγαρίζω όλη την ώρα!!!), περπάτησε κατευθείαν 13 μηνών.

Ούτε ο Ευριπίδης μπουσούλησε καθόλου. Ακόμα και όταν δεν περπατούσε καλά, κρατιόταν από τα έπιπλα και αν έφτανε σε κενό φώναζε να τον περάσουμε απέναντι. Μέχρι οκτώ μηνών δεν μπορούσε ούτε να κάτσει χωρίς στήριγμα. Εννέα μηνών έκατσε, σηκώθηκε και περπάτησε.

Ναταλία μην μου λες για πιπίλα εγώ προσπαθώ να την κόψω στον Νικόλα που κοντεύει 3μιση και δεν μπορώ. Πείτε μου βρε κορίτσια καμιά ιδέα πως κόβουμε την πιπίλα!!!!!

Ο Ευριπίδης μέχρι 2,5 χρονών είχε την πιπίλα σχεδόν όλη μέρα στο στόμα. Για να την κόψει του είπαμε ότι είναι μεγάλο παιδί πλέον και δεν τη χρειάζεται και κάναμε μια συμφωνία, μία - μία πιπίλα που θα χαλάει θα την πετάμε και δεν θα αγοράσουμε άλλες. Όταν είχαμε μείνει με την τελευταία πιπίλα (μας πήρε κανένα δίμηνο μέχρι να ξεφορτωθούμε τις υπόλοιπες) ένα βράδυ ξαφνικά δεν τη ζήτησε για να πάει για ύπνο. Αυτό ήταν. Δεν ξαναέβαλε πιπίλα στο στόμα του.

Ρε κοριτσια εβλεπα μια ταινια κι εχω σπαραξει στο κλαμμα! Τι το 'θελα! Χριστε μου εχω να κλαψω ετσι εδω και πολυ καιρο.. (Μηπως να με στελνατε να κανω καμμια ψυχοθεραπεια?) Η ταινια λεγεται "Η ζωη σε δυο πραξεις" ή αλλιως στα αγγλικα "Stepmom", ειναι με τη Julia Roberts που ερωτευεται καποιον διαζευγμενο με δυο παιδια και προσπαθει να τα κατακτησει αλλα η κατασταση περιπλεκεται γιατι η μητερα των παιδιων εχει καρκινο και δεν της απομενει πολυς χρονος! Κι ετσι, ενω στην αρχη εχουν εχθρα μεταξυ τους, μετα η μητερα των παιδιων προσπαθει να ερθει πιο κοντα με την Julia Roberts για χαρη των παιδιων της που θα τα αφησει πισω.. Αφηστε τα.. Μιλαμε για σπαραγμο, οχι αηδιες!

Αχ βρε Φαίη πολύ ευαισθητούλα είσαι, την έχω δει και εγώ την ταινία (άνευ δακρύων η αναίσθητη :lol: ). Τη μαμά την παίζει η Susan Saranton αν θυμάμαι καλά.

Οι υπόλοιπες πως είστε;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΛΑΙΩ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΤΣΙ.

ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ?ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΚΟΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ Η ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΑΛΙ.ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

l9Iop2.png

Καλά είμαι Ναταλία μου. Για την Κωνσταντίνα δεν ξέρω να σου πω. Ίσως περνάει καμμία φάση αναπτυξιακή ή μπορεί να βγάζει δόντια και αυτή. Μέχρι να βγάλουν όλα τα δόντια περνάνε αρκετά ανήσυχα βράδυα. Για την πιπίλα είναι μικρά ακόμα τα δικά σου και αφού δεν την έχουν όλη μέρα, δεν νομίζω να δυσκολευτείς. :)

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

φαιη μου ωραια η ταινια που λες πρεπει να την εχω δει κ εγω αν κ δε θυμαμαι αλλα το στορυ κατι μου λεει.

γιωτα μου ολα καλα σημερα?

μαρακι εσυ πως εισαι?ξαπλωμενη φανταζομαι ακομα ε?

