Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@elenakii22 14w2d βάση ΤΕΡ, αν κ στην αυχενική πριν 2εβδομάδες, βγήκε 4 μέρες μεγαλύτερο. Το λέω ουδέτερα γιατι δεν ξερω το φύλο <3

α δε σας ειπε φυλλο???εμενα μου υπολογιζει βαση του μωρου κ όχι ΤΕΡ...τωρα δε ξερω κ εγω πιο ειναι σωστο πιο οχι..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

α δε σας ειπε φυλλο???εμενα μου υπολογιζει βαση του μωρου κ όχι ΤΕΡ...τωρα δε ξερω κ εγω πιο ειναι σωστο πιο οχι..

Οχι, δεν ηταν σίγουρος λόγω θέσης! 

Ουτε εγω ξερω ποιο ειναι το σωστό και δε ρώτησα κιολας! Κάθε φορά χαίρομαι και ξεχνάω να ρωτήσω ολα όσα θα ήθελα Χαχα 

Να σε ρωτήσω, είχες κι εσυ πονάκια, τραβήγματα κ σαν μικρές κράμπες στην κοιλιά; κυρίως δεξιά αριστερά! Εγω εχω τελευταία! Επίσης νιώθω και κατι σαν πονόκοιλο που και που, οπως όταν πονάει το στομάχι αλλα πιο χαμηλά (μάλλον) 

πρίν από 16 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Οχι, δεν ηταν σίγουρος λόγω θέσης! 

Ουτε εγω ξερω ποιο ειναι το σωστό και δε ρώτησα κιολας! Κάθε φορά χαίρομαι και ξεχνάω να ρωτήσω ολα όσα θα ήθελα Χαχα 

Να σε ρωτήσω, είχες κι εσυ πονάκια, τραβήγματα κ σαν μικρές κράμπες στην κοιλιά; κυρίως δεξιά αριστερά! Εγω εχω τελευταία! Επίσης νιώθω και κατι σαν πονόκοιλο που και που, οπως όταν πονάει το στομάχι αλλα πιο χαμηλά (μάλλον) 

κοιταξε να δεις κ εγω ειχα φυσιολογικα λενε οτι ειναι...απλα η αληθεια ειναι πως μετα το νοσοκομειο αφου σταματησα το ασβεστιο κ ξεκινησα κολπικα  utrogestan (τα λεω κ τα δυο γτ δε ξερω πιο βοηθησε) σταματησαν...καλο ειναι να το πεις στο γιατρο σου...ειδικα αφου λες οτι ειναι κραμπες γτ δε τις θελουνε...βεβαια οπως μου ειπε εμενα ο ενας απο τους δυο που ειναι στο νοσοκομειο δεν ειναι κατι που θελουμε αλλα δεν εισαι κ η μονη...τι παιρνεις απο φάρμακα?

πρίν από 33 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια θετικοτατο τεστακι ωορρηξιας!!! Και με έντονη γραμμή 

ξεκινα επαφες απο σμρ το βραδυ!!!2 αυριο απο μεθαυριο κ για 1-2 μερες ακομα, ετσι για σιγουρια!!

• Μου αρέσει 1

@elenakii22 δεν τον εχω πάρει τηλ γιατι δεν είδα τιποτα να επιμένει ή να εχει συχνότητα συγκεκριμένη. Ειναι διαφορετικοί κάθε φορά πόνοι που έρχονται και φεύγουν. Άμα δω συχνότητα σε κάποιον πόνο που επιμένει θα τον παρω. Γιατι όταν του ειχα πει οτι εχω πονάκια μου είπε μην ανησυχώ. Απο φάρμακα παίρνω σίδηρο κ φιλισιν. Μου είχε γραψει κ ασβέστιο αλλα μου είπε να μην το παρω ακομη (στην 8η). Και στην 12η που ρώτησα πάλι οχι είπε. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, orianna είπε:

ναι το γραφει ο γυναικολογος και ειναι μερος του προγεννητικου ελεγχου..απλα επειδη εχεις 36 μου εκανε λιγο εντυπωση γτ εχεις νορμαλ φεριτινη..υπαρχει και  ενας δεικτης στη γενικη ο mcv που αν ειναι κατω των φυσιολογικων μπορει να δειχνει στιγμα...δεν ειναι τιποτα για να ανησυχεις απλα πρεπει αν εχεις να κοιταχτει και ο αντρας σου αν εχει.

Κατάλαβα!! Ναι θα το κοιτάξω εννοείται! Γενικά θα του πω να τα ψάξει όλα Να μην εχω απρόοπτα 

πρίν από 36 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@elenakii22 δεν τον εχω πάρει τηλ γιατι δεν είδα τιποτα να επιμένει ή να εχει συχνότητα συγκεκριμένη. Ειναι διαφορετικοί κάθε φορά πόνοι που έρχονται και φεύγουν. Άμα δω συχνότητα σε κάποιον πόνο που επιμένει θα τον παρω. Γιατι όταν του ειχα πει οτι εχω πονάκια μου είπε μην ανησυχώ. Απο φάρμακα παίρνω σίδηρο κ φιλισιν. Μου είχε γραψει κ ασβέστιο αλλα μου είπε να μην το παρω ακομη (στην 8η). Και στην 12η που ρώτησα πάλι οχι είπε. 

