Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις ευχές σας. Ο Ευριπίδης έκανε ανήσυχο ύπνο. Όλη νύχτα έβηχε, ξύπναγε σχεδόν κάθε μια ώρα, έβλεπε εφιάλτες...χάλια. Το πρωί σηκώθηκε 7 παρά τέταρτο και δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Με τα χίλια ζόρια τον πείσαμε να μείνει στο κρεβάτι μέχρι τις 7 και μισή. Πυρετό δεν έχει ξανακάνει από χθες το μεσημέρι. Έχει πιει ήδη δυο δόσεις αντιβίωση και του κάναμε και μια φορά μάσκα aerolin για το βήχα.

Ευτυχώς είναι ευδιάθετος. Από το πρωί έπαιζε και τώρα βλέπει DVD με τον Τσιπ και Ντέηλ και επειδή τα σκιουράκια στην ιστορία τρώνε pop corn ζητάει και αυτός. Σας αφήνω για να φτιάξω pop corn και επιστρέφω σε λίγο. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμας! Τι κανετε?

Γιωτα μου υπομονη τι να πω! Αφου κοιμηθηκε κιολας στις 00:30 παλι καλα να λες! Εμεις ειχαμε ολονυχτια γλεντια.. Τουλαχιστον προσπαθησε να ξεκουραστεις τωρα, το μεσημερακι οσο γινεται γιατι στην κατασταση σου ειναι λογικο να αισθανεσαι εξαντλημενη! Οσο για το ληξιαρχειο ηξερα πως εκει δηλωνονται ολα τα παιδια αλλα η γλυκουλα ειπε πως πηγε να δηλωσει τον πατερα του παιδιου και γι' αυτο τη ρωτησα για περαιτερω λεπτομερειες. Τι να πω, επειδη ειμαι και ασχετη με τα γραφειοκρατικα δεν τα πολυκαταλαβαινω!

Μαρια κι εσεις βλεπω ειχατε ανησυχο βραδυ.. Τουλαχιστον ειναι δικαιολογημενος ο φουκαρας γιατι ειναι αρρωστος! Αφου δεν εχει κανει πυρετο νομιζω πως θα ξεμπερδεψετε πιο ευκολα απο οσο πιστευατε! Ελπιζω να συνεχισουν να κυλανε ετσι τα πραγματα και το βραδυ που ερχεται να ειναι πιο ησυχο γιατι αυριο εχεις κι εσυ την εξεταση! Φιλια πολλα να του δωσεις (τα δικα μου απο κοντα, δεν με νοιαζει και να με κολλησει αλλα της Μαριας μου απο μακρια γιατι εχω κι ενα θεμα, με ξερεις!! :lol::lol::lol: )

Σοφια μου το Μαρακι ειναι μια χαρα.. Εμεις κοντευουμε να πεσουμε κατω απο την αυπνια.. Αστα! Ζω ενα δραμα (που ελεγε κι ο Ζαχαρατος! :lol: ) Ελπιζω εσεις να ειστε καλα και να ειναι ηρεμη η μπουμπου σας σημερα!

Ναταλια καλα εκανες και την αφησες να κλαψει. Εγω εκανα το λαθος να πηγαινω κατευθειαν μεσα και τωρα δεν κοιμαται τα βραδυα κι εγω κοντευω να πεσω κατω. Μην στεναχωριεσαι, ετσι κι αλλιως τα 3 λεπτα δεν ειναι πολυ ωρα.. Αφου δεν ξυπνησε και τον Ηλια παλι καλα!

Ειρηνη ελπιζω σημερα να εισαι σπιτι με το γιοκα σου και να ειναι ολα καλα! Καταλαβαινω πως ο χρονος σου τωρα ειναι περιορισμενος μιας και πρεπει να προσαρμοσεις τα ωραρια σου με αυτα του μωρου! Ελπιζω καποια στιγμη να βρεις λιγακι χρονο να μας πεις τα νεα σου! Φιλια πολλα και στους δυο σας!

Μαριανδ κι εγω ειχα ακουσει πολυ καλα σχολια για τη νησο κι ηθελα σαν τρελη να παω να τη δω. Το Σαββατο αν πανε ολα καλα πληρωνομαι και προσπαθουσα να βρω εναν τροπο να μου κρατησει καποιος τη μικρη για να παω. Η Γιωτα που ειχε παει μας ειχε πει τα καλυτερα! Τελος παντων, αυτα ειναι θεμα γουστου, σε αλλους αρεσουν και σε αλλους οχι, εγω γενικοτερα προτιμαω τετοιες ταινιες οποτε μαλλον θα μου αρεσει! Το Μαρακι οπως λεω παραπανω ειναι καλα, εγω δεν ειμαι λογω αυπνιας!!

