Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι Γιωτα μου! Καλο βραδυ και σε εσας και καλη ξεκουραση!

Οι υπολοιπες που ειστε? Εχει τιποτα καλο η τηλεοραση ή να πω του Βασιλη να μου γραψει καμμια ταινια σε dvd?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα Γιώτα, καλή ξεκούραση.

Εγώ μετά από πολλά παραμύθια τα κατάφερα επιτέλους να κοιμηθούν τα βλαστάρια μου. Εντωμεταξύ ήρθε ο μπαμπάς τους και μόλις τον ακούσανε κάγκελο και τα δυο. Αχ τα νεύρα μου!!!! :(:( Τα έχει πάρει και τα δυό τους τώρα και τους ξαναδιαβάζει παραμύθια. Ξεσηκωθήκανε τώρα ποιος ξέρει τι ώρα θα κοιμηθούνε. Βρήκα και εγώ ευκαιρία να κάτσω λίγο στο κομπιούτερ.

Ο Νικόλας καλοδιάθετος ήταν το απόγευμα, ψιλοέφαγε κιόλας. Θερμόμετρο δεν ήθελε να του βάλω. Παντως πρέπει να είχε περίπου 37.7, κάπου εκεί.

Πάω τώρα μπας και καταφέρω να τα κοιμήσω (ξανά!!)

Φιλιά προς το παρών

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Τελικα οι μαμαδες απο Ηλιουπολη ειναι εξπερ στα ξενυχτια!! :lol::lol::lol: Ετσι και αξιοποιουσαμε τα ξενυχτια μας σε κανενα μπαρ ή καμμια αλλη νυχτερινη δουλεια θα ειχαμε εξασφαλισει και τα εγγονια μας!!! :lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τελικα οι μαμαδες απο Ηλιουπολη ειναι εξπερ στα ξενυχτια!! :lol::lol::lol: Ετσι και αξιοποιουσαμε τα ξενυχτια μας σε κανενα μπαρ ή καμμια αλλη νυχτερινη δουλεια θα ειχαμε εξασφαλισει και τα εγγονια μας!!! :lol::lol::lol:

χαχαχα:lol::lol::lol: ναι συμφωνώ. Γεια σου Φαίη τι κάνεις κατα τ΄άλλα; Έχει τελικά τίποτα καλό η τηλεόραση; Ευτυχώς ο μικρός κοιμήθηκε ο μεγάλος είναι στο κρεβάτι του και ψιλοκοιμάται. Το Μαράκι κοιμήθηκε;

Άντε να έχουμε όλες ήρεμη νύχτα χωρίς ξενύχτια (λέμε τώρα!!!!)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Με θέλετε στην παρέα σας?

Γεννηθηκα κ μεγάλωσα Ηλιούπολη αλλά τα τελευταια τρία χρόνια εμτακόμισ με τον ανταρ μου Γλυφάδα, πιάνομαι για Ηλιουπολιτισσα ή εχετε αυστηρα κριτηρια :-)

Πάντως γάμος κ επικειμενη βάφτιση στην Ηλιουπολη θα γινουν.

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MIRTOULA! ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ.

l9Iop2.png

maria.nd ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΒΑΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΙ ΕΔΩ! :)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

ΧΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ...

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

mirtoula καλως μας ηρθες!!!!!Εγω Νεοκοσμιτισα ειμαι αλλα με φιλοξενουν τα κοριτσια εδω!!!!Ποσο ειναι το μωρακι σου?

Εμεις ξυπνησαμε στις 8 00...πολυ καλη ωρα!!!!Ηπιαμε και το γαλατακι μας και τωρα παιζουμε.....

Ειχατε ησυχο βραδυ?Εμεις μια χαρα,αν εξαιρεσεις οτι ο Βασιλης ροχαλιζε συνεχεια,ακομη και στο πλαι που ηταν γυρισμενος και πηγα για λιγο στον καναπε αλλα μετα πηγα στο κρεβατακι μου και κοιμηθηκα σαν πουλακι!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

DEMS τελικα θα πας σημερα για την εξεταση?Αν ναι καλη επιτυχια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!πως ηταν το βραδυ σας?εμας ησυχο κοιμηθηκε η μικρη κατα τις 11 αλλα εγω στριφογυρναγα ολο το βραδυ δε ξερω τι μ επιασε!

μυρτουλα καλως ηρθες στη παρεα μας!που θα κανεις το γαμο κ τη βαφτιση?θα χαρουμε να σε γνωρισουμε κ απο κοντα!και μια που ειπα απο κοντα κοριτσια ποτε λετε να κανονισουμε την επομενη συναντηση?-ελπιζω μονο να φτιαξουν οι μερες μ αυτο το κρυο δε λεει!

οι υπολοιπες δε ξυπνησατε?μονο η γιωτα?τι κανει ο τασουλης σημερα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

και μια που ειπα απο κοντα κοριτσια ποτε λετε να κανονισουμε την επομενη συναντηση?-ελπιζω μονο να φτιαξουν οι μερες μ αυτο το κρυο δε λεει!

Όντως να φτιαξει λιγο ο καιρος και θα κανονισουμε......

ετσι κι αλλιως ολος ο καιρος ειναι μπροστα μας!!!!!

Την αλλη Τριτη παω για αυχενικη και η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο αγχωμενη....ανυπομονω να την κανω να ησυχασω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Εμείς πάλι δεν είχαμε ήσυχη νύχτα γιατί ο Νικόλας δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ξυπνούσε κάθε λίγο. Έκλεισα στις 11 ραντεβού με τον παιδίατρο οπότε να δούμε τι θα μας πει.

Να κονονίσουμε για συνάντηση. Τι λέτε για την άλλη εβδομάδα; Ελπίζω να έχει φτιάξει κάπως ο καιρός. Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μυρτούλα καλώς όρισες. Και εγώ έμενα παλαιότερα Ηλιούπολη και τώρα μένω Άγιο Δημήτριο. Όπως βλέπεις μανούλες από Ηλιούπολη, είμαστε πολλές στη θεωρία μόνο :D

Τελικά το αποφάσισα. Θα πάω για την εξέταση σήμερα και ο Θεός βοηθός.

Ο Ευριπίδης ξύπνησε καλά, αλλά δεν τον στείλαμε σταθμό για μια μέρα τώρα.

Σας αφήνω (χωρίς φιλάκια ακόμα) :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...