Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@λουπιτα θα εισαιιιι! Είπαμε όταν περιμένουμε ειμαστε τρελές αλλα μέχρι ενός σημείου! Καλή τύχη !!!!

@elenakii22 μια χαρά ειναι ο αιματοκρίτης σου. Τα όρια ειναι απο 36 και πάνω. Εγω ειχα πάντα 42 και στις εξετάσεις στην 9η βδομάδα, είχε πέσει στο 35. Λιγο κάτω δηλαδη απο το όριο. Και ρωτάω το γυναικολόγο, ο οποίος μου είπε οτι στην εγκυμοσύνη οι μετρήσεις ειναι λιγο ψευδείς, λόγω κατακράτησης υγρών. Γιατι ο αιματοκρίτης μέτρα την ποσότητα του αίματος σε σχέση με το νερό (λαϊκιστή το λέω τωρα Χαχα). Έτσι, λόγω κατακράτησης, η μέτρηση δεν ειναι ακρίβειας! 

@anemoni1989 πουυυυ πασσς καλή μου; διαβάζω μηνες το θεμα και γράφτηκα γιατι έσκασα με τη χοριακη σου κι εσυ κες θα φύγεις; ουτε καν! Περιμένω νουμερακι αυριο 4ψηφιο (3ψηφιο είχες ήδη 420 απλά σε αλλη μονάδα μέτρησης Χαχαχα)

περιμενα κ εγω να ειναι λιγο παραπανω!!!αφου μου λετε οτι ειναι καλο κατι θα ξερετε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Τι εγινε βρε κοριτσια λιγο ελλειψα μονο!!Γυρισα απο το γυμναστηριο εκανα ενα μπανιο εφαγα μπροκολο και διαβασα στα γρηγορα τα νεα.@MelinaFo ειδα το κεικ σου και ηθελα να το βουτηξω..εγω ειδες τι ετρωγα!!

@λουπιτα περιμενουμε το αυριανο αποτελεσμα θα εισαι παντως δεν νομιζω να ηταν ιδεα σου.το εχω ξαναπει δεν εχω δει ποτε γραμμη σε τεστ πεντακαθαρα αρνητικα ηταν!

Παρομοίως. Όσα έχω κάνει κι εγώ ξεκάθαρα αρνητικά. Ούτε αχνό, ούτε στο φως, ούτε υποψία...Τίποτα. Άλλωστε όσα κοριτσάκια εδώ είχαν αχνό πολύ μετά σιγουρευτηκε! 

• Μου αρέσει 1

Just now, elenakii22 είπε:

περιμενα κ εγω να ειναι λιγο παραπανω!!!αφου μου λετε οτι ειναι καλο κατι θα ξερετε!

Σκέψου οτι εισαι μέσα στα όρια, παρόλο που πέφτει στην εγκυμοσύνη! Και μπορει να πέσει κι άλλο απ οτι ξερω. Ωστόσο δεν ειναι κατι ανησυχητικό. Φαντάσου εγω ζαλιζόμουν 6-8η εβδομαδα, σε σημείο να μη μπορώ να σταθώ όρθια! Νόμιζα θα ηταν ενα απο τα συμπτώματα, αλλα τελικά με το που άρχισα σίδηρο συνήλθα. Έτσι υποψιάζομαι οτι ηταν λόγω αιματοκρίτη, αφού όσο και να αλλοιώνονται τα αποτελέσματα, πάλι ειχα μια πτώση. 

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

Ναι μην αγχωνεσαι κοριτσακι μια χαρα ειναι ο αιματοκριτης σου!!να φανταστεις ειχα φτασει 31στην εγκυμοσυνη αλλα δεν ειχα προβλημα.αυξησαμε λιγο το χαπι και απεφευγα εντελως τα γαλακτοκομικα 2 ωρες πριν δυο μετα για καλυτερη απορροφηση.δουλευα κανονικα και οδηγουσα 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Σκέψου οτι εισαι μέσα στα όρια, παρόλο που πέφτει στην εγκυμοσύνη! Και μπορει να πέσει κι άλλο απ οτι ξερω. Ωστόσο δεν ειναι κατι ανησυχητικό. Φαντάσου εγω ζαλιζόμουν 6-8η εβδομαδα, σε σημείο να μη μπορώ να σταθώ όρθια! Νόμιζα θα ηταν ενα απο τα συμπτώματα, αλλα τελικά με το που άρχισα σίδηρο συνήλθα. Έτσι υποψιάζομαι οτι ηταν λόγω αιματοκρίτη, αφού όσο και να αλλοιώνονται τα αποτελέσματα, πάλι ειχα μια πτώση. 

φανταζομαι οτι μπορει κ εμενα αν πεσει να μου την αυξηση!θα μου πει κ αυριο που θα με δει!

