Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κι εμενα Γιωτα μου.. Βεβαια ο Βασιλης με κοροϊδευει, γυρισε και μου ειπε αμα φοβασαι τα ψωμια μην ξαναπας στο φουρνο (που κολλαει ο φουρνος δεν ξερω, αλλα τελος παντων)..... Παντως τα ματια μας δεκατεσσερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσια? Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγω παλι δεν ειμαι καθολου..

Σημερα το βραδυ πηγαμε να παρουμε τη μαμα μου απο τη δουλεια και να την αφησουμε σπιτι. Καθησε πισω με τη Μαρια κι εγω μπροστα με το Βασιλη. Οταν κατεβηκε απο το αυτοκινητο πηγα εγω πισω και ετσι οπως πηγα να παρω αγκαλια το Μαρακι αρχισε να κλαιει δυνατα χωρις σταματημο και ηρεμουσε μονο στην αγκαλια του Βασιλη.. Κομματια εγινα! Γυρισαμε σπιτι με κλαμματα γιατι δεν γινοταν να την κραταει και να οδηγαει ταυτοχρονα και μολις κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο και την πηρε αγκαλια σταματησε.. Διπλο χτυπημα.. Μπηκαμε σπιτι, παω να την αλλαξω για να την πλυνω απο κατω τα ιδια.. Ηθελε να την κραταει αγκαλια ο Βασιλης.. Εκεινος την επλυνε, εκεινος την αλλαξε, εκεινος της εδωσε το γαλα κι εκεινος πηγε να τη βαλει στην κουνια.. Μολις ηπιε το γαλα της πηγα να τη φιλησω για καληνυχτα και ξαναεβαλε τα κλαμματα! Απο εκεινη την ωρα καθομαι και κλαιω, δεν με παρηγορει τιποτα! Και σας το ορκιζομαι ρε παιδια, ουτε τη μαλωσα καθολου, ουτε της φωναξα, ουτε της εδειξα πως δεν θελω να ειμαστε μαζι.. Ισα - ισα εχω γινει κομματια τον τελευταιο καιρο που ξυπναει τα βραδυα για να κοιμαμαι μαζι της!

Μονο στη σκεψη πως θα συνεχιστει αυτο ποναει η καρδια μου.. Γιατι ρε γαμωτο? Τι κανω λαθος δηλαδη? Ειμαι να σκασω..! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσια!

φαιη μου μη στενοχωριεσαι κουκλα μου συμβαινουν αυτα...ειναι αδυναμιες...κ η δικια μου τα κανει αλλα πλεον το χω παρει αποφαση...αγαπαει πιο πολυ το μπαμπα της;)θα μεγαλωσει θα παντρευτει κ ακομα το μπαμπα θα ζηταει!!

μαρακι πως πηγε η εξεταση?

γιωτα πως περασατε χθες?

μαρια ναταλια εσεις τι κανετε?

εγω θα παω την ελισαβετ στη μανα μου σημερα εχουμε να καθαρισουμε το σπιτι κ μετα θα παμε καμια βολτα με τον αντωνη.

να περασετε ολες τελεια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια!!!!

Φαιη μου δεν ξερω γιατι κανει ετσι το Μαρακι...ισως να ξερουν οι υπολοιπες μανουλες που ειναι πιο εμπειρες.....Εμενα ο Τασος αν βλεπει τον μπαμπα του δεν με θελει καθολου αλλα το κανει σε λογικα πλαισια επειση λειπει πολλες ωρες και τον πεθυμαει.....δεν εχω νιωσει ομως ποτε αβολα....τον καταλαβαινω......

Δεν νομιζω οτι θα κρατησει και πολυ....ππιστευω θα της περασει αλλα κι εσυ δε χρειαζεται να στενοχωριεσαι!Τα παιδια μας αγαπανε τις μανουλες τους!!!

Δεν ξερω μηπως ξεκινησε νωρις το Οιδιποδειο?????

Χτες περασαμε πολυ ωραια!!!!Ειχε πολυ γελιο με τους Κρητικους και παρα πολυ φαγητο!Παρα πολυ ομως...λες και θα ετρωγε κανενας στρατος!!!!!

Ριξανε και τους χορους τους κατι παιδια και πολυ τους χαρηκα!!!!Ειναι ωραιο να βλεπεις νεους ανθρωπους να χορευουν τοπικους παραδοσιακους χορους!!!!!

Επιστρεψαμε κατα τις 01 00....χαζευα κι ενα ωραιο εργο στο μεγκα αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να το δω ολο.....με πηρε ο Μορφεας στην αγκαλιτσα του!!!!

Σημερα μιας κ λειπει ο Τασος θα τηγανισω κοτοπουλο πανε με πατατουλες!!!!

Οταν ειμαι με το παιδι δεν μπορω να τηγανιζω γιατι δεν με πολυ αφηνει κ σε ησυχια!!!!

Αυτα τα νεα μας....σας φιλω προς το παρον και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Η εξέταση πήγε καλά και τώρα περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα Δευτέρα ή Τρίτη.

Μπήκα τώρα για να δω τα νέα σας και έχω φρικάρει με τις μαγικές ζύμες γιατί ήρθε προχθές την Τρίτη η πεθερά μου και μας έφερε ένα από αυτά τα θαυματουργά ψωμιά (κέικ το είπε αυτή) και έδωσε του Ευριπίδη να φάει. Τώρα είναι τυχαίο που την άλλη μέρα ο Ευριπίδης είχε στρεπτόκοκο; Δεν ξέρω, έχω συγχυστεί τώρα και είμαι και μόνη μου αυτή τη στιγμή στο σπίτι και δεν μπορώ να σηκωθώ να πάω να δω αν έχει περισσέψει να το πετάξω και να ανάψω το καντήλι και λιβάνι.

