Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

χρονια πολλά στις Δημητρούλα!

@anemoni1989 μπράβο κοπέλα μου! Πολύ καλή η χοριακη σου!!! :)

ξεκίνησε το sex στις 5:30 το πρωί!! Ευτυχώς σήμερα αργία στη Θεσσαλονίκη και θα ξανακάνουμε! Χε χε του φτιάχνω και μοσχαράκι για να δυναμώσει το αγόρι ;) 

κορισια κατέβασα ένα app για γονιμότητα και εγκυμοσύνη, πολύ καλό μου φαίνεται, λέγεται glow 

Ευχαριστώωωωωωω!!!!!  :):):)

Αντε αντε,  κλεισε το pc και δωστε του να καταλαβει!!!!  :)

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! αμ στα ελεγα εγω ανεμωνη για τον διπλασιασμο δεν μακουγες εκει με το 80% κολλησες!!!! αντε τωρα πλεον ξαναυπολογισε τους κυκλους σου κ τις επαφες σου για να πεις κ στον DOC  προφανως καπου σημερα θα περιμενες περιοδο! 

Ποιος ξερει με την μουρλη την περιοδο μου??? Οπως τα υπολογιζω μαλλον στις 9 πιαστηκε το μπεμπε... Μιας και ηταν η τελευταία επαφη πριν τα συμπτώματα και βγαινουν και τα νουμερα!!!! 

Ευχαριστώωωωωωω :)

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα, τιποτα, χθες βραδυ στην δουλεια που ετρεξα λιγο παραπανω αρχισα να ποναω αρκετα και να νιωθω υγρασια λεω να ηρθε παω τουαλετα, παλι μονο υγρα... τι να πω με εχει τρελανει αυτος ο κυκλος, με στεναχωρει που περνανε  οι μερες και δεν ερχεται να τελειωνω να ξεκινησω προσπαθεια σωστη τωρα που το πηρα αποφαση :P

εσυ πως εισαι με το αυτι σου?

Καραμελιτσα, περίμενε να γεννήσεις πρώτα και μετά άρχισε σοβαρές προσπάθειες:-P

Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο όμως πέρα από την πλάκα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ωωωω αμαν και αυτος!!!! Αντρες παιδι μου... Τι περιμένεις!???? Αχχαχχαχαχα

Δεν πειραζει... Και αυριο μερα είναι!!!!! :)

κοιτάω ξανακούσω το χθεσινό.μια βλεπω σκια βλέπω μια δεν βλέπω. ειμαι να σκάσω. θε περιμένω τι να κάνω! 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Caramel ελπιζω να σε εκπληξει κ εσενα κ να δεις ενα θετικο τεστακι!!! 

σε ευχαριστω καλη μου αλλα εγω δεν ειμαι, ειναι ανωμαλια του κυκλου μου αυτο τωρα που γινεται

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

πολυυυ καλοοο, μπραβο κοριτσι, ποτε πας στον γιατρο τωρα?

Θενξξξξξξ!!!! 

Θα τον οαρω τηλ το απογευμα να μιλησουμε... Λογικα ή θα μου πει για καμια χοριακη απο Δευτερα ή κατευθειαν στο ιατρειο απο βδομαδα μιας και θα ναι πανω απο 1000 λογικα!!!! 

Αχ κοριτσια χαρηκα παρα πολυ!!!! Και ο φιλος μ!!! Θα αρχίσει λεει να κοιταει για καροτσια!!! Αχχαχαχααχχα

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ποιος ξερει με την μουρλη την περιοδο μου??? Οπως τα υπολογιζω μαλλον στις 9 πιαστηκε το μπεμπε... Μιας και ηταν η τελευταία επαφη πριν τα συμπτώματα και βγαινουν και τα νουμερα!!!! 

Ευχαριστώωωωωωω :)

Στις 9 μπορεί να ήταν η τελευταία προσπάθεια, αλλά το μπεμπέ μπορεί να πιάστηκε και πέντε μέρες μετά. Συνήθως λένε οι επαφές δύο μέρες πριν την ωορρηξία είναι οι πιο επιτυχημένες. Αμέσως μετά έρχονται οι επαφές μια μέρα πριν και τρίτες οι επαφές την ίδια μέρα. 

