-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:
Εκεί καταλήγω κ εγώ στα έμβρυα, γενικά είμαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Κανένα ματζούνι δεν θα σου αλλάξει την ζωή από την μια μέρα στην άλλη. Αν θες να ακολουθείς ένα ας το πούμε life style πιο εναλλακτικό καντο για εσένα. Είχα πάρει κάποια κιλά μαζί με την κατάθλιψη του εξωμήτριου έτσι δώρο μπόνους ρε παιδί μου, παιδί δεν έκανες πάρε κιλά και κατάθλιψη για να έχεις. Ε κι αυτά τα έχασα μου έχουν μείνει άλλα 2-3 προφανώς όπως ξανά είπα άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τα δικά μου. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα μέσα σε μια μέρα και να περιμένεις να δεις θαύματα μην τρελαθούμε! Και δεν είναι καλό να κάνεις απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, χειρότερα τα κάνεις! Περιμένω λοιπόν μήπως στην επόμενη διέγερση πάρω κάτι καλύτερο και ελπίζω να πάει καλύτερα. Γενικά ξέρω πως συνήθως ο δεύτερος κύκλος εξωσωματικής και ιδιαίτερα η μεταφορά βλαστοκυστεων από δεύτερη - διαφορετική διέγερση έχει και καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Ελπίζω κι εγώ μπας και πάει καλύτερα.
Ο γιατρός μου πρότεινε να ελέγξουμε ξανά το σπερμα μήπως μας ξέφυγε κάτι, γιατί κυριολεκτικά τα έχουμε δει όλα εκτός από τον προεμφυτευτικό. Θα το συζητήσουμε βέβαια και από κοντά όλο αυτό αλλά ουσιαστικά πάμε σε νέα διέγερση αυτός είναι ο στόχος μας και όπως και στην πρώτη θέλει να είναι σίγουρος πως πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.Άμα δικαιουσε προεμφυτικο ζητά το θα κερδίσεις πάρα πολλά !
-
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
-
Θέματα
-
- 12.905 απαντήσεις
- 1.303.822 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.281.168 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.802 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 518.450 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.701 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.905 απαντήσεις
- 1.303.822 εμφανίσεις
-
- 148 απαντήσεις
- 15.446 εμφανίσεις
-
- 2.594 απαντήσεις
- 157.085 εμφανίσεις
-
- 1.965 απαντήσεις
- 286.781 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 125 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 441 εμφανίσεις
-
Ομιλία
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 12 απαντήσεις
- 150 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 2.106 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 9.510 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 52 απαντήσεις
- 4.963 εμφανίσεις
-
Recommended Posts