Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερααααα ολη μερα!

@Vila δυσκολη η αναμονη! Εδω μαζι θα την περασουμε!!!

@Δήμητρα1988 @Dimitr@17 χρονια σας πολλααααααα με υγεια και ευτυχια.

Αν γιορταζει καποια αλλη κοπελα σημερα να μας πει

Περιμενουμε το τεστακι  @λουπιτα 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

10 ώρες πρίν, orianna είπε:

ναι το γραφει ο γυναικολογος και ειναι μερος του προγεννητικου ελεγχου..απλα επειδη εχεις 36 μου εκανε λιγο εντυπωση γτ εχεις νορμαλ φεριτινη..υπαρχει και  ενας δεικτης στη γενικη ο mcv που αν ειναι κατω των φυσιολογικων μπορει να δειχνει στιγμα...δεν ειναι τιποτα για να ανησυχεις απλα πρεπει αν εχεις να κοιταχτει και ο αντρας σου αν εχει.

Καλημέρα κορίτσια!!! Που λες @orianna ειδα τη γενική μπυ χθες κ εχω mcv 90. Ήταν μέσα στα όρια Δλδ όποτε Ελπιζω να μην εχω Αλλα εννοείται θα τα ψάξω όλα!

χρονια πολλα σε όλες τις κοπέλες που γιορτάζουν! Του χρονου μ ενα μπεμπέ στην αγκαλιά σας εύχομαι!!

• Μου αρέσει 2

καλημερα σε ολες!!!!χρονια πολλα στα κοριτσια μας @Dimitr@17 @Δήμητρα1988 !αν εχει καποια αλλη καποιον-α εορταζων-ουσα να τους χαιρεται!!

@anemoni1989 καλα αποτελεσματα!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα!!!Χρόνια πολλά στις Δημητρούλες!!Και όποια κοπέλα έχει εορταζόμενο να τον χαίρεται!!!Μακάρι όλα τα κορίτσια που περιμένουν να είναι εγκυούλες!!

Και οι εγκυούλες μας μια όμορφη συνέχεια!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

173!!!!!!καλο δεν ειναι???? Με 42 τη Δευτερα???? 

Τελειο ειναι οχι απλα καλο!!!!  Αντε με τη τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι!!!!  Αφου ειδα τα νεα σου παω για νανι! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Τελειο ειναι οχι απλα καλο!!!!  Αντε με τη τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι!!!!  Αφου ειδα τα νεα σου παω για νανι! 

Αχαχαχαχχα σε ευχαριστώ!!!! Λογικα θα μου πει την αλλη βδομαδα να παω να με δει,  αφου με βαση τους υπολογισμους μου πρεπει να μαι πανω απο 1000!!!!αχ!πολυ χαρηκα!!! Δεν τ πιστευω!!!  Αν και χαμηλα ακομα...!!!! Αλλα ανεβηκε πιο πολυ απο το διπλασιο!!!! Τετραπλασιαστηκε!!!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες....

@Ungry girl διαβασα οτ Τεταρτη πας για σαλπιγγογραφια.... εχουν πει πολλες κοπελες οτι μετα απο την σαλπογγογραφια εχουν μεινει σε 1-2 μηνες εγκυουλες, μακαρι να εισαι κι εσυ απο αυτες :) 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα αγάπες μου!!

Χρόνια πολλά στις Δημητρουλες μας και αν έχετε και κανένα Δημήτρη να τον χαίρεστε!!

@anemoni1989 μου μπράβο!! Συγχαρητήρια! Όλα καλά λοιπόν!!

Οι Θεσσαλονικιες που έχετε και αργία σήμερα κάντε καμία βολτιτσα στην ηλιόλουστη παραλία και για μας!!

Κορίτσια μου δεν έχω κανένα σύμπτωμα αρχίζουν και πέφτουν οι ελπίδες μου.. δεν πειράζει όπως και να έχει.. μου άρεσε πολύ αυτό που είπε η @alina80 μου! ❤

XDXPp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα αγάπες μου!!

Χρόνια πολλά στις Δημητρουλες μας και αν έχετε και κανένα Δημήτρη να τον χαίρεστε!!

Οι Θεσσαλονικιες που έχετε και αργία σήμερα κάντε καμία βολτιτσα στην ηλιόλουστη παραλία και για μας!!

Κορίτσια μου δεν έχω κανένα σύμπτωμα αρχίζουν και πέφτουν οι ελπίδες μου.. δεν πειράζει όπως και να έχει.. μου άρεσε πολύ αυτό που είπε η @alina80 μου! ❤

Τι είπα καλέ; 

Μην περιμένεις από συμπτώματα. Όλες εδώ μέσα είχαμε συμπτώματα καποια στιγμή και παρολα αυτά ...άδεια τα δίχτυα. Και από την άλλη οι μισές γκαστρούλες μας δεν είχαν κανένα σύμπτωμα. Άρα "τα συμπτώματα πριν την καθυστέρηση" δεν έχουν καμία σημασία. Επίσης τίποτα δεν είναι σίγουρο πριν κάνει την εμφάνιση της η λατρεμένη μας κοκκινούλα! 

Μαζί δεν περιμένουμε εμείς; Εγώ Κυριακή με Τρίτη το αργότερο. Δεν ξέρω σίγουρα γιατί μια φορά είχα αδιαθετησει την 15η μέρα μετά το θετικό ωορρηξίας, και τις επόμενες δύο τη 13ή! 

πρίν από 10 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα αγάπες μου!!

Ευχαριστώωωωωωω παρα παρα παρα πολυ!!!! Μη  μασας... Πολλες δεν εχουν κανενα συμπτωμα... Παρα μονο την καθυστέρηση!!!! 

cO4Yp3.png

18 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Ελπίζω και ευχομαι για το καλυτερο! Ενα έντονο ++++++!

Εγώ από σημερα ξεκινάω πάλι προσπάθειες αφου καθάρισα απο περίοδο! Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

καλη τυχη κοριτσαρα, ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας αυτος ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...