Γλυκουλα ελπιζω να ειχατε ενα ηρεμο βραδυ και το μωρακι σου να ειναι ησυχο σημερα!

Εμεις παλι.. Τι να σας πρωτοπω.. Η Μαρια ξαπλωσε με τα χιλια ζορια κατα τις 02:00 μαζι μου στο στρωμα που σας εχω πει πως εχω στο σαλονι! Κοιμοταν ανησυχα και τελικα κατα τις 08:00 ξυπνησε και δεν ξανακοιμηθηκε.. Ο Βασιλης ειναι μεσα στα νευρα, οποτε οπως καταλαβαινετε την εχω παρει εργολαβεια τη μικρη κι εκεινος ειναι αμετοχος εντελως.. Ουτε μια πανα δεν της εχει αλλαξει σημερα.. Και το κλου της υποθεσης ειναι πως απο τις 08:00 που σηκωθηκε δεν εχει κοιμηθει καθολου! Πριν λιγο την ταϊσα τη φρουτοκρεμα και τωρα λεω να περιμενω μεχρι τις 16:00 να την ταϊσω κανονικο φαγητακι και να τη βαλω τοτε για υπνο. Αν παλι δεν θελει, θα τη βαλω στο καροτσι και θα την παω στις κουνιες. Δεν θελω αλλους καβγαδες για σημερα, οποτε καλυτερα να λειπουμε απο το σπιτι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εγω κοριτσια ταλαιπωρουμε......ο Τασουλης ειχε πολυ γκρινια ολο το πρωι και τωρα κοιμηθηκε....ουτε τη φρουτοκρεμα του δεν εφαγε.....εφαγε δλδ αλλα σχεδον την μιση...

Οσο για την νησο ειναι οντως θεμα γουστου.Εμενα μου αρεσουν τετοιο στυλ ταινιες και κυριως Ελληνικες!!!!

Το επομενο σινεμα ειναι να παμε να δουμε το αβαταρ αλλα μαλλον αργοτερα,θα δω μηπως παμε μετα την αυχενικη γιατι εχω ενα ψιλοαγχος!!!!

Αυριο θα παμε σε χωροεσπεριδα Κρητικων!!!!Μεχρι τωρα πηγαινα μονο στου χωριου μου σε τετοιες χωροεσπεριδες αλλα αφου θα εχουμε παρεα θα περασουμε καλα!!!!

Σημερα θελω να παω στην sprider μηπως βρω τπτ να παρω,αλλα θα δω...αναλογως με ποιο αμαξι θα παει ο Βασιλης στο μαγαζι......

Τωρα περιμενω να γυρισει απο την δουλεια του αν και πιστευω θα ερθει σε καμια ωρα!

Ναταλια οπως καταλαβες δεν αξιωθηκα να σε παρω τηλεφωνο,παντως ισχυει....αλλα να σε ρωτησω και κατι αλλο.Το ενα ειναι γαλαζιο,το αλλο?Δεν πιστευω να ειναι ροζ γιατι ακομη δεν ξερουμε το φυλλο των παιδιων.Αν ειναι κοριτσια,καθονται στο γαλαζιο αλλα αν ειναι αγορια δεν τα βαζω σε ροζ!Θα σε παρω ομως να κανονισουμε να ερθουμε να τα δουμε κιολας καποια στιγμη αν δε σε πειραζει....ισως μεσα στο σαββατοκυριακο!

Αυτα τα νεα μας.....δε μαγειρεψα σημερα αλλα παω να φτιαξω λιγο ψωμακι με γαλοπουλα κ τυρακι να φαω μεχρι να ερθει ο Βασιλης και να του βαλω ρεβυθια που εμειναν απο την Δευτερα.....

Σας φιλω ολες και ευχομαι ενα καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τι έγινε ρε παιδιά, ποιός πλανήτης είναι ανάδρομος; :lol:

Γιώτα ελπίζω να ξεκουραστείς τουλάχιστον το μεσημέρι. Φαίη και για σένα το ίδιο ελπίζω. Τουλάχιστον οι υπόλοιπες βλέπω ότι πάνω - κάτω είστε καλά και χαίρομαι.