εμεις ειχαμε ενα πολυ ωραιο βραδυ το πρωι εφερε η μαμα μου τη μικρη γιατι επρεπε να παει το παππου μου στο νοσοκομειο-τελικα εκανε εισαγωγη.κατα τ αλλα ηρθε κ ο πεθερος μου μας εφερε φαγητο ολα καλα.τ απογευμα πρεπει να παμε κ εμεις εκκλησια να μιλησουμε με το παπα για τα της βαφτισης-κατι μου λεει οτι θα σκοτωθουμε!θα σας τα πω το βραδυ.φιλακια κ να εχετε ολες μια υπεροχη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφία καλημέρα!

Εγώ ανάσκελα και σήμερα. Από αύριο θα μετακομίσω στον καναπέ για αλλαγή περιβάλλοντος :lol:

Γιατί να πλακωθείτε καλέ για τα βαφτήσια; Ψυχραιμία κοριτσάκι μου :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα μου ,μας το εδωσαν και εμας και ενω περιμενα να το παρασκευασει ο αντρας μου (μαγειρευει οποτε θελει ) αυτος το ειχε ξεχασει και θελησε να το φτιαξει μετα απο 8 μερες ,το αποτελεσμα το κερασαμε στον καδο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ωχ, η γκαντεμια λες να πηγε στον καδο :lol: :lol: :lol: .Παιδια δεν σας κρυβω και εγω τα πιστευω αυτα αλλα του στυλ τζοκερ :rolleyes::rolleyes: και αν σου κατσει ?:| ,τελικα εκατσε του καδου απορριματων ,οπως και να εχει σε ευχαριστω πολλη γιωτα. :wink: :wink: :wink:

Καλησπερα κοριτσια μου! Τι κανετε, πως ειστε?

Μαρια οντως μετα την εγκυμοσυνη και τη γεννα εχω γινει πολυ ευαισθητη.. Κλαιω για ολα και χωρις να εχει φτασει στο αμην μια κατασταση για να πεις πως ετσι ξεσπασα.. Κλαιω ακομα κι αν δεν πετυχω το φαγητο ή μου τυχει καμμια αναποδια! Ο Ευριπιδης ειμαι 100% σιγουρη πως κλαιει πολυυυυυ λιγοτερο απο εμενα! :lol::lol::lol: Οντως η αλλη ηθοποιος που επαιζε στην ταινια ειναι η Susan Saranton! Χαρα στο κουραγιο σου που δεν εκλαψες!! :lol::lol::lol:

Γιωτα μια χαρα σας κοβω με το τζακι! Εμεις εχουμε ξυλιασει χωρις καλοριφερ, οι σομπες αλογονου δεν κανουν δουλεια και τα air - condition αν εχουμε ανοιχτες τις πορτες δεν διατηρουν τη θερμοτητα και ετσι ειναι δωρο αδωρο αφου βρισκεται το ενα στο παιδικο και το αλλο στο υπνοδωματιο μας, μερη που δεν καθεται κανενας μας αν δεν προκειται να ξαπλωσει ή να κοιμηθει.. Ευχομαι να περασει γρηγορα το μπουκωμα του Τασουλη γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο να μην μπορεις να ανασανεις! Ειχε δικιο ο κακομοιρης που δυσανασχετουσε! "Πλακωσε τον" στο φυσιολογικο ορο! Εμεις οταν το ειχε παθει αυτο η Μαρια της βαλαμε για 3 μερες πρωι και βραδυ physiomer bebe (θαλασσινο νερο ειναι) και εγινε περδικι!!

Ναταλια κουραγιο για τη φαση που περνατε με την Κωνσταντινα.. Μακαρι να ηξερα να σου πω κατι για να σε συμβουλευσω αλλα κι εγω οταν τα κανει αυτα η Μαρια δρω οπως μου ερθει εκεινη τη στιγμη, δεν το προσχεδιαζω.. Οσο για τον λογο που τα κανει αυτα, αν τον βρεις καποια στιγμη ελα πες τον και σε εμενα για να ξερω γιατι η Μαρια τα κανει αυτα συχνα - πυκνα..!