Το σημαντικό βέβαια είναι ότι είσαι έγκυος. Το πότε μικρή σημασία έχει! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Καραμελιτσα, περίμενε να γεννήσεις πρώτα και μετά άρχισε σοβαρές προσπάθειες:-P

Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο όμως πέρα από την πλάκα. 

χαχαχαχχαχαα οταν νιωσω κλοτσια θα κανω τεστ χαχαχαχαχαχαχα

σκεφτομαι να ερθει και να δω πως θα πανε και οι επομενοι κυκλοι αν δεν πετυχω εγκυμμοσυνη και τοτε να βρεθω με τον γιατρο που θα εχω μια ολοκληρωμενη εικονα

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Στις 9 μπορεί να ήταν η τελευταία προσπάθεια, αλλά το μπεμπέ μπορεί να πιάστηκε και πέντε μέρες μετά. Συνήθως λένε οι επαφές δύο μέρες πριν την ωορρηξία είναι οι πιο επιτυχημένες. Αμέσως μετά έρχονται οι επαφές μια μέρα πριν και τρίτες οι επαφές την ίδια μέρα. 

Το σημαντικό βέβαια είναι ότι είσαι έγκυος. Το πότε μικρή σημασία έχει! 

Ναι αυτο εννοω... Υπολογιζοντας οτι θελει κανα 4ρι μερες για εμφυτευση και καμια 12ρια για να φανει η χοριακη στο αιμα... Για αυτο λεω για τοτε... Οπως ειπες και συ ομως,  σημασια εχει οτι πιαστηκε... Τωρα αναμονη να ναι και οι υπόλοιπες εξετασεις το ιδιο καλες!!!! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , λουπιτα είπε:

κοιτάω ξανακούσω το χθεσινό.μια βλεπω σκια βλέπω μια δεν βλέπω. ειμαι να σκάσω. θε περιμένω τι να κάνω! 

ρε  κοριτσι βρες ενα εφημερευον και παρε, πως θα περιμενεις μεχρι αυριο απο την στιγμη που ειδες αχνη γραμμη? ουτε εγω δεν θα μπορουσα

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Άμα σου πέφτει το τεστ με το μωρό τι θα κάνεις πεστου... Α, εγώ θα τον έστελνα και σε άλλο νομό να μου βρει τεστ. Είσαι Θεσσαλονίκη για αυτό όλα κλειστά; Πάντως κάποιο φαρμακείο θα εφημερεύει δεν μπορεί!

Ναι Θεσσαλονίκη ειμαι. Μπορεί να έγινε και για καλο δεν ξέρω.μπορει να μην εβγαινε κατι. ουφφφφ λεω να περιμένω κιαλλο.αρκετα λεφτα έδωσα .να πάρω ένα το Σάββατο και αν δείξει Καλώς.αν Όχι όχι θα πάω στον γιατρό.χρονια πολλα στις εορταζουσες κορίτσια!

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Θενξξξξξξ!!!! 

Θα τον οαρω τηλ το απογευμα να μιλησουμε... Λογικα ή θα μου πει για καμια χοριακη απο Δευτερα ή κατευθειαν στο ιατρειο απο βδομαδα μιας και θα ναι πανω απο 1000 λογικα!!!! 

Αχ κοριτσια χαρηκα παρα πολυ!!!! Και ο φιλος μ!!! Θα αρχίσει λεει να κοιταει για καροτσια!!! Αχχαχαχααχχα

ε πριν τον παρεις κανε ενα τεστ ειναι το πρωτο που θα σου πει οσο απιθανο κ αν σου φαινετε η εγκυμοσυνη  κ μετα υπερηχο για αποκλεισμο κυστης ουφ ελπιζω να μην σε βασανισει κιαλο αυτος ο κυκλος.

Just now, linaa είπε:

ε πριν τον παρεις κανε ενα τεστ ειναι το πρωτο που θα σου πει οσο απιθανο κ αν σου φαινετε η εγκυμοσυνη  κ μετα υπερηχο για αποκλεισμο κυστης ουφ ελπιζω να μην σε βασανισει κιαλο αυτος ο κυκλος.

Λογικα σε αλλη ηθελες να το πεις ε???  :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...