Η Ειρήνη θα πρέπει λογικά να έχει γυρίσει σπίτι, αλλά επίσης λογικά δεν θα προλαβαίνει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο εκτός από το γιο της. (Εκτός αν χειροτέρεψε το Αλτσχάιμερ και μας ξέχασε τελείως :lol::lol::lol::lol:)

Ο Ευριπίδης φαίνεται μια χαρά, ούτε πυρετό ούτε τίποτα. Εμένα πάλι με έχει πιάσει μια φαγούρα μέσα στο λαιμό και αναρωτιέμαι...:roll: Ακόμα για αύριο δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.

etCDp3.png hk8kp3.png

Μαρακι ισως να ειναι η ιδεα σου κι ειναι λογικο. Κι εγω οταν αγχωνομαι νομιζω πως εχω αυτο για το οποιο εχω αγχωθει. Παντως κι αυτο να ειναι, (που δεν νομιζω και στο απευχομαι) ολα αντιμετωπιζονται!

Η Μαρια επιτελους νυσταξε και κοιμηθηκε και λεω να κατσω να φαω. Ελπιζω να κοιμηθει αρκετα για να πιω κι εγω εναν καφε με την ησυχια μου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι ισως να ειναι η ιδεα σου κι ειναι λογικο. Κι εγω οταν αγχωνομαι νομιζω πως εχω αυτο για το οποιο εχω αγχωθει. Παντως κι αυτο να ειναι, (που δεν νομιζω και στο απευχομαι) ολα αντιμετωπιζονται!...

Φαίη μου και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω αλλά από την άλλη δεν με παίρνει να αρχίσω να βήχω αύριο...οπότε το σκέφτομαι ακόμα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας κορίτσια. Να σας πω και τα δικά μου νέα, ο Νικόλας ήρθε (πάλι) με πυρετό από το σχολείο (μάλλον μας κόλλησε ο Ευριπίδης!!!!). Τι να πώ; Κλασσικά ήπιε γάλα και ντεπόν και τώρα κοιμάται. Ευτυχώς που έχει γλιτώσει ο μικρός μέχρι στιγμής.

Όσο για τη νήσο είναι θέμα γούστου. Πάντως και εμείς το avatar θέλαμε να δούμε αλλά είναι 3 ώρες η ταινία και είχε εισητήριο στην προβολή των 11:30. Οπότε θα γυρνάγαμε σπίτι κατά τις 3.

Αυτά!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας κορίτσια. Να σας πω και τα δικά μου νέα, ο Νικόλας ήρθε (πάλι) με πυρετό από το σχολείο (μάλλον μας κόλλησε ο Ευριπίδης!!!!). Τι να πώ; Κλασσικά ήπιε γάλα και ντεπόν και τώρα κοιμάται. Ευτυχώς που έχει γλιτώσει ο μικρός μέχρι στιγμής.

Τι να πω βρε Μαρία, περαστικά σας και σε σας. Υποθέτω ότι έχει παιδίατρο το πρόγραμμα για το απόγευμα. Περιμένουμε νέα σου.

(Πάντως και σε μια προηγούμενη περίπτωση που είχε αρρωστήσει κάποιο από τα πιτσιρίκια μας, αρρώστησαν και τα υπόλοιπα στη σειρά αν θυμάμαι καλά...λέτε οι ιώσεις να κολλάνε και μέσω διαδικτύου :roll::roll: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Περαστικουλια στον Νικολα και τον Ευριπιδακο!!!!!!

Μη μας κολλησετε ομως γιατι δεν εχω ορεξη για περισσοτερες γκρινιες!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 16 00 φαγαμε μεσημεριανο,και τωρα ο Βασιλης ετοιμαζεται να παει στο μαγαζι....ο Τασος ομως τον κυνηγαει και δεν τον αφηνει!!!!!!

Εγω απλα τους χαζευω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!το ονομα μου φαιη που με ρωτησες ειναι ελενη...και οπως σωστα ειπε και η γιωτα ολα τα παιδια δηλωνονται στο ληξιαρχειο απλα εμεις καναμε περισσοτερες διαδικασιες επειδη το αναγνωρισε τωρα ο πατερας του αλλα ευτυχως τελειωσαμε μ αυτο....το βραδυ μας ηταν πολυ καλο οντως κουραστηκε πολυ το παιδι που ηταν τοσες ωρες ξυπνιο και επεσε ξερο το βραδυ και με ξυπνησε μονο 2 φορες!!!μεγαλειο δηλαδη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Τι να πω βρε Μαρία, περαστικά σας και σε σας. Υποθέτω ότι έχει παιδίατρο το πρόγραμμα για το απόγευμα. Περιμένουμε νέα σου.