Σοφια γιατι να πλακωθεις με τον παπα? Αν θες μας λες.. Απλα εχε υπ' οψιν πως οταν τσακωνεσαι γινονται χειροτερα τα πραγματα γιατι καλως ή κακως εκεινος "κανει κουμαντο" (καταλαβαινεις πως το λεω ε?) στην εκκλησια.. Εμενα παει το μυαλο μου σε αρκετα οπως το ονομα που ειπε και η Γιωτα, αν θα επιτρεψει να γινει στολισμος και το ποσο που θα ζητησει.. Επεσα μεσα σε καποιο απο αυτα? Οπως και να 'χει καλη επιτυχια και ψυχραιμια!!

Μαριανδ, γλυκουλα, Ειρηνη, Μυρτουλα ελπιζω να ειστε καλα κι εσεις και τα παιδακια σας!

Εμεις ειχαμε μια καλη βραδυα οπως κι εχθες, η Μαρια ξυπνησε στις 10:00, οποτε παλι δεν εχω παραπονο κοιμηθηκα αρκετα.. Ελπιζω να το συνεχισουμε ετσι! Μετα μας πηρε τηλεφωνο η μανα μου και την πηραμε με το Βασιλη και πηγαμε σπιτι της γιατι στο δικο μας κανει ψοφο.. Μιλαμε για πολυυυυυυ κρυο! Μακαρι να βρεθει μια λυση γιατι δεν μας βλεπω να βγαζουμε χειμωνα αναιμακτα.. Καθησαμε ολοι στη μανα μου και φαγαμε και πριν λιγο επιστρεψαμε στο ιγκλου! :lol: Τωρα η Μαρια κοιμαται κι εγω ειμαι κουκουλωμενη με την κουβερτα στον καναπε, ο Βασιλης εχει ξαπλωσει μαζι της μεσα!

Σας ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου μια ομορφη Κυριακη! :D

gM4vp2.png

Κοριτσια μολις μιλησα με την Ειρηνη στο facebook. Ειναι καλα, γεννησε το Σαββατο φυσιολογικα και ο τοκετος διηρκεσε 3,5 ωρες! Την Τεταρτη βγηκε αλλα το μικρακι το κρατησανε μεσα λογω ικτερου και θα το παρει αυριο σπιτι! Καθε 3 ωρες πηγαινει και το θηλαζει! Εχει βαλει φωτογραφιες του μικρου στο facebook (Γιωτα εσυ τις ειδες γιατι της ευχηθηκες κιολας!).. Μου ειπε να σας δωσω πολλα φιλια!

gM4vp2.png

Ωραιος ο γιος της Ειρηνης ε???Πολυ φατσα!!!!!

Εγω ξυπνησα πριν λιγο,ο Τασουλης κοιμαται ακομη.....κουραστηκε το παιδι μου!!!!Ολη μερα παιχνιδι.....

Απο νεα δεν εχω τιποτα,γενικα τα νευρα καλα κρατουν,χωρις ιδιαιτερο λογο....τωρα σκεφτομαι οτι εχω να πλυνω τη χυτρα μου και την κατσαρολα και τα πιατα...αλλα πρωτα θα φαω δυο φετουλες ψωμακι με nutella που μου ετοιμαζει ο Βασιλης!!!

Αντε φιλακια τωρα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Το πηρα αποφαση και επλυνα τα πιατα.....και τη χυτρα,και την κατσαρολα κ το κατσαρολακι που εφτιξα λιγο ρυζι γιατι μου βγηκαν λιγα τα μακαρονια.......

Και αυριο ξανα τα ιδια......Ουφ,τι μαγειρευουμε αυριο????Δώστε καμια ιδεα!!!!

Σε μιση ωρα εχει μπαλλα τον Ολυμπιακο και θα αναλαβω τον Τασουλη ο οποίος ξύπνησε ορεξάτος....'εφαγε και την κρεμουλα του και είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια!!!!!

Οι υπόλοιπες που είσαστε όλη μέρα??????

Μυρτούλα,Σοφία,Μαριανδ?????

Για τις λεχωνες μας δεν ρωταω.....εχουν τα μπεμπε τους να ασχοληθουν!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...