Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς πήγαμε το πρωί λαική και μετά πήρανε οι γονείς μου τον Νικόλα στο σπίτι τους. Θα πάμε το βράδυ να τον πάρουμε. Πάντως με ένα παιδί μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολα!!!

Τι είναι πάλι και αυτό βρε κορίτσια με τα ψωμιά; Πολύ φοβήθηκα! Πάντως κάτι παρόμοιο υπήρχε και παλιά με γράμματα. Σου δίνανε ένα γράμμα και έπρεπε να το αντιγράψεις δεν θυμάμαι πόσες φορές και να το στείλεις σε διαφορετικούς ανθρώπους αλλιώς θα πάθαινες κακό. Τι να πω, προσοχή χρειάζεται γιατί έχουμε και μικρά παιδιά και εμένα πολύ με φοβίζουν αυτά τα πράγματα.

Φαίη μου μην στεναχωριέσαι το παιδί ξέρει ποια είναι η μαμά του. Μην νιώθεις ανασφάλεια για το αν σε θέλει. Εννωείται πως σε λατρεύει! Πολλές φορές δεν μπορείς να εξηγήσεις την συμπεριφορά των παιδιών.

Γιώτα μπράβο που περάσατε ωραία εχθές!

Μαρία καλά είσαι; Καλά αποτελέσματα. Όσο για τον στρεπτόκοκο σίγουρα τυχαίο είναι γιατί και ο δικός μου είχε την περασμένη εβδομάδα και δεν έφαγε από το κέικ!!!!!!

Γλυκούλα υπομονή με τους κολικούς θα περάσουνε κάποια στιγμή αυτό είναι σίγουρο. Σχεδόν όλα τα μωράκια τους παθαίνουνε ειδικότερα τα αγοράκια. Ο Νικόλας μου δεν είχε σχεδόν καθόλου, Ο Δημητράκης μου πάλι υπέφερε. Όλο αγκαλιά τον είχαμε. Βοηθάει και το μασαζάκι στην κοιλίτσα και να του λυγίζεις τα ποδαράκια του προς την κοιλίτσα για να φύγουνε τα αέρια.

Σοφία καλή βόλτα!!

Ναταλία φιλιά στα διδυμάκια.

Κανένα νέο από την Ειρήνη;;; Ελπίζω να είναι καλά.

Άντε βρε κορίτσια να ανοίξει λίγο και ο καιρός το βαρέθηκα το κρύο!!!

Επεξεργάστηκαν by maria.nd
ορθογραφικό λάθος

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναταλια τα παπουτσια της Μαριας τα πηρα απο τη formentini στην Αγιου Δημητριου. Εχει και στην Ηλιουπολη λιγο πιο κατω απο την κεντρικη πλατεια! Επειδη εχω δουλεψει σε παπουτσαδικο για πιτσιρικια (στη Λιλιπουπολη που ηταν στο στενο απεναντι απο τα Haagen Dazs στην Ηλιουπολη, τωρα πια εχει κλεισει κι εχει μεινει ανοιχτη η Λιλιπουπολη που εμπορευεται τα ρουχα για παιδακια), ξερω πως ειναι μια απο τις καλυτερες εταιρειες σε ο,τι αφορα τα παιδικα παπουτσακια. Τωρα που αρχισανε οι εκπτωσεις ειναι πολυ ευκολο να βρεις σε πιο φτηνη τιμη γιατι η αληθεια ειναι πως εχει τσιμπημενες τιμες! Στο ιδιο καταστημα θα βρεις και παπουτσακια της puma και της lotto που ειναι επισης πολυ καλες εταιρειες!

Μαριανδ σε ευχαριστω και εσενα για τη συμπαρασταση!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΑΙΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ)ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ.

l9Iop2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου κ ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!!!

Η νεραιδουλα μου ειναι 8 μηνων κ κατι ψιλά! Με το φαι εχουμε ενα θεμα, το μεσημερι δεν της αρεσει τιποτα, ουτε λαχανικα, ουτε κοτοπουλο, ουτε μοσχαρι, ουτε οποιοσδηποτε συνδυασμος αυτων. Σημερα της εδωσα τραχανα με κοτοπουλο κ ακροτο κ εδειξε να της αρεσε κ εφαγε αρκετα. ΚΑτα τα αλλα ειναι αρκετα ησυχη, πολυ χαρουμενη, φαφουτα ακομα κ κοιμαται ολη την υχτα απο τις 9.30-10 ως τις 8 το πρωι!

