-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:
Έλα μου ντε; Την ίδια απορία έχω κι εγώ! Είχαμε μια σύλληψη… κάποιες φορές σκέφτομαι πως αυτό ήταν, αυτό μας έλαχε, ήταν το καλό μας έμβρυο δεν έκατσε μέσα στη μήτρα και τέλος. Ξέρω είναι λάθος σκέψη αλλά δεν γίνεται να μην σε παίρνει από κάτω. Ο γιατρός μου ευτυχώς δεν είναι άνθρωπος που υπόσχεται τέτοια πράγματα, ακόμα και τέλεια έμβρυα να έχεις θα σου πει πιθανότητες όχι σίγουρα θα κάνεις παιδί. Είναι πολύ συγκρατημένος. Είχε βέβαια πολλές ελπίδες αλλά δεν μου είπε ποτέ ότι θα πετύχει με την πρώτη και αυτό με βοήθησε πολύ στο να είμαι προσγειωμένη και να το πάρω σχετικά οκ.
Q10 παίρνω κι εγώ μην περιμένεις με τις βιταμίνες να δεις τρομερά θαύματα. Σίγουρα ένας ισορροπημένος οργανισμός είναι καλύτερα και καλά κάνεις να φροντίζεις τον οργανισμό σου, αυτό μόνο καλό κάνει.
Μια διέγερση έχω κάνει κ εκεί πατάω στο ότι μπορεί και να μην ήταν ο καλύτερος μου κύκλος ή να μην με έπιασε ο συνδυασμός φαρμάκων. Ψάχνω κ εγώ από κάπου να πιαστώ, να κρατάω θετική στάση γιατί και να τα βλέπεις όλα μαύρα δεν κερδίζεις τίποτα. Ποιος ξέρει, μπορεί όντως τα επόμενα να είναι κι εμάς τα τυχερά μας, πολλές γυναίκες τα έχουν καταφέρει με την δεύτερη.
Εγώ για την υστεροσκοπηση πλήρωσα 750€ διαγνωστική, χειρουργείο. Και η αλήθεια είναι πως είχα σοβαρό θέμα με το σχήμα της μήτρας. Μου την έκανε ο γυναικολόγος μου που με παρακολουθεί εκτός εξωσωματικής και όταν ξύπνησα μου είπε πραγματικά ευτυχώς που την κάναμε γιατί πιθανώς να ήταν και ο λόγος που μετά το εξωμητριο δεν είχαμε ξανά σύλληψη και αν είχαμε θα είχαμε αποβολή. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικός μου μετά που το συζητήσαμε.Δεν νομίζω να ήταν αυτό το τυχερό μας,πιάσαμε με το 9% που είναι στη φυσική σύλληψη το 1 στα 200 που είναι το εξωμήτριο δλδ πραγματικά όμως στατιστικά δεν βγαίνει το ότι δεν πιάσαμε τώρα με 30 και 40 τις εκατό που έχει η κάθε βλαστοκυστη.. αυτό είναι είχαμε έναν όχι τόσο καλό κύκλο και την επόμενη θα έρθει κ σε εμας ,δεν δέχομαι πως είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα, θεωρώ πως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θα γυρίσει... μπορείς να μου πεις το κέντρο που έκανες την εξέταση; ακούγεται λογική τιμή. Και εσύ 2 εμβρυακια είχες από την διέγερση;
-
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
-
Θέματα
-
- 12.887 απαντήσεις
- 1.301.103 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.280.409 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.547 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 517.917 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.400 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.960 απαντήσεις
- 286.070 εμφανίσεις
-
- 12.887 απαντήσεις
- 1.301.079 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 314 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 2.767 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 1.822 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 130 εμφανίσεις
-
- 2.548 απαντήσεις
- 155.495 εμφανίσεις
-
- 140 απαντήσεις
- 14.765 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 268 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 45 απαντήσεις
- 4.642 εμφανίσεις
-
Recommended Posts