(Πάντως και σε μια προηγούμενη περίπτωση που είχε αρρωστήσει κάποιο από τα πιτσιρίκια μας, αρρώστησαν και τα υπόλοιπα στη σειρά αν θυμάμαι καλά...λέτε οι ιώσεις να κολλάνε και μέσω διαδικτύου :roll::roll: )

Ευχαριστώ για τα περαστικά, επίσης!!! Μπα δεν θα πάμε σήμερα παιδίατρο γιατί είμαι μόνη μου και ο Κώστας θα αργήσει να έρθει από τη δουλειά. Μάλλον αύριο το πρωί θα τον πάω. Αχ τι τραβάμε οι μάνες.

Εντάξει Γιώτα δεν θα σας κολλήσουμε μην ανησυχείς!!!!!!:lol::lol:

Φιλιά από μακριά οπότε για να μην σας κολλήσουμε!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Περαστικουλια στον Νικολα και τον Ευριπιδακο!!!!!!

Μη μας κολλησετε ομως γιατι δεν εχω ορεξη για περισσοτερες γκρινιες!!!!!

...

Προς θεού, φυσικά μη σας κολλήσουμε.

....το βραδυ μας ηταν πολυ καλο οντως κουραστηκε πολυ το παιδι που ηταν τοσες ωρες ξυπνιο και επεσε ξερο το βραδυ και με ξυπνησε μονο 2 φορες!!!μεγαλειο δηλαδη!!!

Μια χαρά είστε. Υπομονή κάνε, είναι θέμα χρόνου να στρώσει.

Ευχαριστώ για τα περαστικά, επίσης!!! Μπα δεν θα πάμε σήμερα παιδίατρο γιατί είμαι μόνη μου και ο Κώστας θα αργήσει να έρθει από τη δουλειά. Μάλλον αύριο το πρωί θα τον πάω. Αχ τι τραβάμε οι μάνες.

Τι τραβάμε άστο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Εγω μολις εκατσα.. Ειπα να δω τα "Μυστικα της Εδεμ" αλλα επειδη ουτε τα βραδυα μου πλεον ειναι ελευθερα με το καινουριο προγραμμα αυπνιας κατεληξα να εχω την τηλεοραση τερμα και να γυρναω σε ολο το σπιτι κανοντας δουλειες. Ευτυχως πηρε ο Βασιλης τη μικρη και την κανει βολτα με το αυτοκινητο και τωρα που τελειωσα τους πηρα να γυρισουν!

Μαρια ολα θα πανε καλα! Ο Ευριπιδης απ' ο,τι καταλαβα εκλεισε 24ωρο απυρετος οποτε ολα καλα!

Γιωτα το ειχα ξεχασει πως ο Βασιλης εχει και απογευματινα ωραρια... Αρα λογικο να σπανε και εσενα τα νευρα σου! Ελπιζω το βραδυ σας να ειναι ησυχο!

Μαριανδ περαστικα στον Νικολα! Οπως σου ειπε και η Μαρια την προηγουμενη φορα αρρωστησε πρωτος ο Ευριπιδης που εκανε μια απλη ιωση, μετα ο Τασουλης που εκανε μια μερα πυρετο πιθανον απο τα δοντακια του οπως ειπε και η Γιωτα, μετα η Μαρια που επισης ειχε ιωση και εκανε 4 μερες πυρετο και τελευταια η Ελισσαβετ που εκανε ενα 37,7 νομιζω και μετα τελος. Ελπιζω να μην ξανακανει κυκλο! :lol::lol: Οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαστε που ειμαστε με σπασμενα νευρα μονο αυτο μας ελειπε!

Γλυκουλα χαιρομαι που ξεμπερδεψατε με τα χαρτια και τα λοιπα και χαιρομαι ακομα περισσοτερο που ειχατε ενα ηρεμο βραδυ! Ευχομαι να συνεχισετε ετσι απο 'δω και περα! Ωραιο ονομα το Ελενη αλλα εγω θα συνεχισω να σε λεω γλυκουλα!!

Απο στιγμη σε στιγμη καταφθανει η φαμιλια οποτε σας αφηνω! Θα σας "δω" αργοτερα!

gM4vp2.png

Και ο Τασουλης μου μολς κοιμηθηκε...παω να ξαπλωσω κι εγω και να χαλαρωσω....

Να αναπληρωσω και τον χαμενο μου υπνο γιατι προβλεπεται να ξυπναει κατα τις 7 00....οποτε απο μενα καλο βραδυ σε ολες και σε ολα τα παιδακια χωρις πυρετους και γκρινιτσες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...