Μαλλον δεν το εγραψα σωστα...ο γαμος μας εγινε πριν 1,5 χρονο περιπου. Η βαφτιση ειναι για 23/5 στην Κοιμηση κ μετα στο Pool Club στο Φάληρο (ειχαμε κ τον γαμο εκει κ ειμαστα υπερευχαριστημενοι)

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Ναταλια μου φυσικα και ενδιαφερομαι για τα καθισματακια!!!!

Να σε παρω αυριο κατα τις 11 00 που θα γυρισουμε απο την εκκλησια????

Εμεις πριν λιγο μαζευτηκαμε,πηγαμε κ πηραμε τον Τασο....εχει αρχισει κ περπαταει σε ολο το σπιτι χωρις να κρατιεται....παει βεβαια σαν γερακος...αλλα εχει πολυ γελιο!!!!!

Μυρτουλα να την χαιρεσαι την μικρουλα σου!!!!Οσο για τα δοντακια,εμεις βγαλαμε τα δυο κατω οταν ειμασταν 10 μηνων...και ακομη εκει εχουμε μεινει!!!!Τα υπολοιπα εχει ο Θεος!!!!!

Οι υπολοιπες εισαστε καλα?????Ολο βολτιτσες μου εισαστε!!!!!!

Φιλια,παω να αλλαξω τον μικρο γιατι εκανε κακουλακια του.....επιστρεφω σε λιγο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΓΙΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΤΡΩΝΕ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΕΣΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΔΟΝΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ.Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ( 10 ΜΗΝΩΝ) ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΜΑΖΙ 2 ΠΑΝΩ 2 ΚΑΤΩ.

l9Iop2.png

Γεια σας!

Μολις ξεμπερδεψα τελειως με τις δακτυλογραφησεις και τις δουλειες του σπιτιου!

Γιωτα και Ναταλια πολυ χαιρομαι που περπατανε τα μωρα σας! Εμεις ακομα, τιποτα.. Στην αναμονη!

Mirtoula να σου ζησει η κορη σου! Κι εμενα τρωει τα παντα εκτος αν ξυπνησει "στραβωμενη" και δεν θελει τιποτα. Προσπαθω να της τα δινω αλεσμενα ακομα γιατι φοβαμαι με τα στερεα αλλα εκεινη πολλες φορες τα θελει χωρις αλεσμα.. Οσο για τα δοντια εμεις βγαλαμε το πρωτο στους 6 μηνες και τωρα που ειμαστε 11 μηνων εχουμε 6 στο συνολο (4 πανω και 2 κατω). Με το καλο η βαφτιση σας!

Παω να κανω ενα μπανιο γιατι μετα εχει σειρα η Μαρια! Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Εχω παθει πλακα,απ την μια μερα στην αλλη.....Βρε Ναταλια και σενα ετσι αρχισε ο Ηλιας???Εννοω οτι περπαταει απο τον καναπε,περναει την τραπεζαρια κ παει μεχρι την κουζινα......και σημερα απο το απογευμα που τον πηραμε απο τους γονεις μου δεν εχει μπουσουλησει καθολου....θελει μονο να περπαταει!!!!!

Τοση διαφορα σε μια μερα??????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μυρτούλα να τη χαίρεσαι την κόρη σου και μην ανησυχείς για το φαγητό, μπορεί να ετοιμάζεται να βγάλει δόντια και γι' αυτό να μην έχει όρεξη.;)

Γιώτα και Ναταλία καλούς δρόμους στα ζουζούνια σας. :D

Φαίη μη στενοχωριέσαι, η δική σου θα τρέξει κατ' ευθείαν :lol:

Μη με πείτε γκρινιάρα αλλά βαρέθηκα να κάθομαι. Εναλλάξ βλέπω τηλεόραση, χαζεύω στο internet, μιλάω στο τηλέφωνο ή διαβάζω ένα βιβλίο. Παρόλα αυτά δεν μου περνάει η ώρα.

Οι υπόλοιπες που είστε, έχετε βγει για Σαββατόβραδο;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΓΙΩΤΑ, Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΗΡΕ ΤΑ...ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΗΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! :)ΦΑΙΗ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ...ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ! Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ! ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΟΣΟ...ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! :)

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΜΑΡΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΟΩΡΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!

l9Iop2.png

Μαρια δεν στεναχωριεμαι, απλα ανησυχω λιγακι και σκεφτομαι να το αναφερω στον καλο κυριο παιδιατρο στις 04/02 που θα παμε για εμβολιο! Οσο για την ξαπλα, καλη ειναι αλλα απο ενα σημειο και μετα καταντα βαρετη! Να σκεφτεσαι οτι ειναι για καλο και θα ειναι πιο ανωδυνο! Ελπιζω ο Ευριπιδης να δειχνει κατανοηση και να ειναι ησυχο παιδακι (που ειμαι σιγουρη πως ειναι απλα το λεω για το θεμα της υπερδραστηριοτητας που το εχουμε κι εμεις!).

