Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Τελικά το αποφάσισα. Θα πάω για την εξέταση σήμερα και ο Θεός βοηθός.

Καλα αποτελεσματα Μαρια!!!!

Και τωρα που θα πρεπει να μεινεις ξαπλωμενη,τον Ευριπιδη ποιος θα τον αναλαβει?Ο μπαμπας του?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναταλια ο Ηλιας αλωνιζει ε????Να σε ρωτησω του φορας κανονικα παπουτσακι ή παπουτσια αγκαλιας?Γιατι εμενα ο Τασος με τα κανονικα μπερδευεται κ ολο πεφτει!!!!

Μαλλον του πεφτουν βαρια στο ποδι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλα αποτελεσματα Μαρια!!!!

Και τωρα που θα πρεπει να μεινεις ξαπλωμενη,τον Ευριπιδη ποιος θα τον αναλαβει?Ο μπαμπας του?

καλημερα μαρακι καλα αποτελεσματα να εχεις!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ...ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ.MARIA ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ OΛA NA ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Έχω ανάγκη από θετική ενέργεια.

Γιώτα, ακριβώς! Ο Ευριπίδης και ο μπαμπάς του θα γίνουν κολλητοί αυτή τη εβδομάδα. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Ολη την εβδομαδα?Νομιζα μονο το σαββατοκυριακο.....

Αποτελεσματα ποτε θα παρεις?

Σαββατοκύριακο θα είμαι τελείως ανάσκελα, την υπόλοιπη εβδομάδα θα πηγαίνω μέχρι τον καναπέ. Δεν έχω ρωτήσει πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα. Θα ρωτήσω επιτόπου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερες κι απο εδω! Πως ειστε?

Μαρια μου ολα θα πανε καλα, μην αγχωνεσαι καθολου! Καλα αποτελεσματα και ελπιζω τωρα που λογω της εξετασης σου δινεται η ευκαιρια να την εκμεταλευτεις και να ξεκουραστεις! Σου στελνω πολλα φιλια και μια μεγαλη αγκαλια για να αισθανεσαι πως καποιος σου κραταει το χερι εκεινη την ωρα! Και παλι καλα αποτελεσματα!

Γιωτα σκεψου εμεις κοιμομαστε στο σαλονι με τη μικρη και ο Βασιλης στο υπνοδωματιο αλλα και παλι μας ενοχλει το ροχαλητο του! Για ενα διαστημα επαιρνε τα snoreeze ειναι σαν listerine, τα βαζεις στο στομα και λιωνουν! Ειχαμε δει θεαματικα αποτελεσματα με αυτο! Χαιρομαι που ειχατε ηρεμο βραδυ!

Σοφια μου γιατι ετσι? Εγω νομιζω πως το πρωτο βραδυ που θα ξανακοιμηθει σαν ανθρωπος η Μαρια μου θα πεσω ανασκελα σαν τις κατσαριδες και δεν θα ξανακουνηθω ολο το βραδυ! Μηπως ειχες υπερενταση?

Μαριανδ περαστικα και παλι στο Νικολα σου! Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθειτε κι αλλο! Ειναι και αυτος ο παλιοκαιρος μωρε και οι ιωσεις που κυκλοφορουν ειδικα στους παιδικους σταθμους, οποτε πως να τη γλιτωσει? Εδω αρρωσταινει η δικια μου που δεν πολυερχεται σε επαφη με αλλα παιδακια συχνα.. Οταν γυρισετε απο το γιατρο ενημερωσε μας!

Ναταλια οντως χιονι δεν προκειται να δουμε ακομα! Οχι οτι καιγομαι να δω κιολας.. Να σου πω την αληθεια δεν πολυθελω γιατι μετα σκεφτομαι πως θα βγαζω τη Μαρια λιγακι εξω με το καροτσι? Φιλια στα ζουζουνια σου!

Ειρηνη ευχομαι να εισαι σπιτι και ολα να ειναι καλα!

Γλυκουλα ευχομαι κι εσεις να ειχατε ενα ηρεμο βραδυ και τωρα να ειστε ησυχοι! Φιλια πολλα στο ζουζουνι σου!

Μιρτουλα καλως ηρθες στην παρεα μας! Ουτε κι εγω μενω Ηλιουπολη, μενω στον Αγιο Δημητριο! Απλα δουλευα εκει, πηγαινα στα Πολυκλαδικα κι ετσι νομιζω πως ανηκω κι εγω στην Ηλιουπολη! Ετσι κι αλλιως δεν μας χωριζουν δα και τα πολλα χιλιομετρα! Αγορακι εχεις ή κοριτσακι? Ποσο ειναι τωρα? Ελπιζω στην επομενη συναντηση να καταφερεις να ερθεις και να σε δουμε κι απο κοντα!