Φαίη για την προτίμηση της Μαρίας μη σκας. Όλα τα παιδιά τα κάνουν αυτά κάποια στιγμή. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε πληγώνει, αλλά μη το πέρνεις προσωπικά. Μπορεί απλά να σημαίνει ότι εσένα σε θεωρεί σίγουρη και προσπαθεί να κερδίσει και τον πατέρα της, που ασχολείται λιγότερο μαζί της.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Μαρια νομιζω ειναι τυχαιο με τον στρεπτοκοκκο.....αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.Αν θες πες στον Διονυση αυριο να πανε εκκλησια να κοινωνησει ο Ευριπιδης.....δεν προκειται να αρρωστησει περισσοτερο ή χειροτερο απο την Θεια κοινωνια......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μαρια νομιζω ειναι τυχαιο με τον στρεπτοκοκκο.....αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.Αν θες πες στον Διονυση αυριο να πανε εκκλησια να κοινωνησει ο Ευριπιδης.....δεν προκειται να αρρωστησει περισσοτερο ή χειροτερο απο την Θεια κοινωνια......

Γιώτα μου ελπίζω να είναι τυχαίο. Τώρα για να πάει ο Διονύσης τον Ευριπίδη στην εκκλησία χλωμό το βλέπω. Ο Διονύσης στην εκκλησία πηγαίνει μόνο για την Ανάσταση δυστυχώς :(

etCDp3.png hk8kp3.png

Σοφία,

εσύ που έχεις το τηλέφωνο της Ειρήνης, δεν της στέλνεις κανένα μήνυμα; Δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και στο θέμα Ιανουάριου 2010 δεν βλέπω να ξέρουν κάτι. Ελπίζω να είναι καλά και απλώς να μην προλαβαίνει να μπει και να γράψει.

etCDp3.png hk8kp3.png

μαρια δυστυχως μολις ανακαλυψα οτι δεν εχω κρατησει το τηλεφωνο της:(

δε πιστευω οτι τρεχει κατι παντως απλα δε θα χει χρονο με τονεογεννητο να μπει.

ασχετο γεννησε κ η πρινσες!πρινσες αν μας διαβαζεις ακομα να σου ζησει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ... ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΦΑΙΗ ΣΗΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ 'ΝΑΙ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΦΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ!

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου μολις μπηκα σπιτι! Πηγα το πρωι και πληρωθηκα, και μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ, φαρμακειο και στο κρεοπωλειο ολοι μαζι! Και μετα μου τη βαρεσε και πηγα και αγορασα της Μαριας ενα ζευγαρι κανονικα παππουτσια γιατι οσα ειχε τωρα ηταν απο τα τζαμπο! Ευτυχως εχουν αρχισει οι εκπτωσεις και τα ειχαν μιση τιμη, 17 ευρω απο 34! Ευτυχως η Μαρια σημερα μεχρι στιγμης δειχνει να με θελει.. Δεν εχει κλαψει προς το παρον, ευτυχως δηλαδη γιατι δεν θα το αντεχα! Ευχαριστω για τη συμπαρασταση και τις συμβουλες!

Μαρια καλα αποτελεσματα και απο εδω! Οσο για τη ζυμη... Ισως να ειναι οντως τυχαιο το γεγονος! Αφου δεν μπορειτε να τον πατε στην εκκλησια να κοινωνησει, δωστου λιγακι αγιασμο να πιει! Δινω κι εγω στη Μαρια τις φορες που παει να με τρελανει απο τη γκρινια και ηρεμει!

Γιωτα, Σοφια, Μαριανδ, Ναταλια, Ειρηνη, Γλυκουλα ελπιζω να ειστε καλα! Να μου φιλησετε τα αστερακια σας!

Principessa να σου ζησει το μωρακι σου! Παντα γερο και καλοτυχο να ειναι!

Σας αφηνω τωρα να τελειωσω με τις δακτυλογραφησεις! Πιστευω να εχω ξεμπερδεψει μεχρι το απογευμα! Την απομαγνητοφωνηση θα την κανω αυριο, σημερα βαριεμαι ειναι και 40λεπτη και θα μου παρει πολυ ωρα!

Φιλια πολλα σε ολες! Θα τα πουμε το απογευμα!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσια!!εγω περασα ενα πολυ ασχημο βραδυ με τον μικρο!!!εκλαιγε διαρκως απο τις 12 μεχρι τις 7 ειχε κολοικους και πεταγοταν σαν ελατηριο απο τον πονο και δεν μπορουσα με τιποτα να το ηρεμησω....επιστρατευσα ολα τα μεσα και το χαμομιλι, και ζεστα πανια στην κοιλιτσα του και σεσουαρ και στο τελος η μαμα μου ειπε να του βαλουμε δαφνολαδο που βοηθαει...με τα χιλια ζορια ηρεμησε το πρωι αλλα δεν αντεχω να ξαναπερασω τετοια εφιαλτικη νυχτα!!!ειναι πολυ δυσκολο να το βλεπεις να υποφερει και να μην μπορεις να κανεις τιποτα για να ησυχασει....τωρα ειναι πολυ κουρασμενος και κοιμαται...μακαρι να μην ξαναπονεσει ετσι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σου Γλυκούλα,

από κολικούς υπέφερε και ο Ευριπίδης το πρώτο τρίμηνο. Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί ότι με το infacolic είχαμε σωθεί. Τα αγόρια τα έχουν συνήθως αυτά. Κουράγιο σου εύχομαι.

etCDp3.png hk8kp3.png

ΦΑΙΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ?ΖΗΛΕΨΑ... ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΕΜΑΣ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2 ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ 1 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝΕ!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...