Ναταλια κι εμενα αυτο μου λενε, πως τα κοριτσια ειναι πιο γρηγορα στην ομιλια ενω τα αγορια στο περπατημα! Για να δουμε.. Εγω πιστευω πως τη βολεψε το μπουσουλημα και βαριεται να δοκιμασει το περπατημα! Ειμαστε και λιγακι τεμπελες.. Τελος παντων.. Ο,τι ειναι να γινει θα γινει!

Μολις την εβαλα για υπνο.. Το καλο σημερα ξεχασα να σας το πω! Η Μαρια επιτελους κοιμηθηκε ολο το βραδυ, απο την ωρα που την εβαλε ο Βασιλης στην κουνια μεχρι τις 11:00 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) το πρωι!!! Δεν μπορω να πω.. Χορτασα υπνο! Να δουμε σημερα πως θα κυλησει!

gM4vp2.png

Μαρια δεν στεναχωριεμαι, απλα ανησυχω λιγακι και σκεφτομαι να το αναφερω στον καλο κυριο παιδιατρο στις 04/02 που θα παμε για εμβολιο

Ο γιος της ξαδέρφης μου, που σας έλεγα προχθές, είχε φτάσει 16 μηνών και δεν είχε περπατήσει ακόμα. Και εκείνη ανησυχούσε και ρώταγε τον καλό κύριο παιδιάτρο (ναι και αυτή το Φιτσιάλο έχει). Της έλεγε λοιπόν κάθε φορά "μια χαρά είναι το παιδί, θα περπατήσει".

Οσο για την ξαπλα, καλη ειναι αλλα απο ενα σημειο και μετα καταντα βαρετη! Να σκεφτεσαι οτι ειναι για καλο και θα ειναι πιο ανωδυνο! Ελπιζω ο Ευριπιδης να δειχνει κατανοηση και να ειναι ησυχο παιδακι (που ειμαι σιγουρη πως ειναι απλα το λεω για το θεμα της υπερδραστηριοτητας που το εχουμε κι εμεις!).

Όντως ο Ευριπιδάκος είναι για άλλη μια φορά πολύ συνεργάσιμος ο γλυκός μου. Το πρωί έφερε να φάμε μαζί πρωινό στο κρεβάτι και μετά πήρε τα πιάτα και τα πήγε στο νεροχύτη. Με χαϊδολογάει όλη την ώρα και κάνει ό,τι του ζητήσω, απαντάει και στο τηλέφωνο (αυτό έχει πολύ πλάκα :lol::lol: ). Πήγανε το απόγευμα μια βόλτα με το μπαμπά του στο Jumbo και αύριο προγραμματίζουν βόλτα με το metro και ίσως και τον προαστιακό.

Μολις την εβαλα για υπνο.. Το καλο σημερα ξεχασα να σας το πω! Η Μαρια επιτελους κοιμηθηκε ολο το βραδυ, απο την ωρα που την εβαλε ο Βασιλης στην κουνια μεχρι τις 11:00 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) το πρωι!!! Δεν μπορω να πω.. Χορτασα υπνο! Να δουμε σημερα πως θα κυλησει!

Γιούπι!!!!!!!!!Μπράβο Φαίη εύχομαι να συνεχίσετε έτσι :D

Επεξεργάστηκαν by DEMS

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΩΡΑΙΑ ΦΑΙΗ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΑ.ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΠΙΛΑ ΠΙΑ... :)

l9Iop2.png

Γεια σας κορίτσια,επιτέλους τα κοίμησα τα ζουζούνια μου!!!

Εμένα ο μεγάλος μου δεν μπουσούλησε καθόλου, (καλύτερα γιατί ήταν καλοκαίρι θα έπρεπε να σφουγγαρίζω όλη την ώρα!!!), περπάτησε κατευθείαν 13 μηνών. Περίεργο πάντως για μωρό να μην μπουσουλάει. Εγώ ανυσηχούσα που δεν μπουσούλαγε!! Γενικά άργησε και να μιλήσει και να περπατήσει. Ο παιδίατρος μου έλεγε να μην ανυσηχώ το κάθε παιδί έχει το ρυθμό του. Ο μικρός από την άλλη τα έκανε όλα πάρα πολύ γρήγορα για την ηλικία του.Και περπάτησε, μίλησε, έφαγε στερεά τροφή γρήγορα.

Ναταλία μην μου λες για πιπίλα εγώ προσπαθώ να την κόψω στον Νικόλα που κοντεύει 3μιση και δεν μπορώ. Πείτε μου βρε κορίτσια καμιά ιδέα πως κόβουμε την πιπίλα!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...