ετσι λενε ολοι οτι ειναι φυσιολογικο οποτε μην ανησυχεις!απλα ξερεις δεν ειναι ευκολο να ξεχωρισεις τι ακριβως εχεις κ μου ειπαν στο νοσοκομειο οτι μετα την 26η(αν θυμαμαι καλα) βδομαδα μπορει το μηχανημα να δειξει αν εχεις συσπασεις!

• Μου αρέσει 1

Καλέ κορίτσια άργησα να μπω λόγω δουλειάς και τι να δω.. 20 σελίδες!! Λοιπόν ξεκινάω με @λουπιτα λουπιτακι μακάριιιι!! Περιμένουμε αύριο τεστακι ++++++ με πολύ αγωνία!!

@papaki @Nati85 @MelinaFo @ada32και οποία άλλη είναι γόνιμη αυτές τις μέρες καλο σεξακι εύχομαι..! :mad: άντε να γίνει χαμός τον Νοέμβριο!

@anemoni1989 σε θέλουμε εδώ όπως και όλες της υπόλοιπες!

Τα κορίτσια μου της αναμονής πως μου είστε? @alina80 @Elma86 @marillia?

Εγώ δε νιώθω τίποτα ιδιαίτερο πάντως... λιγο πρήξιμο στο στήθος και λίγα τσιμπιματακια που και που χαμηλά.. οι φλέβες στο στήθος δεν είναι παρά πολύ έντονες και σκέφτομαι μήπως απλά δεν τις είχα προσέξει άλλες φορές.. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. άλλες 5 μερουλες έμειναν!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Καλήμερα κορίτσια μου!!! Περιμένω νέα από @anemoni1989 μια καλή χοριακή εύχομαι... @Δήμητρα1988 @caramel_83 @λουπιτα μακάρι να είσαστε εγκυουλες!!!!! @Papaki@ sex κάργα κοριτσάκι μου κανε.... Αντέ και τα κορίτσια στην αναμονή να έχουμε ευχάριστα νέα εύχομαι!!! 

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, Nenitaki88 είπε:

Καλημέρα! Εγώ έχω.  Όπως ακριβώς  τα περιγράφεις!!

@Δήμητρα1988 @Dimitr@17 χρόνια σας πολλά!!!!! Να χαίρεστε το όνομά σας γεμάτες υγεία αισιοδοξία και σύντομα εγκυουλες!!!! :) :-D :-P

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Διαφημίσεις

@anemoni1989 γυρνα πισω!!!!  Αχ οι ατιμες οι ορμόνες!!!!  Ελα περιμενουμε να μας πεις τα αποτελεσματα απο τη χοριακη!!!! 

Δημητρουλες μου να σας χαιρόμαστε και γρηγορα ευχομαι να φουσκώσουν οι κοιλιτσες σας!!! 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Καλημέρα κορίτσια! προΠαρασκευη σήμερα! 

Χρόνια Πολλά @Dimitr@17 , @Δήμητρα1988, και όλες όσες γιορτάζουν. Οι υπόλοιπες να χαίρεστε όσους έχετε!

@Papaki@ άντε. Ωραία! Είδες που ανησυχουσες; 

@λουπιτα μου περιμένουμε τα νέα σου!

@Vila αχ αυτές οι μερουλες πως περνάνε; 

• Μου αρέσει 5

7 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλέ κορίτσια άργησα να μπω λόγω δουλειάς και τι να δω.. 20 σελίδες!! Λοιπόν ξεκινάω με @λουπιτα λουπιτακι μακάριιιι!! Περιμένουμε αύριο τεστακι ++++++ με πολύ αγωνία!!

@papaki @Nati85 @MelinaFo @ada32και οποία άλλη είναι γόνιμη αυτές τις μέρες καλο σεξακι εύχομαι..! :mad: άντε να γίνει χαμός τον Νοέμβριο!

@anemoni1989 σε θέλουμε εδώ όπως και όλες της υπόλοιπες!

Τα κορίτσια μου της αναμονής πως μου είστε? @alina80 @Elma86 @marillia?

Εγώ δε νιώθω τίποτα ιδιαίτερο πάντως... λιγο πρήξιμο στο στήθος και λίγα τσιμπιματακια που και που χαμηλά.. οι φλέβες στο στήθος δεν είναι παρά πολύ έντονες και σκέφτομαι μήπως απλά δεν τις είχα προσέξει άλλες φορές.. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. άλλες 5 μερουλες έμειναν!

Καλημέρα!!Ούτε εγώ νιώθω κάτι, λίγο η μέση μου πού και πού,σήμερα και χθες το στήθος το οποίο και πρήστηκε λίγο άλλα όλα φυσιολογικά για 23η μέρα.Τουλάχιστον είμαι καλύτερα ψυχολογικά.. Ό ,τι είναι να γίνει θα γίνει αν θέλει ο Θεός. Άλλωστε όπως μου λέει και ο γυναικολόγος μου ο οποίος εκτελεί και χρέη ψυχολόγου σε μένα(!) είναι χαζό να στεναχωριόμαστε για κάτι που δεν έχουμε και πως τα προβλήματα είναι για πράγματα που έχουμε. Μακάρι να έχουμε πολλα θετικά βέβαια!!! @Dimitr@17 @Δήμητρα1988 χρονια σας πολλά με ένα μωράκι στην επόμενη γιορτή σας!

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Σας ευχαριστώ πολυ για τα λογια σας! Σε κανα διωρο θα ξερω... Οποτε και θα ενημερωσω... 

@λουπιτα αναμενουμεεεε!!! Εισαι μηπως το ταιρι μου??? 

Χρονια πολλα στις εορταζουσες :)

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...