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μην αγχωνεσαι κοριτσακι μια χαρα ειναι ο αιματοκριτης σου!!να φανταστεις ειχα φτασει 31στην εγκυμοσυνη αλλα δεν ειχα προβλημα.αυξησαμε λιγο το χαπι και απεφευγα εντελως τα γαλακτοκομικα 2 ωρες πριν δυο μετα για καλυτερη απορροφηση.δουλευα κανονικα και οδηγουσα 

ναι κ εγω το παιρνω καποια στιγμη το βραδυ που ξυπναω να κατουρησω(χαχα) κ ετσι περναει η ωρα...κ εγω μπροκολο εφαγα με αυγά!!ξεκινησα να γραφω τι τρωω για να προσεχω...πηρα κ ζυγαρια να βλεπω πως παω!χαχα...βεβαια αυριο ο γιατρος θα τραβαει τα μαλλια που δεν εχει γτ ειμαι +4...

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

φανταζομαι οτι μπορει κ εμενα αν πεσει να μου την αυξηση!θα μου πει κ αυριο που θα με δει!

ναι κ εγω το παιρνω καποια στιγμη το βραδυ που ξυπναω να κατουρησω(χαχα) κ ετσι περναει η ωρα...κ εγω μπροκολο εφαγα με αυγά!!ξεκινησα να γραφω τι τρωω για να προσεχω...πηρα κ ζυγαρια να βλεπω πως παω!χαχα...βεβαια αυριο ο γιατρος θα τραβαει τα μαλλια που δεν εχει γτ ειμαι +4...

Να αυξηθει τωρα στην εγκυμοσυνη απ οτι ξερω ειναι δυσκολο απλως θα προσπαθησετε να μην πεσει πολυ.δεν νομιζω να τραβαει τα μαλλια που δεν εχει για τα κιλα εισαι μια χαρα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 24 λεπτά , orianna είπε:

επισης ριτακι εχεις κανει ελεγχο για στιγμα τωρα που προσπαθειτε για μωρο?

Οχι! Το γράφει ο γυναικολόγος; Ειμαι παντελώς άσχετη σ Ευχαριστω που μου το πες

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

Χαχαχα σιγα καλε! Μια χαρά εισαι απο κιλά! Κάπου διάβασα οτι η κατακράτηση ειναι 1,8 κιλά, το στήθος 1 κιλό παραπανω κλπ κλπ. Και μένα η ζυγαριά με δείχνει 2-3 κιλά παραπανω ( ζυγίζομαι οπου βρω, εγω δεν εχω) και στο σώμα μου δε βλέπω να εχω παχύνει, με εξαίρεση φυσικα την κοιλιά που όταν ξυπνάω πετάει λιγο και κατα τη διάρκεια της μέρας που τρώω-πινω, πρηζεται φοβερααααααα! Ειναι 2πλασια απο τη δίκη σου στη φωτο 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ritaki13 είπε:

Οχι! Το γράφει ο γυναικολόγος; Ειμαι παντελώς άσχετη σ Ευχαριστω που μου το πες

ναι το γραφει ο γυναικολογος και ειναι μερος του προγεννητικου ελεγχου..απλα επειδη εχεις 36 μου εκανε λιγο εντυπωση γτ εχεις νορμαλ φεριτινη..υπαρχει και  ενας δεικτης στη γενικη ο mcv που αν ειναι κατω των φυσιολογικων μπορει να δειχνει στιγμα...δεν ειναι τιποτα για να ανησυχεις απλα πρεπει αν εχεις να κοιταχτει και ο αντρας σου αν εχει.

6penp2.png

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κοριτσια μου πηρα την αποφαση να σας αποχαιρετησω... Νομιζω το κλιμα δεν με σηκωνει... Θα ευχηθω καλη τυχη σε ολες,  εγκυουλες και μη και θα ηθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμπαρασταση σας ολο αυτο τον καιρο... Καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας και καλη τυχη σας ευχομαι! 

Τι εγινε καλε;;; εχασα επεισοδια!

πρίν από 22 λεπτά , ΜΟΙΡΙΑΝΗ είπε:

απλα μηπως εισαι εγκυος κ χρειάζεσαι προγεστερονη δε ξερω...αιμα κοκκινο ειδες??

πρίν από 4 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Χαχαχα σιγα καλε! Μια χαρά εισαι απο κιλά! Κάπου διάβασα οτι η κατακράτηση ειναι 1,8 κιλά, το στήθος 1 κιλό παραπανω κλπ κλπ. Και μένα η ζυγαριά με δείχνει 2-3 κιλά παραπανω ( ζυγίζομαι οπου βρω, εγω δεν εχω) και στο σώμα μου δε βλέπω να εχω παχύνει, με εξαίρεση φυσικα την κοιλιά που όταν ξυπνάω πετάει λιγο και κατα τη διάρκεια της μέρας που τρώω-πινω, πρηζεται φοβερααααααα! Ειναι 2πλασια απο τη δίκη σου στη φωτο 

ποσο εισαι εσυ??

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Ελπίζω και ευχομαι για το καλυτερο! Ενα έντονο ++++++!

Εγώ από σημερα ξεκινάω πάλι προσπάθειες αφου καθάρισα απο περίοδο! Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

Κοριτσι κ εμεις  απο χθες ξεκινησαμε αλλα θα το παμε μερα παρα μερα.. Καλη μας επιτυχια λοιπον!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...