Εμεις μια απο τα ιδια χθες βραδυ, μην σας τα ξαναλεω και σας κουραζω.. Δεν αλλαξε κατι, εμεις στο σαλονι, ο Βασιλης στην κρεβατοκαμαρα, η Μαρια στριφογυρνουσε.. τα γνωστα! Σηκωθηκαμε κατα τις 08:15, ηπιαμε γαλα, εφαγε τοστ, ηπιε χυμο, εφαγε λιγο κρουασαν βουτυρου που μας εφερε μια γειτονισσα και πριν λιγο την ταϊσα τη φρουτοκρεμα της. Δεν εχει κοιμηθει απο τις 08:15 που σηκωθηκαμε, ελπιζω να κοιμηθει λιγακι το μεσημερακι να ξεκουραστω κι εγω λιγο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΓΙΩΤΑ, Ο ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΤΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΟΥ...

l9Iop2.png

Γεια σας και πάλι κορίτσια. Γυρίσαμε και εμείς από το γιατρό και έχει ίωση. Οπότε θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Αντιβίωση δεν θα πάρει μόνο ντεπόν και πονστάν.

Μαρία sorry έχω χάσει επεισόδια, ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, μάλλον θα τα είχατε συζητήσει και στην συνάντηση. Όπως και να έχει εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Οι υπόλοιπες πως είσαστε; Τι θα κάνετε το σαβ/κο;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Εγω περιμενω να ερθουν οι γονεις μου να παρουν τον Τασο....το βραδυ θα παμε στην οροεσπεριδα που σας εγραψα χτες αλλα αυριο το μεσημερι θα τον παρουμε!!!!!

Δεν νομιζω να κανουμε κατι περισσοτερο αφου ο καιρος δεν το επιτρεπει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγω περιμενω να ερθουν οι γονεις μου να παρουν τον Τασο....το βραδυ θα παμε στην οροεσπεριδα που σας εγραψα χτες αλλα αυριο το μεσημερι θα τον παρουμε!!!!!

Δεν νομιζω να κανουμε κατι περισσοτερο αφου ο καιρος δεν το επιτρεπει!!!!!

Ωραία κάπου θα πάτε τουλάχιστον!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Που ειστε οι υπολοιπες?????

Μαρια και να γυρισες δεν νομιζω να μπεις να μας γραψεις τι εγινε με την εξεταση.....

Εγω ξυπνησα,εφτιαξα καφεδακι κ σε λιγο θα μπω για μπανακι,να ετοιμαστω σιγα σιγα για την εξοδο μας με τους Κρητικους!!!!!

Οι υπολοιπες τι θα κανετε σκ????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μαριανδ κι εμεις το ιδιο ειχαμε παθει λιγο πριν τις γιορτες! Εκανε 4 μερες πυρετο και μετα τερμα, σαν να μην εγινε ποτε! Περαστικα σας!

Γιωτα μου καλα να περασετε και κοιτα να μην χορεψεις πολλη ωρα τα Κρητικα γιατι θα τα ζαλισεις για τα καλα τα φασολακια!! :lol:

Εμεις εδω, η Μαρια κοιμηθηκε για κανενα δυωρο με τον πατερα της κι εγω καθομουν κι εγραφα απαντησεις σε διαφορα θεματα στο αλλο parents! Πριν λιγο ξυπνησε, εφαγε και τωρα χαλαει ενα παιχνιδι που της ειχε στειλει η νονα της τα Χριστουγεννα (το λαπτοπ του Μικυ!)

Οσο για το Σ/Κ εμεις δεν εχουμε κανονισει τιποτα, ετσι κι αλλιως δεν εχω που να αφησω και τη Μαρια, στη μανα μου δεν μπορω να υπολογισω κι ετσι.. Παλι μεσα! Δεν πειραζει ομως, μια συνηθεια ειναι και αυτο! Καποια στιγμη θα παει βρεφικο κι η Μαρια και θα ηρεμησουμε περισσοτερο! Περιμενω πως και πως να πληρωθω αυριο να παω ενα σουπερ μαρκετ γιατι ξεμειναμε απο φαγητα, απορρυπαντικα και ειδη 1ης αναγκης! Μετα πρεπει να παω κι απο το φαρμακειο να παρω της Μαριας τα ανταλλακτικα για τη συσκευη της otrisalin και ενα physiomer bebe γιατι με τα κλιματιστικα της ενυδατωνω τη μυτουλα μιας που ξηραινεται πολυ η ατμοσφαιρα του σπιτιου.. Το καταλαβαινω κι απο τον εαυτο μου που ξηραινεται ο λαιμος μου!

Οποτε η εξοδος του Σαββατοκυριακου θα ειναι το σουπερ μαρκετ και καποιο εφημερευων φαρμακειο!! Ετσι κι αλλιως πρεπει να κατσω να βγαλω μια 40λεπτη απομαγνητοφωνηση και να αντιγραψω δυο 10σελιδα, βλεπετε ολη την εβδομαδα μου εβγαλε την Παναγια η μικρη και δεν μπορεσα να δουλεψω καθολου! Τωρα εχω ζητησει απο τον Βασιλη να την αναλαβει εκεινος τη διαρκεια της μερας μπας και τα τελειωσω και το βραδυ που δεν κοιμαται να την εχω εγω! Ειπε ενταξει.. Για να δουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοριτσια το ειδατε αυτο?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54298

Εσυ Φαιη το ειδες γιατι απαντησες κιολας.....με επιασε μια αντριχιλα η αληθεια ειναι....

Να ειναι καλα η mariantinos που μου το εστειλε.

Μεγαλη προσοχη